Hogyan kell viselni és viselni fejhallgatót?

A fejhallgató hosszú és határozottan belépett az életünkbe. Egyformán könnyen kezelhetők beltérben, és az utcán. De nem mindenki azt hiszi, hogyan viseljen kedvenc modulokat. De sietve, a fejhallgató sok problémát okozhat: a rossz hangtól az orvosi diagnózisokig.

Miért fontos a fejhallgató viselése?

A fejhallgató találmánya különleges kényelmet és fényes érzelmeket hozott a mindennapi életünkre. Örülök, hogy mindenhol hallani kedvenc zenét: az utcán, a boltban, a szállításban. Fontos, hogy a hangok ne zavarják senkit. A bolygó fiatal lakossága szilárdan “jön” a modulokkal, és nem haladéktalanul észlelte a problémák megjelenését. Kiderül, Egy ilyen kis és hasznos téma megsemmisítheti az egészségünket, ha helytelenül élvezik.

Bíró magadnak – az emberi fül legfeljebb 90 decibel hangjait érzékelheti, és számos fejhallgató hangerejét 130 decibelre tervezték.

Ha a zene hangos és hosszú ideig hallgat, akkor a terhelés a dobosokra esik, és megfosztja az érzékenységet. A fiatalember meghallgatási veszteséget kap.

Van egy másik probléma a hibás viselő fejhallgatóhoz. Ez a fülek kiesése. Gyakran a szerkentyű siet. Ha lazán vett fülcsatornák vannak, a zaj törlése csökkenhet, a hangminőség romlása és a bélésvesztés.

Ha a gadget kiesik, figyelmet fordíthat a “horgolt” bélésmodellre. Lehetővé teszi, hogy a fejhallgatót szorosan helyezze a fülnyílásba a további felszerelés miatt.

Fontos továbbá kiválasztani az inkubumer megfelelő méretét vákuum fejhallgatóhoz. A gyártók különböző termékeket kínálnak: kicsi, közepes, nagy. A tesztelés jobb az átlagtól, mert az átlagos felhasználó számára készült. Ha a fejhallgatóban kényelmetlen, meg kell hallgatnia az érzéseit:

 • A bélés vágja a fülcsatornát – ez azt jelenti, hogy kisebb termékméretre van szükség;
 • A modul rosszul érezhető – a fúvóka nagyobb.

A sekély fülhéj tulajdonosai nem érhetők el több hangszóróval, mivel ezek egy nagyobb modellek, amelyek egy dinamikát tartalmaznak. A megfelelően kiválasztott termékméret kényelmes feltételeket teremt a viseléséhez, és nem fog kárt okozni az egészségre.

A megfelelő viselés feltételei közé tartozik a fejhallgató formájának kiválasztása. Meg kell egyeznie a fül anatómiai jellemzőivel.

Ez a legjobban épít egy modulot a halló csatornában. Az igényes felhasználók megrendelhetik az úgynevezett szokásokat. Az ilyen fejhallgatók esetében a kabinok a tulajdonos saját mosogatójának öntött formájában készültek. Tökéletesen ülnek a fülében, de hagyd, hogy a barátok elhagyása ne váljon sikeres. És még egy mínusz: az egyéni fejhallgatók nagyon drágák, de van egy végtelen, és van egy eredeti design.

Figyeljen arra az anyagra, amelyből a fülhallgató kamerák (szilikon, hab) készültek. A PVC modellek szorosabban vannak felszerelve a fülcsatornába, ami javítja a hang minőségét. De a szilikon termékek kényelmesek lesznek, mivel támogatják és meghozzák a megfelelő formát. kívül A szilikon egy csúszásgátló anyag, amely segíti a szerkentyű javítását a fülcsatornában is futás közben.

A leginkább olcsó fúvókák közé tartoznak a szivacs termékek, szintén feladataikkal vannak ellátva, szorosan ülnek a fülben, és megbízható fogantyúval rendelkeznek fejhallgatóval. A megfelelően kiválasztott anyagok észrevétlenek és javítják a hangszerek jelenlétét a fülben.

Earls a fejpántos fejhallgatóval egyenesen a csatornán belüli termékekből, de ugyanazokat a funkciókat végzik. A fejhallgatók is fontosak a viselethez. Ha szorosan becsukják a fülüket, akkor befolyásolja a hangszórók termelékeny munkáját és a külső zajok jó felszívódását. Kis fejhallgatók záró csak fül mosogató, jobb, ha a lágy habok közül választhat memóriahatással. Az egész fejét lefedő nagy termékek sűrű anyagból kell lenniük, amely jól tartja az űrlapot.

A fejhallgató helyes használata magában foglalja a másik pillanatot – ez egy periodikus csere a kopott empól. A bélés, amely az idejét szolgálta, rosszul ül a fülcsatornában, zajokat adnak, csökkentik a hangszórók hatékonyságát, és veszélyessé válnak az egészségre, mivel a baktériumok felhalmozódnak az idő múlásával.

Tehát a fejhallgatók kedvező használatához kényelmes méretet, formát, anyagot kell választani, és helyesen is viselni kell.

A szabálytalan kopás jelei

A fejhallgató helytelen viselése és használata nem halad el a tulajdonosuk nyomon követése nélkül. Az egészségügyi következmények lehetnek a legkülönbözőbbek:

 • Folyamatosan hallgatják a hangos zenét, amelyek közvetlenül a fülhallgatókhoz irányulnak, elveszítheted a hallásokat;
 • A halláscsökkentés a fülcsatornák kéntartalmának nyomására kapott forgalmi dugók kialakulásával van összekötve (ez egy éles betétek alatt történik);
 • A helytelen viselő fejhallgatóval a fejfájás gyakran előfordul;
 • Az ember gyengeséget és túlmunkát érez;
 • a sikertelen gadget viselésének kellemetlensége ingerlékenységhez vezet;
 • Azok, akik nem változtatják meg időszakosan ambush, komolyan megjelenhetnek fertőző kiütés jelei.

A hibás viselő fejhallgató befolyásolja a folyamat technikai összetevőjét:

 • A modul laza leszállása, az idegen külső zajok hallhatók;
 • A zenei hang elveszti mélységét, különösen az alsó jegyzeteket (basszus) szenved.

Hogyan kell viselni?

Határozottan válaszol a fejhallgató viselésére, lehetetlen. Ezek a termékek változatosak: egyesek a fülcsatornába (vákuum, betétek) vannak felszerelve, mások a fül tetején viselnek, és a fején lévő jumperrel vannak ellátva (felső). A különböző típusú szerkentyűek módja egyenlőtlen.

Vákuum

A vákuumos fejhallgatók különböznek a bélésektől (cseppecskék) a speciális bélések miatt. Mind a többi, mind a többiek bevezetése a fülcsatornába, és a viselet módja nagyon hasonló. Ez az alábbiak szerint történik:

 1. A standard intrakanális fejhallgatót jobb szögben helyezzük be, az invertált modellek huzalát a fül mögé helyezzük;
 2. Adja meg a terméket, hogy ne legyen rohanás, zökkenőmentesen, ne próbáljon olyan mélyre, mint a lehető legmélyebb, hogy ne provokáljon füldugókat;
 3. Amikor a fülhallgató gyakorlatilag bevezetésre kerül, a második kéz enyhén késlelteti az UH lebenyét, segítve a terméket szorosan a helyére.
 4. A modul eltávolítása is nyugodtnak kell lennie, lassan, különben a pad lehet csúszni, és elakadhat a fülbe, és nehéz eltávolítani: talán idegen segítségre van szükség.

A fejhallgató megfelelő bevezetésével a hang hangos, teljes, teljes, a kívülállók behatolása nélkül.

Ez nem mindig kényelmes viselni fejhallgatót dróttal. A klasszikus gadgetek gyakran a kábelnyomás alá esnek. A kimenet egyszerű megoldás: fordítsa át a fejhallgatót úgy, hogy a huzal kijön, hogy a tetején és -ból leereszkedjen a fülhéjra.

Aszimmetrikus szerkentyű, különböző vezetékekkel, a kábelt a nyak emeli. Ebben a helyzetben kevésbé észrevehetővé válik.

IPhone számára

Néhány fülhallgató termék tulajdonosai (iPhone) azon tűnődnek, hogy miért esik ki a fejhallgató. Az Apple termékei mindig különböztek az eredetiséggel, és ebben a modellben mutattak ki. A pontosabb kiigazítás érdekében a vállalat minden egyes fülhallgató fejhallgatót készített:

 • Balra – balra;
 • Jobb – jobbra.

Gondosan nézze meg az eszköztestet: az L vagy R betűnek meg kell jelölnie rajta. Ha nem zavarja meg a “bal” és a “jobb” fogalmát, a fejhallgatók panasz nélkül viselhetők.

Ez a fajta termék a fejlett funkcionalitással rendelkezik. A fejhallgatók a vezetéken rögzített vezérlőpanellel vannak felszerelve, valamint egy híváskulcs. Ebben a készletben semmi új, de az Apple tovább ment, és további opciókkal rendelkezik:

 • A hívásvétel, a szünet és a hangindítás a központi kulcshoz kapcsolódik;
 • A pályára (hátoldalra), hogy kétszer nyomja meg a bal oldali gombot a jobb gomb kétszer;
 • A visszacsévélés két présel tartalmazza Plus tartja a kulcsot: jobbra – előre haladva, balra – vissza.

A kiterjesztett fejfájú képességek megkönnyítik a játékoskezelést.

Hogyan viseljen az utcán?

Tömeges gyaloglás fejhallgatóban az utcán nem régen kezdődött. Kétezredik év volt jellemző, hogy gyors eloszlási a mobil kommunikáció, a telefon meg minden, és velük együtt, és annak szükségességét, hogy zenét hallgatni útközben. A felső fejhallgató utcáin futó utcákon való futás nem túl kényelmes, de a bélések azonnal döntöttek a problémát. Az első modellek olyanok voltak, mint a hordók. Az idő múlásával a gyártók elkezdték modelleket modellezni, figyelembe véve a fül anatómiai szerkezetét, és különféle méretű ambonokat kínálnak.

Sajnos a házon kívüli szerkentyűek használata bizonyos veszélyt hordoz. A fejhallgatóban a környezet nem könnyű, emellett a zene elnyeli a figyelmet, nem teszi lehetővé a mozgására való koncentrációt.

Ha folyamatosan szeretné tartózkodni a kedvenc dallamokkal, akkor néhány szabályt kell tartani.

 • Az út megfordítása, fejhallgató jobb lőni, mivel a fül zenéjének hangja éberségveszteséghez vezet, és véget vethet a vészhelyzetben.
 • Miközben kerékpározás a fülhallgató utakon, jobb, ha megtagadja.
 • Erős fagy okozhat törékeny vezetékek, amelyek könnyen megtörhetik a gondatlan mozgás. A problémák elkerülése érdekében a kábel jobban elrejti a ruhákat, és betéteket – fedjük le egy kalapot.
 • Ha a huzal az utcán keresztül jár, akkor a cseppecskék elfordíthatók. A fülről kiderült kábel meg kell kezdeni a fülhéj felett, és mozgassa a nyakra.
 • Télen kényelmesebb a felső modulok viselésére: a kötött sapka tetejére kerül, a hang nem csökken. És ha a tél nem túl fagyos, akkor általában elhagyhatja a sapkát, és szőrszálakkal fejhallgatóval helyettesítheti.
 • Ha nincsenek idegenek, amelyek megakadályozhatják a zenét, a nagy fejhallgató jobban lógnak a nyakon, és hangosabbá teszik a hangot. Az ilyen használat szerkentyű segítségével fül csatornák pihenni a irányított hatása rezgéseket.
 • A házat elhagyva a fejhallgatóban, ne felejtsd el a ruházat stílusát. Egy üzleti öltönyt nem szabad hamis termékekkel borítani, egy észrevétlen headset, amely a ruhák alatt rejtve van. De a tinédzser vagy sportfelszerelés informális ruhája jól néz ki fényes felső modulokkal.

Tippek a használathoz

Annak érdekében, hogy a fejhallgató sokáig szolgáljon, és problémákat okozott, számos ajánlással rendelkeznek működésükre:

 • Ne tegyen éles mozdulatot a fül fülének kivonása közben, mivel a saját körmökkel rendelkező gadget lebontásához vagy sérüléséhez vezethet
 • Az intrakanális eszközök az egyes használati objektumokhoz tartoznak, ezért nem szabad az kívülállók viselésére;
 • Ha az olyan eszközök, amelyekkel korábban nem volt probléma, elkezdett esni a füléből, azt jelenti, hogy az ideje, hogy megváltoztassák a csapdát, ahogyan elhasználódtak;
 • A helyzet jobb irányítása az utcán, akkor válasszon egy nyitott típusú fejhallgatót;
 • Lapos kábel vákuumos szerkentyűek fáradhatatlanabbak, és figyelmet kell fordítani a termék kiválasztására;
 • Ha a huzalszerzés, akkor használhat egy speciális klipet, amely segít egy kényelmes helyen rögzíteni;
 • A hosszú haj nyertesei könnyebben fordíthatók a haj alatt a haj alatt, itt fognak végezni a bilincs szerepében.

Sok esetében a fejhallgató a mindennapi élet részévé vált. Annak ellenére, hogy veszélyt jelent az egészségre, ma senki sem fogja elutasítani az ilyen kényelmes dolgot. Az egyszerű szabályok megfigyelése, szövegeket és zenét hallgathat anélkül, hogy kárt okozna.

Hogyan viseljen egyéni fejhallgatót, akkor tovább tanul.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: