A Smart TV konfigurálása a Samsung TV-ken?

Az intelligens televízió egy modern technológia, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben használja az internetet és az interaktív szolgáltatásokat a TV-készülékeken és a speciális konzolokon. Az internethez való csatlakozással megtekintheti a video tartalmat a népszerű szociális hálózatokból, filmekről, zenékről. A Smart TV Samsung könnyen helyettesítheti a számítógépet a szórakozás részében. Több alkalmazást és akár játékot is telepíthet egy ilyen TV-hez.

Hogyan csatlakozhat a kábel segítségével?

A Smart TV vezetékes kapcsolat a Samsung TV-ken nem nevezhető nagyon kényelmesnek köszönhetően, mivel a vezetéket és valahogy “maszk” a belső térben. Ezért a legtöbb televízió A Samsung Wi-Fi modullal van felszerelve, azonban a legmagasabb adatátviteli sebesség csak az internethez csatlakoztatott vezetéket lehet biztosítani.

Ha a TV LAN-kábelhez kölcsönözhet, lehetővé teszi, hogy a legmagasabb minőségű filmeket és egyéb médiákat késedelem és késés nélkül tekintheti meg.

Az adatátvitelt is megtekintheti az otthoni útválasztó rekordjára, és a Torrent forrásokat maximumra használja.

A modern televíziókban a kábel csatlakoztatása után nincs szükség a kapcsolat típusának konfigurálására, ez automatikusan történik. A Samsung Smart TV 2012 TV-ben a kiadás és az idősebb kell konfigurálnia a kapcsolatot manuálisan A következők: “Hálózatok” – “Hálózatbeállítás” – “Hálózat típusa” – “Kábel”. Sikeres kapcsolat után kattintson az OK gombra – és elkezdheti használni az intelligens televíziót.

A TV csatlakoztatásához a hálózathoz csatlakoztatnia kell egy kábellel, amely az útválasztóból származik. Ez a típusú kapcsolat optimális, mint a LAN-kábel közvetlenül a TV-be.

Az a tény, hogy egyes szolgáltatók más típusú kapcsolatot használhatnak, és előfordulhat, hogy nem mindig kompatibilis az intelligens TV-vel. ezért, Ha nincs útválasztó, kívánatos megvenni.

Kapcsolat Wi-Fi-n keresztül

A Samsung vezeték nélküli kapcsolat fő előnye a vezetékek hiánya. Azonban a jel minősége néha elvesznek, például miatt instabil kapcsolat, vagy beavatkozás, ahol a falak és méretes belső tételek elválasztó útválasztót és a tv. A legtöbb Wi-Fi TV-ben a modul már beépül a gyártóba. De ha nem, akkor is megvásárolhatja a Samsung-Wis12abgnx adaptert, és csatlakoztathatja az USB-eszköz csatlakozójához.

Mielőtt elkezdené csatlakoztatni a Samsung TV-t az internethez, ellenőrizze, és ha szükséges, módosítsa az IP B DNS-címek fogadására vonatkozó beállításokat. Ez az alábbiak szerint történhet: “Hálózat” – “Hálózati állapot” – “IP beállítása” – “Automatikusan”. Ezután bekapcsolhatja az útválasztót, és ellenőrizheti, hogy a Wi-Fi hálózat folyamatosan elosztotta-e az internetet.

A Smart TV csatlakoztatásához menjen vissza a “Hálózati beállítások” menübe, és kattintson a Start gombra. A keresés után a készülék megjeleníti a rendelkezésre álló kapcsolatok listáját, kiválaszthatja otthoni hálózatát. A következő meg kell adnia a biztonsági kulcsot (Wi-Fi hálózat jelszava). Az internetkapcsolat végeinek ezen konfigurációján folytathatja az összes olyan funkciót, amelyet az intelligens TV ad.

Hogyan kell használni?

A legfejlettebb Samsung Smart TV modellek az intelligens televíziók egyik legjobb képviselőjének tekinthetők. Ez azért lehetséges, nemcsak amiatt, hogy a magas minőségű video és audio, hanem egy nagyon egyszerű, intuitív interfész, amely akár egy személy is kitalálni, nagyon távol a modern technológiák magas. A beépített böngésző lehetővé teszi, hogy a TV-t teljes körű számítógépként használja, a cikkek, videók, fényképek és audio anyagok keresése részeként. Minden TV kényelmes távirányítóval van felszerelve, ahol okos TV-hívás gombok (többszínű kocka).

Miután csatlakoztatta a TV-készüléket a hálózathoz, folytassa a közvetlen használat és telepítés:

  • Programok és alkalmazások érdeklődnek;
  • A digitális képességek használatának kényelméhez és sebességéhez.

A Samsung Brand intelligens televíziói sok hasznos és egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek az értékesítési vezetőiket szegmensben teszik. Megtalálhatja az összes alkalmazást, amelyet a Samsung alkalmazások láthatunk. Szolgáltatások filmek és TV sorozatok felhasználók körében legnépszerűbb: MEGOGO, ZOOMBY, Youtube, Vimeo, Ivi. Az alkalmazás maga is népszerű és klasszikus változatokat javasol, amelyek kiemelik az ajánlásokat.

A kényelmesebb használathoz a játékalkalmazásokhoz hozzáadhatja a TV vezeték nélküli billentyűzetét és az egeret a rendelkezésre álló USB-csatlakozókhoz való csatlakozáshoz.

Lehetséges problémák

Ha az intelligens TV a Samsung TV-n, akkor nem hajlandó dolgozni, vagy egyáltalán nem kapcsol be, akkor több ok is lehet.

  1. Kis internetkapcsolat sebessége vagy hiánya. Ha a TV-t Wi-Fi-n keresztül csatlakoztatják, és az instabilitás oka pontosan lassú kapcsolat, akkor megpróbálhatja a TV-készüléket az útválasztóhoz LAN kábelen keresztül. Ha egyáltalán nincs kapcsolat, akkor a Samsung gyártó szerverén vagy szolgáltató problémái okozhatnak.
  2. Memória túlcsordulás nagyszámú widgetet betöltése miatt. Rendszeresen meg kell tisztítani a televíziós memóriát, törölni a fel nem használt alkalmazások. Ha kevés szabad memória van, a készülék lelassul.
  3. A böngészőben “Beat” gyorsítótár. Rendszeresen tisztítani kell. Ez felszabadítja a memóriát és elkerülni a lógást.
  4. A firmware verzió elavult. Amikor megadja az új frissítést, a régi verziót használó televíziók fékeznek. A frissítést közvetlenül a TV-re töltheti le (ha az internetkapcsolat sebessége magas), és töltse be a számítógépet a Flash meghajtóhoz, majd csatlakoztassa a készülékhez a frissítéssel.

Az okos televíziós lógás oka lehet a helytelen beállítás is. Nagyon gyakran, amíg ez a pont, a jól működött TV kezd lag, ha a gyermek vagy felnőtt többé nem megfelelőek a beállítások módosításához benne. A probléma megoldása a Smart TV Samsung visszaállítása a gyári beállításokra. Miután újra kell indítania az eszközt.

De leggyakrabban hogy a TV nem működik, a konzol hibás. Ez a leggyakoribb oka a felhasználói kezelésnek a szervizközpontok szakembereinek. A konzol különböző okokból sikertelen lehet, először is meg kell vizsgálnia az elemi – talán az elemeket. Akkor ki kell cserélni őket. Az alacsony energiaintenzitású elemek használatakor a TV nem reagál a távirányító megnyomására, de maga a technika tökéletes sorrendben van.

Ellenőrizze, hogy minden rendben van-e a távirányítóval, vagy meg kell javítani, használhatja az okostelefon kameráját. Ehhez engedélyeznie kell a fényképezőgépet az eszközön, és a távirányítót hozza ki, kattintson bármelyik gombra. Ha a kamrában megjelenik a távoli érzékelő piros fénye – ez azt jelenti, hogy helyes. Ha nincs reakció, akkor kapcsolatba kell lépnie a szervizközponttal.

Ha az intelligens TV hirtelen akadályozza, és nem válaszol semmilyen cselekvésre, akkor újraindítható. Ehhez kapcsolja ki a készüléket a hálózatról 5-10 percig, majd kapcsolja be újra. Általában ez az egyszerű vétel segít, mert az intelligens televíziókat a belső tartalmuk és okostelefonok nagyon emlékeztették, és újraindításra van szükségük.

Ajánlások

A modern intelligens televíziókat a Samsung távoli vezérléssel egészíti ki, de a legtöbb “friss” modellek lehetővé teszik az eszköz vezérlését távirányító nélkül gesztusokkal vagy hangokkal. Ehhez van egy beépített kamera, amely reagál a kezek mozgásaira. Egyes modellek szinkronizálhatnak más háztartási készülékekkel a házhoz (hűtőszekrény, mosógép és t. D.) Gyártó Samsung és lehetővé teszi számukra, hogy kezeljék.

Az intelligens TV összes funkciójának maximumát használja, kövesse a felsorolt ​​ajánlásokat.

  1. Az intelligens televíziók nagyszerű jellemzői ellenére, A fizikai memória mennyisége rendkívül kicsi, különösen a PC-vel összehasonlítva. Ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen tisztítsa meg a böngésző adat gyorsítótárát, valamint törölje a fel nem használt alkalmazást. Ez lehetővé teszi az eszköz optimális sebességének fenntartását.
  2. A SMART TV beállításainak módosítása előtt óvatosan vizsgálja meg az utasításokat. Ez sok problémát okoz, és lehetővé teszi, hogy teljes mértékben élvezhesse az intelligens multimédiás eszközt.

A Samsung Samsung Smart TV a tesztelt minőség és a modern magas technológiák szimbióziása, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a szokásos TV-t egy korlátlan lehetőséggel rendelkező szórakoztató eszközré alakítsuk.

A következő videóban megtudhatja, milyen okos TV van és mi az.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: