Minden a Stone Panelről

A szoba díszítése tapéta, vakolat, csempézett és egyéb hagyományos anyagok unatkozik. Tehát olyan fontos, hogy mindent tudjanak a kőpanelről, a használatuk jellemzőiről. Szükség van a végrehajtási lehetőségekre is.

Sajátosságok

Használja a panelt a kőből vonzó, mert:

 • fényűzően;
 • Teljesen modern;
 • Kivételesen eredeti.

Nem feltétlenül alkalmazza a falra való felvételi képet. Opciók a padlón vagy a mennyezeten való elhelyezésével is jól néz ki. Mindenesetre az általános állapotot be kell tartani: a panel az egyes részek monolitikus összetétele. Általában a kő képe van egy keret, de néha csak egy tiszta határra kell korlátozódnia. A következő típusú képek használhatók:

 • lakás;
 • díszítő;
 • Megkönnyebbülés;
 • Színhely.

Vannak olyan speciális készítmények, amelyek lehetővé teszik a készítmény dekoratív minőségét, amennyire csak lehetséges, anélkül, hogy károsítaná az embereket, az állatot és a környezetet. A panel készítéséhez számos anyagot alkalmazhat. A természetes nyersanyagok tervezése nagymértékben népszerű. A szakemberek jobban használják a márványt és az onyx használatát. Kevésbé használja a travertin, a homokkő.

Az ilyen elosztás oka egyszerű: a gránit és a márvány sok árnyalatú. Segítségük segítségével könnyen létrehozhat mind az éles kontrasztokat, mind a megfoghatatlan átmeneteket. De néhány ember inkább mesterséges kőburkolatokat használ. Az ilyen megoldás minden szobában megfelelő lesz, ritka kivételekkel. A belsejében lévő kőszerkezetek segítségével továbbra is olyan célokat érnek el, mint:

 • Világos zónás;
 • az ékezetek eltolódása;
 • Szabálytalanságok maszkolása.

A mennyezeti sík kialakítása bátran és szokatlanul néz ki. Variating textúrák és árnyalatú lehet mászni a természetes és mesterséges kő a legkomplikáltabb készítmények. A modern technológiáknak köszönhetően a különböző formák és méretű panelek létrehozása nem munka.

Az otthoni és a szakmai mesterek különleges ragasztókkal rendelkeznek a kőfeldolgozáshoz.Polírozó készítmények is alkalmazhatók, gyakorlatilag a varratok nulla képződésére is csökkenthetők.

Technika végrehajtása

A kőpanelek saját kezével az anyag kiválasztásával kezdődik. A szakértők szerint a természetes kavics lesz a legjobb megoldás. A tengerek hullámai és a kavics folyói mind a rajzok képződéséhez és a színes kompozíciók alapjául szolgálnak, amelyek jelölőket vagy kefét rajzolnak. A természetes sziklák használatakor nagyon széles lehetőségek nyílik meg. De még mindig pénzügyi megfontolások, sokan csak a kavicsokra korlátozódnak, és jó eredményt érnek el.

A kavicsokkal való együttműködésre lesz szükséged:

 • külső keret;
 • Lapos vagy egyenetlen kavicsok;
 • fegyver ragasztó alkalmazásához;
 • festékek és lakkok akril alapon;
 • Festés kefék;
 • Az a szubsztrátum, amelyen a képet adagolják.

Amikor a kép fogalma kifejlesztett, elemei nagyon óvatos. Javasoljuk, hogy azonnal gondolkodjunk arról, hogy melyik további anyagok használhatók. Leggyakrabban egy kővel együtt egy fát használnak, amely újraéleli a képet, és romantikusan teszi. De a választás gyakorlatilag nincs korlátozva, és korlátozza csak a fantázia igen relevanciáját ez vagy az anyag a készítményben.

Keretfesték vagy nyakát (ez a panel végrehajtásától függ). A szubsztrátum gyakran kiderül, hogy egy háttérként kiválasztott fotó. Leggyakrabban a tájakat erre a célra használják, amelyekre kavicsos képeket helyeznek el.

A gyermekszobában a panelek általában házakat, játékgépeket és hasonlókat tartalmaznak. A ház többi részében több szilárd kompozíciót használnak.

Amikor a kavicsokat festjük, és a háttér készen áll, akkor alkalmazhatja őket a képre. Először is, a ragasztópisztolyt egy homokos párnával, egy határos kavicsokkal, szükség esetén gallyakkal és más anyagokkal ragasztják. Aztán helyezték el és ragasztják a fő számokat és elemeket. A stabilizáláshoz a kavicsos paneleket hajfestékkel borítják. Ha nem használják, a homok gyorsan elveszíti a ragyogását, és néha.

Az alternatíva az Amber Morzsa használatát jelenti. Ez a munka nem olyan nehéz, amilyen gyakran hitt. Csak a formázható minta meghatározása szükséges. Alapvetően a sztyeppek és az erdők, a tengeri partok és a hegyvidékek tájképei, külön csúcsok. A borostyán morzsát egy 15-20 mm vastagságú fából készült szeletre ragasztják.

Alaposan csiszolás kis emery. Miután alkalmazta a rajzot a köpenyre. A PVA vizes oldatának alaposan meg kell száradnia. Végül képezzen egy olajos vagy ragasztó tempera színezéket. Gouache és akvarell ebből a kategorikusan nem felel meg!

A közzététel?

A Stone panel logikus töltéssé válik, még a falhoz, anélkül, hogy befejező felületet használna. Elhelyezheti, és vastag hamis falra helyezheti. De nem szükséges csökkenteni az összes ügyet csak az álcázás hátrányai. A dekoratív panelek gyakran vezetéket játszanak. Bizonyos esetekben egy elegáns kép úgy van kialakítva, hogy elrejtse a biztonságos vagy akár egy teljes körű ajtót egy másik szobába.

Egyébként is A helyek kiválasztása egyetért a szoba funkcionális céljával és stilisztikai teljesítményével. A folyosón, falra szerelt készítmények használatosak, mivel a kültéri opciók nincsenek megfelelőek. Próbálja meg maximalizálni a képet mindannyian, figyelembe véve a fény és az árnyékok játékát. El kell feledkezned a dekoratív termék arányosságáról a belső térben.

A kis szoba, célszerű használni virág kompozíciók és természeti tájak, más szándékkal, hogy adja át egy kis területek csak egy profi tervező.

A folyosókban néha fényes falpaneleket világítanak lámpákkal. Fontos: Nagyon kevés folyosón, érdemes 2-3 festményre korlátozni, hogy ne tegye túlterhelje a helyet vizuálisan. És itt, ahol a helyek több mint elég, használhatsz egy egész kőfestményt. Ugyanakkor próbálja meg összekapcsolni őket témákban vagy stilisztikákon. A konyhákban a legmegfelelőbbek a legmegfelelőbbek. Ha ez az opció unalmasnak tűnik, akkor egy étkezési témát helyezhetsz el.

A vendégszobákban és a közös csarnokokban ajánlatos a csendes kompozíciókra összpontosítani. Nyugodt tájak gondatlan árnyalatokkal – tökéletes lehetőség. Ha legalább egy nagy fal van, megpróbálják díszíteni a képek láncát, egy közös történet. A hálószobákban a leggyakrabban telepített panelek az ágyzal szemben, hogy szemléljék, amikor felébrednek. A nem komplikált szabályok figyelembevételével lenyűgöző hatást érhet el.

Gyönyörű példák a belső térben

Van egy csomó kőpanelek. Ezen a fényképen például az egész kép látható. A kavics segítségével a “pálma” és a “sziklák” felsőok. Vannak ilyen lehetőségek is:

 • Egy pár emberi figura “a fa alatt”;

 • A vad kőfal fala, amelyet egy másik klasszikus dekoráció (lámpa, kanapé és könnyű fa mennyezet) kiegészítenek;

 • Az alakzatokban és díszítésekben összegyűjtött többszínű kavicsok eredeti összetétele.

Arról, hogy hogyan készítsünk egy kőpanelt, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: