Script ikon egy mosógépen: Megnevezés, A funkció használata

A modern háztartási készülékek eladók nagyszámú változatos mosógépet kínálnak. Mindannyian eltérnek egymástól az ár, a tervezés, a gyártó, az országszerelés, a rendelkezésre állás vagy bizonyos funkciók hiánya.

De bármi is a mosógép modellje választotta a vevőt, mindegyikben van egy előírás funkció. Ez a funkció nagyon fontos a mosási folyamat során, és a műszerfalon egy speciális ikonra van jelölve.

Mi néz ki?

Világhírű gyártók automata mosógépek, mint például Bosch, Indesit, Ariston, Samsung, LG Minden modellben ábrázolja a spin szimbólumot csavart spirálok formájában. Az ebben az ikonon lévő fürtök száma jelentéktelenül eltérő lehet a gyártótól függően.

Amellett, hogy különböző modellekben ez a gomb alakulhat, és lehet mindkettő és ovális. Az előírás gomb színjelző funkciója szintén nincs jelen minden modellben. Ha az indikátor elérhető, akkor mind a gomb fölé, mind az alatta, mind pedig az oldalán található. A jelző színe hagyományosan sárga, narancssárga vagy kék.

De bármi is van a “FAT” jelzéssel, a “mosás” összes modelljében, amely a műszerfalon található.

Osztályok és technológia

Az automatikus írógépben használt spin technológia az, hogy Amikor ketyeg, a dobja nagyon magas fordulatú. Ennek eredményeként a nyers fehérneműt a dob falai ellen nyomják. És a felesleges víz speciális lyukakon keresztül áramlik, és a szivattyúval szivattyúz.

Attól függően, hogy a gép a fehérnemű megnyomása, Minden aggregátum 4 fokozatra oszlik, és az A, B, C, D latin betűk jelölik. A spin-osztályról szóló információk szükségszerűen a működési utasítások jelennek meg, amelyek mindegyik berendezésben szerepelnek. Annak érdekében, hogy megtudja, hogy az osztály hogyan tartalmazza a gép modelljét, a vizsgálati szakaszban a szükséges kutatásokat elvégzik.

A lényege az ilyen vizsgálatok, hogy fehérnemű fektetik a dob, ugyanabból az anyagból készítményt indult, és a mosási folyamat elindul. A fehérnemű a mosás előtt és után mérlegelte. Minél kisebb a különbség ezeken a mutatók között, annál nagyobb a gépgép klíringosztálya:

 • Az első osztályba vagy A osztály tartalmazzon olyan készülékeket, ahol a fonás utáni fehérnemű páratartalma 45% alatt van;
 • a második osztályba vagy B osztály tartalmazzák az autókat, ahol a préselt ágynemű nedvességjelzője nem éri el az 55% -ot;
 • a harmadik osztályba vagy C. osztály Ez az aggregátumok attribútuma, amelyben a fehérnemű sürgetése után nem volt nedves, legfeljebb 64%;
 • a negyedik osztályba vagy D osztály A gépek meghatározása, ahol a vászon nedvességtartalom meghaladja a 65% -ot.

Természetesen minden vásárló, amikor kiválasztják egy ilyen szükséges háztartási készülék, mint egy automata mosógép, szeretne vásárolni egy modellt egy magasabb energiatakarékos osztály és egy előírás osztályban. Azonban, mielőtt egy adott modell javára választaná, tudnia kell, hogy Minél magasabb az előírási osztály, annál erősebb a fehérnemű ebben a folyamatban a dob falai ellen nyomódik. És ez lehet a szövet kopásának és a mélyversenyek kialakulásának oka, különösen akkor, ha az autót tervezik, finom szövetfajok mossuk.

Ha a magas előírási osztály kiválasztott modelljében figyelmet kell fordítania a forradalmak sebességének elérhetőségére a lágyítás során.

És ha kiválasztja, érdemes figyelmet fordítani egy ilyen funkcióra A parancsfájl törlése. Ez az üzemmód akkor lesz szükség, ha van egy jel, amely tiltja a dob szárítást a ruhák címkéjén.

Ha egy adott modell nyomásmódjával magas revs jelen van, növeli az eszköz rezgését. Ezt a tényt a beágyazott technológia kiválasztásakor figyelembe kell venni. Minél magasabb a forgalom, annál nagyobb a rezgés, annál nagyobb a távolság a mosógéptől a bútorházba. Ez elkerüli a háztartási eszköz ütését a kabinet vagy a pult falán.

A rezsim megfelelő használata

A legtöbb modellben a drum egy vagy egy másik forgatása a lágyítás során a mosási programban van, és a szövet típusától függ. Minél több sűrűbb és nehezebb szövet, annál nagyobb erőre van szüksége egy írógéphez, hogy összenyomódjon, annál nagyobb fordulatot hajt végre dobból.

És fordítva, a kiválasztott “finom mosás” vagy “vékony szövet” A programba ágyazott fordulatszámok száma minimálisra csökken.

Az intelligens menüvel rendelkező gépek új modelljeiben a felhasználó kiválaszthatja a már kiválasztott mosási program nyomásintenzitását. A doborvosok száma az Intellektuális üzemmódban való lágyítás során kibővíthető, és csökkenti a programhoz képest. Ehhez kövesse az adott algoritmust.

 1. Csatlakoztassa a készüléket a tápegységhez.
 2. Nyomja meg a bekapcsológombot.
 3. Töltse le a fehérneműt a dobban.
 4. Válassza ki a kívánt mosási programot. Ebben az esetben az eredményjelző vagy a megfelelő számjegy az eredménytábla jelzi, hogy az e módra programozott fordulatszámok száma.
 5. Megváltoztatásához ez a mutató, akkor meg kell nyomni egy gombot, amely a spirál húzott, amíg a szükséges számú dob fordulat jelennek meg a képernyőn.
 6. Ezután kattintson a “Start” vagy a “Start” gombra

Így a gép mossa a fehérneműt a mód feldolgozott állapotban, és nyomja meg az az erő, amely a felhasználó által választott.

Egy vagy más nyomásintenzitás kiválasztásakor figyelmet kell fordítania néhány funkcióra, Amely segít meghatározni a dob sebességét, és elkerüli a technológiai munka működésének megakadályozását.

 1. A dobba betöltött kevesebb ágynemű, az alsónak kell lennie Forrásintenzitás.
 2. Nem ajánlott mosni és nyomja meg a dolgokat egyre, Mivel a nagy dobforgalom és a kisméretű vászon megszakíthatja a dobot tartó kötőelemeket, és a bontásaihoz vezethet.
 3. Néha az 1 vagy 2 dolog súlya nem elegendő ahhoz, hogy a rendszer megtisztította a dobot. Ebben az esetben hiba jelenik meg a megfelelő kóddal a kijelzőn. A gyakran találkozott hibakódok dekódolása a hazai eszköz utasításaiban található.
 4. Nem lehet más dolgokat mosni a térfogat szempontjából, mivel a kicsi nagy és nagy csomókba kerül. Emiatt, amikor a ketyegés, a vászon nem lesz képes egyenesen elosztani a dobot, ami szintén hiba lép fel.

Tehát az első pillantásra látható, a legegyszerűbb Popper funkciónak sok rejtett funkciója lehet. A berendezések munkájának meghibásodásainak elkerülése, valamint a végső varrási szakaszhoz kapcsolódó bontások előfordulása érdekében meg kell felelnie a “Upong” rendszer használatának egyszerű szabályainak.

Vizuálisan bemutatta a “spin” módot a cselekvésben.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: