Philips GC310/35 Steam&Go

Vettem2 hely a minősítésben:

6 LEGJOBB GŐZÖLŐ A RUHÁKHOZ

Ugrás a rangsorba

A Philips GC310/35 SteamGo jellemzői

Általános előírások

Típus gőzhajó
A tervezés kézi
Teljesítmény 1000W
víztartály 0.06
Vízmelegítési idő 1 perc
Maximális gőzteljesítmény 20 g/perc
Test anyaga műanyag

Tartozékok

Fúvókák Kefefej
Kivehető víztartály van

Különleges jellemzők

Méretek (WxHxD) 12.2×34.7×12.9 cm
Súly 0.66 kg
A tápkábel hossza 2

Philips GC310/35 SteamGo vélemények

Előnyök:Könnyű, jól megmunkált, utazási segédeszközként és a kényes szövetek kisimításában is jó szolgálatot tesz.
Hátrányok:Kis víztartály. Néha még egy dologra sem elég, de az elegáns méretért is fizetni kell. Talán szeretnék egy táskát a tároláshoz és szállításhoz. Pontosan ezt a modellt a gyártó megkímélte.
Hátrányok:Egyszerű szabályok – függőlegesen tartsuk, gőzöljük lassan (!!! – ez nem vasaló, más a sebessége), még a szoros szövetek is legyőzhetők. A kötöttáru egyszerűen életre kel vele! És végre gyűrődések nélkül vasalhatsz az ujjakon. Remélem, sokáig tart. A vásárlás és a választás nagyon hosszú volt – három gőzhajót hiba miatt visszaszállítottak. Az első szintén egy Philips modell volt – de ez egy kirakatminta volt, az utolsó a boltban – nem működött. Második – Vitek – az eladó segítségével választották – ötből egy fúvóka működött. A harmadik egy Polaris volt – a boltban lévő kettő közül mindkettő nem működött. Negyediknek vettem ezt a szép készüléket. Minden jó, működik. Aki vásárolni fog (nem számít, milyen modell) – vigyen egy üveg vizet a boltba, és a vásárlás után azonnal ellenőrizze. Nos, így nem kell háromszor utaznod, mint nekünk. Minden fúvókának működnie kell, nem rángatózva, hanem állandó gőzáramlással, vízfröccsenés nélkül. Sok szerencsét!!

Svetlana Petrova


Előnyök:könnyű, kompakt, gyorsan felmelegszik, nem rossz gőzölő, persze nem minden, de ez nem egy vasaló!Biztonságos az utazásokhoz.
Hibás:Kis víztartály, egy felnőtt dologra. Nyakörv és mandzsetta, amit nem tudok rendesen gőzölni.
Hátrányok:Ha megérti, hogy ez nem egy vasaló, hanem egy “vészhelyzet” egy gyűrött elemhez, akkor a készülék jó.
Olvasson tovább  MIE Magic stílus

Dobrinszkaja Nagyezsda


Előnyök:Gyors, könnyű, hatékony
Hátrányok:Csak egy dologra elég a víz
Hátrányok:Néhány napja használom, könnyen rendbe hozta a bonyolult vágásokkal rendelkező dolgokat (redők egy finom gyapjúruhán, egy szűk, texturált kabáton). A gyűrött viszkóz ingek/blúzok azonnal kisimulnak. A víz mennyisége természetesen hagy kívánnivalót maga után..de ha egy professzionális stílusú gőzölőt szeretne, válasszon egy nehezebb modellt. Ez a készülék nagyszerű az utazáshoz, kevés helyet foglal, könnyű súlya van.

Josy184


Előnyök:A forma és a tartalom egysége
Hátrányok:Nem mindenki tudja kezelni ezt a magas hőmérsékletű elemet
A hátránya:Minden este csinálok valamit, ami tudatosítja bennem, hogy az univerzum jelenlegi pontján való létezésemnek milyen határai vannak. Amint átlépem az előszoba küszöbét, leveszem a kabátomat, a nadrágomat és az ingemet. Mindenki alszik már, és kinyitom a dobozt, elrejtve a szemem elől. A fény tompa, a sima fogantyú egy szép bordázott gombot találok az érintésre. A műanyag még mindig hideg és élettelennek tűnik. De pár perc múlva feltöltöm a tartályt tiszta, hideg vízzel, bedugom, és máris meleg a lakásom. Minden készen áll, tiszta ing lóg előttem, friss illata van. Mosás után még egyetlen vasaló sem érintette. Erősen megszorítom a fogantyút, és enyhe rezgés éri a bőrömet, tudtomra adva, hogy valahol mélyen a készülékben gőz keletkezik. A bal kezem magabiztosan megfogja az ujjbegyet, és magam felé húzza. A jobb kéz lassú mozgást végez a válltól a mandzsettáig. Mindössze két húzás, és íme, egy gyűrött, csúnya ing átalakul egy hibátlanul vasalt inggé. Még az illata is megváltozott, most egy mérsékelt és visszafogott illatot áraszt, amely kiegészíti a vonalak vizuális hibátlanságát. Nem sietve hátrafelé haladok, a gőzhajót egyenletes lefelé irányuló mozgással vezetem. Megfordítottam, hogy szembeforduljon velem, és a mellkasát simítottam, anélkül, hogy egy ráncot is kihagytam volna. Egy kicsit több figyelmet a gallérra. Minden. Kész. Most így hagyom a rácson, meg kell száradni. Másnap reggel, amikor felveszem, egy pillanatra megdermedek, érzem, ahogy a hűvös textil a bőrömhöz ér. Pontosan így kell kezdődnie egy jó napnak.
Olvasson tovább  Kitfort KT-905

Állandó változó


Előnyök:Jól végzi a munkáját
Hátrányok:nem észlelték
Hátrányok:Ha gyorsan kell gőzölni egy gyűrött vagy gyűrött ruhadarabot, ez tényleg segít. ajánljuk.

kudrjavceva tatiana


Előnyök:A design, az ár (mielőtt a dollár felszállt).
Hátrányok:Kis víztartály, eltört a garanciális időszakban.
Hátrányok:Vettem ezt a készüléket anyának újévi ajándékként. Azt hiszem, azt mondta, hogy nagyszerűen gőzölgött, de körülbelül 10 hónap után elromlott. Az Eldorádó szervizközponthoz fordultunk…Mint kiderült, ez egy külön dal)))) Először valamiért egy harmadik fél szervizközpontjába küldtek, elvitték a készüléket, pár nappal később felhívtak. Odaértem, és kiderült, hogy csak megerősítették a hibát, és visszaküldtek a boltba. Visszamegyek a szolgáltatás “Eldorado” (mivel én egy másik városban élek!) !!!figyelem!!! 2500-at ajánlottak, hogy egy hasonló új készülékre cseréljem le! Miután a felháborodásom, a dolgot elvitték javításra, javították néhány hétig, készült, írva van – a szivattyú javítása… Nem hiszem, nem tudok többet mondani, magam nem használom.

Gorbunova Júlia


Előnyök:Nincs benne semmi más, csak design!
Hátrányok:Egyáltalán nem gőzöl semmit, még egy alig gyűrött pólót sem, és szinte azonnal elfogyott a víz.
Hátrányok:Keresek egy ajándék gőzölőt, és egyáltalán nem tudok választani, olyan sok rossz véleményt még a drága professzionális gőzölőkről is.Ezt a philips-t a barátnőmnél találtam, és úgy döntöttem, hogy kipróbálom nála egy póló és egy ing gőzölését. Srácok ne pazaroljátok a pénzt erre legalább)))))

Ksyusha Smirnova


Előnyök:Könnyű, erős, ergonomikus
Hátrányok:kis tartálykapacitás
Hátrányok:Amióta ezt a készüléket ajándékba kaptam, csak a vasalódeszkámat és a vasalóvasat tudom kivasalni az ágyneműket.Sokkal egyszerűbb a gőzölővel megjavítani a ruháimat. Gőzölhető selyem és nehéz kötöttáru esetén is.Nem értem a negatív visszajelzéseket.

A felhasználó elhallgatta az adatait


A készüléknek nincs gőzkimenete, ezért hívták a telefont:Megjegyzések
Hátrányok:A hozzászólásokban
Hátrányok:Pár napja vásároltam ezt a terméket. Összességében elégedett a készülékkel. Vékony kardinálok, ingek, pólók stb.. Jól gőzölög. 1 konténer – 1 felnőtt kardigán, 2 gyermek kardigán. Gyűrött pamut ingek gőzölése 2-3 ciklus alatt. Az ujjak önmagukban nem reálisak. Nem kell. Kifejezetten vészhelyzetekre vásárolta, nevezetesen a gyűrődések, ráncok kigőzölésére. Minden másra van egy vas. Ahogy egy kevéssé ismert futballista mondja: az elvárásaid a te problémád. Ne várjon csodákat ettől a készüléktől. A bonyolult, nagy mennyiségű termékek jobb gőzöléséhez professzionális gőzölők állnak rendelkezésre. Van egy nagyobb tartály és egy akasztó. P.S. Boldog vásárlást mindenkinek! És hogy az Ön elvárásai teljesüljenek!)
Olvasson tovább  Boneco H680

Alexander Zhirkov


Hátrányok:Nagyon gyorsan elfogyott a víz, még egy pólót sem gőzöltem. Nem értem, ki ír dicsérő véleményeket. A gőzerő használhatatlan!!! Ezzel a gőzölővel “át kell görgetnem” a dolgokat a felületen. Amellett, hogy még mindig meg kell vásárolni egy fogas vagy egy állvány, hogy a másik kezét még mindig ingyenes volt
Hátrányok:Elpazarolt pénz. Nagyon kiábrándító. Ajándékot akartam adni a gyerekeimnek – újabb felesleges dolgot kaptam a házamban. Még jó, hogy úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam, mielőtt bemutatom. Bár lehet, hogy könnyebb szövetekhez is alkalmas, nem tudom. Ez után a csalódás után nem is akarom kipróbálni.

Popova Svetlana

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Cybulya Guculka

Helló mindenkinek! Én vagyok Cybulya Guculka, és nagy lelkesedéssel osztom meg szenvedélyemet a háztartási gépek javításával és telepítésével kapcsolatban. Ennek az oldalnak az írójaként engem a technológia iránti szeretetem és a vágy hajt, hogy segítsek másoknak megérteni és megoldani a gépeikkel kapcsolatos problémákat.

Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: