Mi a teendő, ha a szempillaspirál kiszáradt és hogyan kell hígítani

Sok nő ismeri ezt a problémát – szárított kedvenc, nem teljesen használt, még mindig elég friss szempillaspirál. Ez számos okból történhet – a nem megfelelő tárolás miatt vagy azért, mert ritkán használják. És nem minden nőnek van bátorsága kidobni az elhasználódott sminket. Sokan szeretnék meghosszabbítani a szempillaspirál élettartamát legalább néhány nappal, hogy legyen ideje új terméket vásárolni. Mi több, ha a termék drága volt, és a lejárati idő még mindig érvényes?. Az újságírók megkérdezték a szakértőket, és kiderítették, hogy vannak módszerek a kiszáradt szempillaspirál helyreállítására, és ezek közül jó néhány van. Mindegyiküket a cikkünkben ismertetjük.

Hogyan kell hígítani a szempilla sminket – a népszerű módszerek áttekintése

szempillaspirál

A száraz szempillaspirál hígítására használt termékeknek biztonságosnak kell lenniük a szem nyálkahártyájára nézve. Végtére is, az újraélesztett kozmetikai terméket rendeltetésszerűen fogják használni – a szempillákra való felvitelre. Ez azt jelenti, hogy előbb-utóbb átterjed a nyálkahártyákra. Ha a szempillaspirált agresszív anyaggal hígítják, a kozmetikum potenciálisan káros a szemre és a látásra.

Továbbá, amikor kiválasztja a legjobb oldószert, hogy segítsen hígítani a szempillaspirált, ha száraz, akkor biztosnak kell lennie abban, hogy a gyógyszer nem okoz allergiát. Győződjön meg róla, hogy ez segít egy egyszerű tesztben, amely otthon elvégezhető. Vegyen néhány cseppet abból az anyagból, amelyet oldószerként kíván használni, és vigye fel a csukló vagy a könyök belső oldalán lévő bőrre. Finoman masszírozza a folyadékot a bőrfelületbe, várjon 15 percet, és figyelje meg a test reakcióját. Ha a bőr az alkalmazás helyén nem válik pirosra vagy nem mutatja a túlérzékenység egyéb jeleit, a termék használata biztonságos.

Ha hígítani akarod a szárított szempillaspirált, tartsd szem előtt, hogy ez egy rövid élettartamú kozmetikum lesz. És a hűtőszekrény alsó polcán kell tárolni, és minden használat előtt mindig fel kell melegíteni. De 3-4 hét múlva mindenképpen el kell dobnia, mert a száradási folyamat folytatódik, és maga a termék káros tulajdonságokat szerezhet a szempillákra, a szemhéj bőrére és a szemnyálkahártyára. A megszáradt szempillaspirál újraélesztése egy vészhelyzeti intézkedés, amely időt ad arra, hogy új sminkterméket vásároljon. És jobb, ha nem kockáztatja a szemét hosszú ideig, hanem megszabadul a terméktől, szerezzen egy újat.

És még egy tipp a szakértőinktől – ismerje meg a száraz szempillaspirál hígításának különböző módjait, és válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet. De ha nem lehet elérni a kívánt eredményt, nem szükséges más módszerekhez folyamodni, mert a termék összetétele több különböző beavatkozás után kiszámíthatatlan módon változhat. Ha az eredeti módszer hatékonyabb, de a szempillaspirál csak kissé hígul, és újra száraz lesz, akkor próbálja meg újra.

Egy speciális termék használata a szempillaspirál hígítására

Az Inglot Cosmetics egy szilikon polimer alapú terméket adott ki, amely a szempillaspirál hígítására használható, ha az kiszáradt. Ezt a terméket a lista elejére helyeztük, mert ez egy speciális folyadék, amelynek fő célja a száraz smink hígítása. A termék neve Duraline, és használatával nagyobb esélye van arra, hogy sikeres eredményt érjen el, mintha különböző rögtönzött jogorvoslatokat használna. A duralin kis üvegcsékben kapható, a kupakba épített cseppentővel. De mielőtt megvásárolná ezt a szépségápolási terméket, gondolja át, hogy megéri-e. A Duraline ára meghaladhatja a szempillaspirál árát. Ebben az esetben több értelme van pénzt költeni egy új szemsminktermékre, mint újraéleszteni egy régit.

Száraz szempillaspirál – hogyan hígítsuk vízzel

A legegyszerűbb módja a szempillaspirál hígításának, ha vizet adunk hozzá. A csapvíz nem használható, mert klórozott. Ez az anyag negatív hatással van a szövetekre. Irritáció, szemvörösödés és szempillahullás fordulhat elő. A kiszáradt szempillaspirál hígításához használhatsz hagyományos palackozott ivóvizet, vagy használhatsz csendes ásványvizet. A folyadékot kétféleképpen lehet a szempillaspirál flakonjába adagolni:

 1. Vegye ki az ecsetet, és cseppentsen 5-7 csepp vizet a flakon nyílásába a gyógyszertárban kapható cseppentő segítségével.

 2. Távolítsa el a kefét és a műanyag ütközőt. Ez utóbbi egy műanyag gyűrű, amelyet a flakon nyílásába helyeznek, hogy a felesleges szempillaspirál a keféhez tapadjon, így a szempillaspirál gazdaságosan használható. Fel kell vennie ezt a gyűrűt, és egy vékony élű tárggyal – körömollóval vagy körömreszelővel – manipulálva ki kell vennie. A flakon nyílása így sokkal szélesebb lesz, így nem lesz gondja a kellemetlenül kiszáradt szempillaspirál hígításával.

 3. A vizet 37-38 fokosra kell melegíteni, mielőtt a fiolához adnánk, mivel a meleg folyadék jobban tud oldószerként viselkedni. Apránként adjuk hozzá a vizet, hogy ne vigyük túlzásba. Először adjunk hozzá 5 cseppet, majd néhányszor óvatosan dolgozzuk fel és le az ecsettel, hogy a termék sima állagúvá váljon. Határozza meg, hogy első alkalommal fel tudja-e hígítani a szempillaspirált, vagy annyira kiszáradt, hogy több vizet kell hozzáadnia. Összesen 1-1,5 teáskanálnyi meleg folyadékot kell a csőbe önteni.

Olvasson tovább  A legjobb módszerek az arc megfiatalítására otthon és a kozmetikusnál

Válasszon szempillaspirált kontaktlencsékhez

A gőzfürdő segíthet helyreállítani a megszáradt szempillaspirál állagát

Ez egy érdekes módja a kozmetikum plaszticitásának helyreállításának, ami hatásosnak bizonyulhat. Készítsen elő egy nyitott tubus szempillaspirált, egy hosszú fogót és egy vízzel teli, keskeny kifolyóval ellátott vízforralót. A módszer lényege abban áll, hogy meg kell várni, amíg a vízforraló felforr, és a kifolyócsövén gőz fog kiömleni. Ezután fogjon egy tubus szempillaspirált egy fogóval, és csavarja a nyílást a gőzsugár felé. Vigyázzon, hogy ne forrázza le az ujjait, és a fogót a végénél fogva tartsa úgy, hogy a keze távol legyen a gőzöktől. Egy rögtönzött védőkesztyűt is viselhet – egy konyhai sütőkesztyűt.

Az eljárás során a forró vízből származó gőz behatol az injekciós üvegbe, fokozatosan felpuhítja a kozmetikumot, és nedvességgel telíti azt. Néhány percenként el kell vennie a flakont a gőzből, vissza kell helyeznie a kefét, és forgó mozdulatokat kell tennie, ami segít a szempillaspirál gyorsabb felszívódásában. Ha 5-10 perc alatt megfelelő eredményt ér el, a jövőben még néhányszor “gőzölheti” a szempillaspirált.

A kedvenc szempillaspirálod száraz – hogyan hígítsd olajjal

Ha a szempillaspirálod kiszáradt, és nem akarsz megválni tőle, megpróbálhatod növényi olajjal hajlékonyabbá tenni. Javasoljuk, hogy bármilyen terméket használjon, ami a konyhájában van – napraforgóolaj, olívaolaj, lenmagolaj. Ennek a módszernek az az előnye, hogy a gyógynövény sok jótékony anyagot tartalmaz, amelyek segítenek a szempillák megerősítésében és a szemhéj bőrének revitalizálásában. Ne használjon azonban olajat oldószerként, mivel könnyezést és a nyálkahártya irritációját okozhatja. A borsmentaolaj vagy a lucfenyőolaj például teljesen alkalmatlan erre a célra.

Használhatsz úgynevezett “babaolajat” is a kiszáradt szempillaspirál hígítására. Johnson’s Baby Baby bőrápoló termék, például. Hígítószerként csak olyan termékek használhatók, amelyek nem tartalmaznak színezéket vagy egyéb adalékanyagokat.

Ha a szempillaspirálod száraz, hígíthatod alkohollal

A tea a háztartások alapanyaga. Ezért nem okozhat gondot a beszerzése. De jobb, ha a fekete tea helyett zöld teát vásárol, mivel ez jótékonyabb a szemhéj bőrére és a szempillaszőrökre. A tea gyulladáscsökkentő hatással van a szövetekre, és megakadályozza a kórokozók aktivitását és szaporodását, amelyek kozmetikumokkal juthatnak egy csőbe. A terméket szempillaspirál hígítására is használhatja, ha az a lejárati idő előtt kiszáradt:

 1. Vegyen egy tasak vagy teáskanálnyi laza teát, erősen felforraltan. A terméknek 100%-ban természetesnek kell lennie, adalékanyagok és illatanyagok nélkül.

 2. Hűtsük le a főzetet 38 fokra, adjunk 3-5 csepp folyadékot a szempillaspirál tubusába.

 3. Mártsa a szempillaspirál kefét, amelyet előzőleg megtisztított a színtől, a teafőzetbe, tegye vissza az üvegbe, és forgassa meg benne, próbálja hígítani és lágyítani a kozmetikai terméket.

Az interneten található weboldalak azt mondják, hogy a tea hatékonyabb, ha egy kis cukrot adunk hozzá. De ez nem így van. Először is, a szénhidrátok táplálékot jelentenek a kórokozók számára, amelyek elszaporodnak a szempillaspirál tubusában. Másodszor, a cukor viszkózusabbá, ragadósabbá teszi a teát. Még ha sikerül is hígítani vele egy kozmetikai terméket, nem lesz jó a szempilláknak, mert összetapadnak.

Hogyan hígítsuk a száraz szempillaspirált szemcseppekkel

Hogyan lehet megszabadulni a száradt szempillaspiráltól szemcseppekkel

Ha kontaktlencsét viselsz, vagy van szemcsepp a gyógyszeres szekrényedben, akkor próbáld meg hígítani a szempillaspirált a következő termékek valamelyikével. Ennek a módszernek az előnyei a kiszáradt smink felélesztésére:

 1. Biztonság. Ha eredeti termék van, nem hamisítvány, akkor nem károsítja a szem nyálkahártyáját. Az ilyen készítményeket mindig szemészeti ellenőrzésnek és klinikai vizsgálatoknak vetik alá. A legfontosabb, hogy a folyadék vagy a cseppek ne legyenek lejárt szavatossági idejűek.

 2. Könnyű használat. Ezek a termékek általában szemcseppentővel ellátott üvegekben kaphatók, így nem kell vásárolnia egyet, vagy eltávolítani a dugót a szempillaspirál tubusból.

 3. A kozmetikai szemcseppek ugyanúgy hígíthatók, mint vízzel. Adja hozzá a cseppeket fokozatosan, mert ha a szempillaspirál nem nagyon száraz, akkor túl sok folyadékot önthet a szempillaspirálba, és nagyon folyékony állagot kaphat.

A szemcseppeknek és a lencsefolyadéknak van egy hátránya. Ha a szempillaspirál hígítására használja valamelyik készítményt, az újraélesztett kozmetikai terméket csak két hétig tárolhatja és használhatja. Tény, hogy a nyitott szemcseppeket általában legfeljebb 14 napig tárolják. A szempillaspirált pedig a hűtőben kell tartania. És minden használat előtt fel kell melegíteni, hogy a megfelelő plaszticitást elérje.

Ha kedvenc szempillaspirálja kiszáradt, a sminklemosó segíthet

Ha szempillaspirált használsz, valószínűleg szemfestéklemosót is használsz. Megpróbálhatja hígítani a kozmetikumot ezzel a különleges készítménnyel. Kívánatos, hogy megfeleljen ezeknek a jellemzőknek:

 1. Elsősorban természetes összetevőkből készült.

 2. Nem tartalmaz alkoholt vagy hasonló agresszív anyagokat.

 3. Ez egy olyan termék, amely segít eltávolítani a vízálló szempillaspirált, nem a normál szempillaspirált.

 4. Ugyanattól a márkától származik, mint a kiszáradt szempillaspirál.

 5. A sminkeltávolító krémet a korábban leírt módon – cseppentővel vagy a dugó eltávolítása után a flakon hegyéről – kell a tubusba adagolni.

A szárított szempillaspirált hígítani kell?

Fel kell hígítanom a szárított szempillaspirált?

Mielőtt bármilyen anyagot hozzáadna a szempillaspirál üvegéhez, győződjön meg róla, hogy a szempillaspirál valóban megszáradt. A sminktermék használatával kapcsolatos probléma nem feltétlenül a kiszáradás, hanem más okok miatt állhat fenn.

Előfordulhat például, hogy a termék egyszerűen csak nagyon besűrűsödött, és csökkent a plaszticitása. Ha ez megtörténik, a szempillaspirált hígítás nélkül is visszaszínezheti, csak melegítse fel. Érdemes kipróbálni ezt a módszert, mielőtt idegen anyagokat adna a készítményhez, mivel nem áll fenn a veszélye annak, hogy.

A lépések sorrendje:

 1. Készítsen elő egy olyan edényt, például egy kerámia tálat, amely elég mély ahhoz, hogy a teljes tubus szempillaspirált belemerítse.

 2. Öntsön mérsékelten forró vizet a tartályba. A hőmérsékletnek valahol 40 és 50 fok között kell lennie. Ne használjon forró vizet, mert megsérülhet az injekciós üveg, és helyrehozhatatlanul károsíthatja a benne lévő terméket.

 3. Merítse alá a tubus szempillaspirált, amelyről azt gyanítja, hogy megszáradt, és amelyet hígítani szándékozik. Tartsa a palackot szorosan lezárva.

 4. A szempillaspirált 10-20 percig kell hagyni egy tál vízben áztatni. Ha lebeg, és a teste kilóg a vízből, nyomja valami nehéz dologgal a tál aljára.

A második ok, amiért úgy érezheti, hogy a szempillaspirálja kiszáradt, az az, hogy a kefe nincs jó állapotban. A sminktermék fokozatosan felhalmozódik az ecseten, miközben használja azt. És ilyenkor tényleg gyorsan szárad, de a tubus alján lévő szempillaspirál lehet, hogy elég műanyag a normál használathoz. Szóval, nézd meg alaposan a szempillaspirál kefédet, mielőtt arra gondolsz. Ha vannak rajta “megkövesedett” festékrészecskék, távolítsa el őket. Ezt egyszerű folyóvízzel és szappannal lehet elvégezni. Ha a szempillaspirál erősen beszáradt és nem jön le, akkor áztassa a kefét forró vízbe vagy egy kis mennyiségű sminklemosóba. Mindössze harminc perc elteltével a kozmetikumok megkövesedett maradványai megpuhulnak, és könnyen és simán eltávolíthatók a szöszről. Miután megmostuk, mártjuk az ecsetet a palackba, és néhány felfelé és lefelé irányuló mozdulatot teszünk. Ezután futtassa végig a szöszt a kézfején lévő bőrön. Ha egy színes nyom marad a bőrön, az azt jelenti, hogy a probléma a kefében volt, és maga a szempillaspirál nem száradt ki, továbbra is használhatja anélkül, hogy bármivel hígítania kellene.

Vannak olyan helyzetek, amikor nem szükséges hígítani a szárított szempillaspirált, mivel az visszafordíthatatlanul megromlott, és használata károsítaná a szem szöveteit. A szag alapján meg lehet mondani – ha a cső szokatlan, és még kellemetlenebb szagú, ez azt jelenti, hogy a kozmetikai készítmény a rendeltetésszerű használatra már nem lehetséges, még akkor sem, ha bármilyen oldószerrel hígítható.

Milyen termékek nem ajánlottak szempillaspirál hígítására?

Milyen termékeket nem szabad használni a szempillaspirál hígításához

Számos olyan jogorvoslat létezik, amelyet megfelelő oldószerként tekinthet a szempillaspirálhoz, ha az a lejárati idő előtt kiszáradt. De nem jó ötlet használni. Nem annyira azért, mert ezek az anyagok tartósan károsíthatják a kozmetikai terméket, hanem a saját biztonságuk érdekében.

Amit nem kell használni a szemsmink hígítására:

 1. Vazelin. Bár a gyógyszertárakban vény nélkül kapható, ami jelzi, hogy viszonylag biztonságos a szervezet számára, ne használja szempillaspirál oldószerként. Mindezek ellenére ez egy kőolajtermék, nem tesz jót a szempilláknak és a szemhéj bőrének, és szövetkárosodást okozhat.

 2. A saját nyála. A kefére köpködés, a tubusba dugás a szempillaspirál hígítására mind-mind megszokott dolog az idősebb nőknél, akik ismerik a szemsmink lágyításának szükségességét. De kevés figyelmet fordítanak ennek a módszernek a veszélyeire. Az emberi nyál sok baktériumot, vírust, csírát tartalmaz. A cső belsejében elkezdenek szaporodni. Aztán a szempillákra kerül, ahonnan könnyen átvándorolhat a szem nyálkahártyájára. Tele van szemészeti betegségekkel, amelyek kezeléséhez pénzt kell költenie, amely egy új szempillaspirál megvásárlására ment. Ezenkívül a patogén mikroorganizmusok és hulladéktermékeik csak felgyorsítják a kozmetikai termék romlását.

 3. Hidrogén-peroxid. Ez egy hasznos farmakológiai termék, de nem szabad szempillaspirál hígítására használni. Az eredmény katasztrofális lehet: a termék nem mindig a legjobb konzisztenciát mutatja, tovább keményedik vagy golyóvá válik. Ráadásul a hidrogén-peroxid használata teljesen ellenjavallt, ha elméletileg a szemedre kerül. A nyálkahártya vagy a szemgolyó kémiai égési sérüléseket szenvedhet, ami látásvesztést okozhat.

Azt is fontolóra veheti, hogy megpróbálja hígítani a szempillaspirált alkohollal vagy ezen anyagon alapuló termékekkel. Először is, az alkohol súlyos bőrpírt, irritációt, égési sérüléseket okozhat… Az anyagnak való kitettség hatására előfordulhat alopecia, amely során a szempillák szőrszálai drasztikusan kihullanak. Másodszor, az alkohol még gyorsabban elpárolog, mint a víz. Tehát még ha sikerül is hígítani a brazmatikot a normál konzisztenciára, az eredmény nem fog tartani.

Miért szárad ki idő előtt a szempillaspirál – a fő okok

Miért szárad a szempillaspirál idő előtt: a fő okok

Ahhoz, hogy elkerülje a szempillaspirál idő előtti kiszáradását, hasznos, ha ismeri az okokat, amelyek miatt ez megtörténhet:

 1. Rossz összetétel. Ha a szempillaspirál olcsó, vagy a gyártó megbízhatósága megkérdőjelezhető, akkor kétes összetételű lesz. A szempillaspirál formulája sok folyadékot és pigmentet tartalmaz, de a textúra rugalmasságának megőrzéséért felelős anyagok minimálisak lesznek. Ennek eredményeként a nedvesség elpárolog és a készítmény megszárad.

 2. Túl sok viasz és szilikon. Ezek azok az anyagok, amelyek a szempillaspirál vízálló tulajdonságaiért felelősek. A szempilláknak extra volument és hosszabbnak tűnnek tőle. Ugyanakkor a volumennövelő termékeket sokkal gyorsabban kiszárítják, mint klasszikusabb társaikat.

 3. A kozmetikai termék ritkán történő használata. Ha szempillaspirált vásárol, kinyitja, de ritkán használja a szempillák festésére, kiszáradhat, mert a festékmassza nem keveredik a kefével, vagy nem keveredik nagyon gyakran.

 4. A termék helytelen tárolása. Ha a szempillaspirál állandóan az asztallapon fekszik, napfénynek van kitéve, vagy száraz, meleg szobában van, sokkal hamarabb kiszáradhat, minthogy teljes mértékben a rendeltetésének megfelelően használná. Ha a bradmatik alkalmazása után a lány nem zárja szorosan a kupakot, a folyadék, amely a kozmetikai műanyagot fokozatosan elpárolog. Ez az oka annak is, hogy a szempillaspirál használhatatlanná válik.

 5. A festék felhalmozódik a szempillaspirál flakonjának szálain. Próbálja meg a fiola külső szélét kefélni, így kevesebb szempillaspirál tapad a szöszhöz. Minden alkalommal, amikor ezt megteszi, még mindig marad egy kis termék a palackon, ami eléggé megkeményedik ahhoz, hogy lehetetlenné tegye a kupak elég szorosra csavarását. Még jelentős erőfeszítéssel sem lehet biztosítani, hogy a kozmetikai készítményt tartalmazó tubus teljesen le legyen zárva.

 6. Baktériumok és életük nyomai – ez egy másik oka annak, hogy a sminktermék kiszárad. Mindenféle mikroorganizmusok kerülnek a tubusba minden alkalommal, amikor a szempillaspirált használja, különösen, ha a kefét használat után az asztalra helyezi, ahelyett, hogy egyenesen a flakonba tenné.

Ha ismerjük a mögöttes tényezőket, amelyek hozzájárulhattak a szempillaspirál idő előtti kiszáradásához, segíthet megelőzni, hogy ez a jövőben újra megtörténjen.

Mit tegyél, ha nem akarod, hogy a szempillaspirálod idő előtt megszáradjon?

Hogyan akadályozzuk meg a szempillaspirál kiszáradását?

Egy tipikus szempillaspirál körülbelül hat hónapig tart. De a legtöbb lánynak sokkal hamarabb kiszárad. Ennek megelőzésére, különösen a drága szempillaspirálok esetében, érdemes megelőző intézkedéseket tenni.

Hogyan előzheted meg a szempillaspirál korai kiszáradását:

 1. Amikor szempillaspirált használ, fedje le a tubus nyílását a szabad kezével vagy egy szilikon kupakkal. Ez megakadályozza a levegő behatolását a belső térbe, a folyadékok elpárolgását…

 2. Amikor a szempillaspirált a kefére viszi fel, próbálja meg nem túl erőteljesen fel-le mozgatni. Ilyen mozdulatok a palack levegővel való feltöltése, amellyel való érintkezés miatt a termék gyorsabban szárad, mint szeretné. A legjobb, ha a kefét lassan, csak egy-két centimétert vezetjük be a tubusba, és egyenletes körkörös mozdulatokkal, mintha “súrolnánk” a palack belső falát.

 3. A szempillaspirál használata előtt olvassa el a csomagoláson található utasításokat. A kozmetikumokat hűvös, száraz, napfénytől védett helyen tartsa, ha nem ajánlott a használata és tárolása. Például az íróasztal fiókjában vagy az otthoni sminkes táskájában.

 4. A szempillaspirál minden egyes használata után törölje le a flakon szálait egy nedves ruhával vagy sminklemosóval átitatott vattakoronggal. Mindig győződjön meg róla, hogy a cső hegyét a lehető legszorosabban csavarja meg.

 5. Vásároljon olaj alapú szempillaspirált, ne víz alapúat. A víz előbb-utóbb elpárolog, így a szempillaspirál elkezdhet száradni. A termékben lévő olaj pedig megakadályozza, hogy a textúra megváltozzon, így a szempillaspirál tovább marad plasztikus, és könnyen felvihető a szempillákra.

 6. Ha egyszerre többféle szempillaspirált vásárol, ne csomagolja ki az egyik terméket, amíg az elsőt el nem használta. Amint először kinyitja a tubust, a szárítási folyamat megkezdődik. Okos dolog, ha egy terméket többször használsz, így nem szárad ki, mielőtt elfogyna. És akkor kinyithatsz egy második üveget.

 7. Hogy elkerülje, hogy a szempillaspirálja kiszáradjon, mielőtt túl késő lenne, és a lehető legrosszabb pillanatban fedezze fel, vásárolja meg a sminkjét egy megbízható márkától. Ezek lehetnek hazai vagy külföldi márkák, amennyiben bízik a termékeik minőségében. Például az olyan cégeknél, mint az Avon vagy az Oriflame, a Maybelline és a Faberlic, a Mary Kay minőségi kozmetikumokat vásárolhat, amelyek megbízhatóak. A nagy márkák minden ízlésnek és pénztárcának megfelelő kozmetikumokat gyártanak. Akár tömegpiaci, akár luxus vagy prémium termékeket szeretne, könnyen megtalálhatja a tökéletes formulát. A hely, ahol a szempillaspirált vásárolja, szintén fontos. Ha online vásárol szempillaspirált kínai weboldalakról, a kiszállítás során kiszáradhat az úton. A legjobb hely a szempillaspirál vásárlásához egy jó hírű helyhez kötött kozmetikai üzlet. Vagy egy olyan internetes oldal, ahol már rendelt olyan termékeket, amelyek megfeleltek a magas minőséggel kapcsolatos elvárásainak.

Mi a teendő, ha a szempillaspirál teljesen megszáradt – használja újra a tubust és a kefét

Ha a szempillaspirálod tartósan száraz, és megpróbáltad letörni, ne dobd ki. Lehet, hogy találhat alternatív felhasználási módokat a palack és a kefe számára.Például így használhatja:

 1. Mossa ki a kefét, fertőtlenítse alkohollal, és ugyanígy tisztítsa meg a flakont is. Ezután öntse a gyógynövényolajok keverékét egy tartályba. Használja az egészséges szempillák és szemöldök helyreállításához. Alkalmazza az olajat a hajszálakra minden este a smink eltávolítása után, és 1-2 hónap múlva pozitív változásokat fog észrevenni a szempillák és a szemöldök sűrűségében. Jobban és gyorsabban fognak megújulni, elnyerik természetes fényüket és erősebbek lesznek. Csak ne felejtse el rendszeresen kezelni a szempillaspirál kefe fejét alkohol alapú folyadékkal, hogy elpusztítsa a kórokozókat.

 2. Mossa meg a szempillaspirál kefét, és fésülje ki vele a szemöldökszálakat, a megfelelő irányba helyezve őket. És a szemöldök árnyékolása a szemöldökceruza által hátrahagyott árnyékokkal vagy vonásokkal. Ez a tartozék arra is használható, hogy rögzítő gélt vigyen fel a szemöldökre, és a lehető legvékonyabb rétegben terítse el.

Amint látod, még ha a szempillaspirálod meg is száradt, és nem tudod “megmenteni”, akkor is újra felhasználhatod a tokot és a kefét.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: