Hogyan válasszunk szőnyeget egy mosógéphez?

A mosógép intenzív rezgései a mosás és az úrvacsorálás során nem szeretnek sokat. Különleges almokat fejlesztettek ki a probléma megoldására. Az ilyen szőnyeg választása azonban nem olyan egyszerű, mert ehhez legalább a legfontosabb ötlete, hogy milyen termékeket kell kiválasztani a kívánt méretet és a gyártási anyagot. Ez a cikk segít meghatározni a választást.

Mi szükséges?

A mosógép szőnyegét különböző esetekben használják. Segít megszabadulni a mosógép zajától, amelyet számos tényező okozhat, nevezetesen:

  • egyenetlen padlók a mosógép telepítési helyén;
  • nem szabályozó referenciaelemek;
  • Hibák csapágyak;
  • A gép típusa (válllási válllási terheléssel);
  • megragadt elemeket a dob és a tartály között;
  • A gép helytelen telepítése és csatlakoztatása;
  • egyenetlen és helytelen terhelés a dob;
  • A hordozókon lévő szállítócsavarok jelenléte.

A gép alatt lévő szőnyeg csökkenti a nem csak a zajszintet, hanem a használt technika rezgéseit is, amelyek figyelembevételével az anti-rezgésnek nevezik. Így hozzájárul a padlóburkolat megőrzéséhez. Ez releváns a csempe padló esetében, amely a ragasztó minőségétől függetlenül összeomlik a munkagép intenzív rezgési hatásai miatt. A gyakori gép oszcilláció öves bontáshoz vezet, hajtás, tartály. Ebben az esetben más elemek eltérőek. A szőnyeg kiküszöböli az ugrás és lengés technikáját, amely jellemző az elavult modellekre. Ezenkívül ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy megakadályozzák a csúszás technikákat a padlón a préselés folyamatában.

Mi történik?

A szőnyegek modelljei nem annyira különböznek, mint a gyártási anyag. Mindegyikük ugyanazokat a funkciókat végzi, azonban a módosítások minősége változik. Lényegében a vibrációs szőnyegek 2 típusra oszthatók: gumi és szilikon. És ezek és más termékek mindkét oldalon megkönnyebbüléssel rendelkeznek. A megkönnyebbülés miatt nem csúsznak a padlóburkolat felületén, és nem adják a mosógépet. Ugyanakkor a termékeket költség és hatékony szolgáltatás jellemzi. De a gyakorlat azt mutatja, és ezeket és más lehetőségek vannak távol mindig a zaj eltávolításához 100%.

A probléma megoldásához meg kell szabadulnia a fő okaitól. Például egy kezdetre, legalább a termék magassága és a megfelelő telepítés végrehajtása szükséges. Acél anti-rezgés és csúszásgátló szőnyegek egyidejűleg telepítéssel. Ez megakadályozza a technikák megosztását és növeli a termék élettartamát.

A gumi modellek jobban biztosítják a padlót a mechanikai károktól.

Ugyanakkor kissé csökkentik a mosógépből származó rezgéseket munkájában. Gumi termékek simított kis nemi kiemelkedéseket. Ezek az optimális tengelykapcsolóban különböznek, és kizárják a berendezés mozgását a padlón a gép üzemeltetése során. A gumi szőnyegek praktikusak és tartósak, eltérőek a mérettartomány változékonyságában.

Különleges vibrációs fajtákkal nagyobb vastagság jellemzi. Különböző szerkezettel rendelkeznek, ami miatt a rezgés abszorbeálásának feltételei jönnek létre. A gumi modellek szerkezetét egy légbuborékok jelenléte jellemzi. Ennek köszönhetően a polimer kiváló értékcsökkenési tulajdonságokkal rendelkezik.

Ennek köszönhetően teljesen helyreállt a kezdeti helyzetben, miután nyomást gyakorol. A rezgésmodelleket két réteg jelenléte jellemzi. A felső rétegük célja a háztartási lábak összehangolása. Ez ellenáll a mechanikai terheléseknek. Az alsó réteg megakadályozza az oszcillációk továbbítását a padlóra.

A termék enyhítése a rajz mélységével és típusával változik. A gyártók körében a hullámszerű felület, a finom oldalú terep, a dombornyomott szalagok és a depressziós golyók modelljei láthatók. Jobb, ha speciális szögelemeket tartalmaznak termékeket.

A szilikon-analógok gyakorlatilag ugyanolyan jellemzőkkel rendelkeznek, mint a gumi termékek. Fő különbségek a magas ár, amely átlagosan 1000 rubel és fent. Minél nagyobb a szőnyeg terület, minél drágább. A modellek téglalap alakúak, ellentétben a telepített technikák támogató elemei alatt. Válassza ki őket a mosógép telepítési területének méretében.

Egyéb opciók kétrétegű kompozitból készülnek. A felső réteg ellentétes a mechanikai sokkokkal, valamint a hosszú távú terhelésekkel. Nizhny, etilenevinil-acetátból készült, zaj és rezgés. Ezek a módosítások nem rendelkeznek kellemetlen szaggal. Ezek nem tartalmaznak mérgező anyagokat, különböző tehetetlenségben különböznek a nedvességre és a vízre, valamint a mosás egyszerűségére.

Dimenziók

A modellek méretei eltérnek a mosógépek paramétereitől függően. Ennek alapján, Termékek méretekkel 40×60, 50×60, 60×60M. A termék vastagsága 25 mm lehet. Az alkalmazott anyag granulátumainak termékei és méretei. A tetején kisebbek, mint a belső és az alábbiakban.

kívül, Vannak lehetőségei gabaritokkal 62×65 cm. A termék átlagos vastagsága 1,5 cm, a tömeg 2,5-4 kg-ig terjedhet. Az ügyfél kérésére azonban a gyártók készíthetik és nem szabványos szőnyegeket tehetnek. Ehhez meg kell mérnie a rögzített tér paramétereit a mosógép elhelyezéséhez.

Színek

A gép alatti anti-vibrációs szőnyegek színének megoldásai nem annyira változatosok. A tárolók választékában csak három színű termékeket láthatunk: Átlátszó opciók, valamint fehér és fekete termékek. A belső réteg szürke, grafit vagy sárga lehet. Kevésbé gyakran a barna lehetőségek láthatók.

Tippek a választáshoz

Kiválasztása a modell az anti-vibrációs szőnyeg, vagy csúszásgátló lehetőséget a mosógép, meg kell, hogy vegye figyelembe a számos tényezőt, beleértve a felülvizsgálatot a legjobb gyártók és az értékelés valódi vásárlók. Szükséges figyelmet kell fordítani a mosógép méretére, súlyára, valamint a padlóburkolat jellemzőire.

Az anti-vibrációs alom méreteinek meg kell egyeznie az elfoglalt területen.

Mint a gyártók, akkor Lehetőség van több márka termékeire, például profil, mattix-vibromats, lux. A márkák adatai környezetbarát, praktikus, kopásálló. Ezenkívül rejlik a rezgés és a csúszásgátló nagy felszívódásában. Az ilyen termékeket háztartási készülékekben és nagy bevásárlóközpontokban értékesítik. Ezenkívül a vízvezeték és az internet üzleteiben vásárolhatók.

Szüksége van egy termékre optimális megkönnyebbüléssel. Jól van a padló mellett, és megakadályozza a háztartási készülékek csúszását. Az ilyen szőnyegek a padló kisebb egyenetlenségét simították. A vibrációs modellek a hőmérsékletek széles skáláját (több mint 100 fok) ellenállnak. Gumi vékonyabb speciális analógok, ezek nem mindig hatékonyak.

Az ilyen termékeket egy mosógépet kell felszerelni egy fából, betonból vagy csempézett padlón. Vásárláskor figyelhet a modellek típusára. Néhány szőnyegek speciális értékcsökkenési párnákkal vannak felszerelve a sarkokban. Ennek köszönhetően az ügy alsó része megmarad.

A dombornyomott fenékekkel ellátott termékek jól szellőztetik. Ezenkívül megakadályozzák az írógép és a padló közötti forma kialakulását. Vásárláskor el kell döntenie a vastagságról: a minimális mutatói az alacsony rezgésszívásról beszélnek. Az ilyen szőnyegek nem szüntethetik meg a humot és a technológiát teljes mértékben.

Vásárolja meg a terméket az ellenőrzött eladónál jobb, kiválasztva az adott márka eredeti termékét.

Ami a gyakorlatiasságokat illeti, jobb választás egy adott írógéphez. Általában, A nagyobb rezgések kis méretű termékekkel, valamint keskeny autókkal rendelkeznek. Kevésbé stabilak és gyakrabban, mint az általános analógok a munkájuk során a padlóra ugrik.

Számukra van szükségük, hogy nagyobb vastagságúakra van szükségük a gyártási anyag buborékszerkezetével. A termék színe megpróbálja felvenni a belső tér színét. Így a szőnyeg nem fogja megnézni az érthetetlen színfoltot egy általános háttéren, amely a megállapodás funkcionális eleme marad. Vásárláskor becsülheti meg az anyag tapadásának mértékét a padlóhoz.

Az anti-hasi szőnyeg áttekintése a mosógép alatt a videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: