Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

A Bosch magas színvonalú háztartási készülékek gyártójaként ismert. A márkájú termékek vezető pozíciót foglalnak el a minősítésekben. A cikkben meg fogjuk vizsgálni a legjobb mosógépeket egy szárítási funkcióval, meg fogjuk mondani előnyüket és hátrányaikat, valamint tanácsot adunk a Bosch eszközök megválasztásáról.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Jellemzők és elvek elvét

A Bosch mosó- és szárítógépek Németországban készülnek. A két eszköz funkciói kombinálódnak ezekben az egységekben. Nemcsak a ruhákat törli, hanem távolítsa el a felesleges nedvességet is. Az ilyen eszközök lehetővé teszik a hatalom és az idő közgazdászait. A mosógép működésének elvét a Bosch szárítási funkcióval hasonló a standard analógokhoz. A szárítást fűtött levegő segítségével végezzük, amely a dobba behelyezve a préselt ruhákon keresztül halad, és elnyeli a maradék nedvességet.

Ezután a levegő nedvességének kondenzációja következik be. A dob folyamatában időről időre megváltoztatja a forgásirányt, a vászon egyenletesebb szárítását biztosítja. A Bosch választéka olyan eszközökkel rendelkezik, amelyek enyhe szárítási móddal rendelkeznek, amely hideg levegőn keresztül fordul elő. Az ilyen funkció optimális a vékony szövetek feldolgozásához, amely hajlamos a zsugorodásra. A Német Közgyűlés kiküszöböli a vászon szárításának lehetőségét bármilyen üzemmódban, ami nagyon fontos a szövet minőségéhez.

Ezeken a gépeken azonban a gyártó nagyobb figyelmet fordít a mosás minőségére, nem szárításra, mivel a modelltartományban külön szárítógépek vannak.

A szárítási és mosási program külön-külön szerepelhet.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Előnyök és hátrányok

A Bosch mosó- és szárítógépek mind a profik, mind a hátrányokkal rendelkeznek, fontolja meg az olvasás leírását. Az eszközök előnyei közül elsősorban a megtakarítások és az idő kiemeléséhez szükséges. Nem kell külön szárítót vásárolni, amely helyet foglal el és halad. A “2 in 1” aggregátumokat standard méretekben állítják elő, így csendesen illeszkednek mind a fürdőszobában, mind a konyhában. A hostessek örömmel fogják örömmel, hogy sokkal hasznosabb dolgot készítsenek maguknak az erkélyen, és várják, amíg meg nem szárad.

A mosógép szárítási funkcióval önállóan megbirkózik mindent, és pár óra alatt száraz fehérneműt termel. Egyes eszközöknek gyors szárítási módja van, amely lehetővé teszi, hogy a folyamatot szó szerint 40 perc alatt végezze el.

A nagy plusz sok eszköz jelenléte egy “egy akasztó” üzemmódban, amely nem csak a tiszta fehérneműt szárítja, hanem a gőzt is kezeli. Ez sima ruhát, majd ezt követően nem vasa a hegyet. Ilyen esetekben elegendő eltávolítani a dolgokat a műszerből, hajtogatni és tegye a ruhát. A drumhoz közvetlenül csatlakoztatott készletmotoroknak köszönhetően a rezgések jelentősen csökkentek a fonás és a zajok mosása során.

A beépített érzékelők automatikusan meghatározzák a foltok súlyát és típusát, amely lehetővé teszi, hogy a mosógép önállóan konfigurálja a kívánt tisztítási paramétereket. A 3D-Aquaspar funkció hozzájárul a ruházat egységes nedvesítéséhez, ezáltal növelve a készülék minőségét és a por teljes feloldódását. Az egyedülálló Activewater technológia biztosítja a vízmegtakarítást, a német márka megpróbál olyan termékeket gyártani, amelyek a legkevésbé ártalmakat alkalmazzák a természeti erőforrásokra. A VARIOPERFECT sorozatú dob speciális alakú, és a hátsó fal perforációval rendelkezik, a legjobb minőségű mosást biztosítja, és megakadályozza a vékony szövetek károsodását a megfelelő program kiválasztásakor.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Plusz márkás termékek és magas energiatakarékosság A +, A ++, A +++, a kiválasztott technikától függően. A mosószárító eszközök magas szintű sajtóval rendelkeznek, sok eszköz akár 2000 fordulat / perc, csökkenti a nedvesség mennyiségét, és lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsön szárazra. Egyes eszközöknek van egy memória funkciója, amely lehetővé teszi, hogy kedvenc beállításait egy programba lehessen egyesíteni, és az egyik gomb megnyomásával kapcsolja be őket.

Különálló tisztítási paraméterek konfigurálhatók egymástól függetlenül, például válasszon egy fokú vízmelegítési vagy szárítási módot, dobsebességet a lágyítás során, valamint további öblítés, áztatás.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

A Bosch szárítás mosógépek nagy számú módot tartalmaznak, köztük:

 • Gyors mosás, amely 15 perc alatt lehetővé teszi a ruhák frissességét;
 • intenzív, két órás, mély szennyeződések mosására szolgál;
 • Gyermekrendszer, amely a komp feldolgozás tisztítása mellett termel, amely lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a ruhák allergének eltávolítását.

Sajnos ez a fajta technológia olyan mínuszokkal rendelkezik, amellyel tudnia kell. Meg kell kezdeni, meg kell említeni a teljes száraz szárítás lehetetlenségét.

Ha 6 kg vászon van betöltve a dobba, akkor csak 3 kg száríthatja a készüléket. Nem kell teljes mértékben kitöltenie a gépgépet, vagy száraz dolgokat két megközelítésben, ha nem akar nedves fehérneműt, és szárítsa meg a szobában.

Összehasonlítva egy teljes körű szárítóval, a “2 in 1” aggregátumok emelése a funkcionális tervben. Például nincs gyors száradási mód, és az anyag típusának testreszabása. A mosó- és szárítógépek fő mínusza túl nagy villamosenergia-fogyasztás, még annak ellenére is, hogy az osztály energiatakarékos.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

A népszerű modellek áttekintése

A Bosch széles körű vágógépet kínál beépített szárítási móddal. Tekintsük a legnépszerűbb modelleket.

WDU28590oe

Ez a készülék 10 kg-os dobtal van felszerelve, amely 6 kg vászon szárítható. A 1400 fordulat / perc szkriptosztály az optimális állapotba kerül a vasalás előtt. Érintse meg a Direct DirectSelect kijelző megjelenítését Lehetővé teszi a kívánt mosási funkciók kiválasztását egy érintéshez. A kiválasztott paraméterek kiemelve a felhasználó kényelmét.

A terméknek 14 mosási módja van. Lehetőség van telepíteni a kombinált programot “mosás + szárítás a vászon” vagy csak “szárítás”. Amikor bekapcsolja a vasalási funkciót, a dolgokat egy komppal akadályozza, amely simítja a szövetet, és megkönnyíti a vas későbbi működését. Az Autodry program gyengéden szárítja a fehérneműt a kívánt fokozatnak, automatikusan beállíthatja a kívánt időt a szárításhoz. A kontaktus nélküli motoros ökoszilenc meghajtó jelenléte a készülék csendes működését biztosítja.

A 2. eszköz költsége az 1-ben 89990 rubel.

Beleértve, megvásárolhatja a mosógépekhez és a skála méretarányt.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Wkd28541oe

Beágyazott mosógép, amelynek kapacitása 7 kg-nál kapható 4 kg vászon egy megközelítésre. A keskeny egység maximális fordulatszáma 1400 fordulat / perc. Az egyedülálló Activewater technológia megmenti a vízfogyasztást, önmagában alkalmazza ezt a paramétert a terhelés tömegétől függően. Ez nem tükröződik a mosás minőségében.

Az eszköz által ellenőrzött forgóhimbát létrehozó egyik a 14 mosási programok, és a gombok a vezérlőpulton, amelyek közé tartozhatnak más paraméterek.

Különösen azt kell kiemelni a mosási mód gyermekruházat, amely nemcsak hatékonyan és finoman megzavarja hagy foltot, hanem emellett öblítők dolgokat végül távolítsa el a maradék mosópor.

Aquastop rendszer megakadályozza a készülék szivárgását. A berendezés ára 12.8990 rubel.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Tippek a választáshoz

Mosó- és szárítógép kiválasztásakor a következő ajánlásokra kell összpontosítania, amely segíti az illetékes vásárlást.

 • Kapacitás. Kezdeni, válassza ki a dob térfogatát, ez attól függ, hogy milyen emberek száma a családodban. Ha nem több, mint három ember, akkor elég, hogy vásároljon egy “alátét”, kapacitása 6-7 kg. A nagy családok esetében az optimális modell 9 kg-os dobmennyiségű modell lesz.
 • Forgatókönyv. A szárítási mód hatékonysága közvetlenül az előírási osztálytól függ. Minél jobb a ruhákat lenyomva, annál kisebb a nedvesség mennyisége, és száraz, és száraz lesz, sokkal könnyebb lesz. A német Bosch gyártó az aggregátumokat 2000 fordulat / perc sebességgel növeli az aggregátumokat. Rendszerint elég 500-1200 fordulat / perc. A kényelmes funkció képes lesz független sebességsebesség beállításra.
 • Gabarits. A készülék mérete a dob kapacitásától függ. A Bosch számos mosógépet kínál, beleértve a keskeny. Az ilyen modellek mennyisége nem haladja meg a 6 kg-t, de ez elég elég egy kis család számára. Közvetlenül a boltba való belépés előtt mérje meg a mosógéphez tervezett hely területét. Különös figyelmet fordítanak az ajtó szélességére, fontos, hogy ez a paraméter meghaladja a mosógép szélességét a további kellemetlenségek elkerülése érdekében.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

További funkciók

Különös figyelmet kell fordítani az eszköz funkcionalitására. Minden funkció megkönnyíti a háziasszony munkáját, ugyanakkor növeli az aggregátum költségeit.

Próbáljon meg egy olyan gépkocsit választani, amellyel nem kell túlfizetnie a felesleges kiegészítéseket.

 • Fontos szempont egy csendes rezsim jelenléte, amely elriasztja a vibrációt, amikor dolgozik. Ez lehetővé teszi, hogy éjjel biztonságosan használjon mosószárító gépet, és biztos legyen benne, hogy nem akadályozza meg a szomszédokat.
 • A mosás késedelme – ez egy olyan időzítő, amely az egység működését a hozzárendelt időpontban futtatja. Terhelés fehérnemű, öntsön por és állítsa be az órák számát, amelyen keresztül meg akarja indítani a mosást, akkor a készülék mindent megtesz.
 • Figyeljen a mosási programok számára, legalább 5: gyors, gyapot, szintetikus, gyapjú, vékony szövetek. A szárítás csodálatos kiegészítése lesz a “függő” módban, amely eltűnik a dolgokat, ami a szövetet simábbá teszi. Ezután lehajthatja a dolgokat a szekrénybe, vagy próbálja meg a vasat, ami jelentősen kevesebb időt vesz igénybe.
 • Győződjön meg róla, hogy jó biztonsági rendszerben van. Győződjön meg róla, hogy zárja le a nyílást, amely megakadályozza, hogy a mosás közben megnyitja. Nem felesleges védelem a szivárgások ellen, a habzás és az ágynemű egyensúlyhiánya a dobban. Az oldalfalak további üvegszigetelő és kettős szigetelése megakadályozza, hogy a vászon szárítása közben égesse meg az égési képességet, mivel nagyon forró gőzzel történik.
 • Energiaosztály. Mosógépek szárítási funkcióval 1,5-szer több villamos energiát fogyasztanak, mint a szabványos modellek. Ez befolyásolja a villamosenergia-számlákat. Az optimális vásárlás az A, A + és A. energiafogyasztási osztály összessége lesz++. Ez egy kicsit több, mint a szabványos modellek, de ugyanakkor megmenti a jó villamos energiát.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

Hogyan kell használni?

Az algoritmus a Bosch mosó- és szárítógép használatához egyszerű.

 • Kapcsolja be a gépet a Start gombra kattintva. Nyissa ki a sraffozás és a terhelés fehérneműt. A képernyő kiemeli az eszközterhelést. Luc.
 • Töltse ki a speciális rekesz mosóporral és légkondicionálóval vászonhoz.
 • Válassza ki a mosási programot és a szárítási módot. A kezelőpanel használata, kapcsolja be a további funkciókat, például újra öblítse le, szárítva vasalással és más.
 • Kattintson a Start gombra.
 • Ha szeretné, használhatja a halasztott mosási funkciót, ha a gyártó biztosítja. Ehhez állítsa be az időzítőt a beállításokba, és az egység önállóan indítja el a mosást a korábban kiválasztott beállításokkal az időzítőben megadott órák számával.

Mosógépek Bosch szárítási funkcióval

A következő áttekintés a Bosch WVH28540 mosógép szárítással.

Kamat cikk
( Még nincs értékelés )
Ossza meg barátaival
123
Megjegyzés hozzáadása