Mosógépek “slavda”

A “Slavla” mosógépek a félautomata háztartási eszközök kategóriájába tartoznak. Gyakran megvásárolják az országba történő telepítésre. Ma a cikkünkben a háztartási aggregátumok legnépszerűbb modelljeit a “Slavda” cégtől fogjuk megismerni, és megismerkednek az eszközök működési szabályaival és javításával.

Aktuális modellek

A “Slavda” mosógépet a hazai piacon különböző módosítások (3 kg, 4 kg, 5 kg, 6 kg, spin és anélkül, valamint más további funkciókkal) mutatják be. Ma az anyagunkban a háztartási aggregátumok legnépszerűbb modelljeit a “Slavda” -ból, valamint a fő jellemzőiket olvassuk.

Ws-40pet

Ezt a gépet kompakt méretek jellemzik. Maximális dobadási arány – 4 kg. A készülék a függőleges típusú kategóriára vonatkozik – ennek megfelelően a piszkos ágynemű betöltése a tartály tetején lévő lyukon keresztül történik. 2 mosási program van, ahonnan a felhasználó választhatja a legmegfelelőbbet.

A gyártó az Imbalance Control funkciót szolgáltatta a modellben. Ennek a jellemzőnek köszönhetően a fehérnemű egyenletesen elhelyezhető a tartályban. Így lehet, hogy nem félsz a véletlenszerű károktól. Eszköz energiafogyasztás – a.

Ez azt jelenti, hogy a WS-40PET “Slavda” gép használata lehetővé teszi, hogy csökkentse az elektromos áramlási költségeket.

WS-30ET

A modell dobjának térfogata valamivel alacsonyabb, mint a fent leírt modell. Így, Egy mosáshoz akár 3 kilogramm piszkos vászon is tisztítható. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a vezérlőberendezés teljesen kézi, függetlenül beállíthatja az összes mosási paramétert. Ezenkívül fontos megjegyezni, hogy a gép kialakításában a közvetlen meghajtású motor jelenléte biztosított. Külső jellemzői szerint a modellnek kompakt méretei vannak. Ennek megfelelően, ha szükséges, könnyen szállítható egy másik helyre. A WS-30ET modell a hostelben élő dacketeket és diákokat választja.

WS-35E

A motor eszközt nagy teljesítmény jellemzi. Az írógép használata Nincs szükség álló vízellátásra. A készülék fel van szerelve egy speciális funkciója fehérnemű, így nem tud egy piszkos dolog a tartályban is, ha a mosás már elkezdődött (érdemes megjegyezni, a lehető legnagyobb mennyiségű terhelés – 3,5 kg). Az automatikus fordított a gépbe beépül, így a ruháid nem zavarják és a mosási folyamat során rohannak. Szintén modell Cserélhető és mosott szűrővel rendelkezik, amely hozzájárul a halom és a pelyhek elfogásához.

Működési szabályok

Használja a mosógépet a “Slavda” márkából szigorúan megfelel az üzemeltetési kézikönyvnek, amely egy háztartási eszközzel szabványos. Tehát a gép alapos előkészítését kell töltenie. Először is, az aggregátum telepítésére alkalmas hely kiválasztására vonatkozik. Előnyben részesítik a kemény és sima felületeket, valamint kerülni kell a közvetlen napfény és az elektromos hőforrások eszközére gyakorolt ​​hatását.

A piszkos fehérnemű elhelyezése előtt a dob gépbe, Meg kell távolítania az összes zsebet, a szintetikus dolgok ajánlott, hogy kifelé forduljanak, a szalagok és az övek ajánlottak. Az ágyneműt a vonatkozó kategóriák szerint kell festeni (az anyagtól függően a szennyezés intenzitása, a színpaletta). A gépet a gépben le kell hajtani, és figyelembe kell vennie a megengedett kötetet.

Ezután ki kell választania a mosási módot (a konkrét eszközmodelltől függően számos módja van). Ne felejtsd el elaludni vagy öntsük mosószert. E folyamatok befejezése után meg kell zárni a tartályfedelet, valamint az időzítőt. A specifikus időmosás attól függ, hogy milyen szövetet készítettek, valamint a szennyezés intenzitásától.

Ha a modell öblítési funkciót biztosít, akkor a mosás vége után ajánlott használni ezt a funkciót. Ezt szem előtt kell tartani, hogy a gépet nagyrészt a gép automatikusan elvezeti a vizet, azonban a folyadék maradékait kézzel kell elvezetni a megfelelő tömlő segítségével. A mosás vége után nem ajánlott azonnal lezárni a háztartási eszköz fedelét.

Hagyja nyitva egy ideig, hogy ne kezdjen el formázni a penész vagy kellemetlen szagokat.

Hogyan kell felújítani?

A jótállási időszak időtartama alatt bármilyen probléma esetén a háztartási eszközök javítását egy gyártó végzi, amelynek költségei (és ez vonatkozhat mind az egyes részek cseréjére, mind a gép teljes cseréjére). Azonban ez az időszak után a hibás működés függetlenül a háztartási egység tulajdonosát jelent meg. Tekintsük a Slavda mosógépeinek legnépszerűbb bontását, valamint a javításuk rendszereit.

 • Ha bekapcsolja az eszközt a hálózati rácsban A motor gép nem indul el, Ezután ellenőrizze a feszültség elérhetőségét, mivel a valószínűsége a készüléket egy nem működő csatlakozóhoz csatlakoztatta. Ezenkívül valószínűségi károkat lehet leválasztani a huzalból az idő relé termináljából, a járműbontásban vagy az elektromos kábelkárosodásból.
 • Ha Az aktivátor forog, de a mosás még mindig rögzített, Ezután csökkenteni kell a piszkos vászon mennyiségét. Valószínűleg jelentősen túlterheltél a gépet.
 • Alacsony mosási intenzitással Ellenőriznie kell az övfeszítő szintet.
 • Túl szoros övfeszültséggel Az ilyen üzemzavarok az elektromos motor vagy az eszköz intenzív rezgéseinek nehéz elindítása jelentkezhetnek.
 • Ha a gép bekapcsolásakor Az elektromos motor elindult, de az aktivátor nem kezdte forgatni, Ezután ennek oka, valószínűleg egy öv Zerk lett.
 • Ha a víz elfordul az autóból, Ezután ellenőriznie kell a tömlő integritását.

Ezt szem előtt kell tartani A legnépszerűbb bontásokat, valamint az eliminációs módszereket a használati utasítás ismerteti. A gyártó által regisztrált ajánlásai által vezetett, könnyen javíthatja a gépet. Ugyanakkor, ha nem biztos abban, hogy a képességeidről van szó, és nincs a szükséges tudásmennyiség, kérjen segítséget egy szakembertől. Emlékezz arra A műszaki eszköz működésének téves beavatkozása komolyabb problémákat okozhat.

Értékelések áttekintése

Általánosságban meg kell jegyezni, hogy a felhasználók a mosógépek „Slavla”, valamint a műszaki szakértők azt jelzik, hogy a háztartási készülékek nagyon jó minőségű. Ezenkívül az ár és a minőségi arány gyakorlatilag tökéletes. Az előnyök közül a vevők általában megkülönböztetik az ilyen jellegzetességeket:

 • Csendes munka (A gép is telepíthető még azoknál a szobákban, ahol a kisgyermekek és az idősek élnek – az egység nem fog további kényelmetlenséget biztosítani a háztartások számára);
 • Egyszerű menedzsment (Minden személy képes lesz kitalálni, hogy a “Slavda” gép vezérlése, még akkor is, ha nincs volumetriai technikai ismerete);
 • Kompakt méret és kis súly (A készülék még kis helyiségekben is illeszkedik, könnyen szállítható);
 • a mosószer használata;
 • Kiváló minőségű mosás (A gép a legkülönbözőbb természetű foltokkal) és t. D.

  A pozitív oldalakon kívül azonban a felhasználók néhány hátrányt mutatnak:

  • Megbízhatatlan tervezés;
  • rosszul gondolkodó piszkos vízleeresztő rendszer;
  • Alacsony minőségű hálózati kábel.

  Így a felhasználók azt javasolják, hogy értékeljék az eszköz előnyeit és hátrányait, mielőtt személyes használatát vásárolnánk.

  Arról, hogy mi a mosógépek “Sloda”, nézd meg a következő videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: