Kültéri kagylók: fajok és előnyök

A kültéri kagylókat nagy mennyiségben mutatják be a piacon. Mind a fürdőszobában is telepíthetők otthoni és különleges szerelvényekben: Cook ételek, Medkabinets, Szépségszalonok. Ez a cikk tárgyalja ezen eszközök jellemzőit.

Sajátosságok

Kültéri kagylók – Különleges vízvezeték, amely a fajtaformák egyetlen monolitikus kialakítása.

Ezek különböznek a telepítés típusában.

 1. Autonóm, vagy leválasztott. Állapot, feltételezi, hogy egy tágas szoba és egy exkluzív kialakítás. Minden kommunikációt a padló alatt tartják. Ezt a szentséget és a falat telepítheti, elrejtheti a csövet. Mivel a nagyon eredeti design, autonóm lehetőségek járnak a különleges modell szerelt csaptelepek (a mosogató, nemi vagy fal) és kiegészítők (polcok, tartók fogkefe, szappan, adagolók).
 2. Furcsa. Az ilyen vízvezeték egyik széle egyenes – a falhoz való felszerelés kényelme érdekében. Ez a lehető legkevésbé költséges elhelyezési módszer még kis helyiségekre is alkalmas, a megfelelő méretek kiválasztásával.

Típusok és célállomás

A padlótermékek kinevezésétől függően több faj is van.

 • Mosdótál – Ez egy széles héj, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen mossa és tisztítsa meg a fogait. Telepítve a magánlakásokban és apartmanokban.
 • Háziasszonyok szűkebb és kompakt edénye van. A kis kávézók és irodák nyilvános fürdőszobáiban láthatók.

 • Gyalog – Ez egy nagyon kényelmes kialakítás. Különösen ez fontos a meleg évszakban, amikor munka után szeretnék hazajönni és gyorsan öblítsük le a lábát, ül egy különleges szép otfika.
 • Pedicure mosogató lehetővé teszi, hogy otthon vagy a kabinban gondoskodjon a lábadra. A tál van szerelve közvetlenül a padlóra, hogy telepítve van egy speciális talapzaton lépésben vagy egy fúziós a fő mosogató. Találhat egy modell hidromasszázs funkcióval a spa-eljárások hatását.

A szokásos mosdó vagy kézművesség mellett a fürdőszobában vízvezeték-szerelvényeket helyezhet el a pedikűr és a lábak mosásához.

Ha van egy szükséges hely a fürdőszobában, akkor ezek a dolgok hozzájárulnak a maximális kényelem megszerzéséhez, időt és vízfogyasztást.

Anyagok

A modern kültéri kagylók különböző anyagokból készülnek, amelyek mindegyike saját jellemzői, előnyei és hátrányai vannak.

Kerámiai

Ők a fajansz és a porcelán. Az agyag tüzeléssel készült, néha javítja az összetevőket a nyersanyagokba.

Pluszok vízvezeték porcelán:

 • rosszul felszívja a szennyezést és a szagokat, mivel sűrűbb és sima;
 • Nagyon tartós és tartós: stabil a zsetonok, karcolások, nem veszíti el eredeti ragyogását;
 • Élet Élet – 50 év.

  Minuszok:

  • Ez a porcelán vízvezeték nehéz megtalálni;
  • Az 1,5-2-szeres költség magasabb, mint a fajansz;
  • Rossz elviselje az éles hőmérsékleti különbségeket.

   Természetes kőből

   A természetes kőből származó vízvezeték szép, drága és tartós.

   Gyártására kő vízvezeték vonatkozik ónix, gránit, mészkő, márvány, jáde, folyami kő, andhesit, fosszilis. Az anyagot manuálisan dolgozzák fel, szokatlan formákat, színezést és textúrákat kaphat a természetességgel és a sokszínűséggel.

   Az ilyen termékek ereje nagyon magas.

   Egyes gyártók azt állítják, hogy ha 1 m-es nehéz kalapáccsal esik, akkor nem lesz nyomva a kő mosogatóban.

   A szabadtéri mosdó legalább 30 000 rubel lesz. Az ilyen dolgokhoz szükséged van a megfelelő belső stílusra.

   Üveg

   Ezek kevésbé praktikusak az állandó válás és a csepp nyomok miatt. Ez különösen igaz az átlátszó modellekre, bár megjelenésben nagyon eredetiek és nagyon szépek. Az üvegköltségek költsége 12 000 rubelből kezdődik.

   Az üvegből általában csak egy tálat hajt végre, a talapzat más anyagokból készül.

   Az üvegt edzett módon használják, ami növeli a héj szilárdságát és biztonságát, de gondos működés szükséges.

   Matte textúra és fényes inhomogén üveg színek csökkentik az állandó polírozás szükségességét. Ezenkívül egyes gyártókat speciális bevonóüveggel kezeljük könnyebb ellátás érdekében.

   Rozsdamentes acél

   Rendszerben szakmai konyhákra, különleges összeszerelésre, nyilvános mellékhelyiségekre kerülnek, de ha szükséges, és bátorság, telepíthető a szokásos lakásokban és házakban. Ez egy tartós, tartós, de ugyanakkor az összes leginkább zajos változata. Alkalmas tetőtéri stílusok, ipari, Avangard. Költség – 30 000 rubelből.

   Fém

   A rézhéjak 150 000 rubel területén állnak. Megkülönbözteti a remek kialakításukat, de a jövőben az erős oxidációs réz miatt elkerülhetetlenül megváltoztathatja a színt. Ezenkívül fél egy kémiai vegyületektől, szétszórhat és különleges kapcsolatot igényelhet.

   Gyakorlati és kissé több költségvetési alternatíva az egész fémmosáshoz – kovácsolt vagy öntöttvas alap kerámia vagy kő tál.

   Forma és méretek

   Itt minden egyénileg: paramétereket és megjelenést választanak a házigazdák méretével és ízlésével. Minden egyes anyag esetében hengeres, kerek és egyéb formák találhatók. A feldolgozóanyagok modern módszerei lehetővé teszik a legvárosabb képzeletbeli tervezők megtestesítését.

   A legszélesebb ergonómiai dimenziók:

   • Szélesség – legalább 500 mm;
   • Standard magasság – 800-900 mm;
   • Mélység – 500-600 mm.

    A kényelem érdekében jobb választani a legszélesebb tálat, amely alkalmas méretben.

    Színes megoldások

    A fürdőszoba belsejének színének megválasztása a vízvezeték kiválasztásával kezdődik. A kis szobák esetében a tervezők fényes árnyalatokat ajánlnak. Még mindig trend öko-stílusban: fa, kő textúrák, nyugodt természetes hangok.

    Azok számára, akik nem fáradtak az üveg, a fém, a beton és a műanyag rengeteg, a high-tech és a modern stílus.

    Relevánsak lesznek a fekete vízvezeték, a legfontosabb dolog – mérés.

    Csodálatos fürdőszobák – Baoras szervesen fekete színt használ, kombinálva kovácsolás és természetes anyagok.

    Tekintse át a gyártókat

    A modern gyártók minden ízlés és pénztárca kagylót kínálnak: az olcsó kínai lehetőségektől az olasz és a svájci tervezők, mint például Laufen Alessi, illetőleg.

    Kültéri hengeres monolitok Laguraty átlagosan 19 000 és 27 000 rubel között. A cég az orosz piacon több mint 15 éve van egy széles modell és színes sorozat.

    Laufen Alessi Létrehozza az öntött oszlopokat az egyszerűsített formák stílusában a tömör minimalizmus stílusában, amely most a divat csúcsán van. Van egy speciális kerámia bevonata az ujjlenyomatokkal szemben az egyszerű tisztítás és a nagyobb higiénia érdekében.

    Hogyan válasszuk ki?

    A szabadtéri mosogató kiválasztásához el kell döntenie a költségvetés, az anyag, a stílus, a rendelkezésre álló méret, a rendelkezésre álló méret, valamint az ügyfelek véleménye, hogy mit kell megtekintenie egy tucat webhelyet katalógusokkal és belső terekkel.

    Gyönyörű példák a belső térben

    Elegáns külső rézcsövek, amelyek ellentétesek a durva textúrákkal, és a vízvezeték szilárd rusztikus alakja.

    Exkluzív kő mosogató cső háttérvilágítással és csokoládé színű csempe létrehoz egy mágikus légkört.

    A “fa alatt” anyagok textúrája kényelmet és melegséget teremt a fürdőszobában.

    Avant-garde megoldás merész: fekete és sötétszürke árnyalatok természetes fából és egyszerű formákkal kombinálva a francia és szilárdság érzését.

    Fekete padlóburkolat arany fém bázissal a “neo-barokk” stílusban ünnepi.

    Hogyan telepítsük a kültéri héjat saját kezével, nézd meg a következő videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: