A 18 kV-os kisterem javításának finomságai. M

A lakossági helyiségek illetékes és elegáns díszítése – nem a tüdő. A lakás kényelmes légköre történő elérése érdekében harmonikusan össze kell egyesíteni az összes dekoratív elemet és egy színpalettát. A kompakt helyiségek alapján bizonyos nehézségek vannak a szoba méretével. A javítás és a dekoráció során figyelembe kell venni őket.

Számos olyan tervezési technikát használnak, amelyek egy miniatűr nappali díszítésére vagy egy 18 kV-os területre vannak díszítve. M.

Jellemzők tervezés

A 18-20 négyzetméteres méretű szobák a standard lakóházak alapján találhatók, például a “Hrushchev” -ben. Tipikus szoba forma – téglalap alakú. Az első dolog, amit el kell döntenie – a szoba funkcionalitását. Függetlenül attól, hogy egy különálló szoba vagy szoba egy működő irodával, hálószobával és így tovább.

Ha egy területen több övezetet kíván elhelyezni, akkor a zónát kell használnia. Ezzel elválaszthatja a helyszín egyik részét a másikból, biztosítva az egyesek kényelmes használatát.

Regisztráljon belsejében

A háztartási területről és az apartmanokból származó szakemberek számos olyan ajánlást állítanak össze, amelyekre ajánlott a helyiségek sikeres javítását meghallgatni. A kompakt helyiségek alapján technikákat, vizuálisan növekvő helyet kell használni. Kényelmesebbé teszik a helyzetet.

Ehhez a tükröket használják, világos színpaletta, természetes világítás és egyéb technikák. Vegyük ezt a javítási folyamatban. Ne fedje át szoros függönyökkel.

Szükséges továbbá elhagyni a terjedelmes bútorokat, amelyek szinte minden helyet foglalnak el a szobában. Figyeljen a kompakt és többfunkciós termékekre. Ne telepítsen sok bútorot a terembe, csak a leginkább szükséges. A szobai alom vázák, figurák, régi ételek és egyéb dolgok, amelyek a szovjet időszak időtartama óta maradtak.

Befejez

A falakhoz való befejező anyag kiválasztásakor a mennyezetet és a nemet a könnyű és meleg hangok, például pasztell változataival kell előnyben részesíteni. Nem látják meg a látványt és a pihenéstesen cselekedni a személy mentális állapotát. Ne válasszon sötét és fényes tónusokat, mint a fő. Ezeket kizárólag az ékezetek és kiegészítések formájában használják.

Sötét és vastag festékek segítségével kiemelheti az egyik zónát a szobában. Különböző festékek használatával végezzen vizuális zónákat. A fénytestek fő színpalettájának hátterében, sötét árnyalatok kontraszton, egy bizonyos területet jelölve.

Ami a textiltervezéshez hasonlóan válassza ki a választást a könnyű, átlátszó és áttetsző szövetek mellett. Ez vonatkozik a függönyökre, fedett és egyéb termékekre. Ideális, mint egy foton függöny vagy finom minták.

Világítás

A pontvilágítás gyakorlati és kényelmes lehetőség, ha a szoba több zónába kerül. Válassza ki a kompakt lámpákat, amelyek nem rohannak a szemébe. Csodálatosan nézd meg és kopogjanak a feladat LED lámpáival. Kiemelés délután vizuálisan növeli a szoba mennyiségét. Elegendő számú világító eszköz kötelező kritérium, különösen, ha hiányzik a természetes fény hiánya a szobában.

Bútor

Standard bútorkészlet a csarnokhoz:

 • Kanapé (tanácsos választani a hajtogatási modellek javára).
 • Kávézóasztal.
 • Néhány szék.

Ha van hely, akkor telepíthet egy magas és keskeny ruhásszekrényt, valamint egy kompakt és tágas éjjeliszekrényt. A TV-t javasoljuk a falra.

Stílus

A sikeres tervezés a megfelelő stílusban helyezkedik el. Ez a kérdésnek el kell döntenie a javítás megkezdéséről. A dekoratív irányból függ a befejező anyagtól és típusától, a bútorok megjelenésétől, a további kiegészítők jelenlétét, a színsémát és még sok másot. A szakemberek számos stilisztikát osztanak ki, amelyek csodálatosak, hogy 18 négyzetből álló területet díszítsenek.

Klasszicizmus

A klasszicizmus az egyik klasszikus irány. Ez a stílus mindig releváns, és nem megy ki a divatból, függetlenül a modern trendektől. Ennek az irányban a barokk, rokokó vagy ampir stílusaihoz képest inkább korlátozottabb, ezért jobban megfelel a kompakt szobáknak. Ahhoz, hogy a design sikeres és örüljön minden nap, kövesse a következő ajánlásokat:

 • Szín. Adjon előnyben az élénk színeket. Aktívan használhat aranyelemeket. Adják a dinamika és az expresszivitás belsejét, és a fényes játék pozitívan befolyásolja a vizuális tér vizuális térfogatát. Az alapszínek is semleges hangokat használhatnak.

 • Világítás. Csillár a szoba közepén helyezett – a klasszikus stílusok szabványos tervezési lehetőség. Javasoljuk, hogy egy átlátszó elemekkel rendelkező modellt válasszon, a legfontosabb dolog az, hogy nem nehézkes. Ha egy csillár nem elég, helyezzen további miniatűr lámpákat.
 • Bútor. Bútorelemek jobb hely a terem széleiben. A klasszikus bútorok nagy részét ömlesztett elemekkel díszítik, és nagy méretűek. A probléma megoldásához a klasszikus modelleket egy tömörebb modern formában alakították ki.

High Tech és Minimalism

A fenti modern célállomások közül kettő ideális a kompakt csarnok regisztrálásához. A stílusok nagyon hasonlítanak egymáshoz, mivel a csúcstechnológiát minimalizmus alapján hozták létre.

Minimalizmus jellemzői:

 • Korlátozás, lakossági és szabad hely.
 • Semleges színpaletta: fehér, szürke, bézs színű.
 • Minimális bútorok.

 • Nincs dekoratív elem (megengedett, hogy egy képet vagy néhány képet a szobában).
 • Előnyösek a mesterséges anyagok (műanyag, üveg).

Ami a high-tech stílusát illeti, az összes fenti elv kapcsolódik hozzá. Ennek a területnek a fő különbsége az innovatív technológiák használata: az intelligens otthoni rendszer, a modern felszerelés és még sok más. Emellett, amikor díszített, krómelemek, tükrök és fényes felületek használhatók.

japán

Kiváló és kifinomult dekoráció. Tervezéskor természetes anyagok (fa, szövet, papír) használják.

Jellemzők:

 • A bútorok minimális száma és dekoratív elemek.
 • Ázsiai motívumok, mint ékezetek: Bambusz, Veser, hieroglifák.
 • Természet színpaletta: zöld, bézs, fehér. Mivel további festékek piros vagy narancssárga.
 • Tágas, fényes és nyugtató légkör. Harmónia a természetgel.

Öko

Ez az irány kiválasztja a természetesség és a természetesség szerelmeseit. A fő színsáma zöld, fehér, barna és bézs hangokból áll. A belső tér olyan könnyűséget és frissességet teremt, amely tökéletes a kis szobák számára.

Javításra Csak természetes anyagokat használnak. Ez vonatkozik a kikészítésre, a bútorokra és a dekoratív elemekre. Szükség van a világításra is. Az öko-stilisztikák helyzetét puha fény segítségével áthatja. Paul díszítheti a zöld szőnyegeket egy puha pile utánzó fűvel.

skandináv

A fényfestékek díszítése esetén. Mint a fő árnyalatok, válasszon fehér, világos szürke vagy könnyű bézs hangot. Főként természetes anyagok. Az ablak kialakításához, áttetsző vagy átlátszó szövetek használatosak. Ahhoz, hogy a belső kialakító, használjon fényes elemeket: szőnyegek, dekoratív elemek, puffok.

Stúdiólakás

Az ilyen típusú lakóövezetek alapján ugyanabban a szobában több zónát kombinálnak egyszerre. Ha mindenki kompetensen átgondolt, ennek eredményeként elegáns és kényelmes belsejét kiderül. A várt eredmények elérése érdekében, Szükséges javításokat kell végezni a következő szabályok figyelembevételével:

 • Válasszon Point típusú lámpákat.
 • Kompakt és kényelmes partíciókat használjon. Modellek üvegből vagy vékony rétegelt lemezből. Ön is használhatja a zónák használatát függöny segítségével.
 • A multifunkcionális átalakító bútorok ideálisak a helyzethez. Kompakt méret és kapacitás jellemzi.

Gyönyörű lehetőségek

Gyakorlati és stílusos dekoráció a high-tech. A fő színek fehér és világosszürke. Fényes akcentusként használt sárga.

Tengeri szoba stílusú minimalizmusban. Szigorú formák, lakkozás, minimumbútorok. Használt Standard paletta stílus erre a stílusra piros hozzáadásával, mint akcentus.

Hall kombinált konyha, stúdió apartman. Mivel a partíciót, egy fából készült kialakítást használnak, amely szintén színek állnak.

Klasszicizmus tervezés. A puha és a “meleg” festékek kényelmes légkört teremtenek. A szoba csak a legfontosabb bútorokkal rendelkezik. Elegáns csillár a központban – az optimális lehetőség a világítóeszköz ehhez a belső térbe történő elhelyezéséhez.

Könnyű és tágas skandináv stílusú szoba. Természetes fényű szoba. A fehér paletta növeli a szoba méretét. Egy ilyen teremben sokáig kellemes lesz az idő eltöltésére.

További információ erről a következő videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: