A böngésző frissítése a TV-n?

Ma minden internetes felhasználó tudja, mi a böngésző. A webhelyek megtekintése, különböző tartalmak letöltése, a közösségi hálózatokon való munka nemcsak számítógépen vagy mobileszközön keresztül lehetséges. A Smart TV TV-k modern modelljei is beépített böngészővel vannak felszerelve.

A böngésző frissítésének módjai, valamint bizonyos telepítési és felhasználási ajánlások fogják figyelembe venni ebben a cikkben.

A böngésző kinevezése

A Smart TV technológiai támogatással rendelkező televíziók webböngészője kissé eltér a szokásos böngészőtől. A programnak több korlátozott képessége van, mint a számítógép vagy okostelefon böngészője. de Ezzel megtekintheti az internetes oldalakat egy televíziós eszközön, kommunikálhat a közösségi hálózatokon, zenét hallgatni, töltse le a szükséges fájlokat, nézze meg a filmeket és még többet.

A TV-vevőkészülékek “Smart” modelljeinek fejlesztői már tartalmaztak rendszeres webböngészőt az előre beállított programok listájában.

A puha része az operációs rendszernek, és eltávolítja, hogy lehetetlen. A programfrissítés a frissítéssel együtt történik.

A frissítések okai

A program frissítéseinek rendelkezésre állását rendszeresen ellenőrizni kell. Lehetséges jelek, amikor a böngésző frissítéseket kér:

 • az online oldalak megtekintésének éles befejezése;
 • A böngésző nem menti az utolsó munkamenetet;
 • Lassú böngésző munka;
 • A kép megrándul, vagy egyáltalán nem nyílik meg;
 • Hosszú távú várakozási idő az alkalmazások megnyitásához vagy weblapok / lapok;
 • Az IP-címek blokkolása és számos webhely (ez a fekete Malics kódlistájának adathibaja miatt következik be);
 • Az Adobe Flash Player munkájának elmulasztása (a böngésző nem fog megjeleníteni a képeket vagy a videó lejátszását).

Ha a felsorolt ​​problémák jelen vannak a webböngészőben, a program sürgősen frissül.

Mód

Böngészőfrissítési beállítások az SMART TV TV-n többszörös. Mindannyian nagyon egyszerűek. Csak egyértelmű cselekvési sorrendet kell követnie. A szoftver frissítésének első módja A firmware és a böngészőfrissítés új verziójának betöltése.

Ehhez szüksége van rá Számos művelet futtatása.

 1. Menjen a TV beállítások menüjébe, és válassza ki a “Támogatás” részt.
 2. Ezután ki kell választania a “Frissítés” elemet, és nyomja meg a “Frissítés most” gombot. Ha nincs utolsó elem, akkor kattintson a “Hálózat” gombra.
 3. A TV új verziót keres, és azt javasolja, hogy telepítse. A telepítést az “OK” gombra kattintva kell megerősíteni.
Olvasson tovább  Hogyan és hol tárolni vinyl rekordok?

Ezt követően a szoftver letöltése és telepítése elkezdődik. Várnia kell a folyamat befejezését. A frissítés során Nem kapcsolhatja ki a TV-t a hálózatról. Ez hibás munkához és az operációs rendszer további meghibásodásához vezethet. Egy független frissítés után a TV-vevő maga indítja el a rendszer újraindításának folyamatát.

Érdemes megjegyezni, hogy ezt a frissítési opciót a Wi-Fi hálózaton keresztül végzik.

kívül, Lehetséges vezetékes hálózati kapcsolat közvetlenül a TV-hez. Ebben az esetben az adatátviteli sebesség lényegesen magasabb. A frissítési letöltési folyamat kevesebb időt vesz igénybe.

Következő út – Update USB meghajtón keresztül. A fájlok letöltése előtt flash meghajtón kell ellenőriznie a TV-készüléken telepített böngésző verziót. Ehhez nyomja meg a Távoli beállítások gombot, és válassza ki a “Támogatás” részt. Megjelenik a “Termékinformáció” a megnyíló ablakban.

Ezt követően a böngésző új verzióját letölteni kell a gyártó honlapjáról. A szoftvert kicsomagolni és eltávolítani kell az archívumból. A TV frissítéséhez lépéseket hajtanak végre:

 • Kapcsolja ki a TV-t;
 • Helyezzen be egy USB flash meghajtót egy USB-csatlakozóba a TV-könyv hátlapján;
 • tartalmazza a felszerelést;
 • Nyissa meg a menüt, válassza a “Támogatás” lehetőséget, majd a “Frissítés” és a “Frissítés most” lehetőséget.

Ezen cselekvéseken keresztül a TV elkezdi keresni az új szoftver verziókat a meghajtón. Ezután a technika kínálja a szoftver létrehozását. Meg kell erősíteni a műveletet, és várja meg a telepítést. Amint a frissítés végrehajtása, a TV indítson újraindítást.

A leírt módszerek mellett, Frissítse a böngészőt az alkalmazásbolt segítségével. Ebben az esetben harmadik féltől származó programokról beszélünk. Ha valamilyen oknál fogva a felhasználó nem felel meg a beépített böngészőnek, akkor egy másik alkalmas a vállalati áruházban.

Mint egy beépített program, bármely más böngésző is frissíteni kell. Általában a frissítési telepítés automatikusan történik. De ha ez nem történt meg, akkor a TV menübe kell mennie, és válassza ki az My Apps részt. A szakasz neve eltérhet az operációs rendszertől és a TV-vevő márkától függően. A telepített Alkalmazás könyvtárban meg kell találnia az új böngésző nevét, és nyomja meg a “Frissítés” gombot.

Olvasson tovább  Miért nincs hang a tévében, amikor csatlakozik a HDMI kábelen keresztül, és hogyan kell javítani?

Tippek és ajánlások

A webböngésző frissítése közben az intelligens TV TV-k Meg kell felelnie bizonyos szabályoknak.

Ha szoftverfrissítési opciót használ USB-meghajtón keresztül, akkor kis problémák fordulhatnak elő. Ha a TV nem látja a szoftver új verzióját egy flash meghajtó csatlakoztatásakor, A meghajtót formázni kell. A televízióval való munka előtt meg kell tenni. Általában a formázás után a probléma eltűnik.

A TV nem látja a letöltött szoftvert, Gyakran helytelen kapcsolat vagy kudarc van csatlakoztatva. A problémák hibaelhárításához ki kell húznia az USB flash meghajtót, lépjen ki a TV menüből, és várjon néhány percet. Ezután csatlakoztassa újra a meghajtót, és menjen a rendszer szakaszba.

Ha megtagadja az interneten keresztül történő frissítést Ki kell kapcsolnia a TV-t a hálózatról, és várjon 5 percet. Ezután kapcsolja be a technikát, és a jelforrásként válassza a “TV” lehetőséget. Ha a probléma továbbra is fennáll, meg kell győződnie arról, hogy az internethez való hozzáférés, a hálózati kapcsolat beállításainak ellenőrzése. Az ilyen intézkedések a rendszer menüjétől is kimutatták, és egy ideig újra belépnek.

A frissítés letöltése csak a gyártó hivatalos oldalairól ajánlott. Ne hozzon létre alternatív szoftver verziókat a harmadik féltől származó webhelyekből. Ellenkező esetben az ilyen frissítés egy televízió bontásához vezet.

A technológia lebomlása mellett a frissítés alatt vezetheti a televíziót a hálózatról. Nem ajánlott kihúzni a külső meghajtót a szoftver betöltése során. Ez a rendszer hibájához és a programok hibás munkájához is vezethet.

Bármilyen frissítési opció biztosítja a megszakítás nélküli hálózati hozzáférést. Vészhelyzet A TV kikapcsolása komoly problémákat okozhat a TV-ben. Ebben az esetben a független megoldás nem segít. Lépjen kapcsolatba a szervizközponttal.

Ha a webböngésző nem csatlakozik az internethez, Vissza kell állítania a programbeállításokat, és le kell fordítania az “alapértelmezett” üzemmódot. Ehhez meg kell nyitnia a böngészőt, menjen a Beállítások menübe, válassza az “Általános” elemet, és kattintson a “Beállítások visszaállítása” gombra. Ezt követően a böngésző ajánlott újraindítani.

Olvasson tovább  Yamaha SoundBars: Modell áttekintése

A frissítés bekövetkezése után Probléma a memória hiánya. Ez akkor fordul elő, ha a felhasználó megpróbálja megnyitni a médiafájlokkal rendelkező webhelyet. Ez a hiba előfordulhat elegendő mennyiségű memória jelenlétében. A probléma kiküszöböléséhez a távirányítón meg kell nyomnia az intelligens vagy otthoni kulcsot. Ezután meg kell nyitnia a beállításokat, menjen a Smart TV funkció paramétereire, és válassza a “Kesha tisztítás” lehetőséget.

Néha az intelligens televíziók böngészőfrissítése vezet Néhány probléma a munkában. Hogy megszüntesse őket, segíteni fog az inicializáláshoz vagy a régi verzióhoz. Ehhez menjen a Beállítások menübe, és a “Támogatás” szakaszban válassza az “Inicializálás” lehetőséget. A megjelenő ablakban megjelenik a telepített programok listája, amelyben meg kell találnia a böngészőt, és kattintson az “OK” gombra. Ezt követően a TV újraindul. Ha a probléma továbbra is marad, ugyanabban a szakaszban van egy tétel “A frissítési probléma megszüntetése”.

LG47LA660-662V böngésző böngésző felülvizsgálata Lásd még.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: