Beépített kabinet

Beépített kabinet

Rendszer, erkély vagy loggia – olyan hely, ahol az emberek felesleges dolgokat hajtanak végre. Ennek eredményeképpen az erkély az elfelejtett dolgok raktárává válik. De tudod használni helyet az erkélyen az elme és helye van egy beágyazott kabinet, amely elrejti a felesleges szemét az összes elemet és ugyanakkor tökéletesen illeszkednek a belső.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Fajok, előnyeik és hátránya

Beágyazott kabinet az erkélyen – kiváló lehetőség bármely hostess számára a válogatás nélküli perességből. Az ilyen modelleket konkrétan kiválasztott erkély vagy loggia egyedi szabványai alapján hozták létre, mivel az ilyen létesítmény falai közvetlenül az erkély falai vannak. Belül lehet helyek.

Plusz egy ilyen terv, hogy úgy kevés helyet, tökéletesen illeszkedik a belső, nem igényel további anyagköltségek, a hosszú élettartam, a termék. Az ajtók kényelmesen nyitottak és zárva vannak, nyílt formában, a polcokon található dolgok könnyen megtekinthetők. A mínusz az, hogy lehetetlen mozogni vagy megszabadulni a szekrénytől a teljes elemzés nélkül.

Jelenleg a tervezők elég lehetőséget adtak az ilyen szekrények számára, olvassuk el néhányat.

Beépített kabinet

Hinta

Ez egy hatalmas klasszikus, de egy keskeny szobában teljesen érintetlen. Az a tény, hogy a hely irracionálisan, amelyet az ajtók nyitott állapotban vannak elfoglalva.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Szekrények

Nagyon kényelmes széles erkéllyel, mivel ugyanolyan megosztották a formatervezést a független területekre.

Beépített kabinet

Sarokmodellek

Ennek a tervnek a megalapozása a loggia falait is szolgálja, a polcokat a szerkezetbe helyezik. Plusz egy ilyen modell az, hogy maximalizálja az erkély helyét, még nem szabványos forma, például egy sarok erkélyen. Ezenkívül az ilyen szekrény modell lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az erkély helyét, ha nem felel meg az Ön formájához.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Modell nyitott polcokkal

A nyitott állványok lehetővé teszik, hogy az objektumokat saját belátása szerint helyezze el, kényelmesen szervezzen helyet a loggiában. Ez a modell egy belső tétel formájában tekinthető meg, ahol gyönyörű tervezési termékeket helyez el. Az ilyen kialakítás hátránya az a tény, hogy az erkélyen nyitott polcok nyitott szárnyakkal gyűjtik az utcától az utcáról.

Beépített kabinet

“Harmoshka” kabinet

A tágas helyet elég, alkalmas kis erkéllyel. A mínusz az, hogy az ajtók nem illeszkednek a tervezéshez, ami hőszigetelési tulajdonságokkal jár.

Beépített kabinet

Rolling redőnyökkel

A helyet takarít meg, könnyen elindulhat, tökéletesen illeszkedik az erkély belsejébe, tartós, védi a dolgokat a porból. Kiválaszthatja a modell árnyalatát az erkély kialakításától függően.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Anyagok

Amikor egy anyagot választott a szekrény kiépítéséhez, navigáljon a tervezési tervet, valamint annak pénzügyi képességeit.

A legkedvezőbb anyagok a következők:

 • műanyag;
 • Forgácslap;
 • faipari;
 • Gipszkarton.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Beépített kabinet

A műanyag praktikus, tökéletesen illeszkedik bármilyen belső, kényelmes munkában. A kabinet állványai leggyakrabban a bárból származnak, mivel ez nagyobb súlyt fog tartani. A fa plusz tervezése is, hogy ez a legtartósabb, valamint a struktúrájában természetes. De a mínusz fa az, hogy a nedvességtől függően megváltoztatja a méreteket.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Szintén jó lehetőség a gipszkarton kerete összeszerelésére, nem szörnyű páratartalmú problémákkal, könnyen összegyűjthető és telepíthető, csak a folyamat és a festék, a deformáció gyakorlatilag hiányzik. De az ilyen anyagok ütésállóak vannak, és az egész design kisebb súlyú, mint egy fa.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

A polcok a legjobb forgácslemezből készültek.

Tippek a választáshoz

Mielőtt felveszi a loggia vagy az erkély, a szekrényt a terv kiválasztásának kritériumainak kezelésére kell kezelni. Először is figyelembe kell vennie a méretét, ezért meg kell távolítania a méréseket: magasság, erkélyszélesség. A mérés eltávolításakor nem lehet elfelejteni a kiálló ablakpárkányokat, mivel a kabinet telepítésekor fontos tényező lesz.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Szintén figyelmet kell fordítania az anyagra is. Egy anyag kiválasztásakor az erkély hőmérséklete és páratartalma miatt szükséges. A bútoroknak nedvességet és alacsony hőmérsékletű rendszert kell viselniük. Az összes kritériumhoz kiválasztott szekrény sokáig szolgál, és nem lesz kellemetlenségeket.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Hogyan kell összeszerelni a saját kezével?

Szerelje össze a beépített ruhásszekrény önmagát, nem olyan nehéz, ha hajlamosod a kézi munkára, és szeretsz valamit, hogy saját kezed legyen.

Itt lesz egy lépésről lépésre a kabinet összegyűjtésére:

 • Kezdetben el kell távolítani a jövőbeni szekrény méretét: magasság, szélesség, mélység, figyelembe véve a tárolt dolgok méretét a következő dolgokban.
 • Ezután az anyagokkal vannak meghatározva, és megvásároljuk a szükséges tartozékokat. Az építés során a következő anyagokra van szüksége: elektromos fúró, csavarhúzó, forgácslap, fából készült rudak, elektrolovik, kész ajtók vagy rétegelt lemez a gyártásukhoz, öntapító csavar.
 • A szekrény vagy a rajz esete megtörtént. A rendszer befejezése után, és a részleteket a megvásárolt anyagokból kivágják, itt az ideje, hogy menjen a telepítéshez.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

 • A keret kezdetben megtörtént, ezért a fából készült rudak a tetején és a padlón vannak felszerelve. Ezután a papírlapok a kész kerethez vannak csatlakoztatva. A hátsó fal elvégezhető, de kívánt esetben lehetséges, mivel annak funkciója, ténylegesen elvégzi az erkélyfalat.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

 • Az építési szint segítségével tervezte a keretet, hogy a kabinet szárnya ne zavarja, és nem nyitották meg magukat a jövőben. A modellben is, ha szeretné, akkor a lámpa beágyazható, ezért meg kell vágnia a fedelet extra lyukát, és ott töltheti a vezetékeket és a villanykörte.

Beépített kabinet

 • Következő vágás és telepítve az előre rögzített vízszintes rudak polcokon. A tervezésben a vízszintes rekeszek és a polcok függőleges szétválasztása mellett is készíthető.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

 • Ezután az ajtókat a hurokra telepítik. Annak érdekében, hogy a design a nedvességtől és a változás hőmérsékletektől maradjon, akkor lakkozzon. A ruhásszekrény készen áll.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

Példák a belső térben

Leggyakrabban a belső térben a következő típusú szekrényeket használja: swing, gardrób és harmonika.

 • A “harmonika” szekrény kevesebb ajtóval rendelkezik, mint a design a swing ajtókkal, egy helyet takarít meg az erkélyen. Azt is, hogy nem harcolnak az ablakpárkányról. Az ilyen termékek ára nem túl magas, ami kétségtelenül plusz. A képen bemutatott modell egyszerűnek tűnik, természetesen. A design tökéletes az általános belső stílushoz, a szekrény a fáról készült, mint maga az erkély bélése.

Beépített kabinet

 • Kabinet – kupé nagyon tágas. Az ajtók csúszva, és amikor megnyitása nem foglalja fel a felesleges helyet. De az árkategória magasabb, mint a “harmonikus”. A fényképen látható két lehetőség a szekrények számára: hagyományos ajtókkal és tükörrel. Plusz, a tükör ajtók az a tény, hogy vizuálisan növelik a helyet.

Beépített kabinet

Beépített kabinet

 • Elég tágas erkéllyel, beépített szekrények swing ajtókkal alkalmasak. Ők is tágasak, de a nyitott ajtók több helyet foglalnak el, mint az előző lehetőségek. A kép egy csodálatos, tágas lehetőség. Harmonikusan illeszkedik a belső térbe, a fehér szín adja a modell eleganciáját, nem tengelykapcsolja az erkélyterületet.

Beépített kabinet

 • A szekrények modellje nyitott polcokkal, bemutatva a képen, tökéletesen kiegészíti az erkély kialakítását, A kabinetnek köszönhetően az erkély elveszíti a mindennapi funkcionális célját, és a tulajdonos számára pihenőhelyvé válik.

Beépített kabinet

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása