Romantikus Provence: Amerikai stílusú lakás belső

Provence – Franciaország felfedezett szépség sarka, ahol a nap mindig ragyog, simogatja a meleg Földközi-tenger, illatos illatanyagok Lavender rejtve a szőlő szőlő vastagságaiban; miniatűr falvak. Provence Style Interiors ugyanolyan szelíd, nem macskaköves, tartományi, elegáns és remek permetezés az ókorok.

Egy kicsit a történetből

Jobb, mondd: A tudat meghatározása. A XVII. Századi francia falu életétől a Provence stílusának kezdete – ez ugyanaz az ország, de a délkelet-franciaországi utánzattal. Az azonos nevű ország országának nevétől örökölte nevét. Az ország angol hagyományaitól eltérően tiszteletteljes és gondosan megőrzi a nemzeti etnikai jellemzőit.

Ez a stílus elkezdett megjelenni a vidéki élettartam mélységéből, a teljes munkaerő, amely elválaszthatatlanul kapcsolódott a régió csodálatos természetéhez. Tartományi lakosok, amelyek tiszteletben tartják magukat, megpróbáltak környezetüket létrehozni otthonukban egy teljes körű pihenőhelyen a nehéz munkaerő mindennapjai után: kényelmes, aki kreatív inspirációval, praktikus, praktikus, anélkül, hogy a belső, de egy tipp Kegyelem és finom íz.

Ebben az időben a kis burzsoázia és az értelmiség pénzügyi helyzete, valamint az orvosok, a tanárok, az ügyvédek és az iparosok teljes családjai a tartományban generikus birtokok voltak. Speciális kényelemmel és kegyelemmel kezdték felszerelni a vidéki birtokukat, gondoskodva a maximális otthoni kényelem és a légkör, teljes mértékben hozzájárulva a pihenésre.

Így a francia ország vagy Provence stílusának stílusa – “tartomány”, – csodálatos alternatíva lett a száraz városi klasszicizmus megszáradása.

A 4. században, ez a stílus szerzett jól megérdemelt népszerűségét szerte Európában, és a tolóerőt könnyedség és a természettel összhangban borított az élet minden területén Franciaország az idő. A Cote d’Azur (az úgynevezett francia riviéra) jogosan tekintette Múzeum Pablo Picasso és Henri Matisse, Cezanne és Oneor de Balzac, Van Gogh és Mark Chagall. A mai napig a kreatív elit ezekbe a helyekre nyúlik, és a Provence stílusának a relevancia és a népszerűség.

Jellemvonások

A francia ország rusztikus egyszerűség és nemes kifinomultságú tandem, amelynek jellemzői:

 • Az élet egyszerűsége és természetessége; Az elfogadhatatlan pompás és baurocco stílusát, vagy túl modern modern trendeket. A Provence különleges varázsa az egyszerűségében, a természet közelségében, néhány archaikus és hosszú idő egy mentővédőt alakított ki. A szellem ebben a szellemben képes átutalni minket a romantikus Franciaországba, ahol éltek, a legendás hősök harcoltak és beleszeretettek;. Duma.

 • Finom pasztell árnyalatok dominálnak: fehér, bézs, tejelő, okker, világos sárga, levendula, olíva. Minden olyan festmény, mintha a napsütésben fuzionálna, és enyhén kívánja az öregséget.
 • Használat természetes anyagok és szövetek tervezésében: fa, kő, fém, porcelán, kerámia, len és pamut. Bútorok és tartozékok kissé kopott, ősi hatással.
 • A francia Földközi-tenger szellemében lévő szoba mindig könnyű és napos tele van.
 • Olive-stílusú dekoráció egy kézzel készített spirituális kíséret, aranyos szívcsalád kis dolgokat, vicces dolgokat, csodát, amely a bolhapiacon található, és az utazásból származó emlékezetes baubles. Az edényeket és egyéb eszközöket nem fogadják el a Dresserben, nyitott polcokon, mint drága ajándéktárgyak.
Olvasson tovább  Jellemzők, fajták és anamorf lencsék használata

 • A belvárosban van egy hő és otthoni kabát érzése.
 • A Provence elengedhetetlen tulajdonsága kandalló vagy ügyes utánzás.
 • A textíliák bősége – ez az egyik fő dekoratív anyag. A virágmotívumok a díszítésben, geometriai vonalakban frizzuk és sejtek formájában dominálnak. A szövetek a francia tartomány nemzeti ízét tükrözik.

Annak érdekében, hogy megtestesítsék a hagyományos olíva belsejét, amint azt már említettük, főleg természetes szövetek és természetes anyagok ősi virágzással.

Falak

A francia falu stílusához a vakolat falainak bélése előnyösen fehér. Csodálatos, ha texturált, kis kopogásokkal és szabálytalanságokkal. A természetes tartományi bevonat hatásának megteremtése, dekoratív vakolat igényelhető.

Egy másik sikeres lehetőség a falburkolat – kárpitozás fából készült konzolokkal. Számukra egy elnémított pasztellpaletta vagy természetes természetes színárnyalatos. Nem ajánlott zavarni a szobában lévő összes falak tömbjével, és még inkább az egész lakásban, a tandem panelek és a vakolat előnyösebb lesz.

A háttérképek ebben az irányban ritkák “vendégek”, bár azok a célba is használhatók, csak nem egy monofonikus gammában. Provence-ban mindig van egy hely a virágos díszítéshez, a kiválasztott minta íze az olajbogyó-gallyak szövőjétől vagy a fali bevonatokban lévő pályázati levendula virágzáiból.

Padló

A padló egy szobában több anyag keverékét jelentheti. Gyakran ezt a technikát a stúdió apartmanokhoz vagy többszobás apartmanokhoz használják, ahol a nappali összeolvad a konyhával. A már kiderült, hogy már kiderült, a fából készült táblák és csempe. Ezért kizárjuk a laminált, linóleumot, szőnyeget, parkettát és más mesterséges anyagokat. Ehelyett egy darab szilárd masszát használunk, és ha a költségvetés korlátozott, akkor a kastély parketta, de lehetőleg egy sávos változat.

Színes dekoráció Üdvözöljük fényes, szervesen illeszkednek az olíva-apartman belsejébe, Paul Beige-kávé gamma. A pontozás és a könnyű régi ókor hatása nem akadályozza meg a szabadtéri anyagokat. Gyakran használják a festetlen fából készült padlót. A természetes árnyalat hőt és kényelmet ad a belső térhez.

Mennyezet

Provence idegen mesterséges és modern technológiai anyagok. Ez megakadályozza a valódi kialakítás létrehozását ebben a stílusban. De a design a mennyezet tér ebben az irányban, Feszített mennyezetek abszolút nem alkalmas, egy fényes sima felületű nehéz elképzelni a házban, ahol vintage dolgok vannak tárolva és a családi hagyományok vannak tárolva. Ugyanezen okból érdemes elhagyni a komplex gipszkarton struktúrák használatát.

Olvasson tovább  Hogyan válasszunk ki a fényes zenei oszlopot?

Részletek ebben a belsejében Esmit egyszerűségét, így a fehér festék mennyezetét vagy festékfehér festéket, írja be a dekoratív vakolatot, alkalmazzon stukkó dekorációt.

A francia faház szellemének oktatása segít a dekoratív mennyezeti gerendákban. Az anyagi anyag természetes fát vagy magas színvonalú utánzást használ. A gerendák színe a színben fehérített árnyalatú sötét ellentétben változik.

Kiválasztjuk a bútorokat

Provence névjegykártya olyan bútor, amely a hasznos funkcionalitást és az eleganciát ötvözi. Ez az, aki meghatározza a hangulatot és a színt. Hagyományosan csak természetes anyagokat használtunk elő gyártásához: fa tömb, rattan, nád. Szekrények és büfék a lábakon, székek faragott elemekkel – klasszikus belső tárgyak a francia országban. Az ilyen bútorokat az egyszerűség jellemezte, és gyakran antik volt, az ókor jellegzetes összeomlása.

Napjainkban mind a valódi régiségek is használhatók az olíva belsejében, és mesterségesen idősebb termékek MDF-konzolokból jellemző repedésekkel, zsetonnal, veszteségekkel. Vintage – nem az egyetlen követelmény, a bútoroknak elsősorban jónak és erősnek kell lenniük.

Nem idegen projektek a Provence és a kovácsolt elemek szellemében. A dekoratív kovácsolási termékek használata újratervezheti a szobát, elegáns és vonzóvá teszi, mert a fémrudak mintája stílusosnak és dinamikusan néz ki.

A kovácsoltvas bútorok közül: bicionális hosszú kanapék, bonyolult kávéasztalok, nyitott székek, elegáns állványok és polcok. A kovácsolásnak elhalványulnia kell, és a könnyű, durva és masszív tárgyak itt nem helyek.

Textilek ügyek

A francia tartomány légkörének hangsúlyozása segít a természetes lenből, pamutból, SITZ-ben, gyapjúból készült textilekkel. A virág- és zöldségszövet mintázatok tükrözik a környező természet összes csodálatosságát. A kinyílt bimbó a rózsa és a csipkebogyó, a virágzat a levendula, csokrok kis vadvirágok hasonlít igazi csodálatos kert, mintha mozgásban a szobába.

A virágmotívumok gyakran animáltak a pillangók és a madarak – szerelmi szimbólumok és jólét. Virágkészítmények, csipke és fodrászok vannak jelen mindenhol – párnákon, ágytakarókon, szalvétákon és kézzel készített asztalterítőkön.

Különös figyelmet fordítanak a textil Provence-ban a függönyöket megérdemlik. Ideális függönyök szellemében a francia falu levegő szövet és áttetsző függöny egy finom fény akvarell paletta. A komor színek és a komplex drapéria nehéz függönyei nem relevánsak. Ez teljesen helyénvaló, hogy össze a felső és interception oldalán, hosszú függöny a padló díszített széles perem és puha lambrene. A csomag lehet változatos: florisztikai motívumok, pályázati sejtek vagy szalag, de a monofonikus szövetek Win-Win opciónak számítanak.

Kiváló elemei a dekorszalok kézzel készítettek: hímzett szerelmes párnák Duma, díszített oldalsó székekkel, konyhai tapadók. De jobb, ha nem túlságosan túlzottan, és ragaszkodik az általános belső stylisthoz.

Olvasson tovább  Hogyan válasszuk a fejhallgatót?

Az ágynemű gyakran használják Ryushi és hímzés.

A textil színpaletta minden virágzó rétet küld – levendula, rózsaszín, olíva és saláta, olver és sárga, világoskék.

Fontos árnyalatok

A tervezők azt tanácsolják, hogy emlékezzenek néhány pillanatra, amikor az olajbogyóhelyet befejezik.

 • Provence – Többrétegű stílus, amely különböző részletekkel rendelkezik. Ne húzza meg, próbálja meg rendezni. A francia tartomány szellemének hagyományos szobája nem rendelkezik ideális “tűvel”. Ahhoz, hogy valódi olajbogyó légkört hozzon létre, néha hiányzik a kis kis dolgok: egy fonott kosár kötés, ahonnan a kusza húzódott ki, vagy a faded szalag felvette a függönyön.

 • A zöld növények különleges ízterületet adnak. Ha engedélyezi az ablakpárkányokat, keskeny fából készült dobozokba illatos gyógynövények, például bazsalikom vagy rozmaring. A friss zöldségek nemcsak a kellemes ízekkel díszítik a helyet és a kellemes ízeket, hanem hasznosak a gyönyörű európai edények előkészítésében is. Gyógynövények és gyümölcsök is lenyűgözőek lesznek a belső térben, még szárított formában is, így az ókor különleges szelleme.

A tavaszi hagymás virágok edényekben is alkalmasak erre a stílusra. Díszítse a szobát friss jácintokkal és tulipánokkal – nagyon sikeres megoldás.

 • Minimalizmus és korlátozás a triflesben soha nem kísérik az olíva belsejét. Itt nem kell félnie a tartozékoktól, néha megadják a megfelelő ritmust. Vintage tea doboz készült egy decoupage technikában, egy régi réz kávéfőző, vásárolt egy bolhapiacon, – bármilyen dolog, gondosan és ízlésesen kiválasztott, fontos végső löket a belső összetétele.

Provence nem hajlamos elrejteni a háztartási cikkeket. A francia stílusú integrált attribútumokat fényes rusztikus motívumú kerámia edényekkel festettek, többszínű üvegek fűszerek, palackok olajokkal, szeretettel elhelyezett nyitott fából készült polcokra.

Ötletek és tervezési példák

Provence kiválóan alkalmas mind a nagy vidéki ház és a standard két hálószobás lakás belseje számára. Még a szerény lakások tulajdonosa is megengedheti magának a javítást a régi Franciaország szellemében. Ebben az irányban külön helyiséget tudsz rendezni, ha tulajdonosa közel van a Földközi-tenger szellemi légkörében.

A megvalósítási módja az olajfa szellem a hálószobában egy fiatal lány vagy gyerek, akkor választhat világos bézs anyagok befejezni és egyszerű szűkszavú bútorok elefántcsont. És a provencális szellem hangsúlyozza a gyengéd rózsaszínű gamma textiljainak bőségességét.

Milyen anyagokat használ?

Repülő áttetsző függöny, kislányos íjak a ágytakaró, párnák megható formájában esetlen, kedves kefe, amely megköti az ülés a padra, a hagyományos növényi motívumok a dekoráció – mi örömmel fogadják, ha képviselő a gyönyörű szex.

A belső tér koronája ugyanabban a vénában díszíthető Baldahinben a szelíd tüllből, a dekoratív ruhák oldalán.

Arról, hogyan adhatunk ki egy lakás belsejét francia stílusban, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: