Hogyan kell beállítani a Yandexet.Mail az iPhone-on

Az Apple okostelefon e-mail kliensét számos e-mail szolgáltatáshoz lehet használni. Szakértőink tanácsot adnak, hogyan kell beállítani, hogy e-maileket kapjon a Yandex-től.Mail fiók.

A cikk tartalma

Mail

Az iOS mobil operációs rendszer, amelyen minden Apple okostelefon fut, tartalmazza a Mail.

Menjen az iPhone beállításaihoz, és görgessen a rendszeralkalmazás beállításaihoz. Koppintson a képernyőképen látható dobozos sorra.

A Fiókok mezőben alapértelmezés szerint van egy iCloud szakasz, amely összegyűjti az Apple ID-t szinkronizáláshoz használó rendszeralkalmazások jellemzőit. A képernyőképen jelölt sor megnyitja a konfigurációs varázslót.

Yandex.A Mail nem előre telepített szolgáltatás az iPhone-on. A fiók hozzáadásához menjen az “Egyéb” területre.

A “Mail” részben koppintson a képernyőképen kiemelt “Új” sorra.

Töltse ki a zölddel jelölt területen lévő mezőket. Írja be felülről lefelé haladva: a feladó nevét, a teljes e-mail címet “user@” formátumban és a postafiók jelszavát. Az utolsó sorba írja be azt a nevet, amely alatt a doboz megjelenik az e-mail kliensben. Kattintson a “Tovább” területre a beállítások vezérlő jobb felső sarkában.

Győződjön meg róla, hogy a nyíllal jelölt sorban lévő csúszka be van kapcsolva. Kattintson a “függöny” beállítások dobozos gombjára. A program automatikusan beolvassa a beállításokat a szerverről, és IMAP-on keresztül csatlakozik.

Az új e-mail fiók megjelenik a kezdeti beállítási oldalon az azonosítására használt leírással.

Yandex

Azok a felhasználók, akik nem akarják a rendszer kliensét használni az e-mailek olvasásához, használhatják a Yandex.Mail.

Menjen az App Store-ba, és keressen a név alapján. Az alkalmazás oldalán koppintson a keretes gombra, és erősítse meg az ingyenes vásárlást, majd töltse le az okostelefonra.

Válassza ki a Yandex szolgáltatást a telepítővarázsló kezdőlapján.Mail.

A nyíllal jelölt mezőbe írja be az azonosítót. Ez lehet egy közös Yandex bejelentkezés, e-mail cím vagy telefonszám. Kattintson a sárga ugrógombra.

Jelszóval történő hitelesítés. Adja meg a képernyőképen nyíllal jelölt sorban, majd nyomja meg a “Tovább” gombot.

Az ügyfélbeállítások és az IMAP-kapcsolat beállítása automatikusan megtörténik. Kap egy értesítést, amely felkéri, hogy kezdjen el dolgozni, és menjen a postafiókjához.

Összefoglalva

Szakértőink lépésről lépésre bemutatott utasításai segítenek beállítani az iPhone levelezőprogramját, vagy telepíteni egy önálló Yandex alkalmazást.Mail.

Olvasson tovább  Hogyan ossza meg az internetet a Windows 10 laptopjáról
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: