Válassza ki a fejét a fejre

A modern szerkentyűek sokfélesége miatt mindenki érdekes és fontos pillanatokat foghat. A cselekvési kamerát kifejezetten mozgatásra és szélsőséges körülmények között tervezték. Ez egy kis eszköz, amely gyakran a fejhez van rögzítve, hogy a kezek szabad maradjanak. Hogyan válasszunk megfelelő modellt? Mindez az Ön igényeitől és céljaitól függ.

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

Fajták és azok használatát

Az első cég, amely megjelent az akció kamra Gopro, és amikor a készülék tett szert népszerűségre, akkor a többi gyártó folytatta a nyomában, így sok ajánlatok a piacon, minden ízlés és pénztárca. Választhat egy modulot a víz forgatásához, vadászathoz vagy bármely más szélsőséghez.

A klasszikus kamerák téglalap alakúak, egyrészt egy lencse van, a másik oldalon – a képernyőn, bár néhány modell hiányzik. További védelem érdekében a készüléket hermetikus dobozba helyezzük, és a fejhez, motorkerékpár sisakhoz, kézhez vagy a testhez rögzítjük. Gyakran a funkciókat különböző kiegészítő tartozékok rovására lehet kibővíteni, ha a gyártó gondoskodik erről. Ez az opció univerzálisnak tekinthető – alkalmas halászatra, sporttevékenységekre, szabadtéri tevékenységekre.

Néhány ember használja ezeket a kamerákat a szerző helyett.

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

Szemüveg beépített cselekvési kamrával – divatos eszköz, mint a kémfilmek hősei. Az elektronikus töltés megbízhatóan rejtve van a karokban, és a lencse középen található, a lencsék között. Az ilyen modellek könnyebb klasszikusak, nem vonzanak szükségtelen figyelmet másoknak, és lehetővé teszik, hogy eltávolítsa az első személyt. Ez a szög érdekes lehet azok számára, akik rögzítik a YouTube videót, és szeretnék létrehozni egy légkört a teljes merítés az eseményeken. Könnyű és ergonómia miatt a szemüvegek is népszerűek a síelők, hegymászók, kerékpárosok és búvárok.

A panorámás kamerák képesek 360 fokos felvételre a több lencsék munkájának köszönhetően. Számuk 2-36. A látószög más lehet. Az ilyen szerkentyűket gyakran használják túrázásként, hogy eltávolítsák a panorámákat a magasságból, speciális városnézőhelyeken. Az éjszakai üzemmódú meztelen kamrák IR LED-eket tartalmaznak, ami lehetővé teszi, hogy még a sötétben is lőjön. Ellenkező esetben a munka elvén, nem különböznek más eszközöktől.

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

Gyártók

Amikor a cselekvési kamerákról van szó, a gopro először emlékszik. A vállalat rendszeresen közzéteszi az új termékeket, és figyelembe veszi az ügyfelek különböző igényeit. A jelenlegi modellek közül választhat néhány legérdekesebb.

 • Hero 7 fekete. A hypersmooth funkció stabilizálása, amely képes simítani a rázkódást, és akár 4k minőségű, másodpercenkénti sebességgel működik. Lehetővé teszi, hogy HDR-fotót készítsen, egyenes sugárzást végez, az érintőképernyőn keresztül vezérelhető.

Válassza ki a fejét a fejre

 • Hero 7 ezüst. Jó lehetőség egy hétköznapi felhasználó számára, aki nem igényel profi lehetőségeket, mint az előző modell. Ez egy tisztességes minőségű 4k, vízálló tokot és érthető felületet kínál.

Válassza ki a fejét a fejre

 • Hero 7 fehér. Megfizethető és megbízható modell kezdőknek. Eltávolítja a teljes HD-ben 1440p / 60fps vagy 1080p / 60fps. Szinkronizálható az okostelefonnal és átviheti a videót közvetlenül a közösségi hálózatokra.

Válassza ki a fejét a fejre

DJI Company – a Quadcopters híres gyártója, amely szintén kínál és kamerákat. A zászlóshajó modell Osmo Action megérdemli a figyelmet. Érdekes funkcióval rendelkezik – az első képernyő, amely leegyszerűsíti a vágást és a felvételeket selfie vagy video blokkok számára.

Szintén kiváló minőségű 4k / 60Fps, stabilizációs technológia a rezgések és a megbízható ház simításához.

Válassza ki a fejét a fejre

Gyártó A Sony következetesen eredeti újdonságokat állít elő.

 • Fdr-x3000r Nem szabványos formában van, de lehetővé tette az optikai állandó lövésű technológia használatát, szemben az izgalmat és a megvilágítás mértékétől függetlenül.

Válassza ki a fejét a fejre

 • HDR-AS300 Kényelmesen felszerelve kerékpárra vagy motorkerékpár sisakra. Alacsony súlyú, és meglehetősen hozzáférhető, alkalmas az újoncok számára.

Válassza ki a fejét a fejre

A Xiaomi márka híressé vált a költség és a műszaki jellemzők optimális kombinációjáról. Kamera Ez a gyártó is megtalálható.

 • Mijia 4k akció Van egy nagy kényelmes képernyő, lehetővé teszi, hogy 4K-ban lőjen, és támogatja a kép 6 tengelyes stabilizálását.

Válassza ki a fejét a fejre

 • Yi 4k + akció 4K / 60FPS minőséget ad, az Ambarella H2 processzoron dolgozik. Szükség esetén különleges esetben helyezhető el, hogy a felmérést víz alatt vezesse.

Választott kritériumok

A modellek műszaki előírásokban különböznek egymástól, ezért meg kell határozni, hogy mely funkciókat és lehetőséget ne kell túlfizetni az extra kiegészítőkért.

 • Először is, figyelmet kell fordítania az engedélyre. A videó minősége attól függ.
  • A Full HD a modern eszközök számára szabványnak tekinthető, szerelmesek, sportolók és szélsőségek számára alkalmas. Ez az optimális kompromisszum a minőség és a térfogat között, amely rögzíti a memóriakártyán.
  • A HD 720R a költségvetési modellekben van jelen. Az ilyen engedély alkalmas, ha lehetőséget keres, például olcsóbb, például egy olcsó kamara.
  • 4K – professzionális formátum a legmagasabb minőségű, amely befolyásolja a részleteit. Alkalmas azok számára, akik videofelvételen keresnek.
 • A képkockák száma másodpercenként vagy fps. Alacsony gyakorisággal a kép “durgan”. Minél magasabb a mutató – a dohányzás a képre néz. A nagysebességű parcellák esetében 50 fps-ről ajánlott, mert a szokásos 25 fps-ot elegendő, és ha lassítási hatással rendelkező görgőket szeretne létrehozni, az optimális lehetőség 120 fps.
 • Stabilizáció. A felvétel közben a felhasználó aktívan mozog, így az rázás elkerülhetetlen. Stabilizátor szükséges ahhoz, hogy simítsa ezt a hatást. Az optikai jobb eredményt adhat, mint a digitális.
 • Saroknézet. Ebből a paraméterből a felmérési terület méretétől függ. Univerzális kamera 140-160 fokos szöggel. Egyes tulajdonosok 90-120 fokot preferálnak, hogy minimalizálják a “halászati ​​szemek” torzítását és hatását. Vannak olyan modellek is, amelyek akár 360 fokos is vannak, hogy panorámás felügyeletet végezzenek.
 • Kommunikációs modulok. Az okostelefonnal való szinkronizálás egyszerűsítése egyszerűsíti a kamerával való munkát. Wi-Fi és speciális alkalmazás használatával megtekintheti a videót, konfigurálhatja a felvételi paramétereket és az összetevőkereteket. Ez kiküszöböli, hogy minden alkalommal ki kell húzni a memóriakártyát, és helyezze be egy másik eszközbe. Egyes eszközök nemcsak Wi-Fi-t, hanem NFC, Bluetooth is támogatnak.
 • Memóriakártya. Annak érdekében, hogy a hely ne érje a leginkább inopportune pillanatban, a teljes HD formátumban legalább 32 GB-ra van szüksége, és ha 4K-ban, akkor 128 GB-os és annál nagyobb. A legtöbb kamera lehetővé teszi, hogy microSD és SD kártyákat használhasson, de mielőtt megvásárolná, jobb, ha előre megbizonyosodnia kell arról, hogy a slot kompatibilitása előre.
 • Védelem. A cselekvési modellek nem félnek a portól, a víz fröccsenékétől, a nem ütemektől. Néhányan kifejezetten a víz alatt történő merüléshez készültek – az IP67-es szintjelzéssel rendelkeznek.

Védő hermetikus esetet is vásárolhat, de a hangminőség elkerülhetetlenül romlik.

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

Rögzítési funkciók

Gyakran a fényképezőgép befogadására válasszon sisakot, sisakot, vagy különleges hevederekkel tegye fel a homlokát. Kényelmes és lehetővé teszi, hogy szabadon hagyja a kezét. Többféle kötőelem van.

 • Szíj. A gyártók speciális készleteket termelnek, mintákat, amelyek lehetővé teszik, hogy a készüléket a fején és a sisakon szerelje fel. Az övek további csúszásgátló bevonattal rendelkezhetnek, a méret beállításának képessége.

Válassza ki a fejét a fejre

 • Zsanér rögzítők. Nagy szilárdságúak, alkalmasak erős szélben vagy nagy sebességgel történő felvételre. Velük a modul a sisakra van telepítve, és ez nem csak az elülső, hanem az oldalon is elvégezhető.

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

 • Hosszabbítómirigyek. Ezek a távoli tervezésű speciális eszközök. Élvezik a síelést. Egy ilyen tartó lehetővé teszi a fényképezőgép számára, hogy minden, ami a felhasználó mögött történik.

Válassza ki a fejét a fejre

 • Klipek. Viseljen a Visor sapkákon vagy kalapokon, hogy a készüléket a fejdíszre helyezze. Alkalmas gyaloglásra vagy kirándulásra, ahol nincs erős rázás és nagy sebesség.

Válassza ki a fejét a fejre

Ha a tartó rögzítve van a ragasztóalap, válasszon sima felületet. A telepítés előtt tisztítsa meg és zsírozza az alkohololdatot. Ezután távolítsa el a filmet, és nyomja meg a kiválasztott helyre, amennyire csak lehetséges. A nap folyamán nem szükséges a sisak használata, hogy a ragasztó képes legyen megragadni a felületet. A melléklet kiválasztása is attól függ, hogy milyen feltételeket kíván használni a kamerát. Ne felejtse el beállítani a nézési szöget a felvétel megkezdése előtt.

Ha hevedereket használ – hogyan húzza meg őket a fejeden, különösen, ha aktívan mozgatni és elvégezni a trükköket.

Válassza ki a fejét a fejre

Válassza ki a fejét a fejre

A következő videóban részletes felülvizsgálatát találja az akció kamerákról a fején x1.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása