Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

A Smart TV technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy növeljék a televíziók funkcionalitását. A Samsung Branded online áruháznak köszönhetően mindegyik sok érdekes alkalmazást és programot telepíthet a TV-készülékén. Érdekes játékokat is letölthet felnőtteknek és gyermekeknek. Az alkalmazások teljes mértékben használható azonban személyes fiókkal kell rendelkeznie a Samsung Smart TV szolgáltatásban. Ez csak hogyan kell létrehozni – nem mindenki tudja.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Mire van szükség?

A modern személy már régóta megszokta, hogy személyes fiókja legyen minden online szolgáltatás. Ez nem csak a híresek, a szociális hálózatok, az egyes webhelyek, hanem olyan komoly programok is vonatkozik, mint a Samsung Smart TV. A regisztrációnak köszönhetően minden felhasználó hozzáférést kap a maximális hírszerző televíziós funkciókhoz. Azonban a hivatalos online áruház szolgáltatásai csak a fiók belépése után.

A Smart TV technológiával felszerelt multimédiás eszközök leggyakrabban birtokosai személyes fiókokat hoznak létre a filmek vagy TV-műsorok online megtekintéséhez.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Mások előnyben részesítik a digitális csatornákat, hallgatni kedvenc kompozíciókat kiváló minőségű és sugárzott videók okostelefonján egy hatalmas TV-képernyőn.

Ezenkívül az intelligens TV-fiók lehetővé teszi a TV-tulajdonos számára, hogy irányítsa az eszközt gesztusokkal vagy hangutasításokkal. Az egyszerű szavakkal beszélve, beírja a Samsung Smart TV-fiókját, a személy a szokásos TV-t az LCD kijelzővel a leginkább igazi számítógépen, egy hatalmas monitorral fordítja.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Érdemes megjegyezni ezt A regisztráció után a multimédiás eszköz győztese további funkciókat kap a fotók, videók és egyéb adatok szinkronizálása bármely Samsung márkájú modulból. Ebben az esetben a fő információs hordozó nemcsak okostelefon, hanem egy laptop és még egy másik tv. A szinkronizált adatokat a felhőbe költözik, amelyből bármikor kivonható az információ kivonása.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

A regisztrációhoz el kell fogadnia a felhasználói megállapodás feltételeit. De nem mindig egy személy készen áll arra, hogy időt töltsön, hogy alaposan elolvassa a megtekintett dokumentációt. De ott egyértelműen azt jelzi, hogy a Samsung nyomon követi az eszközök tulajdonosainak megtekintését és telepítését. Ezen adatok alapján A hivatalos online áruház kínál megfelelő reklám, javasoljuk szolgáltatások, widgetek és más alkalmazások vonatkozó kérelméről.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Hogyan lehet létrehozni?

Személyes fiók létrehozásához több regisztrációs szakaszban kell mennie.

  • Először is, meg kell nyitnia az intelligens hubot. Ehhez kattintson a távirányítóra egy nagy piros gombra. Tehát a felhasználó belép a fiók nyitó ablakába.
  • Ezután szükséged van rá Válasszon ki egy új fiók létrehozási funkciót.
  • Ügyeljen arra, hogy álljon Tegyen egy kullancsot a licencszerződés elfogadásáról. Ellenkező esetben a létrehozási számla lehetetlen lesz.
  • A regisztráció szükséges jöjjön fel a bejelentkezéssel Vagy adja meg a szabványos fejlesztési verziót, hozzon létre egy jelszót.
  • A következő sorban van szükséged Helyezzen aktív e-mail címet. Ez az információ akkor lesz szükség, ha hirtelen elfelejtett jelszó.
  • Miután az összes adatot a megadott e-mail címre készítette A Samsung üzenetet kap, amelyben a regisztrációs üdvözlést és hálát jelzik. A levél alján található hivatkozás a manipulációk nyilvántartására való folytatáshoz.
  • Ügyeljen arra, hogy Tegye a következő linket, egy levélben javasolt. Ellenkező esetben a fiók hiányos lesz.
  • A TV-n újra kell használni Nyomja meg az intelligens gombot, Engedélyezési ablak megnyitása. A regisztráció során megadott adatok megadása a megjelenő mezőben meg kell nyomnia a bemeneti gombot.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Érdemes megjegyezni, hogy a felhasználó nem csak a TV-n, hanem a telefonon, a táblagépen, a számítógépen vagy a laptopon keresztül is regisztrálhat.

Csak látogasson el a www weboldalra. Tartalom. samsung. Com. Napjainkban minden személynek több fiókja van, amelyek hozzáférést biztosítanak az internetes portál bármely erőforrásaihoz. És nagyon kényelmes, mivel nincs szükség hosszú regisztrációs rendszerre minden új érdekes webhelyen.

A Samsung Smart TV szolgáltatás ebben a tervben is elment a fogyasztóknak. Ha a TV-tartó regisztrálva van a Facebookon, akkor csatlakozhat egy személyes fiókot a szociális hálózatról. Elég a bejelentkezési és jelszóadatok megadása. Ezután a felhasználó hozzáférhet az összes alkalmazáshoz és az intelligens TV-funkcióhoz.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Hogyan kell használni?

Miután átadta a regisztrációt a Samsung Smart TV TV rendszerben, elindíthatja a megismerést a telepített alkalmazásokkal és a böngészővel. Azonban a maximális működés kényelme érdekében a fejlesztők ajánlottak a fiók beállításának befejezéséhez. Így lehet elkerülni az egyes alkalmazások új regisztrációs kérését. Ehhez el kell jutnia az intelligens hub szolgáltatás főoldalához. Nyílt rész “Fiók”. Miután mi a számlák megkötése. A megjelenő ablakban meg kell adni a listát, amelyen belül be kell választania egy regisztrációs űrlapot. Így, Szinkronizálás történik.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Amint a felhasználó aktiválja a Samsung Smart TV szolgáltatás bejáratát, korlátlan hozzáférést kap a kedvenc filmekhez és tv-műsorokhoz, zenéhez, a különböző közösségi hálózatok barátaival kommunikálva. Érdekes játékokat élvezhet, használhatja a tervezőt, tekintse meg az okostelefonok memóriájában tárolt képeket és videókat, letöltheti és telepítheti érdekes alkalmazások, valamint a szülői felügyelet használatát. A Smart TV szolgáltatásban történő regisztráció után néhány televízió néhány modellje nyitja meg a felhasználót az új vezérlési beállításokhoz való hozzáféréssel. Például ezek hangparancsok vagy kezek mozgása. Az utolsó generációs televíziókban a készülék tulajdonosa eszközfelismerési funkciója van.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Lehetséges problémák

Miután regisztrálta az intelligens TV-fiókot, a fiók bevitele csak egyszer fordul elő, amiből a felhasználó elfelejtheti a regisztrációs adatokat, beleértve a jelszót is. Szervizfejlesztők, megértése ez a probléma, az ablak közelében telepítve az adatok rejtett súgó link, A “Elfelejtette a jelszava” kifejezését. Ha rákattint, az új menüre való áttérés, ahol meg kell adnia az e-mail címet. Ezután egy e-mail egy levelet, amely megerősíti a regisztrációs adatok megváltoztatásának engedélyét. A hivatkozás után új jelszót kell megadnia. Ezután meg kell mennie a TV menübe, jelentkezzen be az intelligens hubba, készítsen egy bejegyzést egy új fiók jelszavával.

Sajnos, nem minden felhasználó, aki elfelejtette a jelszót a fiókból, a helyreállítás zökkenőmentesen megy.

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Samsung Smart TV-fiók: létrehozás és használat

Ez történik, hogy az e-mail, amely a regisztráció során jelzett, nem elérhető vagy blokkolt. Ennek megfelelően kap egy levelet a szolgáltatásból a Samsung lehetetlen. Az egyetlen helyes megoldás ebben az esetben az adatok kibocsátása lesz. Beszélgetés, egyszerű szavak – Fiók törlése. Ehhez hozzá kell jutnia az intelligens hub szolgáltatáshoz, kattintson a “Samsung Fiók” szakaszra. Miután mit kell találni a “Fiók törlése TV-vel”.

Természetesen az “Elfelejtette a jelszavát” a fiókjába való belépés leggyakoribb problémája. Az emberi életben számos különböző esemény létezik, amelyeknek módosítása van a fiók személyes adatainak. Például, hogy cserélje ki az intelligens hubba kell menni. Válassza ki a Samsung fiókot. Kattintson a Profilváltozás gombra. A megnyíló ablakban kiderül, hogy megváltoztatja az alapvető információkat, például a lányok számára releváns nevet.

Feliratkozhat a levelezésre különböző formátumokban, amely nagyon érdekli az erős szex képviselői. Megadhatja elfogadható módját a profil beírásához egy jelszóval, vagy felismerve az arcod technikáját. Ha megjegyzi, hogy “felismeri az arcot”, regisztrálni kell. Ezenkívül a “Változó profil” szakaszban megváltoztathatja a fő képet, és az automatikus indítás kikapcsolja az automatikus indítást.

Hogyan hozzunk létre egy Fejlesztési fiókot, nézd meg a következőt.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása