Postmodernizmus a belső térben

Hogyan lehet helyesen készíteni a belsejét a posztmodernizmus stílusában, meg akarják tanulni a tágas modern apartmanok és stúdiók tulajdonosát, és nem hajlandóak a szokásos klasszikusokkal vagy minimalizmussal elhelyezni otthonukban. Valóban, az ultra-modern megoldások kiválasztása a regisztrációhoz, nem lehet félni az unalomtól. A posztmodern stílusának jellemzői a ház és az apartmanok kialakításában kényelmes, világos helyet, energiafeltöltést és a kényelem adományozását hoznak létre.

Megkülönböztető jellegzetességek

Postmodernizmus – stílus, amelyben nincs hely a szigorú keretek számára. Nagyon változatos, tökéletesen illeszkedik teljesen más kulturális és építészeti hagyományokba. Különösen jó posztmodern néz ki a modern városi ház, mentes a szigorú keretek: Szabad elrendezés lehetővé teszi, hogy megtestesítik azt A fő koncepció a textúrák és színek keverése miatt a zónás elvét jelenti. Az ilyen stílusban díszített ház vagy apartman hangsúlyozza a tulajdonos ízlésének nontrivialitását.

Végtére is, a posztmodern a 20. század forgó 60-as éve, ironikus és fülbemászó stílusú kínai vonalakkal és kontrasztokkal.

A bohómás stílusában található stílus koncepció. A posztmodern szellemben lévő belső terek mindig előnyben részesítették a kreatív elitet. Itt van a megfelelő félkövér színkombinációk túlnyomórészt gyöngy, fluoreszcens, fémezett elemek. Különös figyelmet fordítanak a formára. Ez biztosítja a sima átmeneteket, a spirálokat és a hullámos vonalakat aktívan használják a mennyezeti tervezésben, fali határok.

A posztmodernizmus stílusában gyakran használják a kontrasztokat. Például a stúdió apartman konyhájának zónája a virágok és a textúrák kontrasztja miatt következik be. További szétválasztás következik be az üvegpartíciók és a megfélemlítés miatt.

Befejező opciók

Vannak bizonyos szabályok a belsőépítészetben, lehetővé téve annak nyilvánvalóan kijelentését a posztmodernizmushoz. A fontos jellemzők közül a következő koncepciót követve.

 • Falak, mint művészeti tárgy. Leggyakrabban monofonikus: lila, türkiz, gyógynövény-zöld, kanári-sárga – fényes, de a helyzetet, és nem domináns benne. Megengedett akcentus tervezés graffiti elemekkel, utcai művészetekkel is. A meztelen konkrét érdekesnek tűnik, hangsúlyozva a marginális művészet fogalmát, természetes kő szürke színsémában.
Olvasson tovább  Philips SoundBars: Jellemzők, modell áttekintése, kapcsolati opciók

 • Az építészetre összpontosít. Többszintű mennyezetek, fülkék, betétek a falakba, átlátszó képernyő és partíciók – mindez lehetővé teszi a kiválasztott stilisztikai megoldás hatásának megerősítését. Itt különösen a vinilfény, átlátszó műanyag és más elemek bevonására használják a pop art kultúrájából.

 • Nincs nőiesség. A posztmodern a férfiak uralmának korában származott. Itt nem megfelelő fodrászok és íjak, túl női színezés és nyomatok a bútorok kárpitozásában, a jövőbeni motívumok.

 • Padlóburkolat tiszta geometriával. A szoba típusától függően lehet egy csempe, parketta, laminált, parketta. Előnyben részesítik a “karácsonyfa” vagy a sakkrendet. Általánosságban elmondható, hogy a parketta szimulációja itt a hagyományos, összegyűjtött szétszórt elemek az általános képen.

Egy monofonikus padlóburkolaton fényes, akcentus szőnyeget használhat aszimmetriával vagy egy tiszta geometriai formákkal.

 • A jobb geometriai formák fényes részletei. Plakátok, párnák, festmények keretek nélkül a kubizmus szellemében – ezek a részletek, amelyek a belsejét jellemzőbbek.

 • Egyszerű és funkcionális bútorok. Leggyakrabban fa, műanyag, fém, szigorú geometriával és fényes kárpitokkal. Nagy sarok kanapék, alacsony asztalok, székek forgó lábakon vagy bár típusú. Fontos, hogy a bútorok ne legyen túl sok. Nem kell tengelykapcsolnia a helyet.

 • Rengeteg fény. Először is, a falak hiánya miatt, szabad tervezés. A házban ez az illúzió segíti a francia ablakokat a padlóról a mennyezetre, a városi lakásokban – panorámás üvegezés.

Ezek az alapvető befejező ajánlások, amelyek bármely helyiség szempontjából relevánsak. De vannak olyan finomságok, amelyeket figyelembe kell venni a dekorációs beállítások kiválasztásakor.

Hogyan adjuk ki a különböző helyiségek belsejét?

Belső tér design stílusban a posztmodernizmus a szobától függően változik.

 • Általában a hálószobában válassza ki a friss pasztell háttér tónusait: Zárolt menta, lágy citrom, lila, lila. A megvilágítás csak a mennyezet jelenhet meg, a többszintű konstrukció részeként. Alacsony durva faágyat telepítenek a dobogóra vagy a niche-re.

 • A nappali gyakran tiszta fehérben készült (tejtermék, vaj) vagy antracit-fekete szín, kontrasztos monokróm bútorokkal, könnyű fapadlóval és fényes poszterekkel. A benyomás megerõsítése segít a tükörelemek törött tér geometriájának használatában.
Olvasson tovább  Hogyan válasszuk a fejhallgatót?

 • A fürdőszobák, a fürdőszobák a padlólapoktól a mennyezetig vannak elválasztva – Monochon vagy kétszínű, Kína díszítéssel és formákkal. Itt szokatlan “honeycombs” – hexagonális elemeket használhat. Tervezői lehetőségek az egészségügyi berendezések, faragott lekerekített formák, állva a szoba közepén, nagy ablakok.

 • A konyha saját tulajdonságai is vannak. A csempézett padlók itt üdvözlendő, választhat egy opciót parketta utánzattal. A fényes akcentusú falakat és bútorokat a kontraszt kötény kiegészíti. Az étkező gyakran szokatlan bútorokból áll, amelyek hasonlítanak a gyermek tervezőjét.

Gyönyörű példák

Hagyományos posztmodernizmus motívum terve A funkcionális zónák egyértelmű részlegével is, még a partíciók hiányában is.

A posztmodern hálószobát ritkán külön helyiségként készítik el. Ebben az esetben az adatvédelem illúziója íves. A semleges falak fényes ékezetekkel hígítják, míg a szoba nagyon világos.

A posztmodernizmus geometriájára jellemző élénk példa. A szálloda belseje az ilyen nem szabványos megközelítésből a tervezésben csak nyert.

Arról, hogy mi a posztmodernizmus a belső térben, megmondja a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: