Xiaomi Media Players és TV konzolok

Az elmúlt években a médialejátszók egyre népszerűbbek lettek. Az egyik leghíresebb vállalat, amely kiváló minőségű eszközöket termel Xiaomi. Az intelligens márkájú termékeket kiterjedt funkcionalitással, valamint elfogadható költségekkel különböztetik meg.

Mit és miért kell?

A Xiaomi Media Players megkülönböztető jellemzője az, hogy az Android operációs rendszert futtatják, amely pozitív hatással van a funkcionalitásukra. Az ilyen eszköz fő feladata az internet és a külső média multimédiás fájljainak lejátszása. Meg kell jegyezni, hogy a Xiaomi eszközök képesek dolgozni a modern televíziókkal és a régi modellekkel. Az ilyen eszköz használata lehetővé teszi számunkra, hogy a szokásos képernyőt intelligens TV-be kapcsolja, korlátlan funkciókkal.

A Xiaomi médialejátszók használatát elsősorban a kényelem jellemzi.

  • Könnyebb és gyorsabban feltölti a multimédiás fájlok gyűjteményét. Lehet zene, filmek vagy akár rendes fotók.
  • A különböző multimédiás munkák katalogizálása és keresése könnyebbé és gyorsabbá válik. Sokkal könnyebb megtartani mindent a készülék belső memóriájában vagy egy eltávolítható lemezen, mint sok film tárolása különböző lemezeken. Ezenkívül a Xiaomi Media Player használata lehetővé teszi, hogy információt szervez az Ön számára.
  • Megbízhatóbb tárolás, mint a lemezeken. Nem kell aggódnia, mivel a fájlok károsítanak vagy eltűnnek.
  • Kényelmesebb használat, ha összehasonlítja a fájlok megtekintésével a számítógépen. Nézze meg a filmeket a nagy képernyőn sokkal kellemesebb, mint a számítógépes monitoron.

Felülvizsgálati modellek

A Xiaomi nagy választékot kínál a médialejátszó modellek, amelyek eltérnek a megjelenésük, a műszaki jellemzők és a költségek.

MI 4C

A Media Player az egyik legkedvezőbb TV-konzol társaság. Képes multimédiás fájlokat játszani 4K felbontásban. A készülék mesterséges intelligenciával büszkélkedhet, amelynek célja, hogy nagymértékben egyszerűsítse a modul használatának folyamatát. A médialejátszó megkülönböztető jellemzői a lapos és négyzet alakú ház, valamint kis méretek. Minden interfész és csatlakozó található a hátoldalon, ami nagymértékben leegyszerűsíti a műveletet. A konzol teljesítményét egy 4-alapú processzor válaszolja, amelynek óriási gyakorisága 1500 MHz.

Beépített memória 8 GB-ra, amely alig elegendő az alkalmazások telepítéséhez, így a multimédiás fájlokat a külső hordozón kell tárolni. A modell fő előnyei között meg lehet jegyezni a 4K-ot, a sokféle formátum olvasási képességét, a beépített rádió és egyéb hasznos funkciók jelenlétét, valamint egy kényelmes távirányítót.

Az egyetlen hátránya, hogy a firmware főként a középkori piac piacára koncentrál, de az orosz fórumokon sok lokalizált opciót találhat.

MI Box International verzió

Ez a modell az egyik legnépszerűbb és kereslet a piacon. A készülék megkülönböztető jellemzői között megjegyezhető egyedi megjelenés, valamint kiváló műszaki adatok. A ház matt, így szinte nem látható ujjlenyomatok. A játékos büszkélkedhet gumírozott gyűrűkkel, amelyek nagymértékben csökkentik az eszköz csúszását. A vállalat mérnökeinek fejlesztési folyamatában a távirányítót fizette ki, amely egy kis méretű egy rúd, amelynek joystickja van. Hozzászoksz hozzá, de aztán elképzelni kell, hogy a konzol használata ilyen joystick nélkül nem lesz lehetetlen.

A távvezérlő tökéletesen tartja a kezét, és nem nehéz a gombokra kattintani. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a távirányító a Bluetooth-technológia alapján működik, nem kell a játékos felé irányítani. A médialejátszó termelékenysége egy 4-magos processzornak felel meg, amelynek óriásfrekvenciája 2 GHz. A beépített RAM 2 GB-on elég elég ahhoz, hogy a modul stabil működéséhez. Elég furcsa, de nincs vezetékes kapcsolat. Csak vezeték nélküli kapcsolat van. A játékos jellemzője, hogy az Android TV operációs rendszerének ellenőrzése alatt működik.

Mivel ez a modell nemzetközi, teljes hozzáférést biztosít az összes Google-szolgáltatáshoz.

MI 4

A MI BOX 4 egy másik népszerű konzol egy kínai márka, amelyet 2018-ban mutattak be. A készülék megkülönböztető jellemzői között kiválaszthatja a videó lejátszását 4K formátumban és hangvezérlő rendszer jelenlétében. Meg kell jegyezni, hogy ma nincs ilyen konzol verziója a nemzetközi piacon, így a menü és a beágyazott szolgáltatások csak a metró területén dolgoznak.

Az MI 4-es doboz az Amlogic S905L processzor alapján működik, 2 GB RAM-ot és 8 GB integrált memóriát tartalmaz. A készülék szabványos konfigurációja magában foglalja a konzolt, az ergonomikus távirányítót, a tápegységet és a HDMI kábelt. Az összes tartozék, valamint az előtag önmagában fehér színű döntésből áll. Az eszköz egy márkás távirányítóval büszkélkedhet, amely tartalmaz egy hangmeghatározó rendszert. Ennek köszönhetően bizonyos szavakkal kereshetsz az alkalmazások futtatása, az időjárás megtekintése és még sok más. A hangvezérlés aktiválásához elegendő lesz a távirányító mikrofon gombjára kattintva.

MI 3-as doboz

A modell az egyik legnépszerűbb, 2016-ban mutatták be. Képes kiterjeszteni a TV élettartamát, biztosítva az egyedi funkciókat, és biztosítja a nagy felbontású filmek megtekintését. A megjelenésben a készülék szinte nem különbözik más termelői termékektől, és az összes különbség belsejében van. A teljesítményt a MI Box 3S megfelel a Cortex A53 processzor 4 mag, amely képes kiadása órajelen a 2 GHz-es. A fedélzeten 2 GB RAM és 8 GB integrált memória van, ami elég elég ahhoz, hogy a készülék stabil működéséhez.

A MI Box 3S funkció az, hogy a konzol szinte bármilyen videóformátumot képes lejátszani, ami kiváló otthoni felhasználású megoldást tesz lehetővé. Meg kell jegyezni, hogy ez a modell a kínai piacra szánt, így nincs teljes körű Google Szolgáltatások vagy hangkeresés. Megszabadulhat a problémát az interneten található globális firmware telepítésével.

Szükség esetén telepítheti az Android TV távvezérlő alkalmazást, amely másolhatja a távirányító képességeit, és a maximális kényelmet biztosítja.

MI 3C

Ez a zászlóshajó konzol költségvetési változata. Ezt a modellt csodálatos műszaki jellemzők és vonzó költségek jellemzik. A megjelenésben a modell szinte nem különbözik az idősebb testvértől, de belső töltése különböző. A készülék az Android operációs rendszer szokásos verzióját futtatja. A kínai cég médialejátszó termelékenységét az Amlogic S905x-H processzor válaszolja.

Lehetetlen ezt mondani A modell erőteljes vasat kapott, de elég ahhoz, hogy biztosítsa a konzol munkáját. Ha a készüléket médialejátszóként használja, akkor nincs probléma és lefagy. A nehéz játékok betöltésekor azonban a hibák azonnal megjelennek. A készülék megkülönböztető jellemzője a hangvezérlő funkció, amely lehetővé teszi a parancsok bevitelét és így a keresést. Itt nincs telepített natív játékos, így meg kell keresnie néhány más lehetőséget a boltban. Ennek köszönhetően az MI 3C szinte bármilyen formátumot képes feldolgozni, amelyek előnyösek a versenytársak hátteréhez.

MI Box 3 Enhanced Edition

MI BOX 3 Enhanced Edition egyik legfejlettebb modell a kínai márka, amely büszkélkedhet az egyedülálló műszaki jellemzők, valamint átgondolt ergonómia. A fejlesztők figyelmet fordítottak az eszköz teljesítményére, amelyre a 6-nukleáris processzor MT8693 válaszol. Ezenkívül van egy különálló Power VR GX6250 grafikus gyorsító. A készülék bármilyen ismert formátumot reprodukálhat. Berendezések MI Box 3 Enhanced Edition egyszerű, és magában foglalja a konzol, a távirányító és a HDMI kábel. Kábel rövid, így meg kell vásárolnia egy másikat.

De a konzol meglehetősen elegáns és funkcionális. A Bluetooth technológia alapján működik, így nem kell a konzolra irányítani. Ezenkívül van egy beépített giroszkóp, amellyel a távirányítót a joystickban megfordíthatja. A médialejátszó és az összes tartozék fehér színű döntésben történik. A készülék nem lassítja mindkét videót a média gyűjtéséről és a streaming videó lejátszásakor. Bizonyos formátumok esetében további kódokat kell telepítenie, amelyek megtalálhatók a boltban. Alkalmazás telepítése a digitális televízióhoz, egy új böngésző, amely sokféle beállítással vagy játékkal rendelkezik.

Mit válasszon?

Annak érdekében, hogy a Xiaomi Media Player teljes mértékben teljesítse a hozzárendelt feladatokat, különös tekintettel a választott folyamatra. Először is, figyelnie kell a RAM-ra és a tárolást. A RAM felelős a feldolgozó feldolgozó feldolgozásáért, így közvetlenül befolyásolja a teljes rendszer működési sebességét. Majdnem minden Xiaomi médialejátszó 2 GB RAM-ot és többet büszkélkedhet. Ez elég ahhoz, hogy biztosítsa a kényelmes munkát különböző alkalmazásokkal és nézze meg a kiváló minőségű videót.

Ha különböző multimédiás fájlokat szeretne tárolni az eszköz memóriájában, akkor válasszon olyan modelleket, amelyek nagymemóriában különböznek egymástól. Az optimális használat a médialejátszó, a fedélzeten, amely 64 GB. Ha nagy összeget kell kapnia, használhat egy memóriakártyát, vagy csatlakozhat egy külső merevlemezt.

Meg kell jegyezni, hogy a modern valóságokban a belső meghajtót csak alkalmazások telepítésére használják, mivel a jó minőségű filmek túl sokat mérnek, és csak külső meghajtókra képesek.

A Xiaomi Media Player fő feladata a videó lejátszása. A legnépszerűbb és igényelt felbontás 1920×1080 képpont, amely elég a legtöbb TV számára. Nincs értelme megvásárolni egy olyan előtagot, amely képes 4K felbontású képeket kiadásra, ha a TV nem támogatja az ilyen minőséget. Függetlenül attól, hogy a konzol felbontásától függetlenül a kép mindig a TV maximális felbontásában lesz.

Érdemes fizetni bizonyos figyelmet és interfészeket. Ahhoz, hogy egy Xiaomi előtag teljes mértékben teljesítse feladatait, a hálózathoz kell csatlakozni. A vállalat minden modellje mind a vezeték nélküli kapcsolaton, mind az Ethernet porton alapul. Az utolsó út megbízhatóbb és képes garantálni a maximális sebességet, és a vezeték nélküli technológiákat a kényelem jellemzi. Az optimális Xiaomi médialejátszó kiválasztásának folyamatában meg kell győződnie arról, hogy képes olvasni az összes szükséges formátumot. Ezenkívül a legmegfelelőbb a friss operációs rendszer alapján dolgozó modellek előnyben részesítése, mivel ez közvetlenül befolyásolja a teljesítményt.

Használati utasítás

Nagyon fontos az előtag használatának szabályainak feltárása. Ha helytelenül van csatlakoztatva, a problémák megfigyelhetők a működésben. Használat előtt ellenőrizni kell az összes port teljesítményét, mivel néha előfordul, hogy néhány közülük meghiúsul. Az első felvétel általában hosszú, és sok időt vesz igénybe, mivel az operációs hálózatot be kell állítania. A felhasználónak csak akkor kell kiválasztania a régiót, és be kell írnia a vezeték nélküli hálózati adatokat, ha ezt használják.

Mielőtt elkezdené a fájlokat lejátszani, győződjön meg róla, hogy az összes szükséges kodek és játékos telepítve van. Az App alkalmazásban letöltheti őket. Ehhez elég lesz ahhoz, hogy bejelentkezzen, vagy távollétében indítsa el a fiókot. A telefon vezérléséhez telepítheti az Xiaomi márkájú alkalmazást, amely lehetővé teszi a csatornák átkapcsolását, multimédiás fájlokat futtatni, vagy távolról kikapcsolja az előtagot. Így a Xiaomi televíziós konzol lehetővé teszi a monitorok multimédiás funkcióinak javítását.

A választás folyamatában figyelmet kell fordítania a készülék specifikációira, és győződjön meg róla, hogy alkalmasak a felhasználói kérésekre.

A következő videóban részletes áttekintést kap a TV konzolok Xiaomi Mi Box S.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: