Kabinet Design: Ötletek a munkaterület megszervezéséhez otthon

Az ókori görögök még mindig feltalálták a különálló helyiség elrendezésének ötletét. Először csak egy kis olyan szoba volt, ahol az asztal állt és széklet volt. És csak akkor, ha az első egyetemek megjelentek Európában, a szekrényeket széles körben használták.

Sajátosságok

Most az iroda már szükség van. Majdnem minden második személy otthon dolgozik, nyugodt, hangulatos légkörben. Ezért az otthoni irodai tervezés kialakítása, figyelembe kell venni az összes kis dolgot: a bútorokból a polcokon lévő könyvgyökér színének. Multifunkcionálisnak kell lennie, hogy hatékonyan működjön, valamint kényelmesen pihenjen.

A szekrény felszerelhető olyan magánházban, ahol 12-10 kV-os nagyméretű szoba található. m és egy kis lakásban, ahol még a szoba 8 méter – ez már luxus. Sok meglepődve meglepődve, hogy még egy mini-irodát is fel lehet szerelni, hogy kényelmes lesz, hogy ne csak a munkához, hanem a kreativitáshoz is részt vegyen. De a tapasztalt tervezők sikeresek.

Legalább egy kis szekrény jelenléte lehetővé teszi, hogy nyugdíjba vonuljon, ha családjával élsz. Ha szeretné, akkor a falak hangszigetelhetők és zárolják az ajtót.

Bármelyik szobában a legfontosabb dolog az, hogy jól érzi magát. Végtére is ez egy olyan hely, ahol kreatív inspirációt rajzol. Meg kell gondolkodnod a belső tér minden részletére, amely több funkcionális zónába osztja. Még egy kis erkély, amely egy működő irodával van felszerelve, eldugott hely lehet.

Típusok és találkozók

Munkahelytervezés tervezése, gondosan gondolkodni kell. Végtére is, attól függ, hogy mind a hangulat, mind a siker sikere. Azonban érdemes megfontolni, hogy ki lesz a tulajdonosa: egy férfi vagy egy nő.

Férfi kabinet

Már állt a kabinet küszöbén, akkor meghatározhatja, hogy ki a tulajdonos benne. A sötét, hideg tónusok uralják a férfiak otthoni irodájában: fekete, szürke, zöld. Klasszikus stílusban szeretik őt. A bútorkárpitokat háttérképekkel és padlóval és mennyezetgel kell kombinálni. A férfi irodájában nem lehet mindenféle dekoratív baubles, mert az erős szex képviselői teljesen közömbösek számukra. Ez csak a leginkább szükséges: számítógép, munkanyilletek, könyvek és illeszkedési technika.

Női szekrény

A modern nők egyenlő jogokkal rendelkeznek a férfiakkal. Tehát a női irodai tanulmány ugyanaz a norma, mint a férfi. Az ellenkezője azonban tele van. Itt vannak érvényes fényes, könnyű tónusok, Függönyök fodrosokkal, különböző kiegészítőkkel, sok színben. A nők nagyon aggódnak a belső tér megválasztásában. Ha tanárként vagy fordítóként dolgoznak, akkor az irodában láthatjuk a polcokat az angol nyelvtanuláshoz, valamint egy csomó fikciót.

A jelenlegi módok

A munka iroda modern kialakítása nagyrészt különbözik a régiektől. A tervezők felveszi a dekorációt a dekorációnak megfelelően. A szekrények kialakítása gyakran olyan fotobonokat használnak, amelyek még mindig népszerűek. Ez a megoldás a legjobban alkalmas különböző stílusokra.

A padló befejezésének legjobb módja a szőnyeg, amelynek hangszigetelési tulajdonságai vannak. Egy fából készült csempe vagy parkettát is elhelyezhetsz. Coziness létrehozása – egy gyönyörű szőnyeg. Számos lehetőség van a szobák díszítésére.

Klasszikus

Ez a fajta befejezés sok pénzt és erőt igényel, de megéri. A fából készült mennyezet tökéletesen illeszkedik a működő otthoni iroda belsejébe. Ez azonban drága lesz. Itt van szükség, drága fafajtákra van szükség, amelynek telepítése csak a tapasztalt mesterek termelhetnek. A fal belsejében lévő harmónia, és a padlót a mennyezethez kell kombinálni. A fa túl sötét színskála van, így a belseje pasztell színekben falakkal hígítható.

Modern

Ellentétben a klasszikus modern belső tér nem igényel sok pénzt, ha stretch mennyezeteket és olcsó parkettát használ. A mennyezetek különböző színnövények, valamint textúra. Most nagyon népszerűek. A különböző javaslatok bőségének ellenére a munkahivatalnál érdemes kiválasztani a matt felületeket.

Tökéletes világítás

A természetes és mesterséges világítás nagy szerepet játszik egy otthoni irodai környezet kialakulásában. A Windowsnak nagynak és fénynek kell lennie, hogy a fény egyenletesen megvilágítsa az egész szobát a nap folyamán. De a mesterséges világítás ugyanolyan fontos. Először is meg kell felelnie a szoba méretének, ami egyenletesen megvilágítja az összes zónát.

Kiváló kiegészítés lesz a pont lámpák, amelyek nemcsak vizuálisan növelik a szobát, és vizuálisan emelik a mennyezeteket. Ezek kombinálhatók különböző formák és méretű csillárokkal. Ne felejtsük el a sconce-t és a padlót, amely az olvasás és a munka esténként használható.

A funkcionális bútorok kiválasztása

A bútorok a munkahely kialakításának fő eleme. Feltételezzük, hogy vegye figyelembe az otthoni iroda kialakítását. Lehetetlen a helyiség nagyszámú szekrényével és polcával zavarni, hogy ne zavarja a munkát.

Fontos tudni, hogy mely elveket lehet osztani a zónákra. Néhány egyszerű szabály ismerete, sokat tehetsz: külön a munkaterületet, a rekreációs területet, valamint a könyvtári övezetet. Mindegyiknek megfelelő bútorokat kell biztosítania. A leggyakoribb árnyalatok – kávé, homok és az elefántcsont színe.

A munkaterem központi tárgya az asztal. Elég erősnek kell lennie és tágasnak kell lennie. Felületén, mint általában, csak a munka folyamatában kell lennie. Ha a szekrényt a számítógépen dolgozni fogják, akkor elegendően kis asztalt használnak. És ha ez egy teret ad a kreativitásnak, érdemes kiválasztani bútorok széles munkalap, amelyen akkor tegye kosarak, és meghatározza a scrapbooking, és egyéb szükséges dolgokat.

Az irodában is nem tud szekrények nélkül, ahol könyvek, dobozok a kreativitás és a különböző technikák tárolása. Mind nyitottak, mind lezárhatók. Mindez attól függ, hogy milyen stílusban díszítették a szobát.

Ha sok hely van a szobában, akkor kiemelheti a kikapcsolódási területet is. Van egy sarok egy kényelmes szék vagy kanapé. A klasszikus stílusban egy luxus kanapé hajlított lábakkal és puha kárpitokkal illeszkedik. De a modern irodában elvégezheti az elegáns bőr kanapét.

A bútorok többi részét a szekrénytartó belátása szerint választják ki. Mindez attól függ, hogy hogyan használják a szobát. De ez a szükséges minimum elég ahhoz, hogy jól érezze magát a munkaterületén.

Ötletek a projektekhez

Otthon dolgozik, az ember sok előnyt kap. Ezért a dolgozó iroda egy lakás vagy családi ház megadja a lehetőséget, hogy ügyeit egy nyugodt légkörben.

A lakásban

A kis apartmanokban nehéz a munkahelyi irodát. Leggyakrabban az erkélyre kerül. Végtére is, ez nem csak szépen világít, hanem egy elszigetelt hely, ahol senki sem akadályozhatja meg a munkát. Itt elhelyezhet egy kis asztalt, és egy széket vagy egy kis fonott széket, csatolja a polcokat a szükséges könyvekhez vagy dokumentumokhoz.

Ha sikerült kiemelni egy külön helyiséget a lakásban, gondosan gondolkodnod kell a működő iroda kialakításáról. Leggyakrabban két zónára oszlik: munka és pihenés. Eloszthatók a partíciókkal vagy szekrényekkel, valamint a padló és a mennyezet kontraszt befejezésével. Például a munkaterületen parkettát készíthet, és az egyágyas szőnyegen.

A fő dolog nem a bútorokkal való átrendezés, ne kapcsolja be a kabinetet a bútorraktárba. Lesz egy kis kanapé vagy puha sarok. Kandallatot vagy akváriumot helyezhet el a mindennapi ügyektől relaxációs és zavaró halakkal. A munkaterületen fából készült állványokat helyezhet el, helyezzen egy számítógépet.

Egy magánházban

Az optimális hely a munkatárs saját házban való rendezéséhez a tetőtér. Ő távol van más helyiségektől. Itt nagyon csendes, az alsó emeleteken nincsenek zavaró hangok, amelyek lehetővé teszik, hogy nyugodt légkörben dolgozzon, anélkül, hogy bármit zavarba ejtett volna.

Azonban a tetőn lévő szoba kialakításánál sok fantáziára lesz szüksége, hogy megverte a szoba nem szabványos alakját. A modern tervezők sok gyönyörű belső lehetőséget fejlesztenek a tetőtérben. Például – egy kis irodában.

Az ablakpárkány átalakítható az asztalra. Mindig kiváló megvilágítással lesz szüksége, valamint egy ilyen stilisztikai megoldás időt takarít meg. Itt egy kis szekrényt készíthet könyvekhez és dokumentumokhoz, valamint egy kanapé-transzformátorhoz. A fal ferde felületén polcok vagy szerelt szekrények elhelyezhetők.

Ha a tetőtér hozzáállása az oszlopot megnyomja – ez nem jelent problémát. Ez származhat. A vastagbél két zónába osztja a szobát: a munka és a pihenés. A rekreációs terület gyönyörű párnákkal ellátott kanapéval, valamint a munka – teleszkóppal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy érezze magát a megfigyelőközpontban.

A tetőtéri megközelítés kialakításához a tetőtér stílusában. Ebben az esetben nem lesz szükség sok pénzre. Megtakaríthatja mind az elsődleges fekélyezést, mind a fagerendákat, csak néhány dekorcsont hozzáadásával.

Kombinált opciók

Ha a lakás vagy a magánház kicsi, akkor emelje ki az irodai külön helyiséget szinte lehetetlen. Ilyen esetekben a szoba bármely sarkában van felszerelve. Mint bármely más foglalkozás, az iroda kialakítása a tervezéssel kezdődik. Sok kombinált lehetőség van. A működő iroda szervezhető a nappaliban és a hálószobában, sőt a konyhában is.

Hálószobával

A leggyakoribb lehetőség az, hogy felszerelje a munkahelyet a hálószobában, ami nem sok munka. Ebben az esetben a táblázat jobban helyezkedik el az ablak közelében, vagy az ablakpárkány helyett. Ez lehetővé teszi a természetes fényt. A sarokban helyezzen egy szögletes szekrényt vagy polcot, ahol mindent meg lehet tárolni.

A rekreációs területet egy képernyővel vagy partícióval, valamint tolóajtókkal lehet elválasztani. A ruhásszekrény egy összecsukható ágyzal tökéletes.

A nappaliból

Legyen egy működő iroda a nappaliban – csodálatos ötlet. Ez nemcsak lehetővé teszi, hogy foglalkozzon ügyekkel, de ugyanakkor pihenjen a rokonaival ugyanabban a szobában. Az ilyen tanulmány könnyen elhelyezhető az előcsarnokban, a kovácsolással vagy faragással díszített lépcsőházzal.

Egy ilyen nappali bútorok kiválasztva többfunkciós: transzformátor kanapék vagy puha sarkok. Az asztal a szoba közepén vagy az ablakban helyezhető el. Ebben a lehetőségben a titok nagyszerűen fog kinézni, amelynek fedele asztali tetején szolgálhat. A vendégek érkezésével elrejtheti a munkahelyet.

Konyhával

A konyha mindig a főzéshez és az élelmiszer-bevitelhez kapcsolódik. De a számítógéppel dolgozó modern nők használják, és mint egy működő iroda. Végtére is, nagyon kényelmes.

A kis konyhákon egy bár állványt használhat, ahol a laptop található. Tágasabb helyiségekben – csuklós szekrények vagy állványok, ahol a munka befejezése után minden rejtett lehet. A munkahelyet különböző konyhai eszközökkel díszítheti: bögrék – a fogantyúk tárolása, festett lemezek – számos apróra.

Könyvtárral

Szinte minden olvasó álmodik a könyvtár irodájáról, mert az e-könyvek nem helyettesítik a papírt. A könyvek száma attól függ, hogy hány szekrény lesz a könyvtárban. Egy ilyen helyiség a modern világban nemcsak a könyvek tárolása, hanem olyan hely is, amely hasznos lehet.

Ahhoz, hogy az irodába fordítsa, elegendő az állványok között egy hatalmas fából készült asztal és kényelmes szék. Ebben a zónában biztonságosan működhet. Egy ilyen helyiségben a munkaterületet sem lehet elválasztani a partíciókkal. Végtére is, a könyvekkel teli tér csak inspirálja Önt.

Gyönyörű belső megoldások

A munkahelyi irodában, még egy légkör is inspirálnia kell. Felszerelje a hangulatos és a gyönyörű helyet nem olyan nehéz. A legfontosabb dolog az, hogy képes legyen ellenállni egy stílusnak. Azok, akik nem tudnak semmit a belsőépítészet jellemzőiről, a kész példák segítenek.

Kabinet klasszikus stílusban

Egy nagy vidéki házban működő munkavégzés, érdemes klasszikus stílusban. Egy szerelt szekrényt csatolhat, töltse ki kedvenc könyvével. A bútorok hangja sötét függöny lehetővé teszi a belsejét a kontraszthoz. A szabadtéri bevonat megfelel a szoba belsejének.

A munkahelyet a szoba ellentétes sarkába kell helyezni, hogy ne legyenek zavarodva a munkából. A bőrszék nagyon kényelmes és praktikus lesz. És ha a többi eljön az ideje, akkor mehet a fényes kanapé, amely tökéletesen együtt a hang a falak és a mennyezet, vagy olvassa el a kedvenc könyve, bekapcsolja a padló közelében áll a kanapén.

A modern stílusban

A modern iroda nyilvántartása nem sok időt és pénzt vesz igénybe. Végtére is, ez minimalizmus mindent: a helyzetben, valamint a működő iroda dekorációjában. Például egy szokatlan tervezés asztalát helyezheti el. A modern laptop és lámpa meg fogja nézni. A polc felett felülről a képeket az absztrakció stílusában helyezheti el. A kiegészítés a minták és lábak nélküli fiókokként szolgál. Mindez világos színekben kell elrendezni, amelyek segítenek összpontosítani a munkában anélkül, hogy zavarják a háttérkép fényes színezését.

A férfiak stílusában

A férfiak munkaképe mind néhány. A táblázat az ablakokkal szemben helyezhető el a jó világításhoz. Egy kis kényelmes szék a kerekeken lehetővé teszi, hogy mozogjon az egész szobában, megkapja a szükséges elemeket. A sarokban lévő polcokon elhelyezheti a szükséges dokumentumokat vagy könyveket.

A kompakt bőr karosszék alkalmas rekreációra, lehetővé téve, hogy pihenjen a megszakításokban. A szekrény világos és sötét színekben lehet elrendezni, hogy a szoba stílusos legyen.

A ház vagy a lakás működő irodája nem távoli álom. Tervezze meg terveit, és hajtsa végre a leginkább bátor kreatív ötleteket a valóságban nagyon egyszerű. Különösen azok, akik már ismerik az összes munkaterületet a bútorok és dekoráció stílusának stílusával és jellemzőivel.

A munkahelyi tervezési ötletek és szervezetek a következő videóban megtekinthetők.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: