Hogyan lehet szabályozni a digitális előtagot távoli nélkül?

Vannak olyan helyzetek, amelyek akkor, ha az előtagot távoli nélkül kell csatlakoztatni. Megtörhet, elveszett. A televíziós csatornák átkapcsolásához használjon olyan gombokat, amelyek az alábbi házban találhatók, de az előtaggal kissé eltérő. A gyártók biztosítják a konzol hiányát, így az előtag kapcsolója nagyon egyszerű.

Általában van egy fedél az előlapon, és a gombok rejtve vannak mögött, hogy bármikor bekapcsolhatja a konzolt. A fedelet valami éles, nyitott vagy nyomja meg a gombot. De érdemes megjegyezni, hogy minden gyártónak saját modellje van, és másképp fordul.

Hogyan kell csatlakozni?

Ha a SmartBoks konzolról beszélünk, csatlakoztassa a távvezérlő nélkül, meglehetősen lehetséges. Ezek az eszközök nem adják meg a gombokat, így a következőket kell tennie: Energiatakarékos, ha kihúzza a hálózati adaptert a kimenetről, majd kapcsolja be újra.

A távirányító segítségével továbbra is szinkronizálhatja a konzol TV-készülékét TV-készülék nélkül, húzza ki a dugót a kimeneten, majd újra behelyezve.

Az érintőpanel általában a fedél mögött rejtve van, ebben az esetben először meg kell találni (főleg az elején található). Általában keskeny, rögzítővel van felszerelve.

Hogyan kell beállítani?

Digitális konzol típusa “Orbit” távoli szerelvény nélkül konfigurálható. A televíziós vevőkészülékeken vannak vezérlőgombok – segítenek. Meg kell találnia a menüfület, nyissa meg, és nyomja meg a szükséges gombot a TV-készüléken, egy másik opció – a kötetért felelős gombok egyidejű rögzítése. Segítenek a szabványos algoritmusban zajló beállításban.

A digitális televízió a régi TV-k “Orbit” előtagján keresztül érhető el.

Általában nem több mint 6 csatorna van ilyen modellekben, a többit forgó kerekek állították be.

A Wi-Fi konfigurálásához lépésenkénti műveletek történnek:

 • Helyezzen be egy USB-kábelt;
 • Válassza a “Beállítások”, majd a – “System” lehetőséget;
 • Lefelé megyek lefelé, majd kiválasztják a “Hálózat beállítása”, a végén kattintson az “OK” gombra;
 • Válassza a “Wi-Fi Setup” lehetőséget, kattintson a szükséges névre;
 • A jelszó kérése után adatokat adunk meg, és megerősítjük a műveletet.

A javasolt rendszer megvalósítása, TV-t nézhet különböző filmek, TV show és t. D.

A csatornák átkapcsolása?

Vannak vezérlőgombok az előlapon – ez a leginkább észrevehető, és talán egy megbízható csatorna kapcsolási lehetőség. A TV a távirányító nélkül bekapcsol, a gomb megnyomásával vagy a CH csatorna kapcsoló megnyomásával+. Egyes modellekben a gombok rejtve vannak – ezek az érintőkulcsok, szinte nem kiemelik és nem kattintanak.

Ha a gombok a fedél alatt vannak elrejtve, akkor közvetlenül a fedélre kattintva érheti el őket. Ezt követően a műveleteknek kattintanak. Egy másik lehetőség – találni egy depressziót az oldalán – húzza azt, a fedél nyitva lesz.

Az oldalsó vezérlőgombok Kinarmendences és általában ugyanolyan színűek, mint a test.

Az alábbiakban található gombok a különböző irányokban mozgó joystick. Amikor rákattint, bekapcsol. A kimenet az alábbiak szerint történhet: a csatornák átkapcsolásához használja a ház vagy a joystick gombjait (abban az esetben, ha a modell jelenlétét biztosítja).

A televíziós eszköz panelen található gombokkal nemcsak a csatornákat válthat, hanem megváltoztathatja a jelforrás, a hangerő beállításait stb. A külföldi gyártók TV-jén nehezebb megtenni, mivel a gombokat angol szavak jelzik. Ebben az esetben a fordító segít a gombokkal.

Standard jelölés:

 • Teljesítmény – leállítás / bekapcsolás;
 • Menü – Menüvezérlés gomb;
 • OK egy megerősítő parancs;
 • – csatornák és menü partíciók átkapcsolása;
 • – – + – Hangbeállítás.

Ellenőrzés

Szinte minden modern konzol célja az okostelefon kezelésére, de egyesek problémái lehetnek – ennek okai lehetnek a következők:

 • A legtöbb televíziós eszköz nem támogatja az IPhone ellenőrzését;
 • Összeférhetetlenség TV egy adott alkalmazással;
 • A modern konzolok nem támogatják az elavult változatokat.

Tipp: Ha az alkalmazás telepítést igényel a konzolokon és telefonokon, akkor olvassa el az utasításokat, és mindent megtenni, amint azt rajta írja. Valószínűleg ezután a probléma megoldódik.

Mobiltelefonok korunkban vannak. Jól alkalmasak a digitális televíziós konzol irányítására. Azért Ahhoz, hogy ellenőrizzék a konzol a smartphone, elég telepíteni az alkalmazást a Google Playen beírja a keresést a „TV-előtag Management”. A bolt sok lehetőséget kínál a felhasználó számára – csak meg kell választania.

Tipp: Ne hagyja abba az alkalmazáson. Letöltheti néhányat, és ellenőrizheti őket az összes működésben, bekapcsolva a TV-t. Majd több lehetőség közül választhat a leginkább tetszett.

Az alkalmazás telepítése után kövesse az alábbi lépéseket:

 • Szinkronizálja az előtagot és az okostelefont Wi-Fi-n;
 • Állítsa be az alkalmazást.

Egyes alkalmazások biztosítják a program telepítését mind a konzolon, mind az okostelefonon. A menedzsment az adott alkalmazástól függ – egyes ajánlati lehetőségek a konzolhoz és a normál joystickhoz, miközben belépnek a szövegbe a keresési karakterláncba. Mások kinyitják a TV-készülék okostelefonról történő közvetítését, futtatni a YouTube-ot. Érdemes megjegyezni, hogy a Google Play alkalmazásának többsége ötvözi az összes funkciót.

Néhányan közülünk készen áll az előtagot távoli nélkül kell kezelni. A gyártók azonban ezt a pillanatot vették figyelembe – ha Ön egy modern konzol tulajdonosa, kérjük, vegye figyelembe, hogy telepítenie kell az alkalmazást a Google Playről. A bolt tele van minden szükséges alkalmazással, melyek köztük pontosan megtalálhatja, amire szüksége van.

Hogyan kell csinálni a konzol nélkül egy resorter, nézd meg a következőt.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: