A Grain Crossbills “Vorthern” áttekintése

A szarvasmarha-takarmány biztosítása a mezőgazdaság fontos része. Az ipari körülmények csiszolására gabona, különleges zúzás eszközöket használnak, amely képes kezelni a nagy mennyiségű anyag. De van egy hasonló technika a magánhasználat számára. A gyártó az “Vortex” cég.

Sajátosságok

A gyártó technikája nagyon népszerű a jellemzői rovására. Ezek közül kiemelheti a következőket.

  1. Alacsony ár. Ha minimális költséggel szüksége van egy gabona chopperre, akkor ez az opció tökéletes az Ön számára. Nem kell drága felszerelést szerezni, ha csak a legalapvetőbb akciókat kell végrehajtania.
  2. Megbízhatóság és minőség. A vortex termékeket nagyvállalatoknál hozták létre, ahol háztartási berendezést és anyagokat használnak. A teljes tartomány teljesen tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel a szükséges szabványoknak. A gyártási szakaszban minden modell a legmagasabb minőségű ellenőrzésnek van kitéve, amelynek következtében a hibás termékek bevételének valószínűsége csökken.
  3. Kizsákmányolás. Annak a ténynek köszönhetően, hogy ez a technika nagyon egyszerű mind a struktúrájában, mind a felhasználási módban, az egyszerű fogyasztónak nincs semmi problémája annak érdekében, hogy megtudja, hogyan kell kezelni azt.

Hatótávolság

Most érdemes megnézni a modelltartományt. Ez segít abban, hogy jobban megismerje az egyes eszközök műszaki jellemzőivel és előnyeit.

ZD-350

Maximális egyszerű és érthető chopper takarmány. A design egy szabványos négyzet alakú rekesz, amelyben a gabona betöltődik. A 1350 W-os teljesítményű elektromos motor telepítve volt. Ez biztosítja az anyag gyors csiszolását, hogy különböző típusú gabonatermékek cselekedhetnek. 5,85 kg súlya lehetővé teszi, hogy elviselje és szállítsa ezt a készüléket.

A hajótest tartós fémből készül, amely megvédi az eszköz belső kialakítását, miközben nem veszítette el.

A legfontosabb mutató a teljesítmény. A ZD-350 esetében 350 kg száraz takarmány / óra. Méretek – 280x280x310 mm, bunker térfogat – 10 liter.

ZD-400

Ez a módosított modell különbözik az előzőtől, amely 1550 W-os kapacitással rendelkező produktív motorral van ellátva, amellyel a gabonatermék munkamennyisége nőtt. A művelet egy órájában 400 kg szárazanyagot kezelhet.

ZD-350K

Olcsó buborék, amellyel az állatállomány takarmányt készíthet. A gabonatermesztés kényelmét egy nagy rekesz biztosítja. A telepítés a tartályhoz való összegyűjtés telepítése. A szerkezet szilárdsága egy fémháznak felel meg, amely lehetővé teszi a technikát, hogy ellenálljon a fizikai erőfeszítésnek és a kárnak.

Ami a technikai jellemzőket illeti, közülük 1350 W-os elektromos motor teljesítményét jelölheti meg. Az ilyen mutató lehetővé teszi, hogy a gabonafélék akár 350 kg-os anyagot is feldolgozzák óránként. A tartály térfogata 14 liter, tömeg – 5,1 kg, amelynek következtében ez a készülék egy kis térben bármilyen probléma nélkül helyezhető el.

Szintén egyszerű és szállítás. Méretek ZD-350K 245x245x500 mm.

ZD-400K

Egy fejlettebb modell, amely nem különbözik a múltbeli kizsákmányolástól és a munka elvétől. A fő különbségek az egyes specifikációk. Ezek közül kiemelheti az elektromos motor megnövekedett teljesítményét 1550 W-ra. Ennek a javításnak köszönhetően a termelékenység növekedett, és most 400 kg száraz takarmány / óra. Érdemes megjegyezni, hogy a méretek és a súly ugyanaz maradtak, így ez a modell előnyösebb azoknak a fogyasztóknak, akik hatékonyabb technikát igényelnek.

Az eredmény szerint a felülvizsgálat azt lehet mondani, hogy a “Whirlwind” gabonatermékek modelltartománya nem gazdag egy fajta. De ez a tartomány ezek az aggregátumok, amelyek a belföldi körülmények között elegendő az állatok és a madarak bilettéhez.

Erősebb modellek állnak rendelkezésre, ha szükség van a nagyobb teljesítményre.

Hogyan kell használni?

A szemcsés aprítók működésének folyamata több lépést tartalmaz.

  1. Szerelje be a készüléket a tartályba, ahol a feldolgozott anyag csökken. Fontos, hogy a technika állandó helyzetben van.
  2. Zárja le a csappantyút és töltse ki a gabona bunkert. Ezt követően kapcsolja be a készüléket a kapcsoló aktiválásával.
  3. Várjon 2 másodpercet, hogy a motor tárcsázza az optimális számú fordulatszámot. Majd zárja be a csappantyút a 3/4-es területen.
  4. A készülék indítása után nézze meg a kész anyag szintjét, nem érte el az alsó hálót. A csomag kitöltése esetén ürítse ki és kapcsolja be újra a Grainbillet.
  5. Ha teljesen feldolgozott az összes anyagot, zárja be a fedelet, kapcsolja ki a készüléket a kapcsolóval, majd húzza ki a tápkábelt.

Ne felejtsük el, hogy a munka fő részét elektromos motor végzi, így a készülék belsejében lévő nedvesség tilos. Ez magában foglalja a gabonát is, mert nem lehet nedvesíteni és szemetet, kis köveket, mindezt, hogy mit kell jutni a vágási késekbe, negatívan befolyásolhatják az eszköz működését.

Hogy megismerkedjen a technológia szerkezetével, tanulja meg a használati utasítást. Ott, az alapinformációk mellett, megtudhatja az ilyen elem javításának és cseréjének részleteit, mint szita.

Fontos biztonság, ezért a chopper csak rendeltetésszerűen.

Értékelések áttekintése

A fő előnyök között a felhasználók jelzik a készülék teljesítményét. Nemcsak gabonával, hanem magvakkal, lisztet és minden, amit állati takarmányhoz és madárhoz is használnak. Ezenkívül a plusz megbízhatóságnak tekinthető. A legtöbb vásárló elégedett azzal, hogy a “forgószél” Grainbankok sok éven át szolgáltak nekik.

Azok az emberek, akik először vásároltak egy ilyen technikát, az előnye az egyszerű működés. Érdemes azt mondani, hogy a fogyasztók kis súlyt és méreteket ünnepelnek, mivel nincsenek problémák az aggregátumok elhelyezésével.

Hátrányok vannak, és a legfontosabbak a túlzott hatalom. A felhasználók elégedetlenek, hogy nincs lehetőség egy bizonyos gabonatörő méretre. Ehelyett az eszköz szinte a lisztben csiszol, ezért nehéz az élelmiszerek betakarítása, vagy más típusú kultúrákkal keverje össze.

A vortex gabona átkerül az alábbi videóban.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: