Fejhallgatók monitorozása: típusok és rangsor a legjobbak

  Sokféle fejhallgató van. Egy külön kategóriában a modern monitoreszközök, amelyek kiváló minőségű és lenyűgöző méretűek jellemezhetők. Az ilyen típusú modelleket sok üzletben értékesítik. Létezése során a fejhallgatóknak a rajongók tömegének megszerzését sikerült megszerezniük. A mai cikkben megismerkedünk egy ilyen technikával, és megtanuljuk, hogyan lehet kiválasztani.

  Ami?

  A “Monitor Fejhallgatók” név alatt általában kiváló minőségű és teljes méretű tartozékokra utalnak, amelyek a kiváló minőségű és definíció csodálatos hangját közvetítik. A legtöbb esetben ezek az eszközök használhatók az énekek rögzítésére, DJ-készletek, elrendezések, írás és nyomon követés. Ezek a népszerű stúdió eszközök kiváló segítőkészülékek vagy zenészek.

  A stúdiófeltételek sávjainak felvétele során a szakértőknek meg kell tenniük a legjobb módot a hang rögzítésére, észrevéve a rozsdásokat és a torzítást. Csak akkor kapható, mint egy eredmény, valójában, kiváló minőségű audio termék, semmilyen hibát tartalmaz. A spektrum a reprodukálható frekvenciák a jelenlegi monitor fejhallgató össze lehet hasonlítani a hang a teljes és a nagy hangszórók, amelyek szerepelnek a különböző minősítések a legjobb felszerelés a DJ-k és a hang szereplők.

  Sajátosságok

  A modern monitor típusú fejhallgatót gazdag választékban mutatják be. Számos modellt alkalmaznak szakmai területeken, és nagyon népszerűek. A fenntartás az ilyen high-tech berendezések nem meglepő – monitor fejhallgató van egy csomó pozitív tulajdonságait, amelyek vonzzák a nem csak a hang gyártók, hanem a hétköznapi felhasználók számára.

  • Hasonló fejhallgató képes működni a maximális zajszigeteléssel, ami nagyon kényelmes.
  • A legtöbb monitor fejhallgató nagyon kényelmes. Ők szorosan vannak a fejükre, ne okozzon kellemetlen érzéseket. Számos felhasználó számára ez fontos feltétel a zenei kiegészítők kiválasztásában.
  • A modern “monitorok” széles körben vannak bemutatva. Sok nagy márkát termelnek. Sok olyan eszközt talál, amelyek különböznek egymástól a legkülönbözőbb paraméterekben. Csak a klasszikus, hanem a vezeték nélküli másolatok, amelyek az egyik legkényelmesebb használat vannak beállítva a boltok polcain, mert nem kell külön kábelek és vezetékek a csatlakoztatáshoz. Nem kevésbé népszerű és speciális termékek – a csatornán belüli bélések, akik sok fogyasztót választanak.
  • Az ilyen fejhallgatók eltérhetnek, mint az árcédulát rájuk. Ez azt jelenti, hogy sok eszköz demokratikus értékkel rendelkezik.
  • A legtöbb monitor fejhallgató kiváló minőségű reprodukálható hangokkal büszkélkedhet. A pályákat felesleges interferencia, zaj és torzítás nélkül reprodukálják. Ez az oka annak, hogy az ilyen jól átgondolt eszközöket gyakran használják a szakmai szférákban.
  • Számos monitor fejhallgató gyakorlati és tartós anyagokból készül. Különösen népszerű ma fém vagy alumíniumötvözetből készült tartozékok. Az ilyen termékek évek óta készen állnak dolgozni. Nehéz károsodni vagy deformálódni, amelyet nem lehet mondani az olcsó eszközökről az olcsó műanyagból.

  Súlyos hibák, amelyek ilyen fejhallgatók modellje nincs. A felhasználók elégedetlensége csak túl szoros és szorosan zárt tartozékok lehet. Ezt a funkciót azonban nem szabad az ilyen eszközök hátrányaihoz igazítani – ezek azok a jellemzői, amellyel figyelembe kell venni, ha a legmagasabb minőségű hangot szeretné hallani.

  Néhány eszköz nagyon drága. Ezek általában professzionális kiegészítők, amelyek a stúdió körülmények között kizsákmányolhatók. Az ilyen modelleket értékesítheti, amelynek költsége meghaladja a 40 ezer rubelt.

  Természetesen a minőségük és jellemzőik meglehetősen igazolják a végső árat, de sok fogyasztó ilyen számok nem felelnek meg egyáltalán nem.

  A fajok áttekintése

  A “monitorok” különbözőek. Az ilyen termékek számos jól ismert gyártót termelnek, így a tartozékok különböző jellemzőkkel rendelkeznek egymástól. Többet fogunk elemezni, milyen típusúak a modern monitor fejhallgató osztva, és milyen tulajdonságokkal rendelkeznek.

  Nyisd ki

  A monitor fejhallgatójainak ezen modelljei az egyik legnépszerűbb és kényelmesebbek. Ezek gyakoribbak, mint a többi fajta. A nyitott “monitorok” kényelme a fül leginkább “puha” és tiszta lefedettségének köszönhető. Nem érzi magát kellemetlen összenyomva a fej, és a hangminőség kifogástalan és legpontosabb.

  Szükségesnek kell tekinteni, hogy szakmai nyitott típusú fejhallgatók használata esetén el kell feledkeznünk a magas szintű zajszigetelésről.

  A hallgatás folyamatában abszolút merítés nem fog sikerülni, ami visszaszorítja a “Monitors” -t kereső felhasználókat.

  Zárva

  Zárt típusú monitor fejhallgató, amely szó szerint létrehozott a műteremben. Ezek a termékek a legmagasabb zajszigetelő mutatókkal büszkélkednek. A fejhallgatók többek között zárt lehetőségek vannak, amelyeket az ilyen pozitív jellemzők megkülönböztetnek.

  A zárt monitor fejhallgatót megkülönböztetik az a tény, hogy meglehetősen tumip és kemény fejpántokkal vannak felszerelve. Ez a funkció az ilyen “monitorok” rejlik, mivel az alacsony frekvenciák torzulása miatt a “csészék” laza illeszkedése a hallgató füléhez. Ezt a tényt az ilyen eszközök kiválasztásával kell figyelembe venni.

  A legtöbb esetben a monitorfejlők zárt modelljei speciális ütemben vannak felszerelve. Ezen fontos összetevők rovására van, hogy biztosítják az eszközök feszes illeszkedését a hallgató fejéhez. Az ilyen tartozékok “csészék” oldalai nem tartoznak további lyukakkal, így a hang soha nem megy túl az eszközön.

  A zárt monitor fejhallgató ideális megoldás a zenei szerelmeseinek, akik szeretnek hallgatni a rockzene vagy a fém.

  A Basi ilyen eszközökben különösen észrevehetőek – ez az egyik fő jellemzője.

  Félig nyitott

  A megadott típusú fejhallgatók a nyílt modellek alosztályához tartoznak. Mint a fő fajta, ezek az eszközök nagyon kényelmesek a működésben. Nem okoz kellemetlen érzéseket, és nem nyomják meg a hallgató fejét.

  Ma sok nagy gyártó ilyen monitor fejhallgatót termel.

  Sok eszközt demokratikus érték különbözteti meg.

  A legjobb modellek értékelése

  A modern gyártók sok kiváló minőségű monitor fejhallgató modellt termelnek. A megfelelő opció kiválasztásának nehézségei csak hatalmas modelltartományban állnak rendelkezésre. Tekintsünk egy kis minősítést a legjobb modellek különböző márkákból.

  Audio-Technica ATH M30X

  Ezek olcsóak, de a költségvetési osztályhoz tartozó kiváló minőségű monitor fejhallgató. Ezek az eszközök különleges eltávolítható kábelt biztosítanak. A fejhallgatóval ellátott készletben két szükséges huzal van: egy 1 méter és a második 3 méter. Az akg technológiák alapján kifejlesztett technika.Ezeknek a fejhallgató érzékenysége 98 db / mw.

  Sony MDR-7506

  A Sony modern japán fejhallgatók nagy igényűek. A megadott modell nagyon kényelmes mind otthon, mind az utcán, és egy professzionális stúdióban dolgozik. Ezek az eszközök a DJ-k érdeklődését okozhatják a kiváló minőségű hangsávok számára. A berendezések tartománya 10 és 2000 Hz között van. Ezeknek a fejhallgatóknak az érzékenysége kissé átlagosan átlag felett van, és eléri a 100 dB jelet. Impedancia – 63 ohm.

  SENNHEISER HD 280 PRO

  Megbízható és gyakorlati fejhallgatók, amelyek megkülönböztetik a reprodukálható hangok kiváló minőségét. E népszerű eszközök országgyártója – Németország. Ezek a fejhallgatók a klasszikus kategóriába tartoznak, és alkalmasak információra vagy rekordokra. Ezek gyakran használják a kortárs stúdiókban. A technika spirális meghajtóval rendelkezik. 3 méterre húzhat. A lejátszás dinamikus lejátszása 8 és 25000 Hz között van.

  Beyerdynamic DT770 Pro (250 ohm)

  Ezek népszerű német fejhallgatók, amelyek megjelenése nem nevezhető fiatalok vagy túl bemutatható. A legegyszerűbbek és alacsonyak. A spirál típusú nagy oldalsó tálakkal van felszerelve. A készülék speciális dombornyomásos bevonattal rendelkezik. A technika masszívnak tűnik, de súlya csak 270 g. A fejhallgatók megbízható fémkerettel vannak felszerelve, bőr fejpánt. A Beyerddynamic DT770 Pro nagyon kényelmesen ül a hallgató fején, mert a szomszédos részt a lehető legkisebb és kellemes. A lejátszható hangzás típusa – dinamikus, frekvencia keretek csak 5-35000 Hz értékre korlátozódnak.

  Shure SRH1540

  Népszerű amerikai kiváló minőségű monitorok a Premium osztályhoz kapcsolódóan. Ezeket az eszközöket kifejezetten professzionális zenészek és hangmérnökök számára tervezték. A dinamikus típusserék 5 és 25000 Hz között van. Érzékenység – 99 db / mw. A tartozéknak nagyon kis súlya van – csak 286 g.

  A kiváló minőség jellemzi, mivel a légiközlekedési alumínium ötvözet alapja.

  AKG K712 Pro

  Ezek kiváló minőségű osztrák fejhallgatók, amelyeket kifejezetten professzionális hangmérnököknek terveztek. A megadott modell kézi összegyűjtése és igazán egyedi tervezési kivitelezés. A fejhallgatók kényelmes és lágy “csészékkel” vannak felszerelve, ahonnan még hosszú zokni után sem fáradnak meg. A készülék ellenállása csak 62 ohm, így biztonságosan használhatja még a nagy teljesítményű technikákat a hang lejátszásához. Az eszköz munkatartománya 10-39800 Hz.

  Ezek a termékek ideálisak azoknál az esetekben, amikor a legmagasabb minőségi hangot és fejhallgatót kell hallani, és a jelenetből.

  Beyerdynamic DT990 Pro

  Ezek kiváló minőségű német fejhallgatók, amelyek kívánt esetben rögzíthetők, bár nem alkalmasak erre. Ezen eszközök információiban nagyon nehéz megtalálni a versenytársakat. A készülék tökéletesen kiegyensúlyozott, még a frekvencia-válasz is megkülönbözteti, gyakorlatilag nincs elmozdulás. A frekvenciatartomány 5-35 000 Hz. A monitor fejhallgató érzékenysége 95 dB.

  Tartós és tartós fémből készülnek, ami gyakorlati és kopásállóvá teszi őket.

  Roland RH-A30

  Ezek kiváló minőségű japán fejhallgatók, amelyek a stúdióban működő munkakörülményekben működnek, félig professzionális berendezésekkel. Az eszköz bemeneti ereje 1600 mW. A terméket egy vonzó és stílusos tervezői tervezés jellemzi, amelyet sok felhasználó szeretne. A ház tartós alumíniumból készül, a szövetbéléseket biztosítják.

  Ha ezeket az eszközöket hosszú ideig használja, nincs kockázat a kellemetlen érzés megtapasztalása, mert nagyon kényelmesek.

  Sennheiser HD650

  Ezek népszerű német kifogástalan teljesítményfejű fejhallgató. Tartozékok Crystal Clear hang és sokoldalúság. Ezeknek a tartozékoknak a tartománya 10-41000 Hz. Az érzékenység eléri a 103 db-t.

  Az impedancia csak 300 ohm – ez nem a legjobb mutató a vizsgált eszköz számára.

  Fostex T50RP MK3

  Zárja be a legjobb modelleket ezek a kiváló minőségű japán monitor fejhallgató. A tartozéknak elég egyszerű, nem ragadt kialakítása van. Ezek a stúdiófejű fejhallgatók inkább “belső töltés”, nem pedig a külső adatok. Ezeknek a termékeknek a működési tartománya 15-35 000 Hz, és a maximális teljesítmény eléri a 3000 MW-ot.

  A tartozék kényelmes és puha fejpántot tartalmaz az automatikus beállítással.

  Választott kritériumok

  Ha magas színvonalú monitor fejhallgatót szeretne vásárolni, ami később csalódást okoz, akkor figyelmet kell fordítani, ha kiválasztják őket. Elemezni fogjuk az elemeket, milyen paramétereket kell figyelnie a figyelmet, keresi a legjobb megoldást.

  • Az akvizíció célja. Az első dolog, amire szükséged van, a figyelemfelkeltő fejhallgató megvásárlásának megfelelő célja. Ha kizárólag rendes otthoni használatra vásárol egy eszközt, nincs értelme a professzionális kizsákmányoláshoz tervezett nagyon drága eszközöket keresni. Ha jobb modellt szeretne felvenni a stúdió felvételére, komolyabb feladatok megoldására, akkor figyelmet kell fordítania a gazdag műszaki paraméterekkel való átgondoltabb modellre.

  Minden jellemző a legjobban ellenőrzi a kísérő dokumentációt.

  • Kényelem. A professzionális monitor fejhallgatónak szükségszerűen kényelmesnek kell lennie az Ön számára. Megpróbálhatja a készüléket vásárolni, ha van ilyen lehetőség. Fontolja meg azt a tényt, hogy a nyitott modellek a zokni több szabadabb, és a zárt tűnhet csúcspontja – ez nem a hiánya. A második lehetőségeknek úgy kell lenniük, hogy a kiváló minőségű hang lejátszás legyen.

  Győződjön meg róla, hogy a szerkentyű normálisan ült, anélkül, hogy kiürülne és fájdalmat okozna.

  • Tervezés. Ez nem a legfontosabb paraméter a monitor fejhallgató kiválasztásában, de sok felhasználó sok figyelmet fordít. Végtére is, vonzó termékek használnak kellemesebb. A modern gyártók sok olyan modellt termelnek, amelyeknek egyszerű és eredeti megjelenése, feltűnő.

  Az optimális lehetőség megválasztása csak a fogyasztó számára marad.

  • Építsen minőséget. Ne lusta, hogy pácosan ellenőrizze a tetszett tartozékot. Ne rohanjon a kedvenc fejhallgatómodellért. Óvatosan fontolja meg őket. Az eszközöket nem szabad megrongálni karcolásokkal, karcolásokkal vagy zsetonokkal. Rosszul rögzített és sátoros részek a tartozék kialakításában nem lehetnek.

  Ha észrevette, hogy legalább az egyik felsorolt ​​hiányosságok, akkor jobb, ha megtagadja a vásárlást – meg kell keresnie egy másik opciót, vagy látogasson el egy másik boltba.

  • Hangminőség. Ajánlatos meghallgatni, hogy milyen hangot ad a reprodukált monitor fejhallgató. Tiszta, megfosztott torzítás, zaj és egyéb lehetséges hibák. Ha ilyeneket észleltek, akkor bizonyos kétségeket kell hívnunk.

  Az olyan eszközök, amelyek helytelenül vásárolnak, nem szabad.

  • Márka. Vásároljon kizárólag márkás monitor fejhallgatót. Ilyen termékeket és hosszabb ideig szolgál, és vonzóbbnak tűnik. Hasonló eszközöket értékesítenek számos speciális üzletben, ahol az audio- vagy háztartási készülékek megvalósulnak. Ilyen helyeken lehetővé teszi, hogy részletesen megvizsgálja a készüléket, valamint tesztelje azt. A márkás üzletekben, a márkájú eszközökkel együtt egy jótállási kártyát adnak ki, amellyel visszatérhet a vásárlási helyre a házasság vagy a hibás működés esetén a technológia munkájában.

  Samson SR850 monitor fejhallgató felülvizsgálata az alábbi videóban.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: