Az építési kétkerekű autó kiválasztására vonatkozó kritériumok

A Wheelbarrow egy ismerős kerti épület attribútum, amely nélkül lehetetlen komoly munkát benyújtani. A funkciók egyszerűsítik a szállítás területén egy építési telek területén, vagy egy nagy mennyiségű rakomány natív (víkendház) helyszínén.

Történelem

A leltár neve az ősi szláv “címkézés” (jobb, hordozható). Az 1980-as években megjelent a szó szleng formája, amelyet az autó jelölt. Azaz egyfajta jármű (szállítószalag) képe a kerekeken és a testen, folyamatosan következetes. Ez az alapelemek évtizedek óta változatlanok maradnak. De a talicskákkal a létezésük során néhány változás történt.

A legegyszerűbb kialakításban az autó háromszög alakú fából készült kialakítás volt, egy kerék előtt egy kerék, és egyfajta rakományplatform a táblákból, a kerekektől eltérő bárok végei fogantyúk lettek. A különféle áruk szállításának szükségessége különböző formákat hoz létre – dobozok és vályúk. Megnövekedett emelési kapacitás szükséges a kerekek figyelembevételével.

Néhány lehetőség közül a talicska a rakománytest oldalán kezdődött. A stabilitás megfigyelése, az ilyen kosár elvesztette a manőverezhetőséget, meglehetősen sima és széles felületet vett igénybe. Az ilyen luxus az építési helyszínek vagy a kerti telek körülmények között elég nehéz volt. Az ilyen kocsik készültek egy szuszra a végén, a keresztirányú keresztléc rögzítették rajta, amelyek ténylegesen elképzelni a fogantyút, voltak autók és két fogantyúval, rögzített karosszéria oldalain.

Eszköz

Modern autó – Ez sok próba és hiba eredménye. Főbb szerkezeti elemei a következők:

  • A 40 mm átmérőjű acélcsőből készült hajlított keret, a fogantyúkba fordulva; Gyakran a kanyarban a keret mentéseket, hogy tartsa a talicska függőleges helyzetben terhelés során (kirakodás);
  • egy vagy két kerék a test alatt;
  • A rakomány testének szilárd vagy egyedi elemekből szerelhető; Az anyag lehet fa (rétegelt lemez), fém vagy műanyag, és a test alakja eltérő lehet – egy szilárd fém vagy műanyag változat sima áramkörökkel rendelkezik, és az előremenő test egy olyan doboz, amely különböző az egyes elemekről.

Miért van szükség?

A készülék leírásából a The TowBarrow egy egyszerű és megbízható kézi szállítószalag. Természet Freed Man Hands. Mindig a történelem során az emberek valamit hordtak a kezükben. Az átruházott mennyiségek és tömege nagyobb lett, mivel ez egyfajta ösztönző ösztönzővé vált a technikai megoldásoknak. Igen, most az emberek több millió tonna különböző árukat mozgatnak hatalmas távolságokra, de az univerzális kézi szállítószalag szükségessége nem tűnik el. És kielégíti az autót.

A modern építési sáv nagyon megbízható kialakítás, amellyel sikeresen áthelyezheti az árut hihetetlen 350 kg-os mérésre. 100 évvel ezelőtt, hogy ló vagy szamár legyen. A testforma lehetővé teszi, hogy töltse ki az ömlesztett rakományt, például homokot, nem kevésbé csodálatos kötetekben – 100-120 liter. Ha úgy gondoljuk, hogy kb. 10 liter van vödörben, és 20 kg-ig 20 kg-ra emelkedik, el tudod képzelni, hogy a munkaerőköltségek várhatóan ugyanolyan mennyiségű vödröket szállítanak.

Természetesen, ha a birtok a birtok vár a munka egy tucat egészséges fiatal vár parasztok, ahogy ez történt a tulajdonosok a cél az évszázadok, a jelenléte egy ilyen szállítószalag lehet lényegtelen, de ha mindent meg vagy a háztartások ereje, az autók méltósága nyilvánvaló.

Fajták

A modern autók két csoportra oszthatók.

  • Kert. Ezek fények a szó teljes értelmében, a hordozható kapacitása alacsonyabb, és a szerkezeti elemek vékonyabbak. A kerekek tűkhöz lehetnek, gyakrabban a kerti autóknak csak egy kereke van, néha lehet egy pár kerekek. Mag műanyag vagy vékony ón. Ez szállítószalag is eredményesen alkalmazható egy idős szeretője a kertészeti és kerti munka a szállítás során a csemeték, palánták, betakarítást ágyak, víztartályok öntözésére vagy megoldást a növények ültetése kártevőktől.

  • Építkezés. Az ilyen autóknak nehezebb kialakítása van, amely lehetővé teszi számukra, hogy használják őket nehéz terhek szállítására. Természetesen az egészséges ember számára készültek. Még egy üres építés, kétkerekű megerősített autó komoly aggregátum, amely több. A rakománykapacitásként legalább 0,8 mm falvastagságú pecsételt acélköteget használnak, egy ferde elülső szélével, ami megkönnyíti a kirakodását. A nagy építőanyagok esetében a 2-kerék áramkör gyakori, és a megerősített keret a csőből legfeljebb 40 mm átmérőjű. A kerék átmérője ritkán meghaladja a 30 cm-t, az építési lemezhez egy meglehetősen nagy kerékszélesség jellemzi. Mindketten kamerával és csővel lehetnek.

A legtöbb terhelésű emelés pneumatikus gumiabroncsok és acél hegesztett perem van felszerelve csapágyakon.

Annak ellenére, hogy a látszólagos egyszerűség és a segédanyagok meglehetősen drágák lehetnek. Még a legismertebb gyártók vesznek részt a megjelenése ezen jegyzék azonban ebben az esetben az ár a termék nem jelent ultra-modern know-how, gyakran túlfizet a márka hírnevét. A híres európai cégekből származó autók, különösen a francia márkájú Hemmerlin, akár 7 ezer rubelt is fizethetnek. Elég kiváló minőségű kínai és orosz társaik az ár elérése akár 4 ezer rubel.

Tippek a választáshoz

A legfontosabb kiválasztási kritériumnak megbízhatóságnak kell lennie. Javasoljuk, hogy ellenőrizze a hegesztett kapcsolatokat, jól kell feldolgozniuk őket. A vékony csőből származó keret fokozatosan kap. Jobb azonnal választani vastag fogantyúkat. A gumi vagy műanyag bevonatok nem görgethetnek.

Fontos, mielőtt megvásárolná a “Tracing” egy talicskát – hogy a fogantyúk kellően kényelmesen elhelyezkedjenek, hogyan kerülnek elosztásra a súly. Van egy jó autó, a főterhelés a kerekekre esik. Az ilyen szállítószalag kényelmes az irányításban, és nem fordítja át a betöltés során, és nem túlterheli a kezét és a hátsó szállítás során. Kiválasztása az építési munkákhoz, jobb, ha azonnal meg kell adni egy megbízható kétkerekű modellt, amelyet a szállított rakomány nagy tömegére terveztek, különben elkerülhetetlen túlbürdők a könnyű autók folyamatában a gyors bontáshoz vezetnek, és szükségük van újra -Vásárlás.

Ha nem szopogatja és megvásárolja a megerősített építési talicskát legalább 100 liter, akkor kaphat univerzális járművet. Nem csak az építkezésen, hanem a kertben is használható, a nehéz építőanyagok és az építési szemét szállításával. A szállítószalag kiváló minőségű és kertészkedéssé válik, amelyet nem lehet mondani a szakosodott kertészi talicskáról, nehéz használni az alacsony terhelhetőség miatt az építkezésen. A közelmúltban megjelentek az univerzális kertészeti modellek.

Sokkal erősebbek, mint a kert, de kissé rosszabbak az építkezéshez, mert először is elhozhatják, kerekek.

Kizsákmányolás

A munkafolyamatában fontos, hogy ne terhelje túl a talicskát, amely lehetővé teszi a csapágyak és kerekek élettartamának kiterjesztését. Bizonyos esetekben a túlterhelés a keret és a rakomány vályú törését vagy törését okozhatja. Annak érdekében, hogy egy ilyen egyszerű és megbízható jármű hosszú ideig szolgált, mögötte, mint bármely más leltár, fontos. Jobb, ha a talicskát helyezzük a talicskát a szennyeződésektől, a cementektől és más épületkeverékektől, amelyek csökkentik a korrózió kockázatát.

Ellenőriznie kell a gumiabroncsok levegőnyomását. Kapcsolja be az elindított kerekek terhelését elfogadhatatlan.

Arról, hogyan készítsünk egy kétkerekű építőipari kocsiját a saját kezével, többet megtudhatsz.

Értékelje a cikket
( Még nincsenek értékelések )
Megjegyzések hozzáadása

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: