TEFAL porszívók: Jellemzők és modelltartomány

A modern porszívók már régóta nem voltak primitív elektromos porgyűjtők. A készülék számos módosítása eladható. Mindegyik rendelkezik funkciókkal, funkcionalitásukkal és jellemzőivel: a padlóburkolat tisztítására és ionizálására. Számos paraméter teszi a választást a porszívó nehéz feladat. Bár minden nem olyan nehéz, mint az első pillantásra. Beszéljen a TEFAL porszívók jellemzőiről és modellkategóriájáról.

Sajátosságok

A tisztaság fenntartása a házban, a porszívók a fő asszisztensek. TEFAL Ajánlatok igényes vevők porszívók közül választhatnak különböző epizódok:

 • Kompakt teljesítmény;
 • Városi tér;
 • Légierő;
 • Csenderő.

  A TEFAL kompakt és a kompakt és manőverezhető és mozgatható, valamint a Force képviselők kompaktái is ergonómiai, vezeték nélküli eszközök, sőt, sok tagadhatatlan előnye van. Csend Force a jelenlétére utal az energiahatékony motor és a nagy sebességű turbina csökkent a villamosenergia-fogyasztás, ha bizonyítja, magas hatásfok. A fejlett zajcsökkentő rendszer Silence Technology és egy innovatív erős motor, amely valójában csendes porszívó munkát végez. A zajszint nem haladja meg a 68 db-t. Ez az érték korrelál az emberek csendes beszélgetésével.

  Ez a TEFAL sorozat többszintű szűréssel különböztethető meg. A háromszoros levegőszűréssel rendelkező többciklon technológiának köszönhetően a por leginkább gondos eltávolítása. A sorozat összes modellje telepítette a HEPA szűrőket.

  A porgyűjtő tartályában a szemét 99% -ára, a legkisebb részecskékre helyezi.

  Előnyök és hátrányok

  A TEFAL eszközök előnyei nemcsak technikai jellemzőiket, hanem számos elégedett porszívó értékelését alapján ítélhetik meg. Ha általánosítjuk a felhasználók által megadott összes előnyt, akkor meghatározhatjuk, hogy milyen előnyök vannak a következők:

  • Modern design;
  • multiciklon technológia;
  • alacsony zajszint;
  • magas megbízhatóság;
  • alapos szűrés 99,99% -kal;
  • kényelmes használat;
  • az eszköz egyszerű összeszerelése és szétszerelése;
  • Kiváló minőségű összeszerelés;
  • Tartósság.

  Mik vannak ott?

  A porszívó lehetősége nagyrészt meghatározza a tervét. Ezért korábban szükséges, hogy meghatározzuk, hogy melyik mennyiséget kell eltávolítani az eszközt. A választást az ilyen tényezők befolyásolják: a helyiség területe, a halmozott bevonatok és állatok jelenléte, a szövetkárpitos bútorok, a tisztítás gyakorisága, az emberek száma.

  A porszívó kialakítása olyan ház, amely alatt a motor porgyűjtővel és egy szívófúvóval ellátott tömlővel rendelkezik. Standard eszközök porzsákkal, amelyeket száraz tisztításra terveztek, tartsa fel a legmagasabb pozíciót a legnépszerűbb értékelésben. Kisméretük miatt keresnek, és a porgyűjtőnek nincs szükségük.

  A porszívó tisztítója óvatosabban eltávolítható, és még mossa le a padlót, de méretei nem annyira kényelmesek a mindennapi tisztításhoz.

  E két típusú háztartási aggregátum mellett a vállalat még néhány érdekes és hasznos a módosítások tisztításához.

  Hordozható típus

  Mobil vezeték nélküli készülék a saját akkumulátorából. A tápegység függetlensége olyan modellt használ, amely alkalmas a nagy porszívók manipulálására kényelmetlen helyeken. A kézi hordozásnak köszönhetően auturcingként szolgálhat. Az autókereskedés tisztítása kényelmes, mint sok modellben a cigarettagyújtóból való csatlakozás lehetősége. De az ilyen típusú porszívó, sajnos a szívás elégtelen ereje, és nem túl alkalmas a terek betakarítására.

  Robot porszívó

  Az összes porszívó, a TEFAL márka és a piac egésze Ez a modell a leginkább “én”. A formatervezésével ez egy kerek alátét a kerekeken a szokásos porszívó (kefe, motor, tartály porfelhalmozásához) és az automatizáláshoz szükséges speciális elemekkel: érzékelők az akadályok és a tér tájolásának elismeréséhez. Ő is van egy lökhárító és akkumulátor.

  A robot automatikusan eltávolítja a padlót a benyújtott terület feldolgozásának optimális útvonalának előadásával, az összes akadályt az útjában.

  A felhasználónak csak a tisztítás időtartamának be kell állítania, és szükség szerint a porgyűjtő pusztításának elvégzéséhez szükséges. Maga a porszívó maga határozza meg a töltés szintjét, és ha szükséges, az akkumulátort töltse fel az adatbázisba.

  Elvben az autonóm egység használata minimalizálja az emberi erők fogyasztását a tisztításhoz. De másfelől, a robot porszívó hátránya, akik hasznos tudni, hogy a vásárlás előtt: a méretei nem teszik lehetővé, hogy el kell távolítani a bútor alatt alacsony lábakon, leküzdeni a magas küszöbök és mozogni a szobákban. A tisztítás utáni szögek még por maradnak.

  Függőleges

  A modell neve a tervezésnek köszönhető – a szokásos eset helyett a porgyűjtővel ellátott motor függőlegesen kombinálja a csövet. Ezek a porszívók egyre inkább igénylik az ügy mobilitása miatt, és bemutatják a kiváló tisztítási minőséget. Ez valójában a tökéletes porszívó a mindennapi lakás tisztításához. Kis súlya van, nem igényli a tömlő telepítését, és csatlakoztassa a vezetéket a hálózathoz. Az autonóm függőleges eszközt kényelmesen tárolják a szekrényben vagy a függöny mögött.

  Egy külön csoportban meghatározhatja a függőleges hordozható modelleket egy akkumulátorral “2 in 1”. Méretük még kompaktabb, és a tervezési van egy kézi szétkapcsolt porszívó tisztítása a portól a nehezen elérhető helyeken.

  Egy kis területre, amelyre nincs szükség rendszeres alapos tisztításra, a függőleges modell megszerzése a megfelelő megoldás.

  Szakmai

  A TEFAL porszívó modelleket megkülönbözteti a megnövekedett teljesítmény és hasonló teljesítmény. Ők használják a tisztaságot a javítás után és a tisztaság után az ipari létesítmények. Sok szakmai egység képes folyadékokat gyűjteni és eltávolítani az építési szemetet. Felszívják a fém zsetonokat, fűrészpor, üvegfragmenseket problémamentesen,. Ns. Tágas kötet tartály (legfeljebb 78 liter), amely nagyon kényelmes a hosszú távú munkához, anélkül, hogy szünet lenne a porgyűjtő ürítéshez.

  Csendes

  Porszívó ciklonszűrővel és csökkentett zajszintvel. A kisgyermekes családok, a háziállatok, az idősebb vagy beteg családtagok keresletének modellje. Gyakran olyan helyeken használják, ahol a hangos zaj nem megfelelő, de gyakori tisztítás (kórházak, óvodák, könyvtárak és t. D.)

  Ezenkívül vannak olyan kandallómodellek, amelyek kifejezetten az égési termékek kandallók tisztítására szolgálnak. Ez az eszköz nem rendelkezik motoros kialakítással, és a szűrőtartály bármely porszívóhoz van csatlakoztatva.

  Vannak gőztörlők is, amelyek feladata – Tisztítás az üvegfelületek szennyezéséből. A párok üvegfeldolgozást hajtanak végre, tiszta és átláthatóságot adnak vissza.

  A felállás

  A világhírű márka porszívójainak minden sorozata saját “termelési tranzit”.

  TW3953EA

  Ötvözi a kifogástalan tisztítást ergonómiai kialakítással. A kompakt teljesítmény a tömörítés legjobb eredményét mutatja a por porzsákkal ellátott kompakt porszívók osztályában. Az új fúvókának köszönhetően kiváló minőségű, magas színű szennyeződéssel és szopni is egy nagy szemetet, garantálva a tökéletes tisztító jelzőt. A két szintű szűrés egy javított monociklikus technológiával van ellátva, 99,98% -kal.

  Innovatív táska-por kollektor higiénia + megakadályozza a visszatérési kibocsátás a por levegőbe befelé.

  Kompakt teljesítmény TW3931

  A legjobb példány a TEFAL BAG porszívók között. A javított fúvókát hatékonyan kiegyenesítik a szemét szennyeződésével, a szilárd bevonatok alapos tisztításával. Szűrés két szinten és felszámolás 99,98% por garantált. A fennmaradó paraméterek hasonlóak az előző modellhez.

  TW2711EA

  Erőteljes rendszer, hogy megszabaduljon a porvárosi tér ciklonikus kivitelezéséhez. Kiváló bűntársa a kis helyiségek tisztításában, a nagy teljesítményű használat kényelmét ötvözi. A non-free modell egy porszívó, amely könnyen ellenőrzés, különböző felületeken optimálisan tisztítani innovatív fúvóka. Kevesebb villamos energiát fogyaszt az ECO hatékony energiahatékony motorberendezés miatt. Porszívó egy ilyen kialakítás kényelmesen tárolja és szállítás.

  A tömörség több opcióval és ciklon technológiával tökéletes rendet biztosít a tisztítás után.

  TW3753EA

  Kis méretű kompakt teljesítmény tiszta expressz rendszerrel – egy hűséges asszisztens, amely a tisztítást gyors gyors folyamatban fordítja. Hatékonyság 3a – Jó mutató kiváló porral összegyűjti és csodálatos pulmonalis hatását a por és a szemét a felületekről. Az osztály bemutatja a legjobb eredményeket. A kompakt teljesítmény ciklonikus kombinálja a hatékonyságot és az ergonómiai stílust az optimális paraméterekkel.

  Egy tökéletesebb fúvókával még hatékonyabb, hogy megszüntesse a magas szennyeződést és foltokat még a foltok különböző hosszúsága mellett.

  Ty8913rh

  A függőleges design szélsőséges csendje erőssége és megbízhatósága a szabadalmaztatott csendes technológia, amely minimális zajszintet és maximális kényelmet biztosít. A nagysebességű üzemmódban futó szuper-modern delta fúvóka jelenléte gyors és hatékonyságot tesz lehetővé. Ez Wireless Assistant Series AIR FORCE EXTREME SILENCE szolgál kezes kifogástalan tisztaság, melyen a kényelem és nem törzs a fül dolgozó motor. Az ultra-vékony fúvóka a legkényelmesebb helyek (résidők és sarkok). A Cyclone Technology a maximális tisztításhoz a porból a porból készült, kifogástalan tisztaságot teremtve. Az egység egy meglepően alacsony zajszintű lítium-ion akkumulátor töltéséből működik.

  Tw3731ra

  Az egyik legújabb TEFAL képviselő, aki bármilyen felület elleni küzdelemre kérte. Ezt számos fúvóka segíti. Por a szövetkárpit, szőnyeg és szilárd felületek és keskeny krémben nincs esélye ebbe a minta kompakt teljesítményével. A kétszintes levegőszűrés 99,99% -kal tisztítható, az otthoni ellátáshoz abszolút tisztaságban.

  Alacsony energiafogyasztás esetén az eszköz erős motorral és kompakt méretekkel rendelkezik, kényelmes tárolásra, még egy kis területen is.

  Tw3724ra

  A TEFAL erőteljes porszívójával és a felületek bármely felületének fúvókája megszűnik, hogy háztartási probléma legyen. A magas abszorpciós teljesítmény eltávolítja a legkisebb részecskéket a felületről. Kompakt, elegáns tisztaságú mester mindig a gyors és kiváló minőségű tisztítás érdekében, anélkül, hogy károsítaná az egészségügyi és felesleges erőfeszítéseket.

  Ty6545rh

  Az Air Force Light sorozat függőleges porszívója az ultra-megbízható formátumú vezeték nélküli porszívó varázsa. A TEFAL a készüléket ciklonikus rendszerrel felszerelte a por és a szagok egységébe felszívódó levegő optimális tisztításához. Hálózati kábel helyett a teljesítmény egy erős lítium-ion akkumulátorból származik, 14,4 volt. A félnapos tisztítás az újratöltés nélkül tarthat, ami hihetetlenül kényelmes, hogy a tisztaságot expressz módban, és még az általános tisztításban sem túl szennyezett.

  A feszültségű fúvókák jelenléte szokatlan LED háttérvilágítással lehetővé teszi a por eltávolítását még összetett helyeken is. A modellnek könnyű súlya (2,3 kg) és manőverezhetőséggel rendelkezik, ami nagymértékben megkönnyíti a készülék mozgását a tisztítási folyamat során.

  Kényelmesen elhelyezkedő parkoló lehetővé teszi, hogy a készüléket függőleges helyzetben tárolja.

  TY8875O

  Egyedi lítium-ion technológia egyenletes indítás és zavartalan működését a porszívó az akkumulátor (akár 55 percig). Most az újratöltés sokkal kevesebb időt igényel. Fejlett cserélhető kefe Delta Vision könnyen megtalálhatja a háttérvilágítást LED-ekkel. A tisztítás után az ecset könnyen eltávolítható és gyorsan tisztítható. Ugyanaz a törékeny a tartály tisztítása is. A szűk habszivacs szűrő óvatosan tisztítja a levegőt a porból.

  Tw2421ra

  Stílusos Bright Blue Assistant a Tefal – városi tér, porszívó kiváló tisztítás a különböző felületek. Erőteljes és modern, felszerelt minden szükséges fúvókával és tisztító kefével, nagyobb hatékonysággal. A tágas porgyűjtő elnyeli a port a ház körül egy tisztítás nélkül, anélkül, hogy tisztítást igényelne a folyamatban. A HEPA12 szűrővel még a legkisebb por is késlelteti, anélkül, hogy esélyt kapna. Tiszta otthon és friss levegő – tisztítási eredmény TW2421RA-val.

  Az ECO hatékony energiahatékony motor csökkenti a villamosenergia-költségeket. Kényelmes kompakt méretű tok a kényelmes mozgáshoz, ami megkönnyíti a porszívó csomagolását, még csak nem is nagyon erős fizikailag. Így az iskoláslány képes lesz egy porszívót használni a tisztaság fenntartására a szobájában.

  Silence Force Multiciklonikus TW8370RA

  Egyesíti a TEFAL márka klasszikus kialakítását lenyűgöző szívóerővel és a legújabb zajcsillapító technológiákkal. Ebben a modellben több savanyú rendszer javul, és a szűrés 3 lépésben van felszerelve. A készülékből előállított levegő megtisztul, késlelteti az összes port egy speciális rekeszben. Egy mellékelt készlet több fúvóka, hogy megszüntesse a szennyezést és a por különböző bevonatokból.

  TEFAL TW3786RA

  Ez a manőverezhető, csendes, de erőteljes porszívó gondoskodik rólad és az otthoni négylábú háziállatokról. A Compact Power Cyclonic Eco-nak köszönhetően nem rémítik a munkatárga zajját. Nem azért, mert nem elég erős, éppen ellenkezőleg, a teljesítményszívás lenyűgöző a hatalommal. A gyártók jelentős motorzajt nyújtottak.

  Tökéletes tisztítási minőség, ha 50% -ig villamos energiát takarít meg, és két szinten leszű.

  Légierő ty9079ro

  A sorozat Tefaljának kézi porszívóját nem terheli a vezetékekkel, és az egy “egy” rendszer szerint működik. Otthoni asszisztensként minden erejét és sokoldalúságát mutatja, csökkenti a takarítási időt a ház egész területén. A porszívó egy érintésével a legnehezebb sarkokba kerül, “lenyelni” por még az alig nézett résidőkben is.

  A fúvóka gyártók, amelyek hatékony elektromos meghajtóval vannak felszerelve (kb. 6,500 fordulatszám 1 percenként). Az ilyen eszköz lehetővé teszi, hogy alaposan tisztítsa meg az összes felületet. Ugyanakkor a magas szintű légtisztítás megmarad. Az exkluzív légiforgalmi ciklonikus technológia használatát érinti. A porszívónak erkölcsi lesz mindenkinek, aki a Shaggy Háziállatok házában tart. Az innovatív fúvóka mini elektrobush gyapjú gyorsan megszűnik bármely felületről.

  A vezeték nélküli eszközzel való tisztítás megkönnyítése fél óráig becsülhető, anélkül, hogy feltöltené. A lítium akkumulátor ilyen lehetőséget ad arra, hogy nem tudja, de örvendezheti a tisztasági ismereteket. A teljes helyreállításhoz 3 órán belül fel kell töltenie a porszívót. Ha szükséges, a fennmaradó munkaidő mutatója kéri.

  Tefal ty8813rh

  Az egyik legkeresettebb TEFAL márka aggregátumok között függőleges csendes. Ez egy ciklon berendezés, amelynek műanyag edénye 0,5 liter térfogatú, ami csak a gomb megnyomásával távolítható el a tartályból. A kiváló minőségű tisztítás még mindig tökéletes lesz az univerzális háromszög alakú fúvókának köszönhetően. Könnyen másolja a szemétgyűjteményt a padlóról és a szőnyegről, és alaposan megtisztítja az összes sarkot.

  Az autonóm tisztítási idő megegyezik a legtöbb TEFAL vezeték nélküli eszközökkel – 30 perc. Folytatás A munka teljesen feltöltött akkumulátorral 600 perces újratöltés után lehetséges.

  Hátrányokkal lehet tulajdonítani, talán csak ez az idő.

  Csenderő TW8370RA

  Modern, stílusos, erőteljes, de csendes porszívó (68 dB) 2 liter porgyűjtővel. A szűrés egy rendszert biztosít 3 lépésben. A házban hét fúvókával felszereltek a házban. A porszívó keményebb motorral van felszerelve. Az igényelt erő multiciklonikus 4 multi-klón, késleltetve még a szemét legkisebb részecskéi is.

  TW8370RA porszívó több elven dolgozik. A szemétláncos légáramlás a fúvóka felszívódik, és kiderül, hogy a házban van, és nagy szemetet – a porgyűjtőben. A felszabadult légáramlást alaposan tisztítják és kifelé.

  A gyártó megbízhatósága szerint a szemétgyűjtemény ebben a technikában csökkenti a szemétgyűjtő térfogatának csökkentését.

  Tiszta és gőz vp7545rh

  Innovatív TEFAL képviselő az összes felület tisztaságára és az időfogyasztás csökkentésére. A funkcionális fúvókával a tiszta és gőz tisztítóeszköze előtti porszívózás, és egy kenet után egy kompkikatiszta felületet húz. A teljes összességében a padlót teljesen megkönnyítik és károsítják az egészségre, amelyet kémiai mosószerek okoznak. Ebben az esetben a baktériumok 99% -a megsemmisült. Egyedi fúvóka célja, hogy ismerős mozdulatokkal dolgozzon, ami egyszerűsíti a tisztítási folyamatot, és csökkenti az időtartamát.

  A fejlett exkluzív technológia lehetővé tette a fejlesztők számára, hogy növeljék a már méltó légtisztító szintet, és az állítható tápellátási teljesítmény tökéletes tisztaságot biztosít bármilyen típusú bevonathoz. Tiszta és gőz – kiváló tisztítási és kifogástalan, ragyogó padló egyszeri ecsettel a felületen.

  Ty9079ro légierő

  Új vezeték nélküli típusú kézi egység a TEFAL verzióból “All in One” – erős segítővel az Univerzális lehetőségekkel az expressz tisztításhoz az egész házban. A porszívó egyik megnyomásával a por nehezen elérhető helyeken felszívódik, eltávolítja az összes résidők során. Fúvóka erőteljes elektromos meghajtóval, amely lehetőséget ad arra, hogy minden egyenlő hatékonyságú felületet tisztítsa meg.

  Légierő ciklonikus – szabadalmaztatott technológia, amely kiváló minőségű légtisztítást biztosít. A kompakt mini elektrobuszkefe a háziállatok tulajdonosait használja, mivel tökéletesen összeomlik bármilyen típusú gyapjúból. A vezeték nélküli eszközzel való tisztítás fél óra múlva további újratöltés nélkül lehetséges. Az autonóm működés lítium akkumulátort biztosít.

  A legnépszerűbb TEFAL modellek rangsorolásában a portartályban is fennmarad: TW3731RA; TW8370RA; Tw3786ra. Kombinálják őket gazdaságos villamosenergia-fogyasztás, a tiszta expressz funkció, az alacsony zajszint, a háromszoros tisztító rendszer és az erőteljes abszorpció (500 w és annál nagyobb). A szemétzsákkal ellátott TEFAL porszívók közül: TW185588; TW524388; TW529588. Eltérő alacsony zajszintű és minőségi elrendezett vegyületszűréssel. A gyártó szerint ezeknek az eszközöknek a működési teljesítménye nem befolyásolja a tartály kitöltésének mértékét.

  A TEFAL mellett a hipoallergén impregnálást kezel. A vákuumtisztító függvényében különböző fúvókákat kínál bútorok, parketta és turbó tisztításához, megkönnyítve a tisztítást. A porszívók legmodernebb modelljeinek működésének elvét teljesen nem különbözik.

  Csak a technikai mutatók eltérnek egymástól.

  Vélemény

  A vásárlók válaszolnak a TEFAL márkájú porszívókról, mint a legmegbízhatóbb és kiváló minőségű eszközöket. Európai márka, bizonyított idő, bizalom a fogyasztók világszerte. Először is, a vezeték nélküli módosításokat meg kell jegyezni, de a zacskó zacskóval rendelkező szabványos modellek még mindig dicséretesek.

  A porszívók pozitív felülvizsgálata a kiváló minőségű kereskedési márka igaz megerősítése. Sok felhasználó a legjobb megoldás a többi gyártó azonos modelljei között. Meg kell jegyezni, hogy a fent említett aggregátumok közül sok modern szűrőrendszerrel rendelkezik, amely megakadályozza a motor túlmelegedését. Munka a TEFAL márkás porszívóval bármely felhasználó számára. A karbantartás során az eszközöket nem választják.

  Vevők is lenyűgöző légtisztítási opció a por és a kellemetlen szagoktól. A hátrányok magas költségei és magas költsége az eszköz javításának. De mivel a bontások valójában ritkák, akkor az érdemek uralják. Ezért a kiszámító gazdaszervezetek beillesztésre kerülnek ilyen pénzeszközöket, habozás nélkül.

  Következő, nézze meg TEFAL TW3731RA porszívó videó felülvizsgálatát.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: