Astilba Rennis: Leírás, leszállás és gondozás

  A lybaceous növény Astilba Rennis könnyű légszínekkel rendelkezik, amelyhez sok kertész értékeli. A kultúra kitölti a kertet a mágikus légkörben, és tökéletesen illeszkedik minden típusú tájtervezéshez. A virágzás során mesés fajokat hoz létre. Ezt a faj nevét a Botany G alkotójának neve fogadta. Bérbeadás.

  Sajátosságok

  Az Astilba Rennis várható élettartama – akár 15 évig. A növény nagysága, valamint a sokféleképességének megjelenése a változatotől függ. Átlagosan a tenyészet magassága 80-100 cm, bár vannak olyan fajták, amelyek elérik a 2 m-t.

  A fehér bolyhos izzók különböző kis ágakon alakultak ki. A virágzás időtartamát a fajta jellemzői is határozzák meg, átlagosan ezúttal június és augusztus közepéig.

  A növény könnyűbb megjelenését a levelek szokatlan megjelenése magyarázza. Ezek a nyitott, faragott, először barna árnyalatú, felnőttkori zöld színű, és őszén vöröses. Gyökeres rendszer vizelet, masszív, tolerálja a téli jól és a hőmérséklet -35 Celsius fokig. A régi gyökerek évente elhalványulnak, de az új vesék a tetején vannak kialakítva, amelyből a friss gyökerek kaszálhatók.

  Még a virágzás után is a növény nagyon esztétikailag a kertben néz, télen, télen, hóviharok, egy példányban egymásra rakódnak.

  Amellett, hogy csodálatos megjelenése mellett a kultúra híres egy kellemes virág finom aromáról.

  Az Astilba bérleti díja közül a fajták hívják hamis kotorogén és torok. Az első a komplex Astera növényekre utal, és a Spirea rusztikus kultúra. Hasonlítanak egy Astilba-ra, és erre az egyszerűségre, nevezik a nevet.

  A természetben ez a Flora képviselője Növekszik Kelet-Ázsiában, Japánban, USA-ban. Előnyben részesíti a felét, de megtalálja a növényt és a szélét. Ez egy nedvesség-szerelmes virág, amelyet a jó téli ellenállás és a betegség és a kártevők előtt álló magas immunitás jellemez, De ez az ellenállás csak a leszállás és a növekvő szabályok betartása lehetséges.

  Fajta

  A bemutatott fajok változatossága megkülönböztethető a sokoldalú. Minden nézetnek van leírása. Tekintsük a legnépszerűbb fajtákat.

  • “Ametiszt”. Ez a változatosság jellemzi, könnyű lila virágok hasonlító nemes kő, egy gyengéd mézaromája.
  • “Fanal”. Ez a faj híres hosszú távú levelekről és világos, karmazsin-virágzatról, 20 cm hosszú.
  • “Gloria Purpuria”. 80 cm Magasság Bush elágazó zöld szárak sötétzöld levelekkel. A “Gloria Purple” virágok kis átmérőjű (1 cm) és egy könnyű rózsaszín árnyalatúak.
  • “Amerika”. Ez csak az egyik típusú spiria. Az Astilba Dávid hibridje. A levelek egy összetett alakú fogaskerekekkel. A virágokat világos rózsaszín vagy ibolya árnyalattal jellemzi.
  • “Gyémánt”. Magasságban a növény eléri a 90 cm-t, és szélességben – 40-50 cm. Közepes méretű levelekkel és sötétzöld színű. Ez a fajta értéke hosszú ideig virágzó és megsértő a termesztés. A virágok kicsiek – akár 0,5 cm, szerény és finom megjelenésű, fényes rózsaszín tónusokkal díszítve, és kellemes aromája van.
  • “Spirituszégő”. Ez a fajta előnyben részesíti a magas bolyhos élénk színek szerelmeseit. Gazdag vörös színűek, és a levelek hasonlítanak a tollal, mint egy nagyon vonzó megjelenés.
  • “Papír”. Kompakt növényi magasság akár 70 cm, miniatűr gyengéd fény rózsaszín vagy fehér virágok.
  • “Gránát”. Egy másik kis hibrid növekszik akár 70 cm-re. Vastag lombozat és üres ágak vannak. A levéllemez szélei a felszerelés, a rügy a gyémánt formájában alakul ki, és kis virágokból áll. Szirmos vörös árnyalatokkal festett szirmok. Amellett, hogy a fokozatot kellemes illat jellemzi.
  • “Bootshleier”. Magasságban ez a faj eléri a 70-80 cm-t, és szélességben – 40-60 cm. Ez jellemzi a kis virágok, amelynek átmérője legfeljebb 1 cm hófehér szirmokkal. A keret színek hasonlítanak a cseresznye szaga. A Blossom két hétig folytatódik.
  • “Cattleya”. Növény magas akár 70-80 cm sűrű rombikus fényes rózsaszín virágzatok magasság 23-27 cm. Bloom 3 hétig tart.
  • “Anita Pfeifer”. Átlagosan akár 80 cm-re nő, de legfeljebb 100 cm magasságú példányok vannak. A szélességben 50-80 cm. Komplex levelek, vastag. Virágok kicsi, rózsaszín, megkülönböztetve egy gyenge virágos aroma. A Blossom a hónap folyamán tarthat.
  • Teresa nővér. Miniatűr fokozat akár 50 cm magas, nagy buja virágzat. A virágzás során a növény krémes rózsaszín kis virágokat mutat, finom aromával.
  • “Red Sharm”. Ez a bokor 1 m-re képes növekedni, és ecsetét cseresznye-piros virágokkal koronázza.
  • “Burgundy piros”. Kis cserje ritkán éri el a magasságot több mint 50 cm-nél. Eltér a jó ágak, piramis alak, zöld fényes lombozat. A virágok sokat alakultak, színük sötétvörös.
  • “Színes vaku”. Ez a faj ajánlott azok számára, akik gyengéd virágkompozíciót kívánnak létrehozni. A romantika és a mágia légköre keskeny halvány rózsaszín pánikat hoz létre.
  • “Sugár”. A fokozat 60-70 cm-re nő. A fényes piros virágok lenyűgöző kontrasztot hoznak létre a fényes zöld lombozat és a sötét kiegyensúlyozatlan bimbizálással kombinálva.
  • “Jácint”. Magas bokor legfeljebb 1 m és 40-50 cm széles. A vonzó fényes rózsaszín színű kis virágok jellemzik.

  Hogyan kell ültetni?

  Mielőtt elkezdené a kultúra ültetését, érdemes megválasztani a legmegfelelőbb telket. Ez a virág nem tetszik a nap, az ultraibolya pusztítóan cselekszik, ezért a leszállási helynek fél alatt kell lennie. Ez egy nedvesség-szerelmes növény, de a nedvesség feleslege nem tolerálódik, ami azt jelenti, hogy érdemes elkerülni a felszín alatti víz alapos földelését.

  Megtagadja az alacsony fekvésű virágágyásba, ahol az olvadék vagy az esővíz stagnálása nincs kizárva.

  Ha a webhely még mindig van kiválasztva abban a helyen, ahol a túlzott nedvesség felhalmozódása lehetséges, akkor előzetesen biztosítsa a kiváló minőségű vízelvezető rendszer megszervezését.

  Egy másik fontos pont, amikor leszállási anyagok kiválasztása. Vizuálisan vizsgálja meg a gyökér seedlock rendszert, és ha észrevették a szárított vagy táplált fragmenseket, amelyek kellemetlen szagot okoznak, ne vegye be ezt a példányt. Csak bevonják a palántákat csak bevált óvodákban, és miközben kissé megnedvesítik a gyökereket, hogy ne száradjanak. Maga az ültetési folyamat a következő:

  1. Csökkentse ennek a méretnek a leszállási pontját, hogy a sealling rhizóma könnyen elhelyezhető legyen az ásott térben, nagy fújás nélkül;
  2. Ásványi trágyák, hamu és hidrogél hozzáadása nedvességtartalmú;
  3. Nedvesítse meg a leszállási helyet;
  4. Helyezze a vetőmagot a főtt gödörbe oly módon, hogy ne essen el a növekedési pontot;
  5. A telek hibája, és ismét megszórjuk;
  6. Fordítsa meg az erdős kéreg vagy tőzegporos leszállását, hogy nedvességet tartson, és megakadályozza a gyökér szárítást.

  Hogyan kell törődni?

  Az Astilba Ranza gondozása könnyű, de vannak néhány árnyalat. A gondozás több pontot tartalmaz.

  Locsolás

  A növény hidratálása hetente 2-3 alkalommal kell lennie, és a virágzás után – hetente egyszer. Hogy a gyökerek ne legyek túlmelegedve a földön a naptól, ajánlott egy lyukat egy palánta körül. Az öntözés este keletkezik. És a tapasztalt kertészek 2-3 héten belül tanácsot adnak, hogy öntözzék a mangartán vagy fungicid gyenge megoldásának kultúráját. Szeptember kezdete során az öntözési eljárás teljesen leállt.

  Alárendelt

  A növénynek szüksége van 3-4-es műtrágya. Új vese kialakításakor a kultúrát összetett keverékkel vagy növekedési stimulálóval táplálhatja. A virágok kialakulása során jobb, ha előnyben részesítjük a készítményt, foszfor és kálium – Ezek az összetevők felelősek a virágzás színeért és bőségességéért.

  A harmadik etetés csak akkor történik, ha gyengül a bokor megfigyelésére, gyakrabban megfigyelhető a nyár közepén.

  Egy másik komplex szükséges egy növény a fagyok előtt – speciális keverékek lehetnek problémák nélkül.

  Lazítás

  Ez az Astilba eljáráshoz szükséges, így a gyökerek lehetőséget biztosítanak arra, hogy könnyen lélegezzenek és elnyelik az oxigént. Túl szoros talaj okozhatja a gyökér halálát. Javasoljuk, hogy minden héten lazítsa meg a virágot. Lazítás közben Fontos, hogy megszüntesse az összes gyomnövényt a gyökérrel együtt – betegségforrássá válhatnak.

  Ritkítás

  Az élet első 2-3 évében a növénynek szüksége van metszésre. A fodrász, a szárított, sérült, fagyasztott szárak alatt, míg 8-10 cm hosszúságot kell hagyni. A szekciók többi részét a fagy előtt vágjuk. Az egész folyamatot egy jól fertőtlenített eszköz végzi.

  Téli előkészítés

  Metszés előtt – és van egyfajta előkészítés a hidegre. Lehetővé teszi, hogy elrejtse a növényt a télen. Ha nem jött ki a vágással, ajánlott egy bokor szigetelését több rétegben a fűrészpor, széna, tőzeg, édesem között.

  Betegségek és kártevők

  A bemutatott kultúra leggyakoribb megbetegedései közé sorolva rothadó gyökerei, bakteriális spot, fitoplazma fertőzések. Tehát ez lehet megítélni elkényeztetett gyökerek, a jelenléte spottedness jelzi a nagy fekete foltok, és a fertőzés már a csemete vásárlás nem nyilvánul sokáig.

  Az ezek és más betegségek elleni küzdelem fő módszere különböző gyógyszerek használata.

  • Bordeaux folyadék. Ez az eszköz lehetővé teszi, hogy megbirkózzon a gombás fertőzéssel.
  • Réztartalmú gyógyszerek. Hatékony eszköz a bakteriális rothadás megállításához.
  • A Mangartee megoldása. A root feldolgozáshoz használható, amelyen a rothadás első jelei.
  • Inszekticidek. Küzdelem kártevőkkel, amelyek a betegségek terjesztésének forrásává válnak.

  A rovaroktól a leggyakrabban szereti az Astilbie lapot, ahonnan megszabadulhatsz a dohányfikciótól. Egy másik ellenség – eperfenmatódák – könnyen elviselni az ipari készítményeket, és ezért megütötte a bokornak ásni és megsemmisíteni. A kultúra védelme az eperfonalak inváziójától, javasoljuk, hogy ne üljön egy növényt az eperágy mellett.

  A gyakori, nem hiteles vendég leszállhatatlan Pennie, amely előnyben részesíti a tojásokat a leveleken.

  A lárvákat ragadós anyag védi, amelyen keresztül a kémiai elemek nem tudnak behatolni, ezért a küzdelem leghatékonyabb módszere – az egyének mechanikai gyűjtése és az azt követő égés.

  A tenyésztési módszerek

  A tenyésztést számos módszerrel engedélyezik.

  Vetőmagok

  A tapasztalt virágok megpróbálhatják szaporodni az asztilb magokat, de lehet, hogy csak az egészséges, teljes körű ültetési anyagot csak fajta kiválasztás, mely szakemberek részt vesznek. A vetés előtt gabona, a hűtőszekrényben lévő rétegződés eljárása három hétig. A vetés hidratált földön történik, nem szükséges kiönteni a földet.

  Ezután a leszállási helyet rendszeresen meg kell nedvesíteni, hogy a szemek ne száradjanak. A palántákat ültetett tartály, szükség van egy fényes helyre, de így a nap egyenes sugarai nem esnek. Kedvező a palánták hőmérséklete +20 Celsius fok. Körülbelül 3 hónap elteltével a fiatal hajtások ültethetők egy házat a földre.

  Osztály

  Ez a legígéretesebb reprodukciós módszer, amely még egy újonc kertész. A lényeg az, hogy kivonja a rizómákat a virágágyásokból és a 2-3-as részen lévő felosztása, hogy minden egyes rész rizóma, látszólagos gyökereket és veséket tartalmazza. A vágás helyét fertőtleníteni kell a kerti kenőanyaggal vagy a zsúfolt szén – a baktériumok elterjedésének valószínűsége csökken.

  Ha egy lapátot szétválasztásra használják, akkor nem kell teljesen ásni egy ütközést, elegendő ahhoz, hogy a gyökér részét közvetlenül a földbe helyezze. Ha kést használ, az egész bokor ás. A gyökerek fontosak a hibák jelenlétének megvizsgálására, ha szükséges, meg kell szüntetni az összes halott és lőtt.

  Ezután az elválasztott eljárásokat azonnal beültetik a nedves talajba, majd a kertésznek állandó öntözést és lazítást kell biztosítania. Engedélyezhet további kompozíciókat, például növekedési stimulátort.

  A megosztási eljárás márciusban jobb, és az ősz végén megfigyelheti a virágzást.

  Költségvetési osztály

  A technológia által reprodukált példányokat a jó túlélés jellemzi. A folyamat tavasszal történik, amikor megjelenik a vese. Meg kell vágnod a dugványokat, ültetni őket üvegházhatású körülmények között, előre párásítva a talajból a földről homok és kavics. A veseegység termesztését az időtartam jellemzi, ellentétben a gyökérrel – csak egy évvel később, az üzem a kívánt értékre nyúlik, és örülni fog a virágzásával.

  Példák a tájtervezésben

  Az élet első évében a kultúra még nem veheti meg a megfelelő alakot és dimenziókat, ezért a fiatal példányok esztétikailag hullámok, crocuses, snowdrops. A felnőtt minták harmonikusan kombinálódnak a vizsgálatok, a padló, a kasznot cikkek, a Camneur.

  A tavaszi elrendezés létrehozásához a cserje Doronikum vagy Rhododendron közelében leszállhat. Ha a kertész díszítésének tervei a kerttározó, akkor Iris, Medanica, Annemon, mint az esztétikai szomszédok. A festői táj létrehozható a rózsaszín bokrok melletti kultúra kirakodásával, de ugyanakkor virágzik a virágágyak északi felében.

  A különböző növények agrárkompatibilitásának elkerülése érdekében az antisztikus teljes mértékben megengedett, hogy edényekben vagy vázákban termesztik.

    Buja fényes hóvihar néz ki a háttérben a nagy fák vagy cserjék, például Juniper, Barbaris, Spiri, és egy kerti ösvény keretezett lenyűgöző bokrok kitölti a kerti hangulat a mágia és a mesék. Nem kevésbé kifinomult kultúra és egyetlen leszállás.

    Arról, hogyan kell törődni az AmStrakt bérleti díjért, nézd meg a videót.

    Értékelje a cikket
    ( Még nincsenek értékelések )
    Megjegyzések hozzáadása

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: