Hogyan lehet megmondani, ha egy lány kedvel téged

Ahogy megismerkedsz egy lánnyal, felmerül a kérdés, hogy tetszel-e neki? Kevés ember bontakozik ki, és fejezi ki azonnal az érzéseit egy férfi iránt. Ne menj túl messzire, és ne kérdezd meg a lányt, hogy jól tippelted-e, hogy tetszel neki. De lehet, hogy több okból sem értékeli ezt a közvetlenséget:

 1. Nem sokat kommunikáltatok, és az ilyen közvetlenség megijeszti őt.

 2. A nyersség megfosztja a romantikát a titokzatosságtól, a meglepetés erejétől.

 3. Nem érti a saját érzéseit.

 4. Fennáll annak a veszélye, hogy túlságosan tolakodónak tűnsz.

Higgye el, könnyen megállapíthatja, hogyan viszonyul önhöz őszinte vallomás nélkül is. Egy lány, aki vonzalmat érez egy fiú iránt, kifejezetten vagy hallgatólagosan kimutatja érzéseit a viselkedésével, beszédmódjával, gesztusaival stb.. Így állapíthatod meg, hogy egy lánynak tényleg tetszel-e.

A szimpátia visszatükröződése a testbeszéddel

Hogyan kell egy férfit az első randin

Ez az egyik legfontosabb és legmesszebbre mutató szeretetjelek sorozata. A testünk többet tükröz, mint amit magunkról és a hozzáállásunkról elmondhatunk. Használja fel ezt az információt az Ön iránti szimpátia felmérésére, és használja ügyesen a testbeszédét. Allan Pease leghíresebb könyve, a “Testbeszéd” a test különböző ingerekre adott reakcióit tükrözi, és leírja egy adott gesztus lehetőségeit. Használjuk ki a szerző alapvető ismereteit a magunk javára.

Kezdjük a reakcióval, tükröződött az arcán:

 1. Mosolyogj. A szimpatizáns alig leplezett, ragyogó mosollyal nézi az imádat tárgyát. Ez egy természetes reakció, amikor az ember egy tárgyat, dolgot vagy egy másik személyt néz, akit kedvel.

 2. Egy hosszú pillantás a szemébe.A fizikailag és érzelmileg vonzódó emberek a szokásosnál tovább időznek az imádat tárgyánál. A szerelmes emberek állandó szemkontaktussal beszélgetnek.

 3. Kitágult pupillákazt jelzi, hogy a lány erős fizikai vonzalmat érez Ön iránt. Egy forró forgatókönyv játszódik le a fejében.

 4. Kezével megérinti az ajkait.Ha önkéntelenül az ajkához érinti a kezét, amikor Önnel beszélget, és a tekintete rendszeresen az Ön ajkára esik, ez a szimpátia jele. Azon gondolkodik, hogyan és mikor fog megtörténni a csókod.

 5. Az ajkába harap.Tehát a teste szó szerint sikoltozik, hogy tetszel neki. Figyeljen erre az attribútumra több mással együtt, és határozottan járjon el.

A mimika a legélénkebb, legsokoldalúbb mutatója egy személy hozzáállásának. Szóval az első dolog, hogy megnézzük őt. Ezután a következő szempontok alapján kell értékelned a lány rád adott testi reakcióját.

Olvasson tovább  A. M. Pedagógiai rendszer.. Makarenko: az erős karakterépítés elvei

Értékelési kritérium

Reakció

Tolmácsolás

Testhelyzet

Kezek mellmagasságban, nyitott állásban.

Őszinte veled, tetszik neki a párbeszéded. Magabiztosnak érzi magát. Egyértelműen nyitott hozzáállás azt jelzi, hogy bízik benned.

A beszélgetőpartner lábujjai feléd fordulnak a beszélgetés során.

A pozíció azt jelzi, hogy érdekli Ön és a mondanivalója. Élvezi a kommunikáció folyamatát és Önt magát is.

A lány kissé előre mozdítja a testét, amikor mondasz valamit.

Őt érdekli a párbeszéd tartalma, érdekes beszélgetőpartnernek tűnsz. Ez egy újabb ok arra, hogy egy kicsit közelebb kerüljünk.

Kissé oldalra dönti a fejét, amikor beszélsz.

Kíváncsiságot, őszinte érdeklődést, figyelmet tükröz.

Zárt pozíciók (keresztbe tett karok, keresztbe tett lábak vagy kettős keresztbe tett lábak).

Ez a jel a kommunikációra való nem hajlandóságot, kényelmetlenséget, a beszélgetőpartnerhez való közeledésre tett kísérleteket jelzi. Akkor miért van az, hogy ez a tulajdonság a szimpátia kifejezésére szorul vissza?? Néha a lány nagyon kényelmetlenül érzi magát a rajongás tárgya körül. A test jelzései ütköznek. Mosolyog, hosszan tartja a szemkontaktust, és közben zárt testtartást vesz fel. Ahogyan azt már kitalálhattad, ezeket a jeleket együttesen tekintik.

Megérintő

Megérinti a haját, időnként megigazítja, megsimogatja…

A nő a hajának érintésével fejezi ki a szexualitását. Ha ezt az Ön jelenlétében teszi, akkor fizikailag vonzódik Önhöz.

Beszélgetés közben megérinti a karját (kéz, alkar, váll).

A gesztus célja, hogy felhívja a figyelmét, szimpátiát mutasson, fizikai kontaktust teremtsen és felmérje a reakcióját.

Vágyik arra, hogy bármilyen okból megérintse Önt (lesöpörje a porszemeket a válláról, megigazítsa a haját, sétálni menjen Önnel, stb.)..).

Egy másik tükörképe annak a tudatalatti vágynak, hogy intim kapcsolatba kerüljön egy szimpatikus fiatalemberrel.

Megérinti a lábát (térd, csípő).

Ez a szimpátia jele, erős szexuális konnotációval. Amikor megérinti a térdedet vagy a combodat, az azt jelenti, hogy máris forró, intim jeleneteket képzel el veled.

Hangszín, beszédmód

A hangja a szokásosnál magasabbnak hangzik, amikor hozzád beszél.

Hangjának szándékos felemelése arra utal, hogy nőiesebbnek, vonzóbbnak és gyengédebbnek akar tűnni, mint amilyen valójában.

A hangja a szokásosnál mélyebben szólal meg, amikor Önhöz beszél.

A hangszín csökkentése szexualitást, szenvedélyt tükröz. Ez azt mutatja, hogy szexuálisan vonzódik hozzád.

A beszéde a párbeszédedben gyors, néha kiszámíthatatlan.

Aggódik, fél, hogy valami hülyeséget mond, és felszínesnek tűnik neked. Gondolatai száguldanak a fejében, ezért a beszédje is zavaros.

A szokásosnál is csendesebb veled.

Ez is egy közvetett jele annak, hogy tetszel neki. Ez összefügg az intenzív félénkséggel, zárkózottsággal és a viszonzás elmaradásától való félelemmel.

Olvasson tovább  15 módja annak, hogy egy lány beléd szeressen

Ezek a fő jelek, hogy egy szerelmes lány mutatja. Az alábbi egyéb jelek megerősíthetik a szimpátiájába vetett bizalmat.

A szimpátia tükröződése a kommunikáción keresztül

Hogyan kommunikáljunk egy lánnyal anélkül, hogy unalmasnak tűnnénk

A lány iránti őszinte érdeklődés tükröződik abban, ahogyan beszél, párbeszédet folytat az emberrel, akit szeret. Javaslom, hogy olvassa el a szóbeli kommunikációban kifejezett tetszés jeleit:

 1. Nevet a vicceiden. Még ha a humorérzéked nem is nagyszerű, ő akkor is őszintén nevetni fog a vicceiden. Ez egy tudattalan vágy, hogy tetszeni akar, hogy egy kívánt és kellemes beszélgetőpartner képét hozza létre.

 2. Enyhe idegesség, hirtelen mozdulatok. Ez az izgalom tükörképe. Csavargatja a hüvelykujját, kopogtatja a lábát, gyakran változtatja a testhelyzetét. Azt akarja, hogy kedveld őt, és ez a vágy készteti őt tétovázásra.

 3. Érdeklődik irántad, sok kérdést tesz fel. Ez azért történik, hogy beszélgetésre ösztönözzön, hogy több információt kapjon rólad, és hogy megtudja, van-e hely az életedben egy lány számára.

 4. Nem bánja, ha belelépsz a személyes terébe. Próbálj meg legalább 30-40 centiméterrel közelebb kerülni hozzá. Ez a zóna olyan magánterület, ahol csak az intim személyek tartózkodhatnak. Ha a reakciója pozitív, és nem bánja, akkor kedvel téged.

 5. Elpirul, zavarba hozza magát. A félénk lányok, akik bizonytalannak érzik magukat, elkezdenek elpirulni. A lány is elpirulhat egy kicsit az izgalomtól, de ez a helyzettől függ. Az arc elpirulását a fizikai intimitás iránti vágy tükröződésének tekintik más tulajdonságokkal együtt.

 6. Megpróbál több időt tölteni veled.Terveket sző a nem túl távoli jövőre, mintha csak egy új filmről beszélne a moziban, egy új találkozásra utalva. Amíg még mindig jól érzi magát körülötted, lehet, hogy idővel szeretne veled randizni.

 7. Tudomásul veszi minden szavadat. Ha megmutatod, hogy hasonló nézeteket, érdeklődési köröket és véleményeket vall, közelebb érzed magadhoz. Azzal, hogy tükrözi a hasonlóságotokat, megmutatja, hogy mindig lesz miről beszélnetek.

Egy szimpatikus lány magatartása egy csoportban

A lány megkülönbözteti imádatának tárgyát a társaság többi tagjától. Ha tetszel neki, akkor a szokásos kommunikációs módjától eltérő viselkedést fog tanúsítani. Hogyan lehet ezt a gyakorlatban meghatározni:

 1. Tudat alatt pontosan tükrözi a gesztusait.A csoportban lévő összes ember közül te vagy az, akit megpróbál “lemásolni”. A gesztusok reflexiójának módja öntudatlanul is megnyilvánul a nekünk tetsző emberekkel kapcsolatban. A tükrözés célja a bizalom növelése, a szeretet kimutatása, és próbálja megkedvelni őt vissza.

 2. Amikor elmond egy történetet, egy véleményt stb.. Elsősorban a reakciódat nézi. Fontos számára, hogy tudja, mennyire érdekes ő és a szavai a férfi számára, akit szeret. Ezért az Ön értékelése a legfontosabb az ő számára.

 3. Hajlamos több időt tölteni veled.Mindenki szereti, ha szép, szép dolgok veszik körül. Ugyanúgy viszonyulunk az emberekhez. Azokkal, akik vonzanak minket, hajlamosak vagyunk több időt együtt tölteni.

 4. Megosztja a barátaival az Önről szerzett benyomásait. Fontos számára, hogy megossza az érzelmeit és megerősítést kapjon másoktól. A jó barátok bátorítása segít neki eldönteni, hogy mit érez irántad.

 5. A “mi” kifejezéssel utalva rád.Lehet, hogy azt mondja: “Olyan hasonló az ízlésünk”, “Ugyanazokat a zenéket szeretjük”, és hasonló mondatokat mond, ahol tudtán kívül összekapcsolja, hogy erős tetszést sugall.

Olvasson tovább  11 dolog, amit pénzért nem lehet megvenni

A szimpatikus barátnő jelei a weben

Ha a romantikus beszélgetés az interneten bontakozik ki, akkor is meghatározhatja az érdeklődésének mértékét. Ha a következő jeleket mutatja, az azt jelenti, hogy tetszel neki:

 1. Aktívan részt vesz a beszélgetésben.Sok kérdéssel ösztönzi a párbeszédet. Érdekes jegyzeteket, képeket, videókat stb. küld Önnek.. Célja, hogy bővítse a közös érdeklődési körüket és megragadja az Ön figyelmét.

 2. Nem korlátozódik egyszavas üzenetekre. Nyíltan válaszolva a kérdésre: Hogy vagy??”A kipirult arcot az irántad érzett szimpátiája tükröződésének tekintik. Ez egy tudattalan vágy, hogy érdekes, sokoldalú személyiségnek tűnjön számodra, hogy értékelni tudd őt.

 3. Nem várakoztat. Igyekszik a lehető leggyorsabban válaszolni az üzenetekre. Hogy a dolgok érdekesek maradjanak köztetek, hogy megmutassa, törődik veled, villámgyors üzenetekkel válaszol, még a legkényelmetlenebb körülmények között is.

 4. Megmutatja a legjobb oldalát.Az első benyomásában maximálisan pozitív tulajdonságokat helyez el. A párbeszédben mellékesen megemlíti, hogy imádja a klasszikus zenét, és a guggolások között Franz Kafka “Metamorfózis”-át elemzi stb..

 5. Elismeri pozitív tulajdonságaidat bókok formájában.Így mondja a “tetszel nekem” kifejezést különböző formákban.

Következtetés

Mint láthatod, nincs nagy titok egy olyan lány viselkedésében, akinek tetszel. Ha odafigyelsz, rengeteg közvetlen vagy közvetett jelet fogsz látni, amelyek az irántad érzett vonzalmadról árulkodnak. Most rajtad a sor, hogy aszerint cselekedj, hogy szeretnéd-e folytatni a romantikus kapcsolatot vagy sem. Nagyszerű randevúkat és szédítő szerelmet kívánva neki.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: