Papír a papírból a belső térben

A modern papír dekoráció nem csak költségkeret, hanem szép és nagyon stílusos megjelenésű. Egy másik nagy plusz, például a papírpanel képes a jogorvoslatoktól.

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

Sajátosságok

A papírból származó papír nagyon egyszerűen jön létre, de mindig látványosnak tűnik. A papír maga a munka egyik legmegfelelőbb anyagának tekinthető. A szinte bármilyen áruházban eladott, az árnyalatok, a méretek és a vastagság különbsége megkülönböztethető. A papírpanelek elemei sík és térfogatúak. Ezek az alapra vannak kötve, majd a keretben vagy közvetlenül a falon zárva tartanak.

A papírpanel legnépszerűbb témái virágok és növények, madarak és pillangók. A tényleges geometriai minták és az elvont kompozíciók is relevánsak.

Papír a papírból a belső térben

Eszközök és anyagok

Természetesen a papírpanelek létrehozásához papírt kell használniuk. Mindazonáltal egyáltalán nem szükséges korlátozni az írószerüzletben értékesített különböző színeket. Dekoratív munka lehet létrehozni használatával papír szalvéta, újság csövek és még tapéta. A termék dekorációjához ajánlott kis gyöngyöket használni, beleértve a fából, üvegköveket, gombokat és gyöngyöket.

Rendszer, hagyományos olló, ragasztó, kétoldalas szalag, ceruza vonalzóval és esetleg a tűzőgép.

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

Technika végrehajtása

Hogy saját kezét ömlesztett papírpanel készítéséhez, Használnia kell a speciális mesterosztály utasításait. Például egy nagyon egyszerű, de gyönyörű modell, amely még a gyermekek számára elérhető, a szokásos színes papírlapokból származik. Ezen túlmenően az ollót a munkához, egy alaplaphoz, valamint a ragasztóhoz vagy a kétoldalas szalaghoz használják. A munka megkezdődik azzal a ténnyel, hogy egy négyzetet vágnak egy színes levélből, majd a munkadarab kétszer felfelé húzódik. A következő szakaszban a lap kibontakozik, 4 sarkai a központi ponton vannak összeállítva.

Hasonlóképpen létrejött a szükséges számú egyéb árnyalatú. Mindegyikük karton alapon van rögzítve kétoldalú szalaggal vagy ragasztóval. A kész munka javítása a falon vagy vízszintes felületen helyezve.

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

A hullámosított vagy a közelmúltban színes papírból nem jön létre kevésbé vonzó panel a falon, ami virágkompozíció. A csíkok által kivágott első hullámosságok, amelyek szélessége 5 centiméter, és a hosszúság eléri a 10 centiméter. A csíkok minden sarkai forognak. Egy fólia tekercs egy virág közepére. Forró ragasztó, amelyet egy virág alapján rögzítünk, ami egy kis filc vagy kartonpapír.

Másrészt az alapot azonnal egy pálcával vagy huzalral kell összekötni. A hullámzás első fragmense olyan módon nyúlik, hogy szinte teljesen növeli a közepét. Színes darab szorosan tapad a szár szálakon. A következő munkadarab is az ellenkező oldalon is rögzítve van. Felváltva egymás után egy másik szirmok alapozzák a szárat. Ahhoz, hogy egy virág úgy néz ki, mint egy rózsa, az élei kissé kanyarodhatnak. Hasonlóképpen, zöld leveleket hoznak létre, körülbelül kettő vagy három. A kész virágok készítmények készítik a keretben, vagy azonnal elhelyezve a falra.

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

Érdekes módon úgy néz ki, hogy a papírtól származó papírt egy olyan fa formájában készített fa formájában. Munkahelyi, PVA ragasztó, szorító papír rózsaszín, zöld, lila és barna árnyalatok, csipeszek és ollók. Ezenkívül csatorna vagy egy fából készült fogpiszkáló, amely a papírcsík klipjéhez szükséges nyílással van ellátva. Az első dolog egy kartonlapon vagy rétegelt lemezen az áramköri számok.

Színes papírból, csíkokra szeletelve, a twilling elemek csavarták, amelyek a hordó, a koronák és a színek helyét követően töltik be. A kész elemek ragasztóval vannak rögzítve.

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

Papír a papírból a belső térben

Példák a belső térben

Sikeres megoldást helyeznek a laconikus lemezek rétegeinek falára. A fekete és zöld árnyalatok használatának köszönhetően, valamint a speciális résidők, az elemek nemcsak színt kapnak, hanem a kötetet is. meg kell említeni, hogy Az ilyen készítmények nem igényelnek teljes körű kereteket, és sokkal jobbnak tűnnek a tetején és alján rögzített fából készült tartókban.

Papír a papírból a belső térben

Egy másik egyszerű, de látványos megoldás, hogy különböző árnyalatok lepkékét készítsünk. A rovar színe a halvány lila-tól telített lilaig változik. Köszönjük, hogy a megfelelő helyeken hajlik, a kötetet kapják. A pillangó panelek olyan módon vannak rögzítve, hogy szívet képezzenek.

Papír a papírból a belső térben

Arról, hogy hogyan készítsünk papírpanelt a falon, lásd a következő videókat.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása