Tegye a kagylók eredeti paneljét saját kezével

A kagylókból származó panel minden belső tér kiemelkedő lesz. Különösen nagy, ha létrejön a saját kezében van, és minden eleme a felhasznált, előállított nyaralni, megvan a saját története.

Az anyagok kiválasztása

Hogyan lehet a név szerint, A kagylókból származó panel a tengerek különböző ajándékai alapján jön létre. Ideális esetben természetesen személyesen fognak menni a nyári szünetben, de lehetséges egy speciális boltban, vagy akár a piacon is. A kagylók formáját saját preferenciáival összhangban választják ki, de emlékezni kell arra, hogy ez a szokatlan, annál egyedülállóvá válik. Gyűjtő puhatestűek egy sűrű tartályban egy záró fedéllel, az is érdemes hozzáadni több gallyat egzotikus fák, akár egyenletes korallok, valamint különböző méretű kövek, amelyek a víz hatása alatt megváltoztatták alakját.

Emlékeztetni kell arra, hogy a nyaralásra összegyűjtött kagylók megfelelő képzést igényelnek.

Először is, az összes anyagot legalább 60 percig tartja át a vízben, ahol ecetet adtak hozzá. Liter folyadék, lesz egy evőkanál a termék. Ezután a puhatestűek tökéletesen tisztítják a homokot vagy a lakosuk maradványait, és sikerül. Virágos szélek Javasoljuk a csiszolópapír vagy a hagyományos körömfájl kezelésére. Ha a tengeri kagylók színe nem felel meg a mestereknek, akkor a munka megkezdése előtt finoman tónusos lenne az akrilfestékkel, egy árnyalatú verszel vagy lakkgal.

Bármely rétegelt lemez vagy fa tábla alkalmas a panelek alapjául. A háttér, egy szövetvászon vagy egy darab zsákvászon használatos, de a sisal, dekoratív háló vagy akár homok használatával kapcsolatos lehetőségek érdekesek lesznek. A készítmény külön elemei a legkényelmesebbek a forró ragasztópisztollyal. Készen áll a gyöngyök, a tollak, a gombok és a strasszok, a keretbe kerülnek.

Melyik panel lehet tenni?

A Seashells-ból származó panel lehetővé teszi, hogy a mester lehet, és a fő mutassa a kreativitást és akár a legszokatlanabb ötleteket is.

Olvasson tovább  A legjobb fotónyomtató értékelése

Természetesen a legegyszerűbb módja annak, hogy hozzon létre valamilyen absztrakt munkát, elhelyezve a meglévő készleteket a kagylók és kövek kaotikus sorrendben. Egy kissé összetettebb lehetőség, hogy előzetesen hozzon létre egy adott képet, amely a volumetrikus dekorációval töltött. Például ugyanabból a kagylókból egy virág, a tengeri jégkorcsolya, a hajó, az ember, az autó, a fa vagy a tengeri tájkép képét. Használja a homok hátterét, rögzítve a ragasztóval vagy a gipsz segítségével, lehetővé teszi a tengeri témák fejlesztését, és erősíti a nyári vakáció emlékeztetőjét.

By the way, a panel önmagában nem szükséges téglalap alakúnak: egy félkör alakú, mint egy koszorú, mint egy koszorú, egy tengeri állat képe vagy egy másik geometriai alakja. Szokatlan megoldás a héjdekor és a fali tükör kombinációja. Még több eredeti a volumetrikus munkához, a fekete festékkel borított döntőben.

Lépésenkénti utasítás

Hogy elkezdje a mesterek, hogy a kezed egy bevő panel a falon, Egy egyszerű cselekvési sorozatot kell elsajátítaniuk.

  • A legegyszerűbb kézműves létrehozása Különböző formák és méretű kagylók, Rétegelt lemez, ragasztó, akrilfestékek, fa keret és kísérő dekoráció, például kavicsok, gyöngyök és tengeri csillagok.
  • Az előkezelt héjakat típusok és méretek szerint osztják el. Adj nekik telített, de a természetes szín képes lesz használni a legújabb vagy erős habarcsot. Az akrilfestékek használata ajánlott, ha az elemek nem lesznek absztrakt módon szétszórva a felületen, de néhány képre vannak kombinálva. Például, ha a kagylók egy része ábrázolja a napot, meg kell festeni akril festéket a sárga színben.
  • Ha a dekoratív elemeket azonnal ragasztják a rétegelt lemezre, akkor először kell kezelni a csiszolópapírt a jobb rögzítés érdekében. Ezenkívül a táblát a kiválasztott keret mérete alatt vágjuk. A kagylók, kavicsok és más dekorusok forró ragasztóval vagy kaotikus sorrendben vannak ragasztva, vagy egy bizonyos kép vagy minta szerint. A kész munka a keret festett akrilfesték keretes.
  • Nagyon érdekesnek tűnik, úgy néz ki, mint egy shell panel, hogy hozzon létre, hogy melyik homokot használják háttérként. Az egyes elemek rögzítése ebben az esetben a szokásos gipszel történik. A kagylók, kavicsok, korallok összetétele, a kéreg és a tengeri csillagok elsődleges papírlapján kell lennie. Szükséges figyelmeztetni, hogy egy homokos háttér, a nagy elemek sokkal jobbak. A kézzel készített keret is szükséges a panelhez.
  • A gipsz az utasítások elváltak vízzel, amíg a konzisztencia a folyékony tejföllel emlékeztet. Az anyag azonnal egy fából készült keretbe változik, és minden díszítőelem átgondolt sorrendben gyorsan eltolódik a felületen. Minden héjat vagy kavicsot kissé sürgetni kell a vakolatban. Ezután a felületet homokkal megszárítjuk, minden olyan egyszerűen megnyomható. Amint a gipsz befagyasztja, a kész munkát akril lakkokkal lehet lefedni.
Olvasson tovább  JVC TVS: Jellemzők és modell felülvizsgálat

Gyönyörű példák

Nagyon elegánsan néz ki a panelek, mint amely alapul szolgál Mesh kör a könnyűség hozzáadásával. A héjak oly módon vannak elhelyezve, hogy a különböző fajták három színének és több rovarokból álló rügyek alakulnak ki: csigákat és pillangót. Vékony ezüstözött ágak alkotnak szárakat, és leveleket vágnak ki papírból. A szokásos barackcsont az egyik virág magjaként használják. A csigák meséi műanyagból készülnek, és a pillangó bajusz a szőlőből származhat.

Gyönyörű és teljesen lenyűgöző munkák, ami Kép a hal a háttérben a tengeren. A panelek minden eleme a vakolathoz van csatlakoztatva. A kép alján gyakorlatilag elrejthető a gyöngyök és a homok által létrehozott kis héjak alatt, és a felső részben csak kissé megérinti a festéket a tenger kialakításához. A halak kagylókból és gyöngyökből is készülnek. A “Raskidan” panelek felületén számos fényes kavics – átlátszó és kék. A keret bal felső sarkát hálóval meghúzzák, és a többi nagy rapkokkal díszített.

Különös figyelmet érdemelnek paneleket Virágkompozíció a kagylók díszítve egy szigorú keretben egy sötét fa. Az ilyen munka különösen óvatos munkát igényel, mivel az egyéni elemek létrehozására használt kagylóknak teljesen megegyeznek, ugyanolyan formában, színben és méretben vannak. A munka nagy és kis kagylót használ. Néhányan nyitott rügyeket alkotnak, néhányan zárva, néhány összecsukott szirmoktól, másoktól – a miniatűr virággal, mint a harangok.

A héjak nagyon világos természetes árnyéka lehetővé teszi, hogy további festés nélkül.

Hogyan készítsünk egy panelt a kagylókból a saját kezével, nézd meg a következő videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: