A JBL cég hangszórói

Bárki kedves, ha a kedvenc zeneszámok a lejátszási lista hangjától tiszta és nincsenek elengedett hangok nélkül. Talál egy igazán megfelelő terméket, de talán. Az akusztikai rendszerek modern piacát számos termékcsalád képviseli. Számos hazai és külföldi gyártó kínál különböző árkategóriák és minőségi szintek termékeit.

Az első dolog, hogy figyeljen, amikor az oszlopok vásárlásakor gyártó. Csak azokat a márkákat kell választani, amelyek termékei jó igényt élveznek, és pozitív vevői visszajelzést kapnak. Az egyik ilyen cég JBL.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

A gyártóról

A JBL Sound Equipment Manufacturing Company 1946-ban alakult James Lansing (US-Gyártó). Márka, mint sok más amerikai cég, amely az audio berendezések és az elektronika kibocsátásában részt vesz, a Harman nemzetközi iparágak része. A Társaság két főbb árufuvarozással foglalkozik:

 • JBL Consumer – Audio berendezések otthoni;
 • JBL Professional – Audiotechnika a professzionális (DJ-k, felvételi vállalatok és t. D.).

A hordozható oszlopok sorozata áll rendelkezésre (Boombox, Clip, Flip, Go és mások) azok számára, akik szeretnének zenét hallgatni az úton vagy az utcán. Az ilyen eszközöknek kompakt mérete van, és nem igényel kapcsolatot a tápegységhez. A JBL cég megnyitása előtt James Lansing feltalálta a dinamikus fejek vonalát, amelyek aktívan kezdtek használni a mozicsarnokokban és a magánházakban.

Ez a felfedezés az általuk létrehozott D130 hangszóró volt, ami 55 éve kereslet volt az emberek között.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

A tulajdonos képtelensége miatt a vállalat vállalkozása romlott. Az ebből eredő válság az üzletember és további öngyilkosságának ideges lebontását okozza. Lansingoma halála után JBL kezdte kezelni a Bill Thomas jelenlegi alelnökét. Vállalkozásának és akut umnak köszönhetően a vállalat növekedni kezdett és fejlődött. 1969-ben a márkát Sydney Harmannak adták el.

És 1970 óta az egész világ beszélt a JBL L-100 akusztikus rendszerről, az aktív értékesítés számos éve stabil nyeresét hozta a vállalatot. A következő évben a márka aktívan javítja termékeit. A mai napig a márkájú termékeket aktívan használják a professzionális szférában. Anélkül, hogy nincs koncert- vagy zenei fesztivál. A JBL sztereója a híres márkák új modelljeiben van felszerelve.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Hordozható modellek

A JBL Wireless Oszlop egy kényelmes mobil audio rendszer, amely lehetővé teszi, hogy zenét hallgasson az utcán és olyan helyeken, ahol nincs hozzáférés a hálózathoz. A hatalom szempontjából a hordozható modellek nem rosszabbak a helyhez kötötteknél. Mielőtt kiválasztanunk egy hordozható hangszórórendszert, javasoljuk, hogy megismertesse magát a vonal fő modelljeivel.

 • BOOMBOX. A legjobban a hordozható utcai modell hangja, kényelmes fogantyúval. A hajótest vízálló anyaggal borított, így a medence vagy a tengerparton használható. Az akkumulátort 24 órás üzemeltetésre tervezték, feltöltés nélkül. Az akkumulátor feltöltéséhez 6,5 órát vesz igénybe. Vannak beépített JBL Connect funkciók, amelyek több JBL Audio Systems, valamint egy hangszóró mikrofon és hangos segítő. Bluetooth-on keresztül csatlakozik. Fekete és katonai színekben termelték.

A JBL cég hangszórói

 • Lejátszási lista. Jbl hordozható oszlop wifi-támogatással. Ez a legújabb találmány távoli. Ehhez egy speciális mobil alkalmazást kell letöltenie a telefonhoz, amelyen keresztül az akusztikus rendszer kezelhető. A Chromecast csatlakoztatásával egyidejűleg hallgathatja kedvenc zeneszámait, és a szalagot a szociális hálózatokon fligathatja.

A zene nem szakít meg, még akkor is, ha válaszol a hívásra, küldjön SMS-t, vagy lépjen ki a szobába.

A JBL cég hangszórói

 • Felfedező. Kényelmes ovális modell két hangszóróval felszerelt. A Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően szinkronizálása mobil eszközökkel. Lehetőség van az MP3 csatlakoztatására és az USB csatlakozó használatára. Támogatja az FM-rádiót, amely lehetővé teszi, hogy bármikor meghallgasson kedvenc rádióállomásait.

A JBL cég hangszórói

 • Horizont. Többfunkciós fehér modell beépített rádióval és ébresztőóraval. Egy kis kijelzőn megjelenik az aktuális idő és dátum. Az ébresztőórán lévő dallam a Delodies könyvtárból vagy a Bluetooth-on keresztül csatlakoztatott másik forrásból választható ki.

A JBL cég hangszórói

 • Clip 3. Kompakt modell karabinóval. Több színű megoldásban készült – piros, sárga, khaki, kék, álcázás és mások. Jó lehetőség az utazók számára, akik kényelmesek a menetelő hátizsákhoz. A nedvességálló test védi a kedvezőtlen időjárási viszonyok ellen, és egy jó Bluetooth-adó megszakítás nélküli jelet biztosít az okostelefon és az oszlop között.

A JBL cég hangszórói

 • Menj 3. Többszínű sztereó modell a kis méretű JBL-től tökéletesen alkalmas sportolásra, vagy egy kirándulásra a strandra. A modellt vízálló anyagból borítják, amely lehetővé teszi, hogy biztonságosan vegye be a készüléket a strandra. A színek széles választékában kapható: rózsaszín, türkiz, tenger, narancs, khaki, szürke és t. D.

A JBL cég hangszórói

 • JR POP. Vezeték nélküli hang a gyerekeknek. Legfeljebb 5 órás töltés nélkül működik. A kényelmes gumi hurokkal az oszlop szilárdan rögzítve van a gyermek kezére, akkor a készüléket a nyakra is lefedheti. Olyan könnyű hatásokkal van felszerelve, amelyek belátása szerint állíthatók be. Nedvességvédelmi ügyben van, így nincs ok arra, hogy féljen, hogy a gyermek nedves vagy csepp a vízbe. Az ilyen gyermekek színoszlopa sokáig képes lesz megragadni a gyermeket.

A JBL cég hangszórói

A JBL-től a vezeték nélküli hangszórók összes modellje vízálló bevonó esetet tartalmaz, így habozás nélkül lehet, hogy ilyen eszközt vegyen magával a tengerparton vagy a medence partján. A Bluetooth-kapcsolat biztosítja a lejátszási lap megszakítás nélküli lejátszását bármely mobileszközről Bluetooth funkciótámogatással.

Minden modell egy erőteljes hangszóróval van felszerelve, tiszta hanggal, köszönhetően, hogy a kedvenc dallamok még kellemesebbé válnak.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Sorozat “Smart” hangszórók

A JBL “intelligens” audio rendszerét két modell képviseli.

A vevő várja a legtisztább hangot, erőteljes basszust és sok rejtett lehetőséget. Lehetőség van zenét hallgatni a Bluetooth vagy Wi-Fi eszközön keresztül. Csak a Yandexhez kell csatlakozni. Zene “és élvezze kedvenc zeneszámait. A beépített hang asszisztens “Alice” segít magában foglalni a zenét, válaszoljon a kérdésekre, és még egy mese.

A hordozható eszköz maximum 8 órát képes tölteni töltőelem nélkül. A hangszóró teste speciális nedvességálló bevonattal rendelkezik, amely védi a hangrendszert az eső és a víz fröccsenő. A működés elve a “Yandex” mobilalkalmazásba való telepítés, amelyen keresztül az akusztikus rendszer teljes ellenőrzése. Az akkumulátor töltődik a dokkolóállomás segítségével, így nem kell keresnie egy kábelt és egy ingyenes kimenetet az eszköz csatlakoztatásához. Az oszlopot 6 színes oldatban állítjuk elő, 88 x 170 mm méretben, így bármilyen belső.

A JBL cég hangszórói

Az intelligens hangszóró általános modellje nagy funkcióval. Egy színben – fekete méretű 112 x 134 mm. Csatlakoztassa a Bluetooth-ot vagy Wi-Fi-t és irányítsa a lejátszási listát “Yandex”. Zene “saját. És ha unatkozik, csak olvassa el az “Alice” aktív hang asszisztense.

Teljesen beszélhet vele, vagy akár játszani, ez segít az ébresztőóra beállításához és a napi mód fejlesztéséhez. A vezeték nélküli eszköz könnyen konfigurálva van, és tiszta vezérlőgombokkal rendelkezik, és az elegáns és kompakt kialakítás megfelel a szoba bármilyen stílusának.

A JBL cég hangszórói

A játék hangszórói vonala

Különösen a játékosok JBL gyárt egyedi audio rendszer egy számítógépes – JBL Quantum Duo, akinek hangszórók úgy vannak kialakítva, kifejezetten a játék hanghatások a számítógépes játékok. Tehát a játékos egyértelműen meghallgat minden suttle-t, egy csendes lépést vagy robbanást. Az új Dolby Digital Technology (Hangerő hang) segít létrehozni egy háromdimenziós hangképet. Lehetővé teszi, hogy a játék világába merüljön. Egy ilyen zenei kísérettel nem hagyja ki az egyetlen ellenséget, hallja mindenkit, aki csak lélegezni fog.

A Quantum Duo hangeszköz különböző színű megoldásokban érhető el, a különböző kiemelési módok telepítésének lehetőségével, amely segít a további világítási hatások létrehozásában, amelyek a játék légköri jellegét eredményezik. Lehetőség van a játék hangjának szinkronizálása a háttérvilágítás üzemmóddal, hogy minden hang vizuálisan megfigyelhető legyen. Teljesítsen két oszlopot méretben (szélesség x magasság x mélység) – 8,9 x 21 x 17,6 cm. A Quantum Duo Audio eszköz kompatibilis minden olyan játékkonzollal, amely USB-csatlakozóval van felszerelve.

A piacon gyakran megtalálhatók a JBL Quantum Duo oszlopok hamisítványai, amelyek még vizuálisan is megkülönböztethetők – az alak négyzetük, és nem négyszögletes, mint az eredetik.

A JBL cég hangszórói

Más modellek

A JBL-ből származó akusztikus termékek katalógusát az áruk két fő szabálya képviseli:

 • Otthoni audio;
 • Studio Audio Engineering.

Minden márkájú termék kiváló specifikációval rendelkezik, nagy teljesítményű hang és hangos tisztaság. A JBL modelltartományát különböző funkcionális célú termékek széles választéka képviseli.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Audio rendszerek

Erőteljes hordozható fekete audio színek fényes fényhatásokkal, mind a beltéri, mind a szabadban. A hangszórók Bluetooth funkcióval vannak felszerelve, ami teljesen mobil. Kényelmes visszahúzható fogantyú és kerekek lehetővé teszik, hogy bármilyen helyen egy oszlopot vegyen fel. A teljes modellek speciális nedvességvédő esetvel vannak felszerelve, amelynek köszönhetően a sztereó rendszer nem fél a víztől, könnyen felszerelhető a medence közelében, vagy akár az esőben is.

Az igazi vezeték nélküli sztereó (TWS) funkciót is hangosabban készítheti el, ha több hangszórót csatlakoztathat Bluetooth-on keresztül, vagy RCA-RCA kábelt használva. Minden sorozatú hangszóró hangot és könnyű hatásokat tartalmaz, amelyek könnyen ellenőrizhetők az okostelefonon telepített Partybox alkalmazás használatával.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Ezenkívül lehetővé teszi a sávok átváltását és a karaoke funkció kezelését. Szintén a sztereó tartó kompatibilis egy flash meghajtóval, így a kész lejátszási lista eldobható a flash meghajtón, és bekapcsolhatja az USB-csatlakozót.

JBL PartyBox lehet használni, mint egy szabadtéri zenei film vagy helyezze egy speciális állványra egy bizonyos magasság (az állvány nem tartozék). A készülék akkumulátora elegendő 20 órás folyamatos működéshez, mindez a modelltől függ. Nem csak a kimeneten tölti fel, az oszlop csatlakoztatható az autóhoz. Audio sorozat képviseli az ilyen modellek: JBL Partybox on-the-go, JBL Partybox 310, JBL Partybox 1000, JBL Partybox 300, JBL Partybox 200, JBL Partybox 100.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Hangpanelek

Speciálisan tervezett, helyhez kötött hanglapok otthon létrehozása hang, mint a Cinema Hall. A hosszú hanglemez teljesítménye segíti a surround hang létrehozását vezetékes és további hangszórók nélkül. A hangrendszer könnyen csatlakozik a TV-hez a HDMI bejelentkezésen keresztül. És ha nem akar filmeket nézni, hallgathatja kedvenc zenéjét a mobileszköz Bluetooth segítségével történő csatlakoztatásával.

Egyes modellek beépített Wi-Fi-vel vannak felszerelve, és támogatják a Chromecast és airplay 2 technológiákat. A legtöbb hanglap tartalmazza a hordozható mélysugárzót (JBL BAR 9.1 TRUE WALRESS VONATIKUS A DOLBY ATMOS, JBL CINEMA SB160, JBL BAR 5.1 Surround, JBL BAR 2.1 mély basszus és mások), de vannak lehetőségeket és anélkül (BAR 2.0 all-in-one, jbl bar stúdió).

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Passzív akusztika és mélysugárzók

Vezetékes mélysugárzók sorozatának. Rendes kültéri lehetőségek, közepes teljesítményű kis detergens modellek, valamint az utcán használható audio rendszerek. Egy ilyen passzív akusztikus rendszer figyeli a filmet világosabb és légköri, mivel minden hanghatás gazdag lesz.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Dokkoló állomás

Hagyja, hogy a streaming a kedvenc zenéinek közvetítése okostelefonokból Bluetooth és Airplay funkciók. Könnyen kezelheti a zenét egy mobiltelefonról egy speciális alkalmazással, és beépített az akusztikus eszköz krómecast technológiájába (JBL Playlist). Most már tartalmazhat minden zenei kompozíciót a népszerű zenei szolgáltatások segítségével – dallam, spotify, pandora és t. D.

Egyes hordozható hangszóró modellek rendelkeznek a rádió és ébresztőóra (JBL Horizon 2 FM, JBL Horizon), és vannak olyan modellek beépített hangon asszisztens “Alice” (link Music Yandex, Link Portable Yandex).

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

Prémium akusztikai rendszerek

Professzionális akusztikai rendszerek, amelyek lehetővé teszik a koncerthang létrehozását. A vonalat olyan modellek képviselik, amelyeket széles körben használnak a stúdiók és koncerteken. Minden eszköz széles hangsávú és egyedi teljesítményű, kifejezetten a professzionális szférában való használatra tervezett.

A JBL cég hangszórói

A JBL cég hangszórói

A következő videóban megtalálja az összes JBL oszlop nagy áttekintését.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása