A Parapets erkélyekről szól

Erkélyes kerítés vagy parapet, fontos része a tervnek. Végtére is, csak akkor, ha erős, lehetõvé válik erősíteni, üvegezés, szigetelés és erkély trim. A szegény állapotban lévő parapedets életveszélyes. Ezért jobbak a megfelelő formában, amelyet rendszeres javítások támogatnak.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

Ami?

A parapet erkély láb. Általános szabályként az erkély vagy a loggia teljes kerületét lefedi. A kerítés fő funkciója – a személy védelme, hogy biztonságban érezze magát a nyitott térben a magasságban. Ezenkívül ez az építés is része az épület építészetének, és hordoz egy dekoratív terhelést. Idővel minden parapet meg kell erősíteni és javítani. Ez különösen fontos, ha az erkélyterület üvegezése tervek, mert a régi kerítés egyszerűen nem ellenáll az üveg súlyával. Optimális lehetőség, ha a parapet egyenes, sima, tartós és egyszerű.

Jellemzően a szabványos parapet magassága eléri az egy métert. Ebben az esetben a paraméter minimális értéke 0,8 méter. A kerítés alsó magassága megtévesztő érzésekhez vezethet, vagy akár esik. Ami a szerkezet vastagságát illeti, a kiválasztott anyagtól függ.

A legtöbb finom a fém kerítés, a legszélesebb – levegőztetett betonblokkokból.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

Fajták

Mielőtt elvégezné a loggia üvegezését, meg kell ismerkednie a parapet típusaival. Végül is, még akkor is, ha az erkély már rendelkezik kerítéssel, nem akadályozza meg, hogy cserélje ki egy másik, alkalmasabb vagy tetszett.

  • Fém. A legnépszerűbb erkély parapet fémből készült. Ez a lehetőség a szovjet időkben felállított házakon látható. Érdemes megjegyezni, hogy gyakran használják a lakást és a magánházakat. Annak érdekében, hogy ez a faj ne tűnj túl unalmas, használhat kovácsolt elemeket.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

  • Kő. A kő erkélyének forgatására szolgáló szerkezetek általában egy tervező vagy önálló részvételével történik. Ezzel a tervvel azonban nagyon fontos figyelembe venni, hogy a legnagyobb terhelés képes legyen ellenállni az erkélytűzhelynek.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

  • Tégla. A tégla verzió is önállóan történik, de gyakoribb a kőhöz képest. Ebben az esetben fontos, hogy a falazat helyesen történik, és a parapet külső oldala folyamatosan rendbe kerül.

Érdemes megjegyezni, hogy ez a típus az egyik legegyszerűbb és leginkább nyereséges sok paraméterben.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

  • Konkrét. A betonlemezekből származó kompozit kerítés tartós és egyszerű egyszerű opció. Ezek között a lemezek között hegesztéssel vagy acél tetővel vannak összekötve. A díszes vonzerejét érdemes előnyöket.

A Parapets erkélyekről szól

  • Hab beton és gázbeton. A habblokkokból és a levegőztetett betonfejekből kezdtek olyan régen. Azt kell mondani, hogy lenyűgöző méretével az ebbe az anyagoktól származó erkélykerítés alacsony súlyú. Ugyanakkor a blokkok jó hővédelemmel rendelkeznek, így nincsenek szigetelés. Az előnyöknek az esztétikai megjelenést is tartalmazhatják.

A Parapets erkélyekről szól

Hogyan lehet erősíteni és melegíteni?

A sárvédő építés megerősítése az erkélyen elsősorban fontos a biztonság szempontjából. Ha a kerítés fémből készült, akkor meg kell erősíteni, ha a keretet felvették. Ez is fontos, hogy a fém minden felületre rögzítse (falak, nem, mennyezet). Ami a kő, téglák vagy blokkok struktúráit illeti, a legjobb, ha erősítik a fémhálót, amely képes az űrlap megtartására. Meg kell rétegezni a parapet-falazás folyamatában.

Az erkély kerítésének megerősítése a régi szétszerelésével kell kezdődnie. A biztonság érdekében a fémszerkezetet részben levághatjuk úgy, hogy ne zavarja a primer és a fektetési vakolat. Azt előre kell kiszámítani, hogy az új kerítés magasabb, mint a régi, legalább 100-150 mm. Ez egy olyan magasság, amely az alacsony végű telepítéshez szükséges. Egy régi parapet állványai és egy új falazat kell elválasztani egy 15-20 mm-es résszel.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

Fontos megfontolni, hogy a 10 emeletes épületek esetében az erkélyterület kerítésének magassága 100 centiméterből és többnek kell lennie. Ebben az esetben, Ha az objektum magasabb, akkor a parapetnek 10 centiméternél nagyobb magasságban kell lennie. Az ilyen adatok a vendégben vannak feltüntetve. A design biztonságos erősítése érdekében az esztrich rossz állapotban teljesen eltávolítható és új. Az esztrichet bitumen alapon vízszigeteléssel kell ragasztani. Ebben a kapacitásban a “Glookrom”, “Linocur”, “Bikrost”, “UNIFLEX” -t használhat a tekercsekben. Ebben a szakaszban érdemes a propánégőt használni.

Megerősítheti a parapet a saját kezével vízszigetelés nélkül, helyettesítve alumínium Chaserlerrel. Általános formában van egy formája a “P” betű formájában, és az erkélyterület teljes kerülete körül esik. A specialisták ajánlottak a cementhabarcs és a dávozók használata érdekében.

Az ilyen profil a keverék alapja lesz, amelyen a blokkok vagy téglák első sora.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

A közelmúltban az erkély kerítés erősítése a habblokkok használatával történik. E célból a belső opció a legjobban 60 centiméterrel és 10 centiméterrel vastag. A márka kiválasztásakor előnyben kell adnia a D600 vagy D700 típusát. A legjobb a habblokkok egészében, de ha frakcionált mennyiséget kapunk, akkor a blokk felét először kell elhelyezni. Ugyanakkor a fűrészlapnak szükségszerűen lefekszik. Az ilyen munkát vízvezetékkel és szinten végzik.

Az épület fő falához a kerítés oldalirányú élei a szerelvények vonzódnak. Ehhez a vasrúd az egyik oldalon a falba vezet, hogy az oldalának másik oldala vízszintesen legyen a fekezdésben lévő varrásban. Ebben az esetben 500-600 mm után szükséges a varrásban, hogy egy darab galvanizált hálót tegyen, 0,3 cm-es vezetékmérővel. Ez jobb kapcsolatot biztosít az alapul szolgáló habblokkok közelében. Általában egy ilyen rács tekercsben készült, és könnyen vágható, egy darálóval.

A Parapets erkélyekről szól

Erősítse meg az erkélyes kerítésen is fémprofilt is használhat. Az utóbbiként kiválaszthatja mind a csövet, mind a sarkot. Ebben az esetben jobb, ha az előző parapet teljes egészében megtartja, hanem új design használatával.

Az utóbbit a régi parapetbe kell hegeszteni, és a falakon rögzítik, és speciális csavarokkal átfedjük. Miután a parapet fokozódott, fontos, hogy szigetelést végezzen. Olyan anyag kiválasztása, amely elvégezhető, több feltételet kell figyelembe vennie. Az egyik hálózat az átlagos hőmérséklet az év során.

A Parapets erkélyekről szól

Szükséges továbbá szem előtt tartani az erkély jellemzőit, az anyag termikus vezetőképességét és költségét. Az alacsonyabb hővezető kijelző, annál több hő elvesznek. Érdemes megjegyezni, hogy a blokkokból származó parapet nem szükséges szigetelésre. Más típusú kerítések esetén a szigetelés hab, mint egy hab és miniffata leggyakrabban az ilyen lehetőségek közül választott. Mielőtt a kerítés szigetelését a falazatból, létre kell hoznia egy hidrogárot. Minden parapet elemet korrózióellenes tulajdonságokkal kell kezelni.

A Parapets erkélyekről szól

Annak érdekében, hogy megkönnyítse a szigetelés anyagának meghatározását, meg kell ismerkednie a tulajdonságaikkal.

  • Minvata (termikus vezetőképesség 0,05 W / mºС) a legolcsóbb és sokoldalú szigetelés. Annak ellenére, hogy elavult, még mindig népszerű marad. A fő hátrány a higroszkóposság, így az ásványgyapotot legjobban műanyag bevonat alatt használják.

A Parapets erkélyekről szól

  • Extrudált polisztirol hab (0,03 … 0,05 W / mºС) Különbözik a jó szigetelés és a nulla nedvesség felszívódás. A hátrányok, amelyeket érdemes megjegyezni a gyúlékonyságot, toxicitást, a levegő elhaladásának lehetetlenségét. Az utolsó mínusz a nedvesség feleslegéhez és a gombák megjelenéséhez vezethet.

A Parapets erkélyekről szól

  • Penofol – fényvisszaverő szigetelés, amely magában foglalja a fóliát és a polietilénréteget. Az előnyök között – kis vastagság, környezetbarát, kiváló teljesítmény. Ezzel az anyaggal azonban nehézségek merülnek fel a telepítés során a túlzott lágyság miatt. A legjobb, ha olyan típusú választást választhat, amely a polietilén oldalról a vízálló ragasztó rétegének köszönhetően könnyen felszerelhető.

Ha a szigetelést, a modern anyagokat először egy fa segítségével alkalmazzák;. A tartóasztal (vízszintes) és a láda (függőleges) állványai közötti résekben be kell illeszteni a szigetelés lemezeit, majd csökkenteni kell őket ugyanolyan szinten a tartógerendával. Ezt követően a fennmaradó réseket a szerelési hab segítségével tisztítják.

A Parapets erkélyekről szól

Tesztelés és befejezés

A Parapet-javítás magában foglalja a burkolaton és a kültéri és belső oldalról való befejezést is. Ahhoz, hogy kívül dolgozzon, használhatja az iparvágányt, a különböző vakolatokat, a koca parapet műanyagot vagy professzionális padlót. E célból a betonból készült dekoratív paneleket megerősítve. Az űrlap szerint az eurószakaszok hasonlítanak, és alacsonyak. A tégla kerítésekhez és a blokkoktól a burkolat közvetlenül a falazatra készíthető, nagy hosszúságú csavarokkal vagy dugóval.

Ha a sárvédő szerkezet fémből készül, akkor szükségszerűen szükség van egy végzetre. Ebben az esetben a referencia sávot a korlátokhoz kell rögzíteni, majd 600 mm-enként rögzíteni kell a rackot. Ha az iparvágány telepítése feltételezhető, akkor az útmutatók rögzítve vannak, majd az alsó vagy oldalsó deszka (a vízszintes vagy függőleges szerelvénytől függően). Ezt követően elindíthatja az első profilokat, és rögzítheti őket csavarokkal. Így szükséges a kerületben.

A Parapets erkélyekről szól

A belső felületet különböző anyagokból lehet elvégezni, beleértve a vakolatot, a tapétával és még megrázta a tapétával. Itt minden kizárólag fantázia, közös lakás kialakítása és finanszírozása korlátozott. A belső javítási az erkély kerítés magában foglalja a folyamat szóló a nedvesség elleni védelmet réteg, a telepítés a láda és rögzítése a befejezi közvetlenül.

A vízálló anyag az első halmozódik. Ebből a célból a rolls habszivacsot leggyakrabban használják, amelyeket egyre konszolidálni kell a vakolat nélküli falazáshoz önzáró csavarokkal. Ezután az összes kerítés egy fából készült bárban vízszintesen és függőleges fából készült vágószalagokkal van lemerülve.

A Parapets erkélyekről szól

A Parapets erkélyekről szól

Szükség esetén lehetséges az erkély belsejéből az elülső szigetelés körüli kerület körül. Általában a sávok függőlegesen vannak behelyezve. A befejezéshez szükséges anyag fontos az online csatlakozó keverékét, és rögzítse a csavarok segítségével a láda. Zárja be a helyet a padló között, és zárja be az összes varratot szokásos szerelési hab lehet. A külső és belülről belüli kialakításának köszönhetően az erkély térsége kellemes megjelenésű, és további hővédőt is kap.

A dekoratív és környezetbarát anyagok kis súlyúak a legjobban illeszkednek a dekorációhoz.

A Parapets erkélyekről szól

A következő videóban az erkély parapet szigetelése a habblokkok nélkül várja.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása