Az A4-es nyomtatókról szól

  A4 formátumú nyomtatók olyan perifériák, amelyek újraindítják az elektronikus fájlt A4-es papírra. A modern eszközök nem csak szöveges fájlokat, valamint rajzokat nyomtathatnak. Ezzel az eszközzel több másolatot készíthet a fájlról.

  Sajátosságok

  • Zaj. A tintasugaras nyomtatók nem különböznek a zajtól. A titok az, hogy a nyomtatást egy dysure mátrix végzi, és nem egy tűvel, mint egy tűnyomtatóban. Zajszint, amely a motor nem haladja meg a 40 db-t. Alig hallható lesz, mert egy személy felismeri a hangot 30 dB.
  • Sebesség A nyomtató attól függ, hogy milyen feladatok vannak előtte. Ha a Tervezési mód technológiát használ, akkor a tintasugaras nyomtató nyomtatási sebessége jelentősen meghaladja a tűt. A mátrix nyomtató különbsége kisebb lesz.
  • Érdemes megjegyezni a nyomtatási minőség hasonlóságát lézernyomtatóval. A modern tintasugaras modellek 56 fúvókával és több lesz nehéz észrevenni a különbséget.

  Mivel a tintasugaras nyomtatót folyékony festékekkel kinyomtatja, a papír nagy hatással lesz az eredményre. Javasoljuk, hogy vékony vagy megnövekedett abszorbeálhatóságot használjon.

  Gyártók és modelljeik

  A nyomtatók óriási eloszlást kaptak. A világpiac számos olyan eszközzel rendelkezik, amelyek eltérnek a működés és a tervezés elvében. A legjobb modelleket választották ki, figyelembe véve a felhasználói véleményeket.

  Canon Pixma IP110

  Vadászgép autonóm A nyomtató hatalmas számú funkcióval rendelkezik. Canon Pixma IP 110 kompakt, akkor is illeszkedik egy zsákban. A nyomtatás mind egy laptop számítógépből, mind a mobileszközből készülhet. Támogatja a funkciót Wi-Fi. A modell alkotásai elhagyták a vezetékeket, így az áramforrás szolgál akkumulátor akkumulátor.

  Ha a nyomtatási minőségről beszélünk, akkor ez több, mint jó. A felbontás legfeljebb 9600 dpi, ennek köszönhetően a szövegek világosak, és a kép kiváló minőségű és ellentétes. A készülék maximális sebességgel nyomtatja a fájlokat – legfeljebb 9 lap fekete-fehér formátumú percenként és akár 6 színig. Ne aggódj, ha a festék véget ér. A nyomtató elkezdi megmenteni és előkészíteni a fájlokat még egy minimális tintával is.

  HP Officejet 202 (N4K99C)

  Másik Mobil Nyomtatómodell. Kis méretű, ezért ne gondoljon a nyomtatás problémájára az úton vagy egy zsúfolt helyen. Nyomtatási sebesség átlagolása 9 oldal / perc. Ha a nyomtató a váltakozó áramtól való töltés, majd a sebesség. A létrehozott eszköz fejlesztői Nagyított kapacitás akkumulátora, A felhasználó számára kényelmes helyen nyomtathat. A feltöltés az akkumulátorból nem befolyásolja a nyomtatási minőséget.

  A HP gyors töltési technológia lehetővé teszi, hogy a nyomtatót teljesen bármilyen helyen töltse fel: házak, az autóban vagy így tovább. Újratöltési idő – átlagosan körülbelül 1,5 óra. Ez az eszköz szinkronizálva van a legtöbb mobil és tabletta eszköz modelljével, így a fájlok átadásával nincs probléma. A modern design nagyszerű nyomtatóval rendelkezik. Gyors munka és kiváló eredmény – minden, amire szüksége van egy aktív irodai munkásnak.

  Epson WorkForce WF – 100 W

  Epson Workforce WF – 100 W tintasugaras nyomtató – Ezek a legújabb technológiát, amelynek köszönhetően a felhasználók bármikor ki tud nyomtatni egy dokumentumot vagy képet, sőt, hogy a házból. A vizsgált modell munkája a beépített akkumulátor miatt következik be, a készülék meglehetősen könnyű és kis méretű. Tökéletes az üzleti utakon való használatra, használható az autóban és az úton. Az akkumulátor töltése a hálózati adapter, amikor bekapcsolja a hálózaton, valamint a gerinc mentén, bármilyen elektronikus eszköz alkalmas-csatlakozó, például egy számítógép vagy laptop.

  A következő jellemző, amely a készüléket a többi ilyen gép között osztja ki Játssza le a kívánt funkciókat a vezetékek csatlakoztatása nélkül. A leírt minta tökéletesen működik az Epson Connect Service alkalmazáson keresztül. Ha fényképeket vagy dokumentumokat kell nyomtatnia, telepítenie kell és észlelnie kell egy hordozható eszközön, majd kattintson a Nyomtatás gombra. Kompatibilitás EPSON WORKFORCE WF – 100 W más felhői szolgáltatásokkal egyszerűsíti a folyamatot, a legegyszerűbb és legkényelmesebb működésben. Megkülönbözteti a négy árnyalatú pigment, nem zsugorítható és gyors szárító tinta, amelynek segítségével fényes, jól kiemelt színű, felülmúlhatatlan minőségű.

  Hp laserjet pro m 15 a

  A megjelenés szigorú stilisztikájának ellenére eloszthatja Vonzó és Tömörség Eszközök. Demokratikus költségek 6500 r-ben. vonzza a vevőket, és alkalmas egy kis vagy középső irodában való munkavégzésre. A készülék egy patronnal van felszerelve, amely lehetővé teszi akár 1000 oldal nyomtatását. Gyakorlatilag nincsenek éles különbségek más aggregátumoktól, az egyetlen – egy módosított dobhordozó.

  Ha a kísérlet kedvéért négyszer lecsúsztatja a fedelet, akkor elkezdi kinyomtatni a szalagot vagy a cellát, meglepő képességeivel.

  HP Color LaserJet Enterprise M553 N

  A középosztályú irodák lézernyomtatói közé tartozik a HP Color LaserJet Enterprise M553 N. A kívánt információt színes és fekete-fehér típusokból kinyomtathatja. Az előírt módtól függetlenül a munkavállalási potenciál havonta 80 000 lap lesz. A festékkazetták mennyiségének mutatója, valamint a teljesítményállapot megjelenik a meglévő kijelzőn.

  Ügyfél visszajelzések beszélnek erejeiről:

  • sebességfolyamat;
  • Tágas papírtálca;
  • Egyszerű kapcsolat;
  • Berendezések a webes felülethez és a távirányítóhoz számítógépes hálózaton keresztül, a másik harmadik fél médiával való kommunikáció a beépített Wi-Fi átvitelen keresztül történik.

  Negatív oldalak vannak:

  • drága fogyóeszközök;
  • Alacsony minőségű szerelés.

  Hogyan válasszuk ki?

  Fontos figyelmet fordítani a kiválasztásra, nem csak a terhelés, a funkcionalitás és a technológia fenntartására, hanem számos más paraméterre is.

  • Lapok vastagsága. Csak olyan papírt használjon, amelynek sűrűségét a dokumentumok tartalmazzák. Az alacsony sűrűség gyűrött és póklapot vezet. Túl sok vastagság megállhat, és a készülék további lebomlása.
  • Teljesítmény. Fontos figyelembe venni a következő feladatokat és dönteni. Az irodában vagy a házak nyomtatásához, az otthoni használatra tervezett olcsó modellek a nagyobb terhelés miatt. Ez emelkedett kopáshoz vezet. És a professzionális “segítők” nem fogják használni a beépített opciók redundanciáját.
  • Az árnyalatok elérhetősége. A színpaletta expandálhatósága pozitív hatással van a kész anyagokra: minél több szín, annál jobb.
  • Ujjlenyomat. A bal pontokat az eredmény jelentősen befolyásolja. Ha a nyomtatót egy szövegkészlethez vásárolják, az ilyen paraméter kihagyható.
  • Sebesség. Figyeljen arra, hogy hány oldal nyomtatott információ jelenik meg percenként. Ugyanaz az eszköz lehet különböző értékek mindkét fotó kép és fekete-fehér dokumentumok számára. Az irodai változatnak 20-30 oldalra jellemző sebességgel kell rendelkeznie. Ha otthon használ egy nyomtatót, hasonló paraméterek nem olyan fontosak.
  • Ellenőrizze a kapcsolati interfészeket. A hagyományos alaprendszerek USB-kábellel csatlakoznak egy számítógéphez. A fejlett verziókkal rendelkező korszerűbb és fejlettebb eszközök kommunikálhatnak az interneten keresztüli modulokkal, Wi-Fi-vel vagy Bluetooth segítségével.

  A nyomtató A4 nyomtatójának megvásárlása, az akvizícióval szembesül, hogy tanulmányozza a kiválasztási kritériumokat, a valódi felhasználók modelljeinek és véleményének felülvizsgálatát.

  A következő videó rövid áttekintést nyújt a Canon Pixma IP110 kompakt nyomtatóról.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: