Hogyan válasszunk ki kompakt fotónyomtató?

  A nyomtató egy speciális külső eszköz, amellyel információt nyomtathat a számítógépről papíron. Könnyű kitalálni, hogy a fotónyomtató a fotók nyomtatására használt nyomtató.

  Sajátosságok

  A modern modellek különböző méretűek: a terjedelmes helyhez kötött eszközökből kis hordozható opciókig. Egy kis fotónyomtató nagyon kényelmes, hogy gyorsan kinyomtassa a fényképeket a telefonról vagy táblagépről, készítsen fényképet egy dokumentumra vagy egy névjegykártyára. Az ilyen kompakt eszközök egyes modelljei alkalmasak a kívánt A4 dokumentum kinyomtatásához.

  Általában ezek a miniatűr nyomtatók hordozhatóak, vagyis az őket beépített akkumulátorból dolgoznak. Bluetooth, Wi-Fi, NFC.

  Népszerű modellek

  Jelenleg a fotók nyomtatására szolgáló mini-nyomtatók modellje különösen igény szerint.

  LG Pocket Photo PD239 TW

  Kis zsebnyomtató a gyors nyomtatáshoz közvetlenül az okostelefonról. A folyamat tricolor hőnyomtatási technológiát használ, és a hagyományos tintapatronok nem szükségesek. Az 5×7,6 cm-es szabványos fotó 1 perc alatt nyomtatódik. A készülék támogatja a Bluetooth-t és az USB-t. Speciális ingyenes alkalmazás LG Pocket fotó elindul, amint mobiltelefont csatol a fotónyomtatóhoz. Ezzel is feldolgozhatja a fotókat, alkalmazza a feliratokat a képekre.

  A készülék fő része fehér műanyagból készül, és a hajtogató fedél fehér vagy rózsaszín lehet. Belül van egy rekesz a fényképészeti papírhoz, amely az elülső végén található lekerekített gomb megnyílik. A modell 3 LED kijelzők: az alsó állandóan, amikor a készülék be van kapcsolva, a középső mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, és a felső világít, ha szükség van rá, hogy teher egy speciális PS2203 fotópapír. Ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, mintegy 30 képet készíthet, beleértve a dokumentumok és a dokumentumok dokumentumait. Mérje meg ezt a modellt 220 g.

  Canon SELPHY CP1300

  Hordozható fotónyomtató otthoni és utazáshoz Wi-Fi támogatás. Ezzel szinte azonnal tartós kiváló minőségű fotókat készíthet mobiltelefonról, kamerákról, memóriakártyákról, míg bárhol és bármikor. A 10×15 méretű fotó körülbelül 50 másodpercig van kinyomtatva, és a 4×6 mérete még gyorsabb, fényképeket készíthet a dokumentumokba. A nagy színes képernyő átlós 8,1 cm. A modell a klasszikus fekete és szürke kialakításban készült.

  Nyomtatványok Használja a festékátvitelt termikus szublimációval és tintával sárga, kék és lila színekkel. A maximális felbontás eléri a 300×300-at. A Canon nyomtatási alkalmazás segítségével kiválaszthatja a fényképet és az elrendezést, valamint a képfeldolgozást. Egy teljes akkumulátor töltöttségére kiderül, hogy 54 fényképet nyomtat. A modell magassága 6,3 cm, szélessége 18,6 cm és tömeg 860 g.

  HP lánckerék

  Kis nyomtatómodell fotónyomtatáshoz, piros, fehér és fekete opciókkal. Formában hasonlít a burkolatú sarkokkal párhuzamosan. Fotóméret – 5×7,6 cm, maximális felbontás – 313×400 dpi. Csatlakozhat más eszközökhöz Micro USB, Bluetooth, NFC.

  A fényképnyomtatót a Lánckerék mobiltelefon alkalmazásával vezérelheti. Ez rendelkezik a szükséges utasításokat: hogyan kell használni a készüléket, szerkesztése és állítsa fotók, add keretek, feliratok. Tartalmaz 10 darab fotót Zink Zero Ink. Nyomtató súly – 172 g, szélesség – 5 cm, magasság – 115 mm.

  Huawei CV80

  Hordozható zseb mini nyomtató fehér színű, kompatibilis az alacsony modern okostelefonokkal. A Huawei Share alkalmazáson keresztül kezelt, amely lehetővé teszi a fotók kezelését, feliratok és matricák számára. Ezen a nyomtatóban nyomtathat kollázsokat, fotókat a dokumentumokhoz, üzleti kártyák létrehozása. A készlet tartalmaz egy fotó papír mennyiségben 10 darab 5×7.6 cm öntapadó alapján, és az egyik lapot a kalibrációs színkorrekció és tisztítófej. Az egyik fotó 55-ben van nyomtatva.

  Az akkumulátor kapacitása 500 mAh. Teljes akkumulátor töltse meg a 23 fotót. Mérje meg ezt a modellt 195 g-os, és 12x8x2,23 cm méretű.

  Tippek a választáshoz

  A kompakt fotónyomtató csalódott a képekkel, Vásárlás előtt óvatosan olvassa el a szakemberek ajánlásait.

  • Meg kell ismert, hogy a nyomtatók szublimációs tömítéssel nem használják folyékony tintával, mint a tintasugaras modellek, és a szilárd festékek.
  • A formátum meghatározza a nyomtatott fotók minőségét. Minél magasabb a maximális felbontási mutatók, annál jobbak lesznek a képek.
  • Nem várhatsz ilyen módon nyomtatott fényképeket, a színek és a gradiensek átadásának tökéletes pontosságát.
  • Az interfész képes csatlakozni egy másik Wi-Fi-hez vagy Bluetooth-eszközhöz.
  • Figyeljen a fogyóeszközök költségere.
  • A hordozható nyomtatónak számos képfeldolgozási lehetőséggel kell rendelkeznie a menüben.

  A kiválasztáskor győződjön meg róla, hogy fontolja meg a memóriakapacitást és az akkumulátort.

  A következő videóban rövid áttekintést talál a Canon Selphy CP1300 kompakt fotónyomtatóról.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: