A Willow kecske “Kilmarnok” és az ellátás szabályai

Kilmarnock szépen illeszkedik minden tájkép kialakításában. IVA a törzsön, vastag lombokkal a földön vonzza a figyelmet és a lenyűgözőeket. Gyakrabban az úgynevezett “figyelés”. Nézzük meg, miért döntsön meg a tervezők pontosan ezt a IVI-t, beszéljünk a leszállásról és a gondozásról.

Leírás

Kilmarnok – dekoratív fa, vacinalizálva a személyzeten. A fűzozás koronáját egy vastag esernyő formanyomtatvány jellemzi. A fa hajtások általában elérik a földet. A leveleknek hosszúkás formája van egy matt zöld színű, a lombozat bukása sárga színű. Az UVA kecske általában 100-130 cm méretű, valamint szélességben – 150-180 cm. Iva kecske “Kilmarnok” – Egyszerű növény.

Leszállás

Kilmarnock – alacsony, dekoratív fa, szerető fény és nem hordozó árvíz. Ezért a szerszámot jobban be kell ültetni a nyitott területen, ahol nincs talajláz. Nem rendelkezik különleges követelményekkel a különleges követelmények talajjára, de jobb, ha a kultúrát évente két alkalommal táplálja. A műtrágya fa lehet ásványi műtrágyák fűzfa.

Ha a régióban különösen súlyos tél, akkor a “Kilmarnok” nem felel meg neked. Ilyen régiókban jobb, ha páratlan fűzfa.

A leszállás jobb, ha kora tavaszi vagy késő őszi. Számos ajánlás van, amely követően egy gyönyörű kis fát termel egy vastag koronával egy törzsön.

  1. Válasszon egy helyet a fa számára, figyelembe véve a fűzfák és a webhely tervezésének preferenciáit.
  2. Előkészít. A gödörnek körülbelül 0,5 méteres mélységnek és szélességnek kell lennie. A gödör alján feküdt a 15-20 cm vastag vízelvezetést. A vízelvezetés jobb a törött téglából, ami megakadályozza a gyökereket. A vízelvezetés tetején ásványi műtrágyával vagy komposztdal kell kitölteni a talajt. A leszállási gödör készen áll.
  3. Leszállási fűz. Az elkészített gödörben helyezzen egy fa vágót. A dugványokat fel kell készíteni a leszállásra, vagyis gyökér van. Ehhez a dugványokat a leszállás előtt 2 héttel a vízbe helyezik. A trágya és elaludt szárakkal kevert szárazföldek. A talaj egy kis minta és öntözött.

Örökké gondoskodik

Locsolás

Miután egy fát helyeztél, hetente 1-2 alkalommal kell öntözni. Ellenőrizze a talaj körüli talajt – ha a talaj kiszárad és reped, akkor először pólusnak kell lennie, majd szétesnek. Legyen óvatos: ha az öntözés víz nem eshet a fa leveleire. A megfelelő öntözés figyelmezteti a gombák betegségeit.

Műtrágya és alárendelt

Ne felejtsd el megtermékenyíteni a talajt a fa törzse körül. Az etetés évente kétszer történik. A talaj típusától függően meg kell választania a műtrágyákat. Leggyakrabban a speciális ásványi műtrágyák alkalmasak a fűzfa számára, de használhatod és nedves, komposztot, tavasszal érdemes etetni 60-80 g nitroammofoski.

A talaj kertjei leggyakrabban az ásványi anyagokban gazdagok, de kevés szerves anyag van benne. Ezért jobb, ha mindig válasszon szerves műtrágyát.

Télen gondoskodik

Téli ellátás nem szükséges. A legfontosabb dolog az, hogy elkészítsünk egy IVI-t a télen. Ehhez kívánatos a fa törzsét harapni. FIGYELMEZTETÉS: A télen egy fiatal fa törzsét szigetelték.

Ritkítás

Ahhoz, hogy egy szép Krona fűz a törzsre, meg kell emlékezni az ágak vágására. A fiatal fák különösen szükségük van vágásra, különösen három évig. A felvételeket általában a virágzás befejezése után vágják le. A kis palánták kivágása után legalább egy aktív vese lehet. A hosszú ágakat kétharmadba vágják, az ilyen vágás hozzájárul a vastag fűzfa korona aktív növekedéséhez és átvételéhez.

Reprodukció

Kilmarnok reprodukálja a vakcinázást vagy magokat. A dugványokkal való reprodukció ritkán adja meg a várt eredményt. De ha úgy dönt, hogy önmagát terjeszti a kecske IVI-t, akkor magokat kell gyűjtenie, és azonnal vetözöm őket. Ha a magok felett, akkor jól fognak melegen. Ez a folyamat azonban időigényes, és a nonprofesszionálisok jobbak ahhoz, hogy az óvodában megnövekedett palántákat vegyenek fel.

Betegségek és kártevők

IVA “Kilmarnok” kellően ellenáll a betegségeknek, de még mindig megtörténhet, hogy a fa beteg. A fertőzött fa azonnal meghatározható.

  • Puffadt harmat. Leggyakrabban az enyhe pilew ram. Ez a gomba fehér virágzik a leveleken. A fertőzött levelek gyorsan sárga és esik. Kezelje az érintett kultúrát a fák gombaellenes szerekkel, és a sárgás és az érintett levelek eltávolítása és égetése. Szükség van arra is, hogy összegyűjtse az összes elesett leveleket a fán és égesse őket.

  • Fekete pöttyös. Van egy másik betegség – “fekete folt”, amelyet a gombák is okoznak. Ezt a betegséget fungicidekkel kezeljük. A gombás betegség megelőzésére a fungicidefát a legjobban tavasszal és ősszel használják.

  • Heg. Néha a bőséges esőzések idején Kilmarnock egy párral fertőzhető. Ez a betegség könnyen meghatározhatja a fa koronáját, úgy néz ki, mint egy égett tűz. Meg kell küzdenie ezt a betegséget a következő séma szerint: Minden szennyezett hajtás, ágak, levelek vágják és égetnek. A sérülések helyeit réz erőteljes és kenet olajfestékkel vagy olajjal kell kezelni.

Gyakran kecske ivi befolyásolja a kártevőket.

  • Virágrepülés. Virágos lárvák esznek lombozat, hajtások és lábak fűz. Azok közül, akik a talajba kerültek, elpusztítják a gyökereket. Ezért, hogy küzdjünk, a törzs és a talaj körül a fűzfa permeteznek a kálium-mangartee gyenge megoldása hetente.
  • Yves leaver sztrájkja a fa leveleit. Az érintett levelek csavartak a csőbe. A Java Lejegység elleni küzdelemhez használja a “Phytoverm” vagy a “Desisis” dupla permetezést.

Fűzfa tájképben

A fekvő fűzfák egyre népszerűbbek a tájtervezésben. Az eredeti alakja és a kis méret miatt gyönyörűen illeszkednek a webhely kialakításában. Figyelembe véve az üzem általa, a helyszín szabad választása a helyszínen nagyobb lehetőséget nyújt a legeredetibb tervezési megoldások létrehozására. Ez a növény könnyen beágyazható bármilyen készítménybe.

A kecske IVA egy keményen ültethető a száraz áram mellett. Ezt a kompozíciót gyakran használják a japán stílusú kis kertekben.

Mivel a fa méretei kicsiek, ez a növény gyönyörű és harmonikusan illeszkedik az alpesi dia kompozícióba egy kis vízeséssel. Tavasszal, amikor Kilmarnock virágzik, egy ilyen fajta lenyűgöző. És nyáron, amikor virágok virágzik, szövés Az IWA egy gyönyörű zöld háttér az egész összetétel.

A közelmúltban egy nagyon népszerű tervező trükk: zöldség vízesés. Három fűzfa ültetett körbe oly módon, hogy ágakat később leesik, megteremtve a vízesés illúzióját. Külföldön fák feküdt kövek vagy befejező anyagok vízeséshez. Belül, a határ és a fák között, kavicsok béleltek. Ennek eredményeként a készítmény egy zöld növényi vízeséshez hasonlít. Nagyon hatással van.

A “Kilmarnok” használatát a webhely kialakításában is használják, egyetlen összetételként. Ilyen designban, az IVA a törzsre emlékeztetik a zöld esernyőt. A nyitott telken, ültetett egy fát, és a többi tér pázsit borítja.

Egy ilyen összetétel vastag lombozat a földre vonzza a figyelmet és a lenyűgöző.

További információ a Goat Iva “Kilmarnok” Nézd meg az alábbi videót.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: