Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Napjainkban minden önbecsülő számítógépes felhasználó biztosan van ilyen jellegű rendelkezésére álló dolog Fejhallgató mikrofonnal. Ez a technikai eszköz különösen a keresett játékokkal online számos emberrel, ahol a kommunikáció jelentősen egyszerűsítheti nemcsak a játékot, hanem javíthatja a játékos sikerét is.

De sokan az ilyen fülhallgató megszerzése után különböző nehézségekkel szembesülnek a kapcsolatával. És megpróbáljuk kitalálni, hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez, és testreszabhatja őket, hogy élvezhesse használatukat.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Alapszabályok

Mielőtt elkezdené csatlakoztatni a fejhallgatót a mikrofonnal, és helyezze be a dugót, Meg kell érteni, hogy van-e jelen, általában a számítógépes audio kártyájában. Néha elfelejteni vásárolni, ha nincs beépített. Ha ez az, akkor általában az alaplapba ágyazódik, vagy speciális csatlakozót kell elosztani. De ha nincsenek audiopártikák, meg kell vásárolni, mert a fejhallgató csatlakoztatása a számítógépre elemi lesz. Ezt követően telepítenie kell a speciális illesztőprogramokat a számítógépre, hogy a hangkártya megfelelően működik-e.

By the way, hozzátéve, hogy ha csak azt tervezi, hogy kommunikálni, és néhány komoly kérés a hang, akkor nem lehet, akkor vásárolhat olcsó modellt. Ha csak fészkek voltak a szükséges fülhallgató csatlakoztatásához.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Jellemzően a hangkártya két dugócsatlakozóval rendelkezik. Az egyiküknek van zöld színe, a másik pedig rózsaszín. A fejhallgató az elsőhez csatlakozik, a második mikrofonban. By the way, ha van laptopod, akkor lehet, hogy a csatlakozó általában csak egy, és a fejhallgató 2 dugóval rendelkezik. Ebben az esetben, hogy összekapcsolja őket, meg kell vásárolnia egy speciális adaptert.

Tekintsük az alapvető szabályokat, hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez.

Kezdeni, meg kell Helyezze be a fejhallgatót és a mikrofon dugókat a jobb oldali aljzatokba. Ezután szükséges lesz Ellenőrizze, hogy van-e vezető A hangkártya rendszerében. Ha egy számítógép vagy laptop fut a Windows 10-en, akkor van egy szabványos illesztőprogram telepítve. De jobb lesz telepíteni a beállított szoftvert az eszközzel, hogy elérhető legyen a teljes funkcionalitás, és hogy normálisan működjön mind a mikrofon, mind a fejhallgató.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Ha valamilyen oknál fogva a fülhallgató munkája helytelen, akkor menjen a felvételi eszközök szakaszába, és alapértelmezés szerint tegye a mikrofont. Ha a megadott elem nem szerepel a listában, akkor a jobb egérgombbal kattintson az üres területre, majd kapcsolja be a “Offices Eszközök megjelenítése” elemet.

Fontos, hogy ha csatlakoztatta a fejhallgatót a rendszeregység elülső falán keresztül, és rendelkezik az REALEEK-ről, akkor be kell írnia az audio meghajtók vezetőjét, és keresse meg az “Előrzött bemeneti definíciók letiltása” fejezetet.

Ha van Berendezések keresztül, be kell írnia az előlapi beállításokat, és adja meg az AC97 helyett HD Audio helyett. További információ a kapcsolódási lehetőségekről az alábbiakban ismertetjük.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Kapcsolatbeállítások

Ha beszélünk a fülhallgató számítógéphez való csatlakoztatásához, akkor először meg kell jegyezni, hogy vezetékes vagy vezeték nélküli kapcsolat opció választható ki. Vezetékes opció esetén fontos lesz, hogy melyik dugóval rendelkezik fülhallgatóval. Többféle lehet.

 1. Mini Jack mérete 3,5 mm. Az ilyen méretnek a legtöbb fejhallgató és fejhallgató van a telefonról.
 2. Standard Jack, amelynek mérete 6,5 mm. Ez elsősorban a monitor fejhallgató és stúdió típusú modellek használata.
 3. Standard Micro Jack, amelynek mérete 2,5 mm. Az ilyen dugókat a fejhallgató csatlakoztatására használták régi mobiltelefonokban.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Ha beszélünk A vezeték nélküli csatlakozási típusokról, Ezután a vezetékek nélküli fejhallgatók könnyen csatlakozhatnak a számítógéphez, ha megfelelő fogadó eszköz van. Bluetooth vagy Wi-Fi modulokról beszélünk. Miután csatlakoztatta a fülhallgató beállításait a megfelelő illesztőprogramok telepítéséhez vagy automatikusan előállítva. A laptopok általában már hasonló beépített adapterekkel vannak felszerelve, de a PC-felhasználóknak meg kell vásárolniuk őket.

Ezenkívül 2 további módja van a kapcsolódásnak attól függően, hogy milyen rendszeregység van:

 • a hátsó panelhez;
 • az elülső csatlakozón keresztül.

Az elülső csatlakozóhoz való csatlakozás képessége a számítógép szerkezeti jellemzőitől függően elérhető lesz. Fontolja meg több ilyen lehetőséget, és hogyan kapcsolódik a kapcsolat ezekbe az esetekben.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

A hátsó panelhez

Az ilyen típusú fejhallgató nagyon nagy népszerűségű Annak a ténynek köszönhetően, hogy számos felhasználó szeret beszélni a Skype-on az ilyen típusú berendezések és más programok felhasználásával.

Az alaplapon van egy panel a mikrofon és a fejhallgató csatlakoztatásához, és a kilépések általában a számítógép hátsó falán helyezkednek el az alaplap elhelyezkedése miatt. Csatlakoztassa a fejhallgatót Csatlakoztassa a zöld csatlakozóba, és a mikrofon a rózsaszín színű csatlakozóban van. Még mindig van egy kék csatlakozó. Bármely audioeszköz csatlakoztatható, amelyből rögzíthető.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Ha foglalkozunk egy-metebresszoros fejhallgatóval, akkor jobb lesz egy különleges adapter megvásárlása, amely lehetőséget ad arra, hogy megosztja a csatornákat, és csatlakoztassa a dugókat a fent leírtak szerint. Ebben az esetben nincs szükség illesztőprogramra.

Van egy másik módja annak, hogy a fejhallgatót mikrofonnal a hátsó panelhez csatlakozzon. Lényege B Hangkártya külső típusa, amely USB-csatlakozóban csatlakozik a hátsó panelhez. Két csatlakozóval rendelkezik – zöld és rózsaszín, így nincs probléma a mikrofonhoz való csatlakozással.

A helyes működés érdekében meg kell telepíteni a meghajtókat és a szoftvert.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Az elülső csatlakozón keresztül

Ha beszél Fejhallgató csatlakoztatása az elülső csatlakozón keresztül, Ez csak akkor lehetséges, ha a számítógép házában van ilyen lehetőség, és az elülső panel hang- vagy alaplapjának visszavonása. Ez az opció kényelmesebb lesz, mert az összes csatlakozó látható, és nagyon könnyű megtalálni a szükséges. Az ilyen típusú kapcsolatokkal az összes művelet megkezdése előtt, függetlenül az operációs rendszer verziójától, amely a számítógépre telepítve van, Ingatlant kell telepítenie a Realtek Audio Driver programot. Miután telepítve van, számos intézkedést kell tenni.

Kezdeni, meg kell néznie a fészket. Az a tény, hogy gyakran olyan, hogy ne jelezzék virágokkal, de alattuk vannak kis és alacsony mikrofon ikonok és fejhallgató. És ezeknek a megnevezéseknek megfelelően fejhallgatót és mikrofont kell beilleszteni a szükséges fészkekbe.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Futtassa az REALEEK menedzsert, amelynek ikont megtalálhatja a tálcában. Az ablakban, amely megjelenik, láthatja a fészkeket különböző típusú hangeszközök csatlakoztatásához. A jelenleg működő csatlakozók fényes árnyalattal rendelkeznek, és azok, akik inaktívak lesznek, kissé elmosódnak.

Aktiválni őket, meg kell nyitnia a mappát a menü tetején található aljzat csatlakozók paramétereihez. Miután megnyitja a felhasználó, képes lesz arra, hogy kezelje őket. Most válasszuk ki a „Kapcsolja ki a definíció az előlap csatlakozók”, ami után lehet meghatározni, hogy a csatlakozók a fejhallgató csatlakozik.

Ugyanúgy kell csatlakoztatnia a mikrofont.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Most meg kell nyitnia az “Eszközválasztás” elemet, és válassza a Mikrofon vagy a fejhallgató ikont a listában. By the way, ez nem lesz felesleges, mielőtt csatlakozik a számítógéphez Ellenőrizze a fülhallgatót az okostelefonon. Ha hibás, akkor sok időt moshatsz egy hibás audioeszköz csatlakoztatásához.

Ez megtörténik Szeretnék valamilyen oknál fogva csatlakozni fejhallgatót oszlopokkal egyszerre. Úgy véli, hogy ez nem végezhető el. Igazság szerint ez lehetséges, de erre szükség van egy speciális adaptert, amely olcsó. De mielőtt nem lesz felesleges, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a számítógép erősítője képes lesz ellenállni az ilyen feszültségnek.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Beállítás

Most beszéljünk a fejhallgatók és mikrofon beállításáról a különböző operációs rendszereken. Ha a számítógép Windows XP, 7, 8, 8 rendszeren fut.1, majd a beállító fejhallgatóhoz való csatlakozás után számos intézkedést kell tennie.

 1. Tartalmazzon bármilyen dalt vagy filmet, hogy ellenőrizze a hangot. Ha minden hangzik, jó. Ha vannak problémák, akkor jobb egérgombbal kattintson a hangszóró ikonra, amely a monitor jobb alsó sarkában található. Ott megtalálja a “Lejátszási eszközök”.
 2. Több eszköz látható a listában. Meg kell győződnie arról, hogy egy zöld kullancs jelen van a “Dynamics” elem ellen.
 3. Ha hiányzik, ki kell választania ezt az eszközt a jobb egérgombbal kattintva, és válassza ki a “Alapértelmezett” elemet.
 4. Most válassza ki a hangszórókat, majd kattintson a “Konfigurálás” elemre, amely az alábbiakban található, és válassza a “Sztereó”. Ezután kattintson a “Check” gombra, hogy hallja az egyes csatornák hangját.
 5. És azt is meg kell telepíteni a kullancs a „szélessávú hangszóró” beállítások a „jobb és bal első” helyzetbe, majd kattintson a „Tovább” gombra, majd – a „Ready”.
 6. A hangszóróknak hangerőszabályozása van. A zenét fel kell venni, és ha a lejátszás során a skála nincs kitöltve, és nincs hang, azt jelenti, hogy valami rossz.
 7. Ha a skála kitöltött, de nincs hang, akkor ellenőriznie kell a hangerőt.
 8. Ha a hangerő szintje be van állítva, akkor a skála kitöltött, de a hang hiányzik, majd a legvalószínűbb, hogy Ön vagy zavaros dugók és aljzatok, vagy hibás fejhallgatók használata.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Most beszéljünk a mikrofon beállításáról a megadott operációs rendszereken.

 1. Annak ellenőrzéséhez, hogy csatlakozzon, és kattintson a jobb alsó sarokban található hangszóró ikonra, amely után kiválasztja a “Felvételi eszközök” nevű elemet.
 2. Válasszon ki egy mikrofont, és tegye az “alapértelmezett eszköz”.
 3. Most látunk egy menüt az Ön előtt, amelyben a korábban csatlakoztatott mikrofon. A teljesítményének ellenőrzése meglehetősen egyszerű: mondhatsz valamit vagy patját a kezedben – és nézd meg, hogy a hangmérleg kitöltötte-e.
 4. Ha ez nem történik meg, akkor a jobb egérgombbal kattintson a készülék nevére.
 5. Válasszon ki egy “szinteket” nevet, amely után az értéket 80-ra helyeztük. Ezután újra megtesszük ezt az eljárást.
 6. Ha ezeket a műveleteket követően a lépték töltése nem fordul elő, akkor nagy valószínűség van arra, hogy a mikrofon egyszerűen csatlakozik a csatlakozóba. A mikrofon ilyen viselkedésének másik oka az, hogy egyszerűen hibás lehet.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

Ha a lépték töltése előfordul, akkor továbbra is kattints az “eszköz eszköz eszközére” elemre – és csendben használja a csatlakoztatott fülhallgatót.

Apropó, Ha az USB-csatlakozókban csatlakoztatott fejhallgatókról beszélünk, Ezután a beállításuk nem szükséges annak a ténynek, hogy az ilyen eszközöket általában az automatikus üzemmódba való csatlakoztatás után konfigurálják.

Általában meg kell jegyezni, hogy Amikor a fejhallgatót mikrofonnal csatlakoztatja a hátsó vagy az elülső panel segítségével, bizonyos “buktatók”, ami megzavarhatja még egy meglehetősen tapasztalt felhasználót is.

Ugyanakkor a fentiekben leírt algoritmusok képesek lesznek megoldani a leggyakoribb problémák 90% -át, amely a legtöbb esetben lehetővé teszi, hogy gyorsan csatlakozzon és állítsa be a fülhallgatót.

Hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonnal a számítógéphez?

   Tehát élvezheti a kiváló minőségű hangot, kommunikálhat családjával és közelről a Messengers, Játssz online játékokat, kommunikáljon más játékosokkal, és csak filmeket nézzen, és zenét hallgasson egy mikrofonnal felszerelt kiváló minőségű fejhallgatóval.

   Videó, hogyan kell csatlakoztatni a fejhallgatót mikrofonhoz egy számítógéphez, lásd alább.

   Kamat cikk
   ( Még nincs értékelés )
   Ossza meg barátaival
   123
   Megjegyzés hozzáadása