Amerikai klasszikus a belső térben

Több százezer gyermek és serdülők nőnek az amerikai mozi klasszikusai (amely csak egy “egy ház”) álmodott, hogy valaha is a következőek: tágas, hangulatos, sok apró részlet, amit szeretnék venni az órát. ÍgyVissza a 90-es években, az amerikai klasszikus behatolt a sok – stilisztikai irányba, amely ma nagyon követelte a CIS-t. És ez nagyon jó az ismétlés, idézet és elrendezés egy hangulatos család fészek.

Főbb jellemzői

Ez a stílus tervezték tágas helyiségek, klasszikus ház egy meglehetősen nagy csarnok és egyedi hálószoba, ahol egy étkező és ahol a konyha van elhelyezve nem csak az egyik szeretője. A ház gyakran hiányzik a partícióknak, hogy hangsúlyozzák a tér dominanciáját.

Az amerikai klasszikusok jellemzői:

 • A belső tér funkcionális + elegáns;
 • kényelem;
 • szimmetria az elrendezésben;
 • A szekrények helyett a projekt gardróbot biztosít;
 • A szobák kombinálják (nappali és étkező, konyha és étkező);
 • Gyakran vannak ívek és portálok;
 • Az AR-DECO gyakori elemei (kontraszt a szegélyezésben, a felületek fényessége);
 • Gyakori stílusú technikákat is kölcsönöznek;
 • A természetes világításnak sokat kell lennie;
 • Steamelemek szívesen láthatók.

Tágas szobák és alapvetően nyitott elrendezés, amely a stílusban rejlő, és ez nem csak házakra, hanem apartmanokra is vonatkozik. A lakossági helyet egy, kivéve a kényes magányos szobát. Gyakran a lakás ilyen stílusban hasonlít a stúdióra. Kezdetben az amerikai stílus nagyon hasonlított az angol klasszikusokhoz, de könnyebb volt, és azt mondhatod, mérföld. Sok hely, kevés falak, de a kérdés a zoning még mindig megoldódott – a bútorok és trükkök a tervező design.

Az amerikai klasszikusok, különösen a modern megoldásokban, jól vegyes stílusokban. Egy városi házban például láthatod az AR-DECO és gyarmati motívumok szerves kombinációját. És ha ez is merevebb esztétikum van, akkor lesz egyéni belső, gyönyörű, szépen épített eklektikumban. Minden belső térben van egy tervezői megközelítés, mert nem lehet káosz – mindent összegyűjtünk egyetlen belső “saláta”, ahol minden összetevő a helyén. És az iránymutatások a kényelem és a praktikusság kiválasztása.

Minden racionálisnak kell lennie: a mellkas feletti polcoktól az antllllllllesole kompetens elrendezésére.

Szín paletta

A színszemlélet megválasztásában a semlegesség elvét. A domináns szín egy fehér vagy meleg barna összeegyeztethető. A kontrasztot például a fehér, kék és vörös, homokos kombinációi tökéletesen kombinálják telített barna, szürke és fekete. Ez a kialakítás jellemző a geometriai mintákra, amelyeket szimmetria, monokróm jellemzi. Tehát bármely szoba falán csíkok és gyémántok, téglalapok és négyzetek, levelek lehetségesek. A textúrát általában a mélység és a dinamikus minta hatásával választják ki.

DE A színes palettához a nappaliban, a hálószobában, a gyermekek, a lobby, a fürdőszoba és a fürdőszoba eredeti, “homályos” füstös árnyalatok használhatók. Ez lila-arany, lila, oldószer kék, sőt khaki. Art Deco stílusú idézet hangsúlyozza a színek kontrasztját. Tehát a sötét színű “játék”, a világos színű festett falakkal, és a sötét falakat könnyű ajtókkal és ablakokkal harmonizálják. És a bútorok és a berendezések általában megpróbálnak egy színsémát venni.

Befejező opciók

Háttérkép sokkal kevésbé valószínű, mint a festés. A falat a tökéletes simasághoz igazítja, válasszon egy színt, gyakrabban – Matte Paint. Ha még mindig úgy döntött, hogy javítson egy tapétát, a rajz kicsi és semleges lesz. Gyakran a folyosó elrendezésében, a nappaliban, és még a konyha is falpanelek. Általában fényes, fából készültek, de az utánzás lehetőség is lehetséges.

Anyagok “A tégla alatt” vagy “a kő alatt”, a durva vakolat is nem ellentmond a stílusban. A mennyezet hagyományosan festék vagy fehér, de a stukkó nincs kizárva, de csak geometriailag igazolt. Mennyezet vagy fehér vagy bézs, semleges. A konyhában gerendákkal vagy utánzással díszíthető. Ha a mennyezeti lábakat használják, akkor széles, gipsz vagy fából készült, élénk színekben.

A padló hagyományosan fából készült és leggyakrabban sötét. Ez általában vagy parketta, vagy parketta fórum, de a laminátumot költségvetési alternatívaként találja. Ha a belső tér lehetővé teszi, egy kerámia csempe lehet a padlón, valamint a mesterséges kő. De gyakrabban kerülnek a legsebezhetőbb területeken (konyha, fürdőszoba).

A lakossági tér kialakításában az amerikai stílusban gyakran láthatod öltés, különösen a zónákban. Ez különösen finom, elegáns és ismételten szolgálja a belső teret, és a kontrasztot, valamint a zónátot, valamint egy olyan elemet, amelyben a belső belső színek kombinálhatók.

Válasszon bútorokat

Az amerikai stílusú bútorok mind a kényelem, mind az elegancia, a minőség és a magas funkcionalitás. Általában a preferenciák nagy kanapék modelleket, ágyakat, fióktáblákat, asztalokat, asztalokat biztosítanak. De maga a stílus nagy terület, mert ez a választás megmagyarázza. Ha az amerikai klasszikusok stílusa kisebb helyen kerül felújításra, a bútorok kiválasztásakor meg kell adnia ezeket az arányokat.

A kárpitozott bútorok, mint a szabály, hogy a kárpit monokromatikus textíliák, a padokon és felfújja – párnák, amelyek együtt a közös képet.

Sorolja fel az elrendezés szabályait.

 • A szemantikai központot a szoba közepén kell kapni. Ha ez egy kanapé, akkor lazán áll a központban. És mellette fotelek, kávé vagy kávé alacsony asztal. Mind együttesen rekreációs területet képez, ami valószínűleg a legnépszerűbb a házban. Nem lehet szorosan kényelmes – kényelem és kényelem mindenek felett.

 • A szekrények és a ruhák, a fülkék és a polcok karcsú sorokkal a falak mentén válnak. A bútorok stílusa és színe fenntarthatónak kell lennie, nagyon nehéz eklektikusan, hogy könnyen berendezett belső, hogy elegáns legyen. Ez a tervezőre bízható, bár az amerikai klasszikusoknál gyakrabban a színes splas egyszerűen megpróbálják megakadályozni.

 • A bútorok elrendezése szimmetrikusnak és arányosnak kell lennie – Ez a stílus egyik pillére, mert ritkán elutasítják. Ezenkívül a tér harmonizálása így könnyebb, különösen akkor, ha nagy.

 • A nappaliban a kandalló gyakran szemantikai központként működik. És a bútorok közel állhatnak hozzá. Bár most gyakran talál ilyen helyzetet, amikor a kandalló utánzás és második szerepe – a konzol a plazma TV alatt. Így a rekreációs terület média zónává válik.

 • Az ebédlőt általában sziget elrendezésben végzik. A szoba központi részén található egy asztal (gyakrabban nagy, téglalap alakú), asztali tűzhely és mosás. Lehet, hogy egy bárpult. A fejhallgatók megpróbálják megtalálni a főfal mentén.

 • Gyerekszoba Általában hosszúkás, de elég nagy, hogy a játékterület itt is van, és dolgozik, és alszik. Nagyon gyakran, a falak itt nem festettek itt, de úgy néz ki, mint valami klasszikus tapéta, például csíkos. A vízszintes háttérkép kombinációja sötét monoton fenékkel rendelkezik.

 • Szekrény Lehetetlen hívni egy kötelező szobát, de ha az otthoni metróállomás lehetővé teszi, akkor az amerikai klasszikusok számára ez egy hagyományos és megfelelő döntés. Lehet, hogy könyvespolcok lehetnek az egyik fal mentén (közvetlenül a padlóról a mennyezetre), győződjön meg róla, hogy – egy masszív íróasztal kényelmes székkel. A kanapé és egy kis asztal található az irodában – a látogatók számára.

Természetesen az amerikai klasszikusok stílusában hangulatos vendég kell lennie a házban.

Világítás és dekoráció

Világító variátorok – Beállíthatja a pontfényeket a kerület körül, a mennyezet közepén lóghat, ismerős kürt csillárok. A fényeknek elegendőnek kell lenniük: SCONCE, Klasszikus asztali lámpák, lámpák minden támaszkodó helyen. A készüléknek óvatosan és természetesen ragyognia kell. De a prioritás – természetes világítás, elegendőnek kell lennie.

Még a projektben is a fürdőszobában is egy ablakot jelent. És a modern nappaliban a panorámás ablakok egyre többet láthatnak. A dekorációban olyan árnyalat van – az amerikai klasszikusok különböző ékszereinek meghatározója nem. De ez nem minimalizmus, mert a ház díszített, de minden ilyen elemet gondosan átgondolják.

Ha a képen lévő kép, akkor az ilyen, hogy az egyéni belsejét, öntsük bele. A tükrök és a vázák a beállítás alatt vannak kiválasztva. De még fontosabb az amerikai klasszikusoknál, még egy váza sem gyertyatartókkal, de textíliákkal. Sok értelme terhelhető.

Függönyök, Rendszer, monofonikus, természetes anyagokból készült. Könnyűnek kell lenniük, anélkül, hogy zavaró lenne. Tegyük fel, de kicsi, geometriai. A klasszikus függönyök alternatívája lehet vakok, És mind a római, mind a japánok.

Szőnyeg Csak a nappaliban vagy a hálószobában láthatod a chil zónában. Más szóközökben nem fontosak.A kárpitozott bútorok kárpitozása, a székek oldalai, a kanapé párnák nem lehetnek független dekoratív ékezetek – ezek a teljes beállítással együtt vannak kiválasztva, gátolja őt, ötvözze a belső elemeket színes, textúrával, rajzokkal.

Az amerikai stílusban a folyosó nagyon kicsi lehet, a nappalihoz csatlakozik, csak a ruházat eltávolításához szükséges. Nappali – A legcsodálatosabb és hangulatos szoba. A hálószobáknak elegendőnek kell lenniük a házban, de legalább kétük van. A gyermekszobában bármilyen kreatív rendetlenséget bátorítanak, de még akkor is, ha nem megy túl a stilisztikai szabályok határain.

Általánosságban elmondható, hogy az American Classic egy jó ház, nagyon kényelmes és képesek tetszeni az összes generáció ízlését.

A következő videóban megtalálja a 160 kV-os területen található apartman áttekintését.m az amerikai klasszikusok stílusában.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: