Mini-számítógép TV-hez: Jellemzők és kiválasztási kritériumok

Az információ, a technológiai és számítógépes gömbök a leggyorsabban fejlődnek. A piacon folyamatosan új eszközök és eszközök vannak, amelyek megkönnyítik a felhasználók életét. Ma a cikkünkben a TV mini számítógépeiről beszélünk, a megkülönböztető tulajdonságaikról és céljukról.

Ami?

A TV mini-PC modern eszközök, amelyek segítenek jelentősen bővíteni a szokásos háztartási eszközök funkcionalitását.

A modern piacon több modell létezik, amely a TV-hez csatlakoztatható. Tehát vannak olyan nevű nettopok, amelyek funkcionális jellemzői hasonlóak a hagyományos személyes elektronikus számítástechnikai gépekhez. Nagy teljesítményűek, és egyes esetekben cserélhet egy rendszeres számítógépet vagy laptopot.

Azonban a Nettopov mellett egy másik változatos mini-PC-k – egyszemélyes pevm, nincs több USB kulcstartó. A testület az eszköz tervezett összes szabványos alkatrészek a számítógép, azaz a processzor, memória, chips felelős a bemeneti megkötésére és a T. D.

Előnyök és hátrányok

Mini PC, mint bármely más elektronikus eszköz, számos egyedi jellemzővel rendelkezik. És köztük mind pozitív, mind negatív tulajdonságokat oszthat meg. Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy minden külön-külön modellt különböző módon jellemezhetjük. Az összes mini-PC-nak több univerzális tulajdonságot fogunk tartani.

Először fontolja meg az eszközök pluszeseit. Ezek közé tartoznak az ilyen mutatók:

  • Kis méretek (a készülék nem fog sok helyet foglal el, és könnyen mozgathatja);
  • Az ár (modellek a piacon kerülnek bemutatásra az összes árkategóriából: a költségvetésből a “Lux” osztályba);
  • University (mini-PC-k a televíziókhoz szinte minden meglévő alkalmazást játszhatnak);
  • csendes munka (a mini-PC működése nem okoz kényelmetlenséget Önnek vagy háztartásainak) és t. D.

A fő hátrányhoz a felhasználók szinte egy kis memóriát tartalmaznak szinte a mini-PC minden modelljén (a gyártótól függetlenül, valamint a költségeket).

Célja

Leggyakrabban a mini-számítógépeket használják az internet belépésének képességéhez. Így, Az online videót nézheti, valamint a közösségi hálózatok használatát és több webhelyet tanulhat. Ezenkívül a miniatűr számítógépeknek köszönhetően a TV-képernyőn megjelenítheti a játékot – a funkció, amit bármelyik Gameman értékelni fog.

A TV-hez csatlakoztatott kis méretű számítógép, és ezáltal teljes körű audio rendszert hoz létre, Mert a modern eszközöket a zene szerelmeseinek nagyra értékelik. Az eszköz használatával az irodai munkát végezheti.

Fontos megjegyezni, hogy egy kompakt számítógép egy modern TV-vel kombinálva valódi multimédiás szolgáltatás. Köszönet neki, irányíthatja az egész tartalmat, amelyen saját: például hozzon létre Cloud tároló vagy archív információkat egy merevlemezen.

Így a mini-számítógépek használata meglehetősen széles. Az eszközöket az összes fenti célkitűzéshez használhatja, vagy csak néhány közülük. Egy vagy más módon, de a mini-pc lehetetlen eltúlozni a gyakorlati értéket.

A népszerű márkák és modellek áttekintése

Ma számos mini-PC-televíziók a hazai és külföldi gyártók bemutatják a piacon, ezért nagyon nehéz meghatározni a választás egy adott modell. Az eszközök sokféle operációs rendszeren dolgozhatnak, és az egyik leggyakoribb a Windows 10. Napjainkban a mi cikkünkben több legnépszerűbb és keresett fogyasztói modelleket fogunk tartani a TV mini-számítógépei számára.

  • Asus. Az Asus nagy népszerűsége között a fogyasztók, a VM45, az UN65U és az UN68U modellek élvezik. Ezeknek az eszközöknek az országgyártó tajvani. A gyártó mini-PC modern Intel processzorokkal (mag in) van felszerelve. Jelenlétük miatt az eszközök működése magas stabilitási és sebességgel rendelkezik. A magas színvonalú grafika biztosítása érdekében a gyártó egy Intel-épített video-chip processzort használ, amely támogatja a DDR4 memóriát, és 300 MHz alapfrekvencián működik, képes 1100 MHz-re emelkedni. Az eszközök piaci értéke a 15-37 ezer rubel tartományban változik.

  • HP. Ez egy világhírű gyártó, aki szakosodott a high-tech eszközök fejlesztésére és felszabadítására. A márka kereskedelmi vonala tartalmazza a TV-készülékhez csatlakoztatott kompakt számítógépeket. A HP összes eszköze között a legnépszerűbb a vásárlók körében HP szelet G2. Ennek az eszköznek köszönhetően a TV-t teljes körű multimédiás állomásként használhatja.

A felhasználók elegáns külső regisztrációs mini-PC-t osztanak ki. Tehát a készülék négyzet alakú, lekerekített sarkokkal rendelkezik, amelyek oldalfalai vannak felszerelve egy speciális rendszerrel, amely a forró levegő diszperziójára és eltávolítására szolgál.

Miután megkapta az eszközt, és telepítse azt otthon, észre fogja venni, hogy a Windows 10 alapján működik. A kompakt számítógép Intel Core I5 ​​7500T processzorokkal van felszerelve. Van 4 kernel és gyorsítótár 6 MB.

  • MSI Trident 3. Ez a modell a legjobb játék mini számítógépnek számít. Külső tervezés Az eszköz elég stílusos és futurisztikus kialakítású. Ezenkívül a felhasználók kényelme érdekében a gyártó speciális háttérvilágítással ellátott eszközt biztosított, amely csak akkor működik, ha maga a készülék be van kapcsolva. Nem csak a hétköznapi felhasználók, hanem a szakemberek az egység lenyűgöző technikai képességeit osztják fel. Tehát a Mini-PC az I5-7400 vagy I7-7700 típusú processzor telepítve van. A videokártyát jelzők, például GTX 1060, 4-16 GB RAM, egy hagyományos merevlemez és egy szilárdtesti meghajtó jellemzi.

Ugyanakkor érdemes megjegyezni azt a tényt, hogy az eszközöket magas ár jellemzi – az egység piaci értéke körülbelül 60 000 rubel.

  • Rombica Winstick V01. Ez a modell egy mini-PC TV-hez, amely szabványos jellemzőkkel rendelkezik. Tehát a vezérlést 4 maggal és 1,83 GHz-es frekvenciával végezzük. A RAM mennyisége 2 GB, de ez a jelző a memóriakártya miatt növelhető.

Hogyan válasszuk ki?

A számítógéphez egy mini-PC választása a lehető legteljesebbnek kell lennie. Először is figyelembe kell vennie a meglévő eszközök fajtáit. Az eszközök modelljei jelentősen eltérhetnek funkcionális jellemzőikben (Például, teljesítmény, csatlakozók száma és t. D.) Tehát, hogy előre kell használnia a mini-számítógép használatát.

Figyelembe kell venni, hogy az a tény, hogy egy adott modellben több funkciót biztosítanak, annál magasabb lesz az értéke. Ennek megfelelően e tekintetben a pénzügyi képességeire és a megfizethető költségvetésre kell összpontosítania.

Fontos, hogy figyeljen az eszközön alapuló operációs rendszerre (például Windows vagy Android). Az operációs rendszer főbb típusán kívül figyelni kell a szoftver termék verziójára. Tehát az újabb verziók előnyösek, mivel funkcionális készletük az elavult opciókhoz képest bővül.

A Mini-PC ereje befolyásolja, hogy milyen célból használhatja az eszközt. Tehát, például, ha játszani szeretne játszani, akkor válassza ki a maximális teljesítményt. Másrészt, hogy egyszerűen megnézhesse a videót az internetről, elég és kevesebb lesz.

Egy másik fő tényező a memória mennyisége (Ez a beépített és a RAM-ra vonatkozik, valamint a támogatott memóriakártya mennyisége). Minél többet fog mutatni, annál több információt tárolhat egy miniatűr számítógépen. Ezenkívül elégtelen mennyiségű memória, a készülék működése maga is jelentősen lassíthat, és néhány funkciót helytelenül lehet elvégezni.

Előzetesen fontos megismerni, hogy a számítógép grafikus gyorsítóval van-e fel van szerelve. Ez az elem nem kötelező, ezért nem minden modellben nincs jelen. Ugyanakkor jelenléte lehetővé teszi a PC-felhasználó számára, hogy élvezze a videó megtekintését HD minőségben.

Így, Mielőtt megvásárolná az eszközt, érdemes nagyszabású előkészítő munkát gyártani. Csak ebben az esetben kiválaszthat egy olyan eszközt, amely megfelel az Ön igényeinek, és nem fog csalódni a jövőben.

Mini számítógépes áttekintés TV-hez További információ.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: