E03 hiba a mosógépben Candy: Miért jelent meg és hogyan kell megszüntetni?

E03 hiba a Candy Mosógépekben az egyik leggyakoribb. Hogy ez azt jelenti, hogy az ilyen hibás működés oka és az egység független javításának oka – az anyagunkban tárgyaljuk.

Mit jelent?

E03 hibakód A CANDY mosógép kijelzőjén világít, ha a leeresztő üzemmód bekapcsolása után 3 másodpercig 3 másodpercig világít, az alkalmazott víz nem áramlik. Ugyanezen probléma másik megnyilvánulási formája a szennyvízeltávolítási folyamat túlzott szigorítása, amely meghaladja az időbeli időtartamot, amely függ. Az E03 az egyik leggyakoribb probléma.

Jellemzően a kód a mosás végén világít a képernyőn, amikor a gép nem egyesül, és ennek megfelelően nem végez öblítést és nyomást.

Figyeljen arra, hogy a sorozattól függően a mosógépek más kódolást adhatnak. Tehát a Candy Aquamatic verzióban a modellek gyakran megtalálhatók, hogy írnak egyedül “3”, megengedett E3 írásban, Err 3 vagy hiba 3. Nem lehet figyelmeztetés – a hiba visszafejtése, csak egy alaknak van alapvető értéke. A Candy Candy mosógépének régi sorozatában, ahol nincs kijelző, a bontás egy sor háromsorban villog.

 • A Candy Grand villogó aggregátumaiban az “Intenzív mosás” üzemmód jelzőfényei az idő színjelzőjének bal oldali lámpájával kombinálva villognak.
 • Az intelligens vonalzóban a jel az “intenzív mosás” jelzőt, valamint az idő legfelsőbb jelzőlámpáját szolgálja.
 • A nyaralás túlnyomó többségében a fényjel a hópehely ikonjal a gombról származik.

A megjelenés okai

Az a leggyakoribb oka annak, hogy az E03-os hibát adja az ilyen jelenségek:

 • eltömődve a szivattyúból a szivattyúból a szivattyúhoz vagy más berendezéshez, amelyet a csatornarendszerhez való csatlakozáshoz használnak;
 • a szivattyú működési állapotából való bontás vagy teljes kilépés;
 • A vízszint meghatározó érzékelővel kapcsolatos érintkezők sérülése – Press Sport.

Az E03 CM Candy bontása a fűtőkör megszakítására is mutatható. Gyakran a hiba oka válik a vezérlőegység működésében. Az E03 hiba gyakran megjelenik a mosógép felhasználóinak gondatlansága miatt, amikor a mosási mód hibás. Az ilyen probléma kiküszöböléséhez csak meg kell győződnie arról, hogy a kiválasztott program helyessége a “Start” gomb megnyomása előtt.

Kitaláljuk, hogy mi történt pontosan az egységgel – az ügy elég nehéz, a legjobb, ha egy professzionális. Bár egyes esetekben lehetséges a probléma megoldása.

A javítás?

Ha cm leállt a víz húzására, akkor először kapcsolja ki a készüléket az AC hálózatból, és próbálja meg megtudni a hiba okát. Ön önállóan megpróbálhatja diagnosztizálni a mechanikus szűrő zoomját, Ha a zsebek kis elemei beleesnek – érmék, gombok, gumi vagy kis játékok.

Lehetséges és természetes módja az iszapcső kialakításának – akkor következik be, amikor a szövet, szálak, szőrszálak és háziállatok kis részecskéi hosszú ideig felhalmozódtak a szűrőn. Ha a készülék tisztítása után továbbra is megmutatja a hibakódot – a legjobb dolog, hogy kapcsolatba lépjen a Mester. Valószínűleg problémát észleltél, amelynek megoldása különleges készségeket és eszközöket igényel.

Ellenőrizze a leeresztő csövet

Annak érdekében, hogy a fúvóka képes legyen a cm oldalirányú és fogó leválasztani a szivattyút. Ezután egy keresztcsavarhúzó segítségével kissé lazítanunk kell a bilincset, amely a tartályon lévő csövet támogatja, és felszabadítja a fúvókát, majd a csatlakozó bilincs lecsavarja, és a kamerát a tartályból diszkrimálja. Így A fúvóka teljesen eltávolítható – most már a felhalmozott szennyezésből és hűvös folyóvíz alatt öblíthető.

Szivattyú javítás

Ha E03 hiba jelenik meg a kijelzőn, míg az autó zümmög, akkor valószínűleg a szivattyú lebontása van. Annak érdekében, hogy szétszereljük, először meg kell húzni a héjat a motorból, és óvatosan szétszereljük – észre fogja venni a motoros járókereket, amely jó állapotban könnyen görgethető. A leeresztő rendszer meghibásodásának oka gyakran a szivattyú tengelyére csomagolva haj és szálakká válik – el kell távolítani és manuálisan görgetni a mechanizmust. Ha ezután a járókerék még mindig a helyén áll, vagy látható nehézséggel mozog – ezért a mechanizmust viseljük vagy polórát. Ebben az esetben az egész részt kell cserélnie az újnak.

Az E03 hiba gyakran megjelenik, ha a “szünetek” fűtőelem a házhoz. Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy ebben az esetben veszélyes a technikát használni, mivel az áramütéssel telik. A hibás fűtőelemet ki kell cserélni, minden munkának szakképzett villanyszerelőt kell végrehajtania.

Gyakran nem sikerül a vezérlőegységet – Leggyakrabban a hiba a vezérlőmodul egyes részeit érinti, de az ok nem sikerült konfigurálni a firmware-t. Ebben az esetben a teljes vezérlőpult diagnosztikája szükséges, és a kapott adatok alapján az összes sérült alkatrészt, vagy átprogramozhatja a vezérlőegységet. Súlyos károk esetén teljes mértékben ki kell cserélnie a táblát.

Ha a sajtószolgálat sikertelen, a mester ellenőrzi a berendezés munkáját, eltávolítja és tisztítja az érzékelő kamrát, szükség esetén teljesen helyettesíti a munkát. A lefolyó problémái akkor fordulhatnak elő, ha a névjegyek sérültek, vagy a lefolyó szivattyú vezetékek közvetlenül.

Ennek a lebomlásnak köszönhetően megkezdődik az elektromos áram szivárgás, és a CM hibát követ el.

A legtöbb esetben a túlzott rezgések az egység működése során az ilyen problémákhoz vezetnek, és a külvárosi háztartásokban a vezetékek gyakran a kártevő rágcsálók támadása. Azért A gép rögzítéséhez teljesen vissza kell állítania a kábelezés integritását. Ehhez a varázsló megfordítja az égett részleteket, megváltoztatja a kábelezést, attól függően, hogy a csere károsodásának mértéke teljes vagy részleges.

Ritkán, de mindazonáltal van egy motor lebomlása, ha E03 hiba jelenik meg. Általában a motor szigetelési rendellenességeinek következményé válik, amikor megnövekedett energiafogyasztás van. Ebben az esetben a gép nem megy a spinre, így a hibakód világít. A probléma megoldásának egyetlen módja a motor javítása.

  Az E03 hibák összes gyakori okainak elemzése arra lehet következtetni, hogy a legtöbb esetben hiányzik a megfelelő gondozás az aggregátum és az operatív technikák megsértése miatt. A mosóegység karbantartása nem veszi el sok időt – Csak azt kell, hogy törölje a felületet belül és kívül a száraz betét és a szűrőt egyszer 6 hónapon kívül, valamint a vízelvezető cső a szennyezés és megteszi a vezetékeket a rágcsálók.

  Ha a meghibásodás még mindig megjelent, töltse a legegyszerűbb diagnosztikát, és értékelje az erejét, hogy megszüntesse a törést. Ha kétségbe vonja a szükséges készségek rendelkezésre állását – jobb, ha konzultál a szakemberek. Ellenkező esetben csak a problémát súlyosbíthatja, és a legrosszabb esetben sokkot kaphat.

  Az E03 hibák kiküszöbölésének egyik lehetősége több.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: