Mi lehet a távolság a WC-től a falra?

  A javítási munka színpadán a fürdőszobában helyet kell tervezni, hogy funkcionális és kényelmes legyen. Ez ajánlott bizonyos követelmények végrehajtása, amelyek meghatározzák az egészségügyi létesítmények és a bútorok közötti távolságot, valamint azok méretét. A helyes hely segít a fürdőszobában lévő tér megszervezésében, hogy megfeleljen az összes szükséges eszköznek, és a használat sokkal kényelmesebb lesz.

  A fürdőszobában vagy fürdőszobában a legfontosabb eszközök WC, mosdó és fürdő található. Gyakran szükségessé válik egy szabad sarok és a mosógép megtalálásához. Ha a fürdő és a mosogató bármely helyen elhelyezhető az Ön számára, akkor a WC esetében meg kell tartania bizonyos szabályokat. A belső elrendezést gondosan kell megközelítenie.

  Miután meghatározta az egészségügyi berendezések és helyük elemeit – folytathatja az elrendezést, és ehhez figyelembe kell vennie a falfelület távollétét a WC-be. Van egy speciális egészségügyi és higiéniai szabvány, amelyet be kell tartani. Tekintsük ezt a kérdést.

  Ergonómia: követelmények

  Az ergonómiát az emberi interakció és gépek, az emberek és a berendezések tanulmányozásával foglalkozó tudománynak nevezik. Ezenkívül az ergonómikus belső teret ilyen elrendezésnek nevezik, amikor kidolgozza a személy maximális biztonságának biztosítását és a feltételeket. Lehetővé teszik, hogy maximalizálja a fürdőszobát vagy a fürdőszobát termelékenységét.

  Az ergonomikus szabályok elszámolást igényelnek az összes fürdőszobai eszköz helyszínéről: mosogatók, világítás, vízvezeték bútorok és még törölköző tartók. A fürdőszobák ergonómikusai részt vesznek a tervezők, az egészségügyi berendezések és bútorok gyártói, még az orvosi dolgozók is.

  Számos tanulmány lehetőséget adott arra, hogy meghatározza a fürdőszoba fő elemeinek optimális helyét és méretét. Sajnos, a legtöbb esetben, Oroszországban a fürdőszoba területe annyira kicsi, és korlátozott, hogy az ergonómiai szabályok tiszteletben tartása nem mindig lehetséges. Mindazonáltal, néhányat ragaszkodva, kis sikert érhet el.

  A fürdőszobai elemek ideális elhelyezkedése azt sugallja, hogy hetvenöt centiméterben szabad hely lesz.

  Ez a paraméter nem vonatkozik a WC vagy bidé, amelyek közötti távolság lehet körülbelül 35-45 centiméter. Ennek a követelménynek a figyelmen kívül hagyása, ezeknek a berendezéseknek a használata kevésbé kényelmes lesz. WC-tál, az úton, ez az eszköz, amikor telepíti, amelyet erősen ajánlott az ergonómiai követelmények betartásához.

  A WC jobbra és bal oldalán nem lehet kevesebb, mint harmincöt – negyvenöt centiméter. Annak ellenére, hogy bármilyen tárgy vagy más berendezések telepítése lehet.

  A WC előtt legalább ötven centiméteres távolságot kell hagyni, függetlenül attól, hogy mi található ott – az ajtó, a fürdőszoba vagy a mosdó. Ha a fürdőszobai méretek lehetővé teszik, akkor az ideális lehetőség marad a WC-vel, hetvenöt centiméter szabad helyen.

  Feltéve, hogy a fürdőszoba és a fürdőszoba megosztottak, az optimális méret a WC kabin 168 centiméteres kilencvenkét centiméter. A WC-papír alatt lévő polcot kissé a WC-tál határán állították fel húsz-harminc centiméter távolságra, hatvanhétszűrő magasságban.

  Ne felejtsd el a szennyvizet, és fontolja meg az összes szabályt.

  Overdocking opciók SANUZLA

  A tipikus kis méretű fürdőszobákhoz és fürdőszobákhoz sürgős kérdés, amely megfelel az ergonómia összes követelményének megfelel. A fürdőszoba tér olyan kicsi, hogy ezt az eszközt használja, megérintheti a fejét. Számos lehetőség van a probléma megoldására. De mindegyikük bizonyos javítási munkát javasol, és ennek megfelelően pénzügyi költségek és erők.

  A radikális intézkedésekre való áttérés előtt gondolj komolyan az új kompakt WC-ről. Ha Ön egy tipikus külön fürdőszoba tulajdonosa, és nem tervezi, hogy csatolja a fürdőszobába, ez az opció ideális az Ön számára. Az a tény, hogy a WC-ről a falfelületre való rés a következő paraméterektől függ – ez a WC méretei és a felszálló kötőelem típusa a csővel.

  Ha sikerül megtalálni egy kompaktabb modellt, mint most – legalább ingyenes hét – tíz centiméter. És olyan kis méretű helyiségekben, mint a fürdőszoba, ezek a mutatók rendkívül nagyok.

  WC a másik konfigurációban is elhelyezheti a pozíciót. Adjon hozzá extra tíz-tizenöt centiméterrel a padlóp WC-t egy másik WC-re, amelynek felszerelése magában foglalja a leeresztő tartály felszerelését felülről. A szokásos modell felváltása a szuszpenzióra, viszont további távolságot fog kapni az eszköz előtt.

  Azonban, hogy cserélje ki a régi eszközt az újabbnak, miközben elkerüli a javítási munkát, az alas, nem lesz képes. Ez a berendezés sokkal bonyolultabb, mint a mosdókagyló keverője. A legtöbb esetben egy tipikus fürdőszobában van egy szabadtéri bevonat, amely a WC körül van.

  Más szóval, a régi berendezések szétszerelésével elkerülhetetlenül a padlón lévő cement lyukon találkozik, ami valószínűleg nem egészen esztétikus. Ez azt jelenti, hogy szükség van a fáradságos munka elvégzésére.

  Forduljon és emelkedjen a WC-re

  A kombinált fürdőszobával és a WC használatával való kellemetlenség kialakulása – a negyvenöt fokú eszköz fordulója radikálisan megváltoztathatja a falról a falról. Ehhez csak óvatosan kell törölni a régi terméket, vagy megvásárolnia kell egy speciális szögméretet, amelynek leeresztő tartályát a szögterületbe szerelik fel.

  Az oldalsó távolság növekedése miatt az emberek, akik túlsúlyosak lesznek, sokkal kényelmesebbek lesznek az ilyen vízvezetékberendezések használatához.

  Ennek az eljárásnak az elvégzéséhez az emésztőcsövek nem lesznek szükségesek. A mai napig nagy népszerűségét egy szögletes eltávolító és hullámos cső élvezi. Az utóbbi viszont tökéletes a WC visszafordításához ugyanabban a helyen, ahol telepítve van. Ha nemcsak a Berendezés visszafordítását végzi, hanem a fürdőszoba másik területére is mozgatja, a leggyakrabban használják a tartós műanyagból készült szükséges átmérőjű csöveket.

  Ilyen módon alkalmazása, könnyen nem csak megfordulhat, hanem a WC átadása a szükséges helyre.

  Az egyetlen, hogy rendszeresen kell kinéznie a hullámos csőhöz. Nem lehet erősen feszíteni, különben a hullámosítás megszakadhat.

  A javítási munkák során sok tulajdonosnak van a következő problémája – ezek különböző szintű kimenet és csövek a vízvezeték-berendezésekhez való csatlakozáshoz. A legtöbb esetben ez a helyzet a padlófelület szintjének és a fürdőszobai eszközök helyének változása miatt következik be. Ezzel a nehéz feladatsal megbirkózhat, ha felemeli a WC-t a padlófelület szélén.

  Ha a helyzetedben azt találtuk, hogy a szerelvények nem egyeznek meg, akkor más adaptereket kell kapnia. Abban az esetben, ha a csővezeték tengelye nem egyezik, akkor a megoldás rugalmas tömlő vagy új csőszerek szervezése lesz. A korábban említett lyukak mennyire egybeesnek, a WC-t a padlófelület feletti szintje függ.

  Először válasszon ki egy telek a jövőbeni telepítéshez, és végezze el a vízvezeték-berendezések telepítését a fából származó rudakon – új szintként szolgál. Győződjön meg róla, hogy az új nemi vízszintes megfigyelhető, valamint az összes tengely és leeresztő fúvókák levelezése. Javasoljuk, hogy előre megtervezze a telepítés összes árnyalatát és a WC felemelkedését előre. Ne feledje, hogy a fa használata bázisként megengedett, de ezt az anyagot a kondenzáció kedvezőtlen hatása alatt rothadónak vetjük alá.

  A fürdőszoba vagy a fürdőszoba legjobb megoldása egy beton esztrich. Ez a folyamat magában foglalja a csavarok és a dugók használatát a vízvezetékberendezés rögzítéséhez. Azt is meg kell jegyezni, hogy ma a speciális ragasztókészítményre rögzített alapok nagyon népszerűek.

  Transzfer egy másik helyre

  A teljesen radikális módszer a berendezés átadása egy másik helyre. A sikeres elrendezéssel rendkívül jó eredményeket érhet el. Mozgó WC lehetséges, de teljes működés esetén figyelembe kell venni néhány szempontot.

  Külön, érdemes megemlíteni a csővezetéket, mivel különleges követelményei vannak, amelyek erősen ajánlottak figyelmen kívül hagyni. Tekintsük ezeket az árnyalatokat.

  • Javasoljuk, hogy ötven milliméter átmérőjű csöveket használjon száz milliméterre. Az optimális lehetőség a cső, száz milliméter keresztmetszete.
  • Kívánatos, hogy a készülék és a perem közötti különbség legfeljebb egy méternyi ötven centimétert alkotja, nagyobb hosszúságú, a leeresztő tartály teljesítménye nem lesz elegendő a hulladék nyomására, amely ezt követően eltömődik.
  • Szükség lesz a megfelelő lejtőre, amely közvetlenül a keresztmetszetetől függ.

  Alulbecsült lejtés esetén fennáll a kockázata annak, hogy a folyadékáram csökken. Ha a dőlésszög túlbecsülik, a szilárd részecskéket erős szennyvíztámlákon betakarítják. Egy idő után a csővezeték mozgása blokkolva lesz.

  Tippek a szálláshoz

  A vízvezetékelemek közötti minimális ajánlott hiányosságok betartása segít a fürdőszobában vagy a fürdőszobában működőképes és biztonságos helyet kapni.

  Ergonómiai követelmények vannak a betartandó plumberek elemeinek elhelyezésére.

  • A párosított kagylók nem több mint negyven centiméter távolságban vannak.
  • A WC és a mosogató húsz centiméter távolságra van telepítve, ugyanaz a paraméter alkalmazható a fürdő és a zuhany helyére.
  • Mosdókagyló és bidé harminc centiméter távolságban.
  • Helyezze a WC-t és a bidét, amely meghaladja a harminc centimétert, nem ajánlott. Azonban ezeknek az eszközöknek az egymás közötti “szoros” elhelyezése is kellemetlenséget okoz. Ez az ember és egy nő közötti élettani jellemzőknek köszönhető. Ezért az eszközök közötti távolság a határokon belül húsz-harminc centiméter lesz a legmegfelelőbb.

  • Fürdő és mosogató – ajánlott távolság húsz centiméterben.
  • Távolság a fürdőtől a bidéig – harminc santimeters. Ugyanez vonatkozik a zuhanyra is.
  • Mosdókagyló és falfelszín, az oldalán – harminc centiméter.
  • A WC és a falfelület közötti különbség legalább húsz centiméter.
  • A falfelületről a bidéjig – harminc centiméter.
  • A zuhanykabin vagy a fürdőszoba a törülköző tulajdonosainak távolsága ötvenes-hetven centiméternek kell lennie.

  Ha van a fürdőszobában, a polcok fürdőszobai létesítményei, ajánlott hatvanhét – hetven centiméter távolságra helyezni a zuhanyzóból, mosogató vagy fürdőszoba tálból. Ez megkönnyíti őket, anélkül, hogy kellemetlenséget okozna.

  Az ergonómiai szabályokhoz ragaszkodva harmonikus funkcionális és kényelmes helyet hozhat létre a fürdőszobában vagy a fürdőszobában. A vízvezeték-berendezések használata sokkal kényelmesebb lesz, az indulás könnyebb, és a ház tisztaságának fenntartása kellemes folyamat lesz.

  A WC telepítése a saját kezével, többet megtudhatsz.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: