Szovjet stílusú belső

A szovjet stílusban a belseje nagyon jól jele azoknak, akik a múlt század 70-es évekének korszakát élték. Most ez a stílus újra azok, akik húzza az elmúlt nosztalgia, és aki azt akarja, hogy belevetette magát a légkörbe, és úgy érzi, a sziget a belső komfort. Ennek a stílusnak a kikapcsolódásának másik oka a régi bútorok jelenléte, amelyek kívánt esetben kaphatnak egy második életet, ugyanakkor kényelmet teremtenek. Egy vagy más módon, de érdemes részletesebben foglalkozni, amit a funkciók zárnak Belső szovjet stílusban.

Jellemzők Stílus

Az ilyen stílus újjáépítése nagyon egyszerű lehet, Abszolút nem kiadja a globális alapokat a bútorok javítására és megvásárlására.

A szovjet stílusban minden tömör és szerény, a bútorzatokat a funkcionalitásuk jellemzi, de a dekoráció elemei természetesen jelen vannak, és minden korszaknak van sajátja.

Tekintsük ezeket Árnyalatok Részletek az idő és a feltételek alapján, hogy természetesen tükröződtek a szovjet nép lakások belsejében.

 • 40-es évek. Lakásukat, az emberek abban az időben nem gondoltak arra, hogy milyen stílusban, általában. Legalább bútorok és rendes fehérre vágott vagy festmény, ami a legfontosabb, hogy tisztítsa meg és vett részt a leginkább szükséges dolgok minimálisra.

  Ha most, valaki meg akarja újítani ezt a stílust, akkor elég lesz a whitewalls, ragaszkodik a legegyszerűbb háttérképeket a falakon, készítsen egy fapadló és Szerezd meg a következő bútorokat:

  • Fémágy;
  • Kabinet a dolgokért;
  • öltözködőasztal;
  • Kerekasztal székekkel;
  • Büfé ételekhez.

  A kiegészítések lehetnek a polcok, polcok könyvek, tükrök.

  Mint dekoráció Egyszerű ágytakarók, asztalterítők, szalvéták, lámpa használhatók. Egy gazdagabb opcióban – ez egy laconikus bőr kanapé, masszív tölgyfa bútorok, gyönyörű ételek, szőnyegek.

  • 50-es évek. A belső tér nagyobb figyelmet szentel. A padlón gyakrabban találhat parkettát, a falakon – jó tapéta. Releváns többszintű csillárok vagy hangulatos nagy lámpák. A tulajdonosok állapota szerepet játszott. Ezért most reprodukálhatja, hogy az EPOCH különböző technikákkal. De ne felejtsük el, hogy a pateefone és a fekete-fehér tv nagyon harmonikusan néz ki erre a stílusra. A telefonszolgáltatás érdemes kiválasztani a megfelelő kialakítást.

  • 60-70s. A különböző bútorfejek már relevánsak lehetnek. A kanapé és a székek alkalmasak a vendégek fogadására. De egy csúszó kanapé kell lennie, amely éjszaka könnyen elfordulhat. Szokásos, hogy olyan szolgát kapjon, amelyben az ételeket tárolják, különösen ünnepélyes esetekre, és a felső és alsó dobozokban összecsapásokkal és más dolgokkal vannak ellátva.

  A belseje jellemző jellemzője szőnyeg lett a falakon és a palotákon a padlón – ez a kényelem szimbóluma volt. Ugyanakkor javítások és törekvés, hogy újrateremteni ezt a korszakot, akkor is ragaszthat tapétát, festeni a falakat, fehérítő mennyezeteket. Csillárok frufru, asztali lámpák, sconce – Mindez szívesen, mint egy kristály. Ne felejtsük el az orsószalagot, és a TV – a kényelem és a határozott szimbólumait.

  Színes spektrum

  Ami a színek választását illeti, nagyon kicsi. Főleg nincsenek frills. Bármelyik apartman a következőképpen alakítható ki:

  • Fehér mennyezet, mészkel mészkel;
  • Barna padló festett zománc;
  • További lehetőségek a szobai design számára, hogy háttérképeket tudnak biztosítani, és ez ugyanaz a szembetűnő hangok.

  Az azonos nappali belsejének újjáélesztéséhez használhat szőnyegeket, függönyöket, egy másik dekorációt, például bútorfedőket, lámpákat, vázákat, virágokat. Mindez fényes ékezeteket teremt.

  Ezenkívül aktívan használhat képeket, családi fotókat. A mellkasban, vázákban, szalvétákban, porcelán figurákban, a szolgaban is úgy tűnhetnek, mint egy szolgáján, akkor is vegyen egy vadászat az ünnepi ételek halmaza között.

  A fürdőszobákban és WC-kben Gyakran találkozhat a falak színével kék és zöld árnyalatok segítségével.

  De manapság több lehetőséget kínál, ezért színválasztékkal kísérletezhetsz.

  Lakberendezés

  A szovjet korszak újjáépítéséhez elegendő az úgynevezett falat az egyik falba, amely állt Több szekrényből. Az egyikben volt egy parádé ételek, a többi könyvben, a harmadik textíliákban. Mindez kiegészíthető egy ruhásszekrényrel. A falon van egy résszel, amelyben elhelyezheti a TV-t, a szalagos felvevőt.

  Egy másik falnak jelen kell lennie A kanapé, székek és a dohányzóasztal is kényelmes kiegészítéssé válik.

  Ahelyett, hogy a fal a szobában, csak egy szolga, egy fiókos szekrény található, titok. Ez mind a szoba céljától függ.

  A folyosón egy tükörrel vagy egy három kockázatgal kell remegnie.

  A hálószobában lehet jelen Ágy egy rácskal, de fából készült háttal, A legegyszerűbb ruhásszekrény swing ajtókkal.

  Konyha Az egyszerűség is eltérő. Több felszerelt szekrény kiegészítve asztaltáblával. Étkező asztal székekkel vagy székekkel kiegészítik a belső teret.

  Gyönyörű belső példák

  Annak ellenére, hogy a szovjet stílus nagyon szerénynek tűnik, ez nem jelenti azt, hogy ilyen apartmanokban nem tud kényelmet teremteni.

  Mindez a fogadó vágyától és fantáziájától függ.

  És példák találhatók egy tömeget. Itt van néhány közülük.

  • Egyszerű és hangulatos egy ilyen nappaliban. A pontossági árnyalatok lehetővé teszik, hogy pihenjen és pihenjen. Rack könyvekkel és figurákkal, egy kanapé egy dohányzóasztal, egy bárány – mind semleges hangok. A fényes akcentus a falon lévő képnek tekinthető.

  • Nagyon hangulatos és aranyos úgy tűnik, hogy olyan egy olyan sarok, ahol a szolga edényekkel, kerekasztallal, terítővel és szalvétával rendelkezik. Kis fekete-fehér tv az éjjeliszekrényen, a padlópálya harmonikusan kiegészíti az ilyen helyzetet. Nagyon könnyű ebben a belső térben a múlt század hetvenes éveiben.

  • Kerekasztal székekkel a csillár, a tükör, a festmények, a polc alatt – mindez egy másik lehetőség a design ház szovjet korszak. A vázák, virágok, szalvéták, tusle függönyök kiegészítő díszítése. Csak milo. A nosztalgiából ilyen helyen nem tudsz bárhol.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: