Kiválasztás és felszerelések használata a fején lévő cselekvési kamerák számára

Az akciókamrának a fejre való megbízható rögzítéséhez számos tulajdonos és kötőelem fajtáit hoztak létre. Lehetővé teszik, hogy szabadon engedje meg a kezét a felvételi folyamatban, ami nagymértékben leegyszerűsíti a videoeszközök használatát. Meg fogjuk érteni, hogy a gyártók milyen típusú kötőelemeket kínálnak, mi jellemzői, és hogyan válasszuk ki az optimális megoldást.

Sajátosságok

A cselekvési kamerákat gyakran használják nehéz körülmények között történő felvételre. Ilyen technika aktívan használja a bloggert, a szélsőséges sportok szerelmeseit, a búvárkodást, a lelkes vadászokat és a halászokat. Köszönet neki, kiderül az izgalmas és látványos videót az első személytől.

de Mozgassa a videó felvételét ilyen eszközökre, kényelmetlen a speciális kiegészítők nélkül – tulajdonosok nélkül. A legnépszerűbb és gyakoribb a fejjel a cselekvési kamra rögzítése.

Egy ilyen tartó kiválasztása, a kompakt videokamerát a homlokán vagy a híd közelében rögzítheti.

Ez az eszközmegállapodás bizonyos előnyökkel jár:

  • teljes mozgási szabadság;
  • Kiterjedt felmérési sarok;
  • a készülék megbízható rögzítése;
  • Jó minőségű videofelvétel;
  • A kép sima forgatása;
  • Kiváló stabilizáció.

Szinte minden típusú adót egyetemesnek tartanak – megengedett őket használni az akció kamerák bármely modelljéhez.

A kötőelemek típusai

Speciális öveket készítettek a fejen lévő cselekvési kamerák befogadására. Ezek a fej körül helyezkednek el, és biztonságosan csatlakoznak a felső zónába. Az ilyen tartókat a rugalmasság megkülönböztetik, a fej méretéhez igazíthatók. Ezek a fejfajták a kötőelemek univerzálisak – a védő sisak, sisakok vagy más fejdísz tetején is viselhetők. Vannak megbízhatóbb kötőelemek – van egy további öv, amely az álla alatt helyezkedik el.

Vannak olyan modellek, amelyeket eladnak, kifejezetten a sisakra való rögzítésre szánták. Ebben az esetben a videofelvevő eszköz az övhez vagy speciális “tépőzáras” csatlakozik. Lehet, hogy van egy távtartó, amelynek rovására gyorsan és anélkül, hogy sok erőfeszítés lenne a megtekintési szög megváltoztatására.

Olvasson tovább  Mennyezeti hangszórók: Leírás, modell felülvizsgálat, telepítés

A búvárkodáshoz a cselekvési kamerák gyártói a szabványos rögzítéshez maszkokat kínálnak az eszközök rögzítéséhez. Az ilyen kötőelemek átgondolt kialakításúak.

A maszk mögött egy speciális rugalmas rugalmas zenekar, amelynek következtében a termék kényelmes működésben – nem tömöríti a fejét, és nem dörzsöli a bőrt.

Tippek a választáshoz

A cselekvési kamara rögzítőelemekor több fontos tanácsot kell hallgatni a szakemberektől.

  1. Kell választani kiegészítőket rugalmas övekkel. Köszönjük nekik, hogy a fényképezőgép legkényelmesebb használatához szükséges kiigazításokat hozza létre. Az egyszerűség ellenére az ilyen tartók lehetővé teszik, hogy biztonságosan rögzítse a videoeszközt.
  2. Vásárlás előtt meg kell próbálni a rögzítőelemeket. Az övek nem kerülhetnek a fejre, vagy más kényelmetlenséget szállíthatnak. A kötőelemeket könnyen fel kell tüntetni és eltávolítani, anélkül, hogy károsítaná a bőrt.
  3. Ha lehetséges, ajánlatos előnyben részesíteni a gumírozott elemekkel rendelkező termékeket. Ennek az alapnak köszönhetően a birtokos kiszámításának kockázata extrém sportokkal csökken.
  4. A legjobb, ha egy mountot választani egy extra övvel az állához – megbízhatóságot ad hozzá. Az ilyen földtulajdonosok miatt nem gondolhatsz a cselekvési kamra megőrzésére – az eszköz a rögzítőelemek mellett marad, még ejtőernyővel vagy snowboardokkal, meredek lejtőkkel.

A rögzítő kiválasztása, fontos, hogy ne csak a használatát, hanem a cselekvési kamra modelljét is figyelembe vegye.

Ha a kötőelemek nem kompatibilisek az eszközzel, akkor haszontalan lesz. kívül, A tartót meg kell különböztetni az erővel, a megbízhatósággal, a tartóssággal, a rázkódás és a magas páratartalom érdekében. Jó minőségű tartozék megvásárlásához fontos, hogy ne üldözhesse az olcsóbb modelleket, előnyben részesítse az olcsóbb modelleket. Javasoljuk, hogy nézd meg a megbízható termékek bizonyított gyártók, hogy végre tartozékok akció kamerák kiváló minőségű anyagokból.

A javítás?

Sok gopro kamera tulajdonos érdekli, hogyan kell csatlakoztatni egy videokamerát a fejre sisak nélkül. Ehhez különleges rugalmas öveket készítenek. A fejükre kell helyezni, és méretük szerint kell beállítani.

Olvasson tovább  Xiaomi légszárító

Egyes öveken van egy különleges tépőzár, amelyet a fényképezőgép rögzítésére szolgál. A megbízhatóbb bilincsek klipszel vannak ellátva, vagy másznak a videokamera rögzítéséhez.

Vannak erősített tartók is – tartalmaznak további állszíjat a készletben. Az álla alatt helyezkedik el, és a felső övekre van rögzítve. Ha nincs szükség ilyen berendezésekre, akkor gyorsan elterjedhet, standard fej-rögzítőket kaphat.

Hogyan válasszunk rögzítést egy akció kamerákhoz, nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: