A 12 legjobb fejhallgató jó basszussal

*A legjobbak áttekintése a szerkesztők szerint. A kiválasztási kritériumokról. Ez az anyag szubjektív, nem reklám, és nem minősül vásárlási útmutatónak. Kérdezzen meg egy szakembert vásárlás előtt.

A fogyasztók egyik leggyakoribb igénye a fejhallgatóval szemben a jó basszus. Ez magában foglalja a basszusfrekvenciák tartományát, a hang “viselkedését” más frekvenciákkal kombinálva, a nem kívánt rezonancia semlegesítését stb. Minőségi és nem megfizethetetlenül drága, jó basszusú fejhallgatót találni még nehezebb, ha kompakt és nem teljes méretű fejhallgatót szeretne. Az Expertology szerkesztői készítettek Önnek egy rövid útmutatót a 2019-es legjobb basszusú fejhallgatók világához, amely segít a legsikeresebb választás meghozatalában.

A legjobb olcsó fejhallgató jó basszussal

Jelölés hely termék neve ár
A legjobb olcsó fejhallgató jó basszussal 1 Sennheiser MX 170 890 €
2 Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro 2 fülhallgató 1 400 €
3

HI

 • PS BASS+ SHB3075
 • 2 421 €
  4 Sony MDR-XB950AP 4 499 €
  A legjobb fülhallgató és fülhallgató fejhallgató jó basszussal 1 Sony MDR-XB50AP 1 670 €
  2 Sennheiser CX-300 II 1 241 €
  3 Marshall üzemmód EQ 3 140 €
  4 Sennheiser IE80 16 875 €
  Teljes méretű és fül fölötti fejhallgató 1 Koss Porta Pro 3 960 €
  2 JBL
 • ve 650BTNC
 • 5 999 €
  3 AUDIO-TECHNICA ATH-M50X 8 619 €
  4 Bowers Wilkins PX 19 490 €

  A weboldalon található legjobb modellek technikai elemzése alapján.

  A legjobb olcsó fejhallgató jó basszussal

  Először is, hagyományosan figyelmet fordítunk a legolcsóbb, de működőképes modellekre. Az audio-kiegészítők piaca óriási, és a jó basszusválaszú, tisztességes fejhallgatók már szerény összegekért is megvásárolhatók. De persze csak akkor, ha az elvárásai ésszerűek, és nem vár szuperlatívuszokat ezektől a fejhallgatóktól.

  Sennheiser MX 170

  Értékelés: 4.7

  Sennheiser MX 170

  Megnyitása felülvizsgálatunk igazi “dinoszauruszok” a piac a legjobb értelemben vett. A Sennheiser MX 170 szinte klasszikus fülhallgató kialakítású. A legnehezebb része a nagyszerű basszusnak a formai tényező. De a gyártónak egyszer sikerült, és a modellre azóta is folyamatosan nagy a kereslet. A hihetetlenül megfizethető ár pozitív portré, mivel a Sennheiser márka maga is meglehetősen magas árakkal jár.

  Íme a modell legfontosabb műszaki adatai. Ez egy dinamikus típusú fülhallgató, amely 22-20 ezer Hertz közötti tartományban adja vissza a hangrezgéseket. Érzékenység 109dB, 32 ohm impedancia. Csatlakozás – 1 szimmetrikus kábelhosszúságú szimmetrikus kábelen keresztül.2 méter L-alakú dugóval szabványos 3-as csatlakozóra.5 mm.

  Ezek a fejhallgatók tisztességes és olcsó alternatívát jelentenek a csatornába épített modellekhez képest. Elsősorban olyan felhasználók számára alkalmasak, akiknek kényelmetlen a füldugó, de még mindig szükségük van egy jó basszusra. Természetesen nem lehet várni tőlük lehetetlen – MX 170 néha átfedik a középső frekvenciákat, részben vágott a magasban, de a tartozék hangjellemzőinek összességében elég lenyűgöző, különösen a teljesen nevetséges ár hátterében.

  Érdemes megemlíteni egy pontot, amely felzaklat néhány olyan felhasználót, akik alapértelmezés szerint mikrofon jelenlétéhez szoktak a fejhallgatóban. Itt nincs mikrofon, így ez nem közvetlen hátrány, hanem csak a modell jellemzője. Amit a gyártó jobban is csinálhatna, az a kábel. Sok felhasználó megjegyezte a “tokenizmusát” – vékony, gyenge és fagyos hideg.

  A fejhallgató súlya “semmi” – 14g. Egy pár cserélhető fülpárnát tartalmaz.

  Előnyök

  • Minőségi hangzás összességében;
  • biztos illeszkedés a fülébe;
  • Az egyik legjobb basszus egy fülhallgatóhoz képest;
  • Rekordalacsony ár az előnyökhöz képest.

  Hátrányok

  • Vékony és gyenge vezeték, “tompa” hidegben.

  Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro 2 fülhallgató

  Értékelés: 4.6

  XIAOMI MI IN-EAR FEJHALLGATÓ PRO HD

  Most nézzünk meg egy másik szuperkompakt modellt, amelyet az Expertology az igazán jó basszusok kedvelőinek ajánl, akiknek nincsenek előítéleteik a csatornán belüli formafaktorral kapcsolatban. A Xiaominak ez sikerült. A bemutatott modell lényegesen drágább, mint a fenti fejhallgatók, de még mindig a költségvetési kategóriában marad.

  Ezek a füldugó formájú dinamikus armatúra típusú fülhallgatók, két meghajtóval. 20 és 20 ezer hertz közötti frekvenciák lejátszása. Bemeneti impedancia 32 ohm, érzékenység 100dB. Akár 5 mW lejátszási teljesítmény.

  A fejhallgatót egy szimmetrikus, 1 mm hosszúságú kábelen keresztül csatlakoztatjuk.25m L-alakú kábellel a szabványos csatlakozóhoz 3.5 mm. A kábel a villáig textilanyagba van csomagolva, ami jelentősen meghosszabbítja a termék élettartamát. Az előző modellel ellentétben ez beépített mikrofonnal és hangerőszabályzóval rendelkezik.

  A teszteredmények szerint, amelyeket a valódi vásárlók erőteljes visszajelzései is megerősítenek, ez a modell tisztességes hangkiegyensúlyozást mutat, ahol a jó basszus nem öncélú, hanem a kompozíció harmonikus részének tekinthető. A felhasználók azt is megjegyzik, hogy a hangszigetelés kiemelkedő – közepes hangerőn talán nem is hallja a közelben futó porszívót.

  Mindössze 14 gramm súlyú, és cserélhető fülpárnákkal érkezik.

  Előnyök

  • Minőségi hangzás rengeteg basszuspotenciállal;
  • hangszigetelés;
  • Biztonságosan ül a fülében
  • mikrofon és hangerőszabályzó;
  • textil kábeltekercselés a villáig.

  Hátrányok

  • kisebb felhasználói megjegyzések.

  HI

 • PS BASS+ SHB3075
 • Értékelés: 4.6

  Philips BASS+ SHB3075

  Ha a kompakt formájú fülhallgatótól a teljes méretű formájú fülhallgatóig haladunk, fontolja meg a Philips által gyártott fejhallgatót. A jó basszusra helyezett hangsúlyt olyan egyértelműen a tervezésükben helyezték el, hogy ennek “átlátható” utalása még a sorozat nevében is szerepelt. És mindennek tetejébe még vezeték nélküliek is.

  A fejhallgató kialakítása – klasszikus, fejpánttal, mint rögzítési módszerrel. A design szép és modern, sima vonalakkal. Különböző színekben kapható – fehér, fekete, piros, kék. Anyag – főként kiváló minőségű műanyag, matt felületi textúrával. Összecsukható kivitel. A testen egy LED jelzi a működési módot. Súlya 132g.

  Működési elvét tekintve ez egy dinamikus fejhallgató. Lejátszható frekvenciatartomány – 9 és 21 ezer hertz között. Az érzékenység és az impedancia értékek meglehetősen átlagosak ehhez a formátumhoz – 103dB és 32Ohm. A nagy, 32 mm átmérőjű membrán és a 40 mW maximális lejátszási teljesítmény kombinálva szép mély basszust biztosít, amelyet még alacsony hangerőn is érezhet.

  A fejhallgató Bluetooth-on keresztül kommunikál a hangforrással (4-es verzió támogatott).1) legfeljebb 10 méteres hatótávolsággal. Fejhallgató, kihangosító, A2DP és AVRCP profilok. Az önálló lítium-polimer akkumulátor akár 12 óra folyamatos aktív használatot (telefonálás vagy hanghallgatás) vagy akár 166 óra készenléti időt biztosít.

  Funkcionalitás A fejhallgató teljes értékű headsetként használható okostelefonjához – hívások fogadása és elutasítása, várakoztatás, a mikrofon elnémítása, a hangerő beállítása, váltás a beszélgetés és a felvételek hallgatása között.

  Előnyök

  • vezeték nélküli;
  • kényelmes;
  • összecsukható kialakítás;
  • ár-érték arány;
  • Fejhallgatóként való használatra szolgáló funkcionalitás.

  Hátrányok

  • nem mindenki elégedett az autonómiával.

  Sony MDR-XB950AP

  Értékelés: 4.6

  Sony MDR-XB950AP

  Az Expertology 2019-es legjobb olcsó, jó basszusú fejhallgatóinak kiválasztását egy olyan modell teszi teljessé, amely nehezen “szorul be” a költségvetési kategóriába. De figyelembe véve a híres márkát és a meglehetősen fényes funkciókat, a költségek meglehetősen elfogadhatónak tűnnek.

  Ez egy zárt, teljes méretű fejhallgató dinamikus típus, érdekes kialakítással és minőségi anyagösszetevőkkel. Fejpánttal szerelve. Súly 245g. Csatlakozás a forráshoz az 1. kábelen keresztül.2 méter hosszú, kétoldalas csatlakozással a tálakhoz. Csatlakozás a szabványos audiocsatlakozóhoz 3.5mm L alakú, aranyozott.

  Hasonló formájú fejhallgató, amely az előző modellnél lényegesen jobb teljesítményt nyújt. A nagyméretű – akár 40 mm-es – rekesz nagyrészt felelős ezért, de nem ez az egyetlen oka. A jó basszus, és más frekvenciák is, az 1000mW-os nagy teljesítmény-kezelő képességnek köszönhetően. Mindent egybevetve, a készülék képes a hangok széles skálájának lejátszására, 3000 és 28 000 hertz között. Érzékenység 106dB/mW, impedancia 40 ohm.

  A basszusról még egy kis részletet érdemes megemlíteni. Ezt a modellt a gyártó EXTRA BASS-ként pozícionálja. A maximális basszus kívánt hatásának eléréséhez azonban a hangparamétereket a forráskészüléken lévő equalizerrel kell beállítani. A forrástól függően lehet az ellenkezője is, amikor még a középtartomány is lefelé megy, és akkor EQ-ra is szükség van, de a fordított hangoláshoz.

  Számos online leírásban szerepel, hogy a kivitel összecsukható. Valójában ebben a modellben csak a csészék forognak 180 fokban, így a fejhallgató “lapos”. Ez csak a stabilitást növeli véletlen megnyomás esetén, de a szállítás során a tömörség szempontjából nem jelent előnyt.

  Előnyök

  • Kiváló minőségű anyagok és kivitelezés;
  • nagy teljesítmény;
  • az aranyozott dugó;
  • ergonómia;
  • érdekes design.

  Hátrányok

  • nem észleltek nyilvánvaló hibákat és hiányosságokat.

  A legjobb fülhallgató és fülhallgató fejhallgató jó basszussal

  Az eszközök második választéka kompakt fülhallgatók és/vagy füldugó formájú fülhallgatót tartalmaz. Az Expertology szakemberei ezeket a modelleket a minimális ár figyelembevétele nélkül, de a tömegfogyasztók számára megfizethetőségüket figyelembe véve vették fel a felülvizsgálatba.

  Sony MDR-XB50AP

  Értékelés: 4.9

  Sony MDR-XB50AP

  Először is, nézzük meg a legolcsóbb Sony fejhallgatót ebben a csomagban. Ár és minőség tekintetében ez a modell összehasonlítható a fenti szuper népszerű Sennheiser MX 170 fejhallgatóval. Az MDR-XB50AP már évek óta nagy keresletnek örvend.

  Ezek a dinamikus fejhallgatók zárt hátlapú kialakítással rendelkeznek. A forráshoz szabványos 3.5 mm-es jack. Az aranyozott dugó L-alakú kialakítású, amely a legkényelmesebb a lejátszó eszköz zsebében való hordozásához. Fekete, fehér, kék és egyéb színekben kapható. A vezeték hossza – 1.2 . A fejhallgató súlya rekordalacsony, mindössze 8 gramm.

  A fejhallgató által lejátszható frekvenciatartomány 4000 és 24 000 hertz között van. Egy ilyen kicsinyes formában ez egy lenyűgöző eredmény. A kulcsszerepet itt egy viszonylag nagy, 12 mm-es membrán játssza. Az érzékenység 106dB/mW, az impedancia 40 ohm. A maximális teljesítmény 100mW.

  Ennek a modellnek a funkcionalitása feltételezi a fejhallgató egyszerű használatát okostelefon-fejhallgatóként: hívásfogadó/visszautasító gombok, mikrofon.

  A fejhallgatóhoz tartozik egy hordtáska és 4 pár cserélhető fülpárna.

  Előnyök

  • A reprodukált frekvenciák széles skálája;
  • nagy membrán, neodímium mágnesek;
  • erős drót;
  • Fejhallgató funkció az okostelefonjához;
  • berendezés.

  Hátrányok

  • Nem észleltek hátrányokat.

  Sennheiser CX-300 II

  Értékelés: 4.8

  Sennheiser CX-300 II

  A híres Sennheiser márka ismét visszatér az Expertology felülvizsgálatában a legjobb, jó basszusú fejhallgatókról. Ez egy másik “felhasználói kedvenc” az olcsó fülhallgatók szegmensében, népszerűsége és kitartása a fent említett MX 170-hez hasonló.

  A reprodukálható frekvenciák tartományának alsó határa nem olyan szélsőséges, mint az előző modellnél, 19 Hz (a felső határ 21 ezer Hz). Hz). De ez teljesen reális, nem szigorúan technikai, mint a Sony MDR-XB50AP. És akkor az esetleges hangzásbeli hátrányokat itt az alacsony impedancia kompenzálja – az impedancia csak 16Ohm. A membrán meglehetősen nagy – 11 mm átmérőjű. A fejhallgató érzékenysége 113dB.

  A modell “mechanikus” oldala sok szempontból eléggé szabványos. A fejhallgatót 1″ hosszú kábellel csatlakoztatjuk a jelforráshoz.2 m aranyozott L-csatlakozóval 3.5mm-es csúcsok.

  A készlet a biztonságos szállításhoz szükséges tokot és három pár cserélhető fülpárnát tartalmaz.

  Ez a modell volt az egyik legsikeresebb a Sennheiser-termékek ezen szegmensében, ami szintén a sokéves stabil keresletnek köszönhető. Általánosságban elmondható, hogy a felhasználók visszajelzései szigorúan pozitívak, és talán az egyetlen közös panasz az, hogy a gyenge vezetékek egy év (körülbelül) használat után hajlamosak megtörni a nagy terhelésű helyeken. Köszönhetően a piacon lévő modell bőségének és a mérsékelt árnak köszönhetően.

  Előnyök

  • éles és kifejező hangzás
  • alacsony impedancia;
  • minőségi hangszigetelés;
  • Kényelmes illeszkedés;
  • elfogadható ár.

  Hibák

  • gyenge vezetékek.

  Marshall üzemmód EQ

  Értékelés: 4.7

  Marshall üzemmód EQ

  Szakértőink egy másik érdekes, hangsúlyos basszussal rendelkező modellt javasoltak, számos pozitív vélemény és saját kutatásunk alapján. UK specialitás Marshall Amp

 • A fikáció eleve megbízható, de a jó basszus szempontjából az igények különlegesek, és ez a modell teljes mértékben megfelel nekik.

  Kezdjük a nem annyira nyilvánvalóval. Az EQ betűkombináció a névben intuitív módon utal a fejhallgató egy egyszerű, de fontos funkciójára. Nevezetesen egy kétállású equalizer – egy egyszerű gomb segítségével a tartozék erőteljesebb üzemmódba kapcsolható, ahol az expresszív basszus éppen az, amire szüksége van. Ugyanez a gomb használható a fejhallgató “alacsony impedanciájú” üzemmódba való visszakapcsolására is.

  Most pedig a technikai részletek. Lejátszható frekvenciatartomány – 20 és 20 ezer hertz között. Ellenállás 18 ohm, érzékenység 100dB. Az oszcillátor felépítése egy meghajtóval és egy 9 mm-es membránnal rendelkezik.

  A fejhallgató súlya 20 g, és fekete vagy arany színben kapható. Négy pár cserélhető fülpárnát tartalmaz. A 3 mm-es dugó L alakú, aranyozott fém érintkezőkkel.

  Ez egy ritka modell, amelynek nincsenek észrevehető hátrányai. Még az összegabalyodott vagy elszakadt vezeték problémája, amely még sok csúcskategóriás fejhallgatót is sújt, itt nem olyan hangsúlyos. A felhasználók visszajelzései azonban rámutattak az egyes Xiaomi okostelefonokkal és különösen az Android 9-cel való inkompatibilitásra. Ez nem jelenti azt, hogy ez egy Marshall hiba, de szem előtt kell tartanod.

  Előnyök

  • egy elit brit márka;
  • tiszta, mély hangzás;
  • minőségi kábel (tartósság);
  • egy gomb az erősített üzemmódra való átkapcsoláshoz.

  Hátrányok

  • Kompatibilitási problémák néhány Xiaomi okostelefonnal (nem a Marshall hibája).

  Sennheiser IE80

  Értékelés: 4.6

  Sennheiser IE80

  A legjobb, jó basszusú fülhallgatók kiválasztását a Sennheiser egy másik modellje teszi teljessé. Ez valami különleges, ami már a vásárlás előtt is lenyűgöz – az ára, amely nagyságrenddel magasabb, mint a fenti alternatívák bármelyike. Ez a modell Expertology szakemberek a felülvizsgálatban különösen azoknak a felhasználóknak, akik értékelik a csúcsminőséget, és nem tudják komolyan venni a 10 ezer rubelnél olcsóbb fejhallgatókat. Meg kell mondani, hogy ez nem a legdrágább modell “füldugó” a Sennheiser választékában – vannak példányok túlzó áron, de ez a “geekek” számára.

  A fejhallgató legfontosabb műszaki adatai: 10-20 ezer. Hertz reprodukálható frekvenciák; 16Ohm impedancia; 125dB érzékenység; 0.1 % harmonikus torzítási tényező; 25 dB hangszigetelés a külső zajoktól. A mindössze 5 g súlyú fejhallgató egy levehető minőségi 1.2m és L-alakú dugó 3.5 mm. 10 pár cserélhető fülpárnát és egy tokot / táskát tartalmaz.

  Ha ezeket a “csupasz” jellemzőket nézzük, nehéz megérteni, hol van eltemetve majdnem 25 ezer rubel kiskereskedelmi ár. Van azonban egy különbség, és ez egy nagy különbség, ha igazi audiofil vagy. Itt a finom részletek – teljes körű részletesség, széles színpad, tiszta és tágas hangzás, ahogy a felhasználók megjegyzik. Ha mindez a terminológia nem szemét az Ön számára, akkor van értelme megfontolni egy ilyen olcsó vásárlást. Az ár – az egyetlen dolog, amire az ügyfelek panaszkodnak, és egyébként – csak dicsekszik.

  Előnyök

  • tiszta hang;
  • A részletesség az egész termékcsaládban;
  • széles színpad;
  • basszus beállítási lehetőség;
  • Páratlan hangminőség az olcsóbb modellekhez képest.

  Hátrányok

  • csak ár.

  Teljes méretű és over-ear fejhallgató

  A harmadik és egyben utolsó válogatásunkban olyan fejhallgatók szerepelnek, amelyek “Isten ments”, hogy jó basszust adjanak ki. Azonban minden hozzáértő személy megmondja, hogy a fejhallgatók világában a méret nem mindig számít. Itt az Expertology összegyűjtötte azokat a modelleket, amelyek a legjobban reprodukálják a basszust, és ugyanakkor nem kerülnek fél év családi költségvetésébe.

  Koss Porta Pro

  Értékelés: 4.9

  Koss Porta Pro

  Először fontolja meg a legolcsóbb opciót a választékban, amelyet az amerikai Koss speciális cég gyárt. A Porta Pro fejhallgató két változatban kapható – vezetékes és vezeték nélküli változatban. Ezek eléggé különböznek egymástól, és mi a vezetékes verziót fogjuk megvizsgálni, mivel ez a felülvizsgálat témája szempontjából relevánsabb.

  Tehát ezek a dinamikus típusú nyitott fejhallgatók. Összecsukható kialakítás, egy fejpánt mint rögzítőelem. Magas szintű anyagminőség, a design modern és nagyon kifejező. Nincs sok masszív alkatrész a kialakításban, így a fejhallgató végül csak 75 g-ot nyom.

  A fejhallgató 15-25 ezer hertz frekvenciatartományban termel hangot. Érzékenység – 101 dB/mW. Az ellenállás viszonylag magas, 60 ohm, de ennél a formátumnál ez a normán belül van. Harmonikus együttható – 0.2%. Azok a felhasználók, akik óvakodtak ettől a ponttól, mert féltek a halk hangtól, megerősítik, hogy a félelmek alaptalanok.

  A csészékhez való vezetékcsatlakozás ebben a modellben megfordítható. A tartozék közvetlen csatlakozóval csatlakozik a forráshoz 3.5 mm. Zsinór hossza 1.2. Tartalmazza az adaptert 6.3mm és egy tok/fedél.

  Ennek a modellnek a fő előnye sok felhasználó tapasztalata szerint a tartósság. Még egy ilyen megfizethető árkategóriában is megállja a helyét a Koss. A látszólag törékeny konstrukció valójában meglehetősen robusztus, és a fejhallgató évekig, sőt évtizedekig tart. De ez a tervezéssel kapcsolatos, és a fülpárnák és a vezeték anyaga sajnos hajlamos a kopásra.

  Előnyök

  • kényelmes illeszkedés;
  • Szép, “bársonyos” basszus;
  • minimális súly;
  • megbízhatóság és tartósság;
  • Szorítóerő-beállítás (bármilyen fejhez illeszkedik).

  Hátrányok

  • nem jelölt.

  JBL
 • ve 650BTNC
 • Értékelés: 4.8

  JBL<li></div><p>ve 650BTNC” src=”/wp-content/uploads/2023/11/17916666195911-7212.jpg” height=”401″ title=”JBL</p><li>ve 650BTNC”><p>Most tekintsünk egy másik pár “amerikait” – a JBL cég fejhallgatóit (a James B</p><ul>Lough Lansing). A vállalat évek óta audio berendezések és különféle akusztikai eszközök gyártására specializálódott. Ez a modell drágább, mint elődje, de vezeték nélküli, és bizonyos helyeken jobb teljesítményt nyújt.<p>A hangzás szempontjából ebben a modellben a helyzet a következő: lejátszási frekvenciatartomány – 16-20 ezer Hz, érzékenység – 100dB/mW, impedancia – 32 ohm, aktív zajcsökkentés. A 40 mm-es membrán biztosítja a rajongók által annyira kedvelt basszust.</p><p>Elődjével ellentétben ezek a fejhallgatók nem szuper könnyűek a 260 g-os súlyukkal. De ez várható volt, mivel a vezeték nélküli készülékeknél a súly oroszlánrészét az akkumulátor teszi ki. A design összecsukható, a fejpánt rögzítve van. A tartozék egy 1.2m szabványos dugóval 3.5 mm-es jack. Kábel levehető. Beépített mikrofonnal rendelkezik.</p><p>Az adatátvitel Bluetooth 4 segítségével történik.2. Támogatja az A2DP, AVRCP, Hands free, Headset funkciót. Az aktív üzemmódokat jelző LED kijelzővel rendelkezik az alvázon. M-funkció</p><ul>Használható hívásfogadásra/visszautasításra a telefonon.<p>A 700mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor körülbelül 20 óra üzemidőt biztosít aktív zajszűrő üzemmóddal, vagy akár 30 órát anélkül. A teljes töltési idő 2 óra.</p><p>Ennek a modellnek van egy olyan jellemzője, amelyet szinte minden aktív felhasználó észrevesz. A fejhallgató ugyanis csak akkor képes minőségi hangzást biztosítani jó basszussal, ha az aktív zajszűrés be van kapcsolva. Kikapcsoláskor a hang határozottan “lapos” lesz.</p><h4>Előnyök</h4><ul><li>minőségi hangzás;</li><li>Aktív zajszűrés;</li><li>vezeték nélküli;</li><li>hosszú akkumulátor-üzemidő;</li><li>Egy jó hírű márka;</li><li>kényelmes illeszkedés.</li></ul><h4>Hátrányok</h4><ul><li>Lapos hangzás kikapcsolt aktív zajszűréssel.</li></ul><h3>AUDIO-TECHNICA ATH-M50X</h3><p>Értékelés: 4.8</p><div style=AUDIO-TECHNICA ATH-M50X

  Most emeljük a feltételes követelményeket és az árszintet, és tekintsük a híres AUDIO-TECHNICA márka teljes méretű és különösen erős fejhallgatóit.

  A modell lejátszási frekvenciatartománya nem különösebben figyelemre méltó – 15 és 28 ezer hertz között. Szintén 38 ohmon belül van az impedanciahatáron belül. De a maximális teljesítmény már itt is érdekes – 1600mW. A teljesítmény az egyik első szerepet játssza a jó basszusok létrehozásában, és a különösen nagy 45 mm-es membránnal kombinálva ez adja a tiszta mély basszus lenyűgöző hatását.

  Ez a modell hasonló kialakítású, mint sok teljes méretű megoldás – fejpánt mint tartó, összecsukható részek, levehető vezeték. A fejhallgató súlya 285 g. A kábel hossza mindössze 3 méter. Ez egy nagy előny, és extra kábeleket is tartalmaz 1.2 méter, beleértve a csavart és az egyenest is. Van egy adapter is 6.3mm.

  Érdemes megjegyezni, hogy ez a modell semmiképpen sem alkalmas okostelefonról történő hanghallgatásra, kivéve, ha a készüléket

  Kifejezetten alkalmas az ilyen feladatokra. Bár az impedancia viszonylag alacsony, a forrás minősége és teljesítménye számít.

  Előnyök

  • nagy teljesítmény;
  • nagy membrán;
  • hosszú kábel;
  • Egyirányú kapcsolat;
  • szemet gyönyörködtető design;
  • konfiguráció.

  Hátrányok

  • a kábelcsatlakozó kényelmetlen elhelyezkedése a fejhallgatón.

  Bowers Wilkins PX

  Értékelés: 4.8

  Bowers Wilkins PX

  A 2019-es év legjobb basszusgitárral rendelkező fejhallgatóinak Expertology általi áttekintése a legdrágább modell az igazi ínyencek számára. A fejhallgató az azonos nevű brit cég terméke, amely 1966 óta gyárt prémium kategóriás audioberendezéseket.

  A modell jellemzői, csak a hangra vonatkozóan, a következők: 10-20 ezer hertz közötti működési tartomány; érzékenység – 111dB/V; impedancia – 20Ohm; harmonikus index – 0.3%. Aktív zajszűréssel rendelkezik, három profillal: repüléshez – F

 • ght, város és iroda).

  Technikailag ezek dinamikus fejhallgatók 40 mm-es membránnal, levehető kábellel, összecsukható kialakítással és fejpánttal, mint rögzítéssel. A kábel az egyik oldalon csatlakozik. LED világítás a tokon az üzemmódok és események jelzésére. A kábelen kívül a fejhallgató Bluetooth 4.1 A2DP, AVRCP, Hands free, Headset és AptX HD, AAC kodekekkel. Beépített iPhone-támogatás. Súlya 335g.

  Ez a modell saját 850mA⋅h lítium-polimer akkumulátort használ a vezeték nélküli üzemidő érdekében. Munkaidő teljes feltöltéssel – legfeljebb 22 óra. Teljes töltési idő akár 3 óra.

  A modellben rejlő lehetőségek teljes kiaknázásához javasoljuk a saját fejlesztésű. Fő funkciója a megtekintési élmény személyre szabása.

  Előnyök

  • prémium osztály;
  • hibátlan hangzás;
  • Vezetékes és vezeték nélküli kapcsolat;
  • okostelefonos beszélgetési funkció;
  • mobilalkalmazás a testreszabáshoz;
  • Támogatja az AptX HD codec-et a kiváló minőségű “vezeték nélküli” hangzás érdekében;
  • gyönyörű design.

  Hátrányok

  • magas ár.
  Olvasson tovább  A 17 legjobb gáztűzhely
 • Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Cybulya Guculka

  Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: