Fejhallgató jó basszussal: Jellemzők és a legjobb modellek

Fejhallgató, jó basszussal – ez az álom minden zenei szeretet, ami nagymértékűbb hangot ad. Meg kell vizsgálni a modelleket és azok jellemzőit, megismertetik magukat a fejhallgató kiválasztásának szabályaival a preferenciáknak megfelelően.

Sajátosságok

A jó basszussal végzett fejhallgatók képesek játszani olyan hangot, amelyben a frekvencia térfogatcseppek nem lesznek jelen a széleken. Ennek a minőségnek köszönhetően a fejhallgató garantálhatja a jelzett jel minden hangjának pontos lejátszását.

A jó basszus fejhallgató a következő jellemzőkkel rendelkezik:

 • a kiváló minőségű légrokció biztosítása, a fülcsatornák nyomásával együtt;
 • nagymembrán átmérőjű;
 • Speciális rögzítéssel rendelkező berendezés, amelynek köszönhetően a levegőcsere kizárt.

Egyes készüléktípusok felruházott egy különleges design, amelynek köszönhetően azok megfeleljenek néhány ilyen korábban felsorolt ​​funkciók.

A speciális rögzítések miatt vákuumos fejhallgatók garantálják a légcserék kizárását, és a teljes szögletes – magas szintű hangnyomást biztosítanak.

Működés elve

Jelenleg csak 3 lehetőség van a fejhallgatóhoz a mély basszussal.

 • Fejlett membránkezelés típusa, ahol a bemeneti jelek jellemzői változik. Az ilyen funkcionalitás sajátossága az, hogy az elektronika növeli a basszust.
 • Jelenléte egy pár hangkibocsátó kialakításában. Vannak frekvenciaváltók az elektroszfémekben, mivel egy hang emitter a közép- és nagy frekvencián belül működik, és a második – csak a basszusért felelős.
 • A harmadik technológia a koponya csontok hatásaiban rejlik. Ez a módszer megtévesztő, amelynek köszönhetően a zene benyomása nő.

Ez a vibrokobákkal való munkavégzés elvét teljes körű modelleken használják, ahol van egy speciális lemez rezgésekkel.

Nézetek

Kétféle fejhallgató van jó basszussal.

Hűvös

Ezek nagy fejhallgatók, akik teljes mértékben bezárják az összes fülét. Leggyakrabban számítógépek és játékosok számára. Az eszközök jó hangzású eredményeket mutatnak mély basszussal.

A fejhallgatót számos funkcióval megkülönböztetik.

 • Zárt design. Ennek köszönhetően zajszigetelést, valamint külső környezetgel való légcserét lehet biztosítani.
 • Ilyen modellekben a dinamika blokk szinte teljesen hermetikusan van felszerelve. Ennek köszönhetően a hangnyomás magas színvonalú lesz, és az alacsony tartományú frekvenciák gyakorlatilag nem torzulnak. Érdemes megjegyezni, hogy a nagy átmérőjű hangszórók mindig teljes kompatibilis eszközökbe vannak telepítve.
 • A személyes jelfeldolgozó rendszer jelenléte. Ez lehetővé teszi az elemek tulajdonságait, minimalizálja a torzulást, és minden frekvencián függetlenül kezelheti a hangot.
 • Nem számít, milyen fejhallgató van vezetékes vagy vezeték nélküli, kötelesek személyes equalizerrel rendelkezniük. Ez a követelmény nem vonatkozik a kötelező kategóriára, de jelenléte nagymértékben javítja a hang minőségét.

Vákuum

A vákuumos fejhallgatók nagy igényűek – azokat kis méretek és tömegek jellemzik, valamint a hangszigetelés képességét. A minőségi modellek eltérőek:

 • membrán, amelynek minimális átmérője 7 mm;
 • légcserélő kamra;
 • Két hangkibocsátás.

A legjobb modellek

A jó basszussal rendelkező legjobb modellek listája segít meghatározni a választott és megvásárlási fejhallgatókat, amelyek örömmel fogadják a tulajdonos minőségi hangját.

Sennheiser CX-300 II

Ez a termék a legjobb megoldás, a tiszta hang és basszus a vákuummodellek között. A fejhallgató kiváló minőségű hangszigeteléssel és hosszú élettartammal rendelkezik. Eltérnek:

 • mély mélység nagy mennyiségű térfogattal;
 • Univerzális design, amely mind a nők, mind a férfiak számára fellebbez;
 • Kiváló minőségű összeszerelés megfizethető áron.

Meg kell azonban jegyezni, hogy ebben az eszközben nincs mikrofon, nincs vezérlőpanel, így a termék nem használható fejhallgatóként.

Sony Sth-30

Egy másik reprezentatív vákuumos fejhallgató, amely felajánlott Erős basszus és eredeti külső tulajdonságok. A dizájn a vezetékekkel kiváló minőségű nyersanyagokból készül, amelyeket a nedvesség és a por expozíció ellen védettek. A készülék 3 gombos vezérlőpanellel van felszerelve mikrofonnal, ami lehetővé teszi a zenei kompozíciók kényelmét. A termék fülhallgatóként használható.

A felhasználók alacsony szintű hangszigetelést és rossz zajcsökkentést jeleznek, ha mikrofont használnak.

Sony MDR-XB50AP

Sony extra basszus – Ez egy másik fajta vákuumfejű fejhallgató, amely bemutatja a legerősebb basszust, amely nagy mennyiségű reprodukciós gyakorisággal rendelkezik. 4-24000 Hz tartományban dolgozhatnak. A modell híres a kiváló minőségű hangszigetelés, egy jó teljes készlet, beleértve egy esetet és 4 pár csapást.

Előnyök:

 • egy kis tömeg, egy megmunkált ergonómia;
 • rendkívül érzékeny mikrofon jelenléte;
 • Játssz Juicy Bass kiváló minőségű hangzással;
 • A tervezési lehetőségek különböző színekben kaphatók;
 • A vezető kialakítása neodímium mágnesekkel van felszerelve.

Sony MDR-XB950AP

Ez a teljes méretű fejhallgatók képviselője, amelyek a legjobb hanggal rendelkeznek a basszussal az árkategóriájukban. Az alacsonyabb frekvenciatartomány 3 Hz, így a készülék még egy sublacas ritmust is reprodukálhat. A modell jellemezhető A 40 mm-es hangsugárzók nagy teljesítménye 1000 MW, ami úgy érzi, hogy a felhasználó a mélysugárzóval sétál a fejben.

A gyártó gondoskodott a tervezésre, amely lehetővé teszi a csészék belsejét. Kényelmes szállítását biztosítja. A kábel hossza 1,2 méter, van egy mikrofonnal ellátott vezérlőpanel. A felhasználók megjegyezték, hogy az ilyen vezeték nem nagyon kényelmes.

Koss Porta Pro

Ez egy felső modell, amelyet egy speciális kialakítás jellemez. A fejhallgató garantálja a lédús és mély basszust kiegyensúlyozott alacsony és közepes frekvenciákat. Ez a magas impedancia, amely 60 ohm. Ennek a minőségnek köszönhetően az eszköz ajánlott egy erőteljes hordozható technikára használni, mivel az okostelefon nem fog megbirkózni egy ilyen feladattal.

Ez a Bluetooth-fejhallgató, amelyet kifejezetten a mobil felhasználók számára gyártanak. A fém fejpántos összecsukható kialakítás miatt, A fejhallgatók kényelmesek az átvitelhez.

Philips basszus + shb3075

Ezek a teljes bevitt zárt monitorok. A 9-21000 Hz-es frekvenciatartományban dolgozik. Az eszköz érzékenysége 103 dB. Headsetként használható.

A felhasználók megjegyzik a következő pozitív tulajdonságokat:

 • Kiváló minőségű összeszerelés;
 • hanglé;
 • a működés kényelme;
 • Kiváló minőségű basszus és felső frekvenciák.

Hogyan válasszuk ki?

Ahhoz, hogy megfelelően válasszon egy olyan fejhallgató-modellt, amely megfelel egy adott felhasználónak, válaszolnia kell néhány kérdésre a használatra vonatkozó preferenciákkal kapcsolatban. A vásárlás előtt több jellemzőre kell döntenie.

A kapcsolat típusa

A preferenciáktól függően választhat Vezetékes vagy vezeték nélküli fejhallgató. Ha az első opció van kiválasztva, gondoskodnia kell arról, hogy a kábel tartós, rugalmas és védőburkolattal van ellátva. A vezeték nélküli eszközöknél az átviteli protokoll munkája és változata óriási jelentése van. A modern modellek Wi-Fi-vel vagy Bluetooth 4-vel vannak felszerelve.egy. Ez hozzájárul a gyors csere és a kiváló minőségű jelhez.

Érzékenység

A zaj, a billentés és a rozsdás jelenléte egy nagy mínusz a fejhallgatóhoz, jó basszussal. Annak érdekében, hogy ne találkozzon a rossz minőségű hangzáshoz, figyelni kell az érzékenységi jelzőre. Ez a paraméter nem haladhatja meg a 150 db jelet.

A szakértők szerint, Az optimális érték a 95 dB területen található. Ilyen fejhallgatóknál a membrán nem különbözik az alacsony impulzusokra való érzékenységben, amely a felhasználói hangot térfogati és lédús basszussal adja meg.

Frekvenciatartományok

Ez a funkció vezet, amikor a fejhallgatót jó basszussal választja. Javasoljuk, hogy válasszon a lehetőségek tartományban működő, amelynek kezdetén található 5-8 Hz, és a végén a maximális távolság – a 22 kHz. Fontos továbbá ismerni magukat az ACH-vel, amelyet amplitúdó-frekvencia jellemzőnek dekódolnak. Az értéke az eszköz csomagolásán szerepel.

Az AVH-ról fontos megismerni az alapadatokat.

 • Az alacsony frekvenciatartományban az ütemterv köteles magas emeléssel rendelkezni. A basszusnak jó minőségben különbözik, fel kell terjednie a 2 kHz-re. Ugyanakkor a csúcs görbe 400-600 Hz-en belül lesz.
 • A nagy frekvenciákat is fontos értékkel kell ellátni. Itt megengedett egy kis hiba a grafikon távoli részén. Ha a fejhallgató modellje maximális pontja van 25 kHz-n belül, a tulajdonos nem fogja észrevenni. Ha azonban egy hosszú emelés nagy gyakorisággal jelen van, a hang torzul.

A legjobb, ha választani fejhallgató, ahol van egy jelentős emelés a menetrend telken basszussal és gyakorlatilag egyenes területén a közepes és magas frekvenciákat. A rendelkezésre álló frekvencia végén kis hiba kell lennie.

Impedancia

Más szóval, ellenállás. Hatással van a maximális volumenjelzőkre. A minőség is érinti. Ha a fejhallgató a telefonra van kiválasztva, akkor 100 ohm ellenállású modelleket kell készítenie. Ez a maximális érték. A minimumnak 20 ohmos szinten kell lennie.

Erősítővel felszerelt erősebb berendezések esetén, A fejhallgatót 200 ohmának minimális ellenállásával szerezheti be.

A következő videóban megtalálja a fejhallgató Sony MDR XB950AP felülvizsgálatát.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: