Mi legyen egy modern mosogatócső?

A modern személy már olyan különböző kommunikációhoz használt, ami már nem szándékos, hogy cselekedjenek. Érdekelnek azok a kommunikációs emberek, akik az emberek elkezdenek, amikor tervezik vagy javítják. Így még a hagyományos mosdókagyin felszerelése is szüksége van bizonyos tudás rendelkezésre állására. Tudnod kell, hogyan válasszuk ki a lefolyót, végezze el a szifon rögzítését és a rendszer csatlakoztatását.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Sajátosságok

A lefolyó alatt a design hajlításokkal, amely a vízszintes vízbe kell szállítani a szennyvíztisztító rendszerbe. Figyelembe véve ezt a rendszert a héj és a fürdő, érdemes megjegyezni az identitásukat.

A lefolyó a következő elemeket tartalmazza:

 • Speciális, szifon nevű. Köszönet neki, akadályozza a csúnya szaga kimerülését a szennyvízből. Ugyanaz az elem egy leeresztőcső védelme, amely védi az elzáródás előfordulásától;
 • Cső egy lefolyóhoz, amelyen a vízcsatornák a csatornába kerülnek;
 • Szükség van hullámzásra és tömlőre is.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

A készülék típusai

A leeresztő mechanizmust különböző kritériumokkal kell megosztani. A formanyomtatvány formája szerint érdemes kiemelni a lefolyó két változatát.

 • Üveg. Úgy gondolják, hogy a vízzáró hengerek merülnek egymással. Ez egy nagyon kényelmes kialakítás, a sebesség és az egyszerű telepítés jellemzi. A designot egy hornyolt egységgel is felszerelheti. A Sifon palackot úgy nevezzük, hogy az a tény, hogy vizuálisan hasonlít egy üvegre. Hasonló struktúrákat különböztetnek meg enyhe telepítési folyamat és kényelmes működés. Ezért ma különleges keresletet élveznek a fogyasztók körében.
 • Cső. Ezek kettős mellű szerkezetek, ahol a hidraulikus gát a cső térdével van kialakítva. A vizsgált helyzetben a cső úgy néz ki, mint az s vagy u. A csövek típusát viszonylag ritkán használják. Ennek az az előnye leeresztő eszköz, hogy az anyag jellemzi a rugalmasság és a lágyság, ami miatt lehetséges, hogy bármilyen alakú cső, rögzítése a kívánt helyzetben. Hátrányos helyzetben érdemes megjegyezni, hogy a szűk keresztmetszettel összehasonlítva a bemutatott fajokat összetettebb telepítési folyamat jellemzi, amely bizonyos ismeretek mestereit igényli ezen a területen.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Emellett az ilyen típusokat is felosztja:

 • oldal;
 • eltolódott;
 • rejtett;
 • hátsó és elülső szeleppel;
 • vízszintes;
 • Rugalmas és mások.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Anyagok

A lefolyóeszközök olyan anyagokkal is besorolhatók, amelyekből készülnek. Itt kiválaszthatja a fémszerkezeteket és azokat, amelyek polimer anyagból készülnek. Használja a szilva PVC anyag létrehozásához az alacsony költségű és a korrózió ellenállásának köszönhető. Mindazonáltal hasonló termékeket jellemeznek rövid üzemi időszak, míg nem túl jó tömítés. Emiatt mindegyikük továbbá tartozék gumi tömítések. Az Európai Unió egyes államaiban ez az anyag tilos a háztartási használatra. Mindazonáltal a PVC megakadályozza a baktériumok kialakulását egy műanyag felületen, ami határozott előnye. Az anyagból létrehozott termékek belső falai még a hosszú távú használat során is, nem sár vagy nyálka.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

A fémtermékek rendkívül népszerűek, különösen a sárgarézből, a krómból vagy bronzból gyártottak. A nagy szilárdság és a hosszú élettartam megkülönböztetik őket, azonban az oxidációhoz viszonyítva.

Az ilyen struktúrák telepítése bizonyos nehézségeket okozhat Ha szükséges, hogy lerövidítse a csapot. Nem lehet elvégezni, anélkül, hogy bizonyos készségek különleges eszközét és tulajdonjogát használná. Csakúgy, mint a cső belsejében, nyálka és szennyeződés lesz felhalmozott, torlódás formában van, akkor lehetséges, hogy akadályozza meg, választott fém termékek, amelynek krómozott védőfóliával.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Dimenziók

A leeresztő kialakítás általában olyan szabványos méretű, amely a vízelvezetéshez használt csövek átmérőjének megfelelően van kiválasztva. A mai napig 50-75 mm átmérőjű speciális szilvaboltokban találkozhat.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Hogyan válasszuk ki?

A leeresztő megerősítés kiválasztásakor először egy személynek figyelmet kell fordítania a gyártás minőségére. Így fog működni a vízvezeték, és mennyi ideig lesz az élettartama. Amikor egy hétköznapi szilva kiválasztása a konyhában, viszonylag egyszerű elvégezni, viszonylag egyszerű, de ha a mosogató egyedi sorrend szerint történik, vannak bizonyos nehézségek. A hasonló helyzet kilépésének legjobb megoldása úgy tűnik, hogy az ugyanazon gyártó leeresztő tervezését rendezi, aki mosogatót szerzett. Egy vagy másik modell kiválasztása, szükség van a méreteire, hogy a telepítés során ne használjon nehézségeket.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mennyire működik a kiválasztott eszköz, attól függ, hogy hogyan készül és összeszerelhető. Hatalmas jelentőséggel játszik víznyomást. Tehát a nagynyomás miatt a szilva lyuk átmérőjének szélesebbé kell válnia.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

A megerősítés kiválasztásának végrehajtása során figyelembe kell venni a komplexumot, Minden rendelkezésre álló rész megbízhatósága. Ha a pénzhiány miatt nem lehet magas minőségű leeresztő megerősítést vásárolni, akkor a fehér műanyagból készült szabványos modelleken maradhat. Sokan inkább gumi és műanyag ereszcsatorna eszközöket, mivel ezek különböznek olcsó, könnyen telepíthető, és még mindig működik sokáig.

A második pillanat, amikor a leeresztő rendszer kiválasztása a méret. A leeresztő átmérőnek meg kell felelnie a konyhában vagy a fürdőszobában található vízvezetékrendszernek. A mai napig, könnyen telepíthető, könnyű és kényelmes kisülési eszközök, amelyek műanyagból készültek, különösen a népszerűség. A gyártók általában mindent biztosítanak, amire szükség van egy hasonló rendszer létrehozásához. A készlet tartalmazza a kívánt tömítéseket és tömítéseket.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Telepítési ajánlások

Nincs nehézség a leeresztő rendszer telepítésében. Minden eszköz általában egy olyan utasítás jelenlétét biztosítja, amely tartalmazza a szükséges információkat és telepítési szekvenciát.

Jellemzően a telepítést több szakaszban végzik.

 • A szükséges eszközök és anyagok kiválasztása. Annak ellenére, hogy ma vannak különböző leeresztő eszközök, a telepítési technológia szinte ugyanaz. Függetlenül attól, hogy milyen típusú lefolyó, akkor foglalkozhat a telepítés módjával. Általános szabályként a készlet további részleteket tartalmaz.
 • Annak meghatározásához, hogy milyen elemeket és szekvenciát kell használni, elő kell döntenie az asztal összes részét vagy a padlón.
 • Ügyeljen arra, hogy a szükséges eszközöket dolgozzon. Szinte mindegyik az igazi ember arzenáljában van. Ez magában foglalja a lapos csavarhúzót, a tömítéshez, a kapacitáshoz, amelyben a vizet bélyegzik és mások. Ha a cső vágásának elvégzéséhez szükséges, akkor kell egy rulett és hacksaw, valamint a csiszolópapír csiszolópapír.
 • A régi szifon eltávolítása. Az eljárás végrehajtásához meg kell csavarosítania a rácsba telepített csavart. A leeresztő nyílásban található. Gyakran vannak olyan helyzetek, amikor szinte lehetetlen le az anyát a rács, tehát először is szükség lesz, hogy szét az alján a szifon, így a felső fúvóka ép. Ezután egy szép forgás segítségével szabadíthatja a szopós anyát.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

 • A régi eszköz eltávolítása után szükség lesz a belső üreg alapos tisztítására, különféle szennyeződések és nyálka eltávolítása.
 • Mielőtt megkezdené az új rendszer telepítését, meg kell vásárolnia egy aljzatot, amely védi a szennyezésből.
 • Szerkezeti elemeket kell gyűjteni. Amikor a csővezeték-rendszerről van szó, a szerelvény közvetlenül a szerelés során történik, átfedi az egyik elemet egy másikra. Ha a munka egy palacknézetben fordul elő, akkor a telepítés előtt a következő lépéseket kell végrehajtania:
 • Kezdetben a készüléket az edénybe kell helyezni, hogy illeszkedjen, és győződjön meg róla, hogy a méretek helyesen vannak kiválasztva;
 • ellenőrizni kell, hogy mennyire megbízható rögzítők. Ehhez csavarja le a parafát a szálra, és ellenőrizze a chipek és hibák jelenlétét. A paramétert semmilyen esetben sem szabad elhanyagolni, mert nagyon gyakran olyan házasságok, amelyek képesek ellenállni a magas nyomásnak;
 • Ha a felszínen észreveszik a burrsot, akkor egy élesített késsel szedhetsz velük. Ha ez nem történik meg, akkor a telepítés során elrontják a tömítést.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

 • Ha az összes elem készen áll, akkor folytathatja a lombik gyűjteményét. Annak érdekében, hogy a csatlakozások a lehető legmegbízhatóbbak legyenek, ajánlott egy gyűrű alakú tömítést telepíteni, amelyet a horonyba fektetnek be. Ezt az oldalt tömítőanyaggal kell kezelni. Ez azt jelenti, hogy a menetes kapcsolat alsó részét is lefedheti. Ezután a mosogatót a leszállási helyre kell telepíteni, majd folytathatja a lefolyó telepítését.
 • A leeresztő szilva telepítése. Ha modelleket használnak, amelyek fel vannak szerelve túlcsordul, akkor kell gyűjteni ezt az elemet annak érdekében, hogy állítsa be a cső magassága. Ez a paraméternek összhangban kell lennie a tál mélységével. Ha minden megegyezik, akkor a csőnek a fő fúvókához kell csatlakoztatnia. Ha a túlfolyás nem szilárd, de összegyűjteni kell, akkor szabadon szabályozhatja magasságát. Ha hullámos csőre van szükség, akkor a kívánt hosszra nyúlik, és a megfelelő helyen hajlítható. Amikor telepítve van, szükség van egy gumi tömítésére, amely megakadályozza az áramlást.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

A leeresztő beállítás a következő műveleteket tartalmazza:

 • Először is el kell különíteni a leeresztő lyukat és tisztítsa meg. Telepítéskor telepíteni kell egy védelmi rácsot, amely több részleggel van felszerelve;
 • A csapfúvókát gumiból készült tömítéssel kell felszerelni, amely után szorosan csatlakozik a mosogatóban lévő mosogató alatt lévő lyukhoz;
 • Szorosan dokkolva a felső oldalt, a lefolyót a védőhálózatba behelyezett csavar segítségével rögzítjük. Ha csavarja be ezt a csavart, győződjön meg róla, hogy a felszínre szorosan közel van;
 • Ezután el kell távolítani a letörés végétől a fúvóka, amely ahhoz szükséges, hogy szabad pillérek az üreg a szifon;
 • Ahhoz, hogy a csővezetéket a csatornához vezető csővel eltávolítják, általában gumi mandzsettát használnak. Lehetővé teszi, hogy szorosan lefedje a csövet, megakadályozza a kellemetlen szaga kilépését kifelé;
 • Amikor a szilva és a cső különböző átmérőjű, speciális műanyag adaptereket kell használnia.
 • A telepítési folyamat végső szakasza a telepített rendszer teljesítményének tesztelése. Fontos, hogy ellenőrizze az összes kapcsolat szorosságát. Meg kell kapcsolni a vizet, és figyelni kell, ahogyan a leeresztő eszközbe kerül, bejutva a csatornába. A szalvétát a kapcsolatokhoz kell alkalmazni, mivel ez lehetővé teszi, hogy azonnal azonosítsa a szivárgást. Ha a szalvéta továbbra is száraz marad, ez a munka minőségi teljesítményét jelzi.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Tippek az ellátáshoz

Rendszeresen meg kell tisztítani a leeresztő lyukat, amelyet több szakaszban végeznek, például:

 • Minden csavar csavarja ki;
 • A mechanizmust eltávolítják;
 • A tisztítást úgy végezzük, hogy egy mechanizmust alma vagy közönséges ecetbe helyezzük;
 • A leeresztést vízzel alaposan mossuk;
 • A dugattyús mechanizmust az előző helyre helyezik;
 • Csavarokkal rögzített.

Mi legyen egy modern mosogatócső?

Tisztítsa meg az otthoni leeresztő lyukat meglehetősen egyszerű. Ez meglehetősen hatékony a szóda vagy az ecet tisztítására.

Hogyan gyűjtsük össze a mosogató leeresztését, nézd meg az alábbi videót.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása