Kuppersberg mosógépek: Jellemzők, fajták, népszerű modellek

A Kuppersberg kiváló minőségű mosógépeket kínál. De ez a vállalat termékei számos funkcióval rendelkeznek. Itt az ideje, hogy megismerjék velük, tanulmányozzák a népszerű modelleket, és megértsék az ilyen berendezések használatának árnyalatát.

Előnyök és hátrányok

Német gyártó mosógépek Kuppersberg kiváló termékeket szállít. Az egyetlen mínusz ilyen berendezés is figyelembe vehető Elég magas az ilyen termékek ára. De a technikai és gyakorlati tökéletesség teljesen igazolja ezt a hibát. A tervezők maximum modern EMES-t adtak a mosoda számára.

A cég neve szó szerint a “hegy tetejét” jelenti. És ez a név teljes mértékben igazolja magát. A Kuppersberg termékek magas szintű védelmet biztosítanak a szivárgás ellen. Túlzott zaj nélkül járnak el. A hatás nemcsak egy jól átgondolt motor, hanem a Fokozott hangszigetelés. A mosás fő szakaszában felesleges hangokkal és a vászongyártás folyamán kopaszkodik.

Kuppersberg termékek – professzionális osztályú berendezések. Mindig stílusosnak tűnnek, és elegáns érzést keltenek a szobában. A tervezők az érzékelő érzékelők használatát adták. Meghatározzák, hogy mennyire betöltött centrifuga, mi a szennyezés típusa és mennyire nagy a mosodai könyvjelző mérete. Az érzékelők vallomása szerint az automatizálás maga határozza meg a szükséges paramétereket.

De a mosóegységek előnye, a Kuppersberg nem kimerült. Van egy fejlett tippes rendszerük, lehetővé téve a különböző foltok hatékony eltávolítását és a különböző szövetek ellátásának javítását. A dob érzékelői vannak, amelyek azt jelzik, hogy tisztítsa meg a mosószerek felhalmozódását. A betöltött fehérneműt egyenletesen osztják el.

A Kuppersberg szállítószalagok tartanak minden példány kifogástalan összeszerelése.

Ennek eredményeképpen a szervizközpontok alkalmazottai rendkívül ritkán szembesülnek az ilyen termékekkel. Leginkább a fellebbezések oka az alkatrészek természetes kopása.

Maximális hatékonyságú csábítás biztosítja Háromdimenziós vezérlőrendszer. Biztosítani Egyedi szövetvédő program a vászon kullancsoktól. A mosási paramétereket egyedileg kell beállítani az elzáródás összetettségével összhangban; Sok felhasználó élvezi a speciális rezsimet a szennyeződések eltávolításához.

Érdemes megjegyezni, hogy a problémák néha kapcsolódnak a következő árnyalatokhoz:

 • Alacsony mosási minőség;
 • gyors és drága dolgok gyors kopása;
 • a rudak megjelenése;
 • a mandzsetta elégtelen tartóssága;
 • Kis szervizközpontok (a drága berendezések alacsony népszerűsége miatt).

A felállás

Beszélgetés Pro Mosógépek Kuppersberg Megfelelően keskeny modellt kell kezdeni Wis 56128. Ez az eszköz gondos mosást biztosít, és nemcsak gyapjú-, szintetikus és pamut, hanem a kombinációs szöveteket is feldolgozza. 3 gyorsított mosási programok – 15, 30 és 45 percenként. Van egy áztató üzemmód és a mosási lehetőség 95 fokos hőmérsékleten.

A továbbfejlesztett öblítésnek köszönhetően A tisztítószerek allergének és maradványait ki kell mosni a szövetből. A rendszer célja, hogy különösen kényes anyagokkal dolgozzon. A gyermekzár üzemmód használatának nagyobb kihasználása érdekében. Egyéb jellemzők:

 • a kezdet elhalasztására való képesség;
 • belső automatikus öndiagnosztika;
 • Mosási térfogat – 62 dB;
 • SPIN VOLUME – 72 DB;
 • Alsó lebeny, amelynek átmérője 0,33 m;
 • A termék száraz tömege – 66 kg;
 • Rozsdamentes acél dob termelése;
 • Inverter motor;
 • A habzás és a dob egyensúlytalansága;
 • Megengedett terhelés – 8 kg;
 • Színezés klasszikus fehér hangon.

A telepítés szigorúan elkülönül. A Popper sebesség elérheti a 1200 fordulat / perc. Van egy speciális program a Down termékekkel való munkavégzéshez.

Jó választás lehet az autó Ws 50106. A jellemzői szempontjából kevésbé különbözik a Wis 56128-atól. A motor egyidejűleg nem inverter, hanem hagyományos típus. A termék súlya 60 kg. A gép mélysége 0,45 m.

Legfeljebb 6 kg vászon. Az elektronikus digitális kijelzőt a vezérléshez használják. Spin 1000 fordulat / perc sebességgel. A “Rugalmas Logic” opció és a Down termékek kezelésének módja. 16 program van, beleértve az öblítés és a préselés, különösen az intenzív mosás kombinációját.

Beszélve különálló eszközökről, érdemes figyelmet fordítani WS 60100. Kezdési módja van. És hagyományosan a hangmennyiség, ha a mosás és az annealing 62 és 72 dB, illetve. Luke Diameter – 0,33 m. Energiafogyasztás kategória – a++.

Ez a rendszer rendelkezik B. kategória megnyomása. Biztosítani 16 Alapvető programok. A gép mélysége 0,58 m. Letölthető 9 kg vászonra.

A mosás és a forgatás kezelése segít egy elektronikus digitális kijelzőn.

De figyelembe véve a beágyazott gépeket, hasznos megemlíteni WD 1488. A vegyes szövetek feldolgozásának módja és különösen gazdaságos mosási mód 20 fokos. Van egy külön szilva program is. Természetesen a kézi mosás utánzata és különösen erős bemelegítés módja, valamint további öblítés. Az autó képes lesz az öndiagnosztizálni és nyomon követni az egyensúlyhiányt. A mosási módban legfeljebb 8 kg-os, és szárítási módban – akár 5 kg vászon.

Működési szabályok

A Kuppersberg közvetlenül az áram és a víz után megfelelően csatlakoztatta megfelelően csatlakoztatott eszközöket. De az automatizálás blokkolja a kezdetét, ha az ajtó legalább egy kicsit távozik a helyről. A WS 60100 modellben a programkapcsolást egyetlen kapcsolóval végezzük. De a szükséges hőmérséklet és a centrifugálás feladata külön-külön történik, az érintőképernyő segítségével. Ezt figyelembe kell vennie szükségtelenül gyors nemkívánatos – csak a gép gyors kopását eredményezi, és nem hoz valódi előnyöket.

A nagyon gyors centrifugálás módja csak akkor megfelelő, ha időt kell hagynia a maximalizálásra. Ami a magas hőmérsékleteket illeti, a gép fő részeinek erős kopását is provokálja. Javasoljuk, hogy ne haladja meg a szokásos utasításokat a hőmérsékleten minden egyes típusú anyaghoz. És ha lehetséges, használja a modern, alacsony hőmérsékletű mosóprogramokat. FONTOS: Ha a sürgős esetek miatt elhalasztja a mosást, ahelyett, hogy a vászon felhalmozódása csak a dobban van, jobb, ha “függőben lévő” hivatalos rendszert alkalmaznánk.

Kuppersberg mosógépek a mosási ciklus vége után hangjelzést adnak. Hogy nem zavarja az éjszakát vagy más finom helyzetben, Jobb, ha alkalmazza a hangot. Ez különösen fontos az egyszerű hangszigetelésű lakóházakban és a kisgyermekes családokban.

Kuppersberg Erősen javasolja, hogy ne legyenek erős hőmérsékleti különbségekkel rendelkező mosógépek. Hozd őket télen a házba, legalább 8-10 órát kell várnod a munka előtt.

Szigorúan tilos csatlakozni a növekvő transzformátoron keresztül. A vállalat kategorikusan meg kell adnia a független javításokat is, és alkalmazza a szervizközpontokat. Csak az alkalmazottai helyettesíthetik a tömlőket és az elektromos vezetékeket. Tilos a hosszabbító kábelek és aljzatok használata földelés nélkül. Azonos Tilos és egy mosógépet forgalmaz a szőnyegen (a tűz elkerülése érdekében).

Az utasítás érvényes Csak a habképződéssel ellátott mosószerek. A foszfátokat tartalmazó eszközöket is használhatja. Ne használjon mosógépet az utcán és a magas páratartalmú szobákban. El kell távolítani a fűtőberendezésektől, és védeni kell más hőforrásokkal való érintkezőktől. Ha bármilyen szokatlan zajt, szagokat és fényhatást jelenít meg, akkor azonnal letiltja a gépet, hívja a szervizközpont személyzetét, és szükség esetén – sürgősségi szolgálatok.

Ha a Kuppersberg technikát elárasztották vagy vízzel töltötték, akkor legalábbis szakértők által a felméréshez használjuk, hogy lehetetlen. Indítás előtt ellenőrizni kell, hogy a tömlő rögzítve van-e, hogy a vezetékek szigetelése jó legyen. Érdemes emlékezni arra, hogy az ajtó üvegét erősen melegítik. Erős fűtés is jellemző a víz leeresztett. Nem kívánatos, hogy megérintse a munkagépet, ne tegyen semmilyen dolgot rá.

További öblítés csak szükség esetén szükséges. Szem előtt kell tartani, hogy bizonyos módokban nem áll rendelkezésre.

Számos módban a kiválasztási sebesség nem érhető el. Nem lehet túl sok por vagy légkondicionáló feküdni. Lehetetlen mosni a fehérneműt, ha van idegen tárgyak a dobban.

Értékelések áttekintése

Bár a Kuppersberg sok jó technikát kapott, a negatív értékelések néha jönnek hozzá. Valószínűleg ez az egyes felek hátrányainak köszönhető. Általában megjegyezzük, hogy A márka technikája a lágyítás során szinte nincs zaj. De néha panaszok vannak a vízház térfogatával, a fő mosás és a szilvaciklus. A Kuppersberg mosógépek megjelenése nagyon kellemes.

Centrifugálják az ellentmondást. Néhányan megkerülik ezt a témát csendben, mások azt mondják, hogy egyáltalán nem nyom meg semmit, és a harmadik megemlít, hogy kiderül, hogy csak szoros dolgokat szorítson szilárd terhelésben. De nagyon könnyű mosoda, mintha rosszabb lenne. De a Kuppersberg termékek biztosan nem fognak ugrani a szobában “. Is ünnepeljük:

 • a nyílások kényelme;
 • Könnyű ellenőrzés;
 • a módok bősége;
 • Gondos gyors programok.

Videó jelentés a mosógépről Kuppersberg WS 50106 Lásd még.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: