Zene Mini-Systems: Jellemzők, modellek, kiválasztási kritériumok

A magas színvonalú zenei rendszerek hatalmas választékában, nemcsak terjedelmes, hanem kompakt modellek is. Sok zene szerelmese előnyben részesíti az ilyen eszközöket, mivel az utóbbi sok előnye van. Megismerjük a modern zenei mini-rendszereket, és megtudjuk, hogy milyen előnyökkel és hátrányokkal.

Sajátosságok

A modern zenei rendszerek sok híres márkát termelnek. A fogyasztók megválasztása sokféle modell, amelyek egymástól függnek, mint funkcionális “töltés” és konfigurációk és külső kialakítás, valamint a teljesítmény jellemzői. Minden meloman kiválaszthatja a legjobb választ, amely örül, és nem okoz csalódást. Sok felhasználó szeretne megvásárolni a mini formátumú kényelmes rendszereket.

Maga a Zenei Központ egy teljes körű hangszóró rendszer, amelynek kialakítása a hangfájlok elolvasására és lejátszására tervezett eszközök. És rádiós modult is jelenít meg, amellyel a technikát fogja és sugározza a különböző rádióállomásokat. Megkülönbözteti az ilyen eszközöket, és az a tény, hogy több funkciót egyesítenek egy egységben, univerzális jellemzőivel.

A mai mai mini-zenei központok nem hi-end osztályú rendszerek, hanem a falszalagfelvevőkkel is nincs értelme összehasonlításban – tökéletesebbek és többfokozatúak. A kis zenei központok a méretparamétereire oszthatók az ilyen típusokra:

 • Microsystems;
 • mini-rendszer;
 • MIDI rendszerek.

Az egyik legnépszerűbb mini opciók. Az ilyen eszközök a konstruktív tulajdonságai miatt a maximális kiegyensúlyozott és kiváló minőségű hangot sugallják.

Gyakran a mini formátum kiváló minőségű rendszere nem rosszabb (vagy akár jobb), mint a Hi-Fi eszközök kiegyensúlyozatlan komplexuma, amely a mentőadatba ment.

A jelenlegi audio rendszer sajátossága az, hogy megadják a lehetséges kölcsönhatást más információs forrásokkal. Ezek közé tartozik a különböző kötetek, okostelefonok, karaoke öblítő térképei. Az eszközöket blokk típusú rendszer jellemzi, ahol minden modul hozzárendelve saját funkcióját – Az ilyen blokkokhoz távoli mélysugárzó, vezeték nélküli oszlop, vezérlőegység és más hasonló komponensek tulajdoníthatók. Ilyen rendszerek állnak rendelkezésre, amelyek olyan berendezések, ahol minden blokk egy esetben összpontosul.

Érvek és ellenérvek

A mini formátumban készült audio rendszerek nem véletlenek, hogy olyan népszerűvé vált. Sok ember vásárolják meg, akik nem csak jó hangot adnak, hanem a kiválasztott technika gyakorlatiasságát is. Fontolja meg, hogy mi a mini-rendszerek pozitív tulajdonságai.

 • A fő előny gazdag funkcionalitás. A többfunkciós technika mindig igény szerint lesz, mert számos feladatot megoldani.
 • Zene lejátszásához különböző külső meghajtókat használhat. Leggyakrabban a zenei szerelmesek flash kártyákat használnak ezekkel a célokkal. Nagyon kényelmes.
 • A mai zenei mini rendszerek a legmagasabb minőségű és jó teljesítményű oszlopokkal rendelkezhetnek. Az ilyen berendezések sok tulajdonosa megjegyezte, hogy csodálatos hangot ad.
 • Az ilyen eszközök nagyon egyszerűek és érthetőek a menedzsmentben. Ahhoz, hogy gyorsan elsajátítsa őket, nem kell tapasztalt technikusnak lennie. Ezenkívül az összes eszközzel rendelkező készlet olyan utasításokat tartalmaz, amelyekben minden mindig világos és egyértelműen magyarázható.
 • Lehetetlen, hogy ne vegye fel a modern mini-audio rendszerek vonzó kialakítását. Vannak olyan példányok, amelyeket eladhatunk, amelyek lehetetlenek lehetnek, hogy fertőző belsőépítészet, különösen akkor, ha a high-tech stilisztikai irányban van kialakítva.
 • A kis zenei rendszereknek nem kell egy hatalmas szabad helyet kiemelniük. Számukra könnyű megtalálni a megfelelő helyet, például a TV közelében a nappaliban. Ugyanakkor a belső tér egésze nem tűnik vizuálisan túlterheltnek.
 • A magas színvonalú zenei mini-rendszereket a legszélesebb választékban mutatják be. Számos jól ismert (és nem túl) márkát termelnek a gyártott termékek minőségéért felelős.

Minden fogyasztó megtalálja az optimális lehetőséget, amely válaszol minden kérésére.

A zenei rendszerek mini formátum nem hiányosak hibákkal. Mielőtt megvásárolná az ilyen berendezéseket velük, olvassa el is.

 • A kis zenei rendszerek néhány fajtája nagyon drága. Ez vonatkozik a javított márkájú modellekre, különböző funkciókkal. Ragyogó hangot adnak, de sok vásárló nem hagyja el a legtöbb demokratikus értéket.
 • Egyes modellekben nem lehet elegendő mikrocirk funkció.
 • A mini-audio rendszerek olcsó modelljei nem tudnak nagy teljesítményt büszkélkedniük, így a hang nem kapja meg a leginkább “telített”.
 • Vannak olyan mini-rendszerek modellje, amelyekben túl világos háttérvilágítás van jelen. Az ilyen eszközök használatához nem túl kényelmes – a felhasználók szeme gyorsan “fáradt”.
 • Sok zene szerelmes bemutatta az egyes mini formátumú eszközök tervezését. Nem minden másolatot megkülönbözteti vonzó és stílusos megjelenés. Vannak olyan lehetőségek, amelyek túl egyszerűnek és “Topor” felhasználóknak tűnnek.

Értékelés modellek

Elemezzük a mini-rendszerek legnépszerűbb és igényelt modelljeinek kis tetejét.

 • LG CM2760. Egyblokk rendszer, amely optikai meghajtóval rendelkezik, hogy CD-ket játsszon. Zenét olvashat különböző USB-hordozókból, valamint a mobil modulokból a Bluetooth használatával. A hangszórók ereje eléri a 160 W-ot. Van egy tuner a rádióállomások fogadására. Modell olcsó, minimalista néz ki.

 • Pioneer X-CM42BT-W. Egy blokk zenei központ egy akusztikus rendszerrel, amelynek teljesítményszintje 30 W. 4 előzetes berendezést tartalmazó kiegyenlítővel felszerelt, alacsony és nagy frekvenciák kiigazítása. Vannak CD-meghajtó és USB-csatlakozó, valamint egy lineáris audio kimenet és Bluetooth. Vannak támogatások a népszerű Apple technológia és egy külön fejhallgató kimenet.

 • Denon ceol piccolo n4 fehér. Kiváló minőségű kompakt rendszer, amelynek az oszlopok hatalma eléri a 80 W-ot. Többet tulajdoníthat a mikroszategóriához, mint a mini. Nincs meghajtó a lemezek olvasására, az Apple támogatás nem is rendelkezésre áll. Az interneten vagy a Hi-Fi központon keresztül csatlakoztatható a hálózathoz az internetes rádió sugárzásához, valamint a hálózat tárolásához vagy közvetlenül a PC-hez való hozzáféréshez.

 • Mystery MMK-82OU. Népszerű zenei központ az otthoni. A 2: 1-es formátumra utal. A csomag nemcsak 2 oszlopot, hanem egy 40 wattos mélysugárzót is tartalmaz. A készülék működik, mint egy DVD lejátszó, kártyanyílás van ellátva, így tudod használni, felfegyverkezve flash meghajtó.

 • BBK AMS115BT. Bezárja a mini osztályhoz kapcsolódó hordozható audio rendszer minősítését. Különbözik a nem szabványos design – oszlopok és a központi vezérlőegység egyetlen részből. A monoblokk központ nem rendelkezik optikai meghajtóval, de csatlakoztathat egy flash kártyát, van Bluetooth. Egy analóg kiegyenlítő áll rendelkezésre, a hajótest nagy szilárdságú.

A híres mini-rendszerek áttekintése folytathatja a végtelenül. Itt csak néhány a legjobb példány található, amelyeket leggyakrabban vásárolnak és megtalálnak a boltokban.

Választott kritériumok

A zenei mini-rendszer optimális modelljének kiválasztása érdekében különös figyelmet kell fordítani több fő paraméterre. Tekintsük a listájukat.

 • CD lejátszó. Néhány felhasználó csak olyan központokat keres, amelyek lemezeket játszhatnak. Az ilyen másolatok azonban kevésbé népszerűvé váltak az USB-fuvarozók megjelenésével. Egy ilyen technika megvásárlása, győződjön meg róla, hogy képes a CD-k meghallgatására, ha szüksége van rá.
 • A zajcsökkentő rendszer jelenléte. A mai gyártók leggyakrabban telepítik a digitális hangolókat a központokra, bár csak analóg komponensekkel rendelkező eseteket állítottak elő olyan régen.
 • Kiváló minőségű FM-AM modul jelenléte. Ez a funkció különösen fontos azok számára, akik jobban hallgatják a rádiót. A modulnak meg kell adnia a csatornákat, a zajcsendesítést. Ajánlott memória 20-30 állomáshoz.
 • A játékosok minősége. Itt figyelnie kell a figyelmet több paraméterre. Tekintsük az erősítők kimeneti erejét. Az olcsó zenei központok egyszerű akusztikai rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek tükröződnek a hang minőségén. Fontos az MC-DAC része.
 • Dimenziók. Tekintsük a zenei mini-rendszerek méretparamétereit. Mielőtt megvásárolná Önt, mint az audio formátum eszköze, határozza meg a helyet előre.
 • Tervezés. Ne felejtsük el a mini zenei központ tervezését. Még egy alacsony hordozható példány is drasztikusan kiemelkedhet a teljes beállításból, ha semmi sem felel meg. Válassza ki az eszközöket megfelelő belső és megosztott stílusban.
 • Gyártó. Ne takarítson meg a kiváló minőségű zenei rendszer megvásárlására. Sok márkás példánynak megfizethető költsége van, miközben kifogástalan minőségű, így nem szabad félni az ilyen eszközök megszerzéséről.

Kívánatos, hogy megfelelő márkájú aggregátumokat válasszon speciális háztartási gépraktárakban – Itt a zenei központot a gyártó garanciája kísérik.

A következő videóban megtalálja a Yamaha MCR-B370 zenei rendszer áttekintését.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: