Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

A közlekedésben, az utcán és otthon, bárhol szeretjük zenét hallgatni. És ha nincs vezeték nélküli fejhallgató, akkor valószínűleg olyan problémát találsz, mint egy olyan vezeték, amely folyamatosan zavarja valahol a zsebében vagy egy zsákban. De hogyan lehet elkerülni az unalmasságukat? Igen nagyon egyszerű! Hajtsa be a vezetéket az egyik speciális technikára, amelyet most úgy gondolunk.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Módszerek összecsukása

Íme néhány eredeti módszer, milyen gyorsan és óvatosan hajtsa végre a fejhallgatót.

  • “Kecske”. Ez a módszer ilyen névvel rendelkezik. Annak érdekében, hogy megfordítsa a fejhallgatót, az ujjak alakját fogjuk használni, amelyet – kecske hívnak. Dobja két ujját – index és momin. Indítsa el a huzal körülöttük, a fejhallgatótól magukat, hogy végül véget érjenek a kezedben lévő dugóval. De ne rohanjon a fejhallgató eltávolításához a zsebében ebben az űrlapon. Hagyja, amíg a kanyargálás vége körülbelül 10-12 cm-es vezetékek, és több körben húzza át az üresen. A fennmaradó több centiméter a kiterjesztés az egyik összeomló gyűrű. Kiderül, és finoman kiderül.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Még egy hasonló módja annak, hogy tömören hajtsa be a fülhallgatót Kínálja a Verge magazint. Tekerje a fejhallgató vezetékét három ujj körül, így egy kis véget. Távolítsa el a kapott gyűrűt az ujjakból, és tegye meg a vége bal oldalát több körön keresztül a gyűrűk közepén, hogy végül ne ütközzön külön vezetékeken.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Nagyon szépen kiderül, bár egy kicsit hosszabb, mint az első út. Ha eltávolítja az ilyen pillantást a zsebébe, akkor nem esik szét, még akkor is, ha valami benne keres valamit.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Tie Fejhallgatók is egy egyszerű csomóval. Egyenesen a huzalt, és félig hajtsa le, hogy a dugó és a fejhallgató együtt legyen. Aztán újra fele. Most egyszerűen tegye a vezetékeket a csomóba, mint műanyag zacskó.

A fő dolog, ne húzza meg túl szoros, hogy ne károsítsa a szigetelést.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Ha nincs barátnője, és még felesleges másodperc is, akkor hajtsa végre a fejhallgatót Használja az okostelefont, mint a birtokos. Csak ne távolítsa el a dugót a helyéről, és többször tegye meg a vezetéket a telefon körül.

Ez nem a legjobb módja, hiszen ha túl gyakran használni, a törések a csatlakozóhoz kapcsolódhatnak, ezért a hang minőségét a teljes veszteségig romlik.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Használja a szerelvényeket

A hajtogatás folyamatának egyszerűsítése érdekében néhány jogorvoslatot használhat. Például egy régi bankkártya, vagy akár egy borospohár parafa. Ez jelentősen csökkenti az időt, hogy csavarja a fejhallgatót.

  • A régi hitelkártyát helyesen használjuk. Készítsen két hornyot egy műanyag téglalapban egymással szemben, körülbelül 1,5 cm és 1 cm széles mélységben. És az oldalán egy metszést körülbelül 0,7 cm mélységgel maguknak tartják. Most, amikor a fejhallgatót kell hajtania, elegendő lesz ahhoz, hogy eladja az egyik végét ezen a bemetszésen keresztül, és a huzal a bemetszéseken keresztül van csomagolva. A második vég egyszerűen megközelíthető a huzalhoz, hogy ne keverje össze.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • kívül, A bankkártyával együtt egy egyszerű hajszalagot használhat. A kényelem érdekében a kártya egyik oldalára ragaszkodhat egy termoclaussal. Ha el kell távolítania a fejhallgatót, csak tekerje őket körbe, és rögzítse a rugalmas sávot a kártya felületén.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Maradt sapkát a régi krémből vagy egyenletes fogkrémből? Hasznos lesz a hajtogató fejhallgatóhoz! Csak tekerje a drótgyűrűt, hajlítsa az egyik oldalról, és helyezze be a kupakba, hogy szorosan rögzítse, így túl nagy vagy túl kicsi sapkák nem alkalmasak.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Ha néhány ünneplés után egy ház van otthon maradni, Tökéletes a fejhallgató megrendezésre. Biztosan a dugóban való használat után egy szép mély lyuk van a dugóhúzóból. Bővítse azt a varrott vagy más jogorvoslatok segítségével, hogy a fülhallgató dugója ingyenes legyen benne. Másrészt, készítsen egy kis kivágást, amelyben a fejhallgatók később csatolhatók. Egyszerűen illessze be a dugót a lyukba, tekerje a vezetéket a dugón, és rögzítse a fejhallgatót a nyílásba.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Konténer a csokoládé tojásból Tökéletesen alkalmas a fülhallgató tárolására. Csak a henger fejhallgatót a gyűrűben három ujj körül húzza fel, és távolítsa el a tartályba. Tehát a huzal nem ijesztő, sem sztrájk, nem törések, sem a vízbe sem esnek.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

  • Írószer-klip – is jó lehetőség a fejhallgató szépségére, különösen akkor, ha az irodában dolgozik. Fejhallgató maguk javítják az égboltot, és a huzal eltömődnek a fogantyúk körül. A dugó az egyik fogantyú fülében shunken lehet, hogy a huzal ne felszabadítsa az idő előtt.

Ezt a módszert azonban nem lehet a legbiztonságosabbnak nevezni, mert ha az inaktív szállítás, a bilincs lehúzható, és a fejhallgató egyszerűen megmenthető.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Működési szabályok

A fejhallgatók ritkán alkalmaznak néhány utasítást vagy szabályt, mint egy másik háztartási készüléket vagy elektronikát. És valójában úgy tűnik, miért? Beillesztve a fülbe, a telefonhoz – kész, élvezze! De még mindig vannak szabályok a fejhallgató szállítására, tárolására és használatára, amely hasznos lenne tudni mindenki, aki használja őket.

Viseljen fejhallgatót egy különleges esetben, hogy ne zavarják őket. Sokan nem is tudják, hogy a kedvenc fejhallgatók szakosodott fedelei vannak. Úgy néz ki, mint egy körméret a jégkorong korongról. Két sűrű rétegből, de puha anyagból készült, amelyek között műanyag vagy merev kartonpapír réteg. Zárjuk és nyílnak villámlással, és néha még a speciális zsebek is vannak a hálószövetről, amelyben a fejhallgató magukat eltávolítják, hogy ne dobja el őket, ha véletlenül kinyitja a fedelet. Vannak olyan műanyag lehetőség is, ahol váltó fedéllel rendelkezik. A vezetékeket ebben az esetben bármilyen kényelmes módon hajthatja össze.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Különleges védelmi védő beszerzése. Mindannyian tudjuk, hogy a leggyakrabban a huzal pontosan romlik azon a helyen, ahol meglehetősen nehéz megjavítani – a csatlakozóhoz a csatlakozóhoz.

De az intelligens emberek sokáig jöttek létre speciális védekező rögzítőelemekkel, hogy a vezeték nem mozog. Minden elektronikai áruházban megvásárolhatja őket, nagyon olcsóak. És a tervező és a színes megoldások széles skálájának köszönhetően mindenki talál valamit.

Ha a fejhallgató még mindig a zsebéből valahol egy labdához fordult, akkor jobb, ha egy csendes helyen érkezik, mielőtt eljutnának az extrakciójukat. Az a tény, hogy a kusza fülhallgató bármit is ragaszkodhat más tételektől, és nem csak húzza őket a zsebből, hanem menjen be, vagy legalábbis kárt. És a kikapcsolás során semmilyen esetben nem csípje meg a vezetékeket, és ne húzza túl sokat. Jobban figyelmesen utasítsa el őket egyenként. Így te és az idő megmenti magát, és a fülhallgató nem károsít.

Hogyan hajtsa végre a fejhallgatót?

Néha tényleg nincs ideje hajtani és tisztítani a fejhallgatót. Ebben az esetben talán érdemes gondolkodni a vezeték nélküli analógok megvásárlására? Most elég stílusos és gyakorlati lehetőségek a vezeték nélküli fejhallgatók számára minden ízlés és pénztárca számára. Használhat bármilyen összecsukási módszert attól függően, hogy mennyi szabad idő van rá.

Természetesen a legjobb, ha egy fedő van veled, de ha nem, akkor ne tegye a vezetéket a zsebébe.

Arról, hogyan kell hajtani a fejhallgatót a “kecske” segítségével, nézd meg.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása