Tippek a Genio robot porszívók kiválasztásához

Életünk ritmusa egyre inkább aktívabb és gyorsabb, mert sokat akarsz tenni, látogasson el az érdekes helyekre, több időt tölteni rokonokkal és barátokkal. Otthoni rutin némileg nem illeszkedik ezekbe a tervekhez, különösen a tisztelettel. Ilyen esetekben a modern szerkentyűket felszámítják, amelyeket az életünk enyhítésére terveztek. Néhány közülük a robotok porszívók – nélkülözhetetlen asszisztensek a mindennapi életben. Ezeknek az eszközöknek a hatalmas változatossága között a Genio porszívói speciális megbízhatósággal és praktikussággal kiemelkednek.

A fő jellemzők áttekintése

Genio porszívói, a különböző módosítások ellenére, általános jellemzői vannak:

  • A Genio összes modellje a szemét megnyitásának különleges kialakításával rendelkezik, a legmagasabb regisztráció a maximális szennyezés hatékony szigorítása a tervezett tartályhoz;
  • A legtöbb modell a márka, van egy beépített rendszer a mesterséges intelligencia BSPNA, köszönhetően az elektronikus érzékelők, amelyek a készülék úgy érzi, a tér körül, és memorizálni, hogy magabiztosan mozog a szobában;
  • Az önfókuszálás képessége miatt a genio porszívók hatékonyan eltávolítják a szennyezést, könnyen leküzdeni vagy gazdagon eltérő akadályokat;
  • Minden modell speciális légszűrővel van felszerelve;
  • A gyártó részletes kézikönyvet biztosít az egyes porszívók számára.

Az összes Genio modell rendelkezik saját funkcióval és lehetőségeivel, Nuances in Service. Ma meglehetősen széles választéka van a márkanév robotos porszívóinak.

Genio Deluxe 370

Ezt a modellt aktuálisnak mutatjuk be, teljes, cserélhető blokkok vannak többféle tisztításhoz:

  • száraz felületeken szárítsa meg;
  • Tisztító szőnyegek (a készletben ecsetek);
  • nedves;
  • Oldalsó kefék segítségével.

A készülék, a klasszikus fekete mellett vörös és ezüst színekben is képviselteti magát. A vezérlő képernyő a felső panelen található, használhatja a konzolt (elérhető). A készülék kétszintes levegőszűréssel rendelkezik: mechanikai és anti-allergia. Legfeljebb 3 óráig dolgozhat, és akár 100 m2-ig is eltávolíthat.

Delux 500 a Genio-tól

Ez egy új generációs porszívó. Megkülönböztető jellemzője egy giroszkóp jelenléte, amellyel a mozgás iránya épül. Kerek ezüst tok a felső panel vezérlőgombokkal harmonikusan illeszkedik semmilyen belső térbe. A készüléknek több tisztítási módja van.

Ez a modell egy héten belüli ütemezési funkcióval rendelkezik, amely kiküszöböli az időzítő napi beállítását, kétszintes szűrő is van. A menedzsment mobil alkalmazással vagy konzol segítségével lehetséges. A tisztítási zónát korlátozhatja, az ilyen funkciónak köszönhetően “virtuális fal”.

Genio Lite 120

Ez egy költségvetési modell, és csak nedvesség nélküli tisztításra használják. A design nagyon egyszerű: csak egy kezdő gombja van a panelen, a test fehér. A készülék 50 m2-re eltávolíthatja a területet, amely egy órán át történő feltöltés nélkül működik, autonóm módon nem töltődik. A szemét tartály kapacitása 0.2 l, Mechanikus szűrés. A kis méret miatt könnyen behatolhat bárhol.

Genio Premium R1000

Ez a modell a Genio felső fejlődéséhez is tartozik. Száraz és nedves padló tisztításához, valamint szőnyegek tisztításához használják. A készülék és a kialakítás gyakorlatilag megegyezik a Delux 370 modelljével, az ügy színének különbsége: Premium R1000 csak fekete színben. Képességeikben is hasonlóak.

Genio Profi 260

Ez a modell az átlagos ár-sorra vonatkozik, de a funkcionalitásában könnyen versenyezhet a legmagasabb kategória porszívóival. A készülék fő feladata a száraz padló tisztítása és az alacsony bolyhos szőnyegek. Ezenkívül nedves törlést végezhet felületeken. A maximális tisztítási terület 90 m2, 2 óra tölthető fel töltés nélkül, kétszintű szűrés és áramrendelet létezik. A robot porszívójának megkülönböztető jellemzője a lámpa jelenléte ultraibolya fény, amely fertőtleníti a felületet.

Genio Profi 240

Különböző tisztítási típusokhoz használható, kétszintű tisztítószerrel. Függetlenül illetékes újratöltők, egy díjat 2 órán át dolgoznak, és eltávolíthatják a szobát 80 m2-re. 2 színben kapható: fekete és kék. A modell jellemzője a tisztítási folyamat hangjelzésének konfigurálásában.

A robot porszívó kiválasztásakor mindenki saját kívánságára és az áruk árára összpontosít. De bármi is legyen a Genio modell fogyasztói, a minőség és a megbízhatóság garantált.

Robot Video Review Genio Deluxe 370 Porszívó Lásd alább.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: