Hogyan törölheti a Yandex postafiókját

Az Ön preferenciái idővel változhatnak. Ma a Yandex.A levelezés teljesen reszponzív, és holnap a Rambler vagy a Google jobb szolgáltatásokat kínálhat. Több lehetőség is van a másik levelezőszolgáltatásra való átállásra, az egyik ilyen lehetőség a régi postafiók teljes törlése. Szakértőink elmondják, hogyan zárja be Yandex e-mail fiókját.

Hozzáférés a postafiók webes felületéhez. Kattintson az eszköztáron a fogaskerék ikonra. Válassza ki a menüből a képernyőképen 2-vel jelölt részt.

Görgessen a lehetőségek között, hogy elérje az utolsó mezőt az oldalsávban.

A link a Yandex.Útlevél, ahol a felhasználói fiókra vonatkozó összes adatot összegyűjtik. Görgetés lefelé az oldal aljára. Az Alice hangalapú asszisztens beállításai között található a “Törlés” gomb. Annak érdekében, hogy kevésbé feltűnő legyen, ugyanolyan színnel van kiemelve, mint az inaktív elemek.

A törlési oldalon írja be a Yandex captcha-t a türkizkékkel jelölt sorba. A következő, “2” feliratú mezőbe írja be a postafiók beállításakor kiválasztott biztonsági kérdésre adott választ. Befejezésül kattintson a ‘Törlés’ gombra.

Fogadja el a számlával kapcsolatos összes információ elvesztésére vonatkozó figyelmeztetést.

Írja be újra a doboz jelszavát a zöld jelölővel kiemelt mezőbe. A képernyőképen duplán jelölt “Megerősítés” gombra kattintva.

A Yandex szolgáltatások bejelentkezési oldalára jutás. A postacím a fiók deaktiválását követő 30 napig elérhető marad a helyreállításhoz. Ha biztos benne, hogy már nincs szüksége rá, törölheti a listáról a következő négyzetre kattintva.

Összefoglalva

Ebben az anyagban szakértőink lépésről lépésre mutatják meg, hogyan törölheti a Yandex.E-mail. A leírt művelet elvégzése előtt győződjön meg arról, hogy minden szükséges adatot korábban már átvittek más szolgáltatásokba, és nem veszíti el az értékes információkhoz való hozzáférést.

Olvasson tovább  4 módja a bootolható Windows flash meghajtó létrehozásának
Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: