Birch seprűk: Jellemzők, előnyök és hátrányok

A terület takarítására bármely épület körül, szükség van egy különleges leltárra, és az elme általában eszébe jut. Ez lehetővé teszi, hogy hatékonyan törölje a területek telekét. Természetesen most vannak modern söpörő gépek, de elképzelni egy hétköznapi gondnokot, vagy csak egy munkavállalót. Inkább egy hagyományos nyírpannal élnek. És teljesen logikus magyarázatok vannak, amelyeket tovább tartunk.

Sajátosságok

A seprű egy kötött rúd, amely egy száron ültetett. Valójában a seprű alsó része elég rendes seprű nyír rudak. De kényelmes használni csak otthon.

Az utca hosszabb és tartós fogantyúval igényel, ami kényelmesebb lenne a szemetet elleni küzdelem kezelésében.

A METLA kétféle lehet.

 • Fa – ha a seprűk összes összetevője a fából történik. A szovjet időkben jóváhagyott GOST szerint a járdaburkolat burkolatát a BIRCH-ból vagy a tűlevelű fajtákból lehet készíthetjük.

 • Kombinált – Ha a nyír rudakat a Panovka-ban használják, és a cutlets lehet műanyag vagy fém. A legfontosabb dolog az, hogy az alsó rész természetes. Használjon más fákat vagy cserjéket, kivéve a nyírót, nem pedig visszafizetve. De ez egy nyírfa, sok babona van összekapcsolva és megtesz. A megfelelés garantálja a jó erők vonzerejét. Ezenkívül gazdaságilag indokolt, mert ez a fa, amely gyakran nemcsak a közeli erdőben, hanem bármely településen is megtalálható.

A kéreg ágakból származó seprűk az utcán, a gazdasági helyiségekben, az építkezésen, a gazdaságban, a kertben. Általánosságban elmondható, hogy alkalmazása meglehetősen széles.

A seprűk segítségével eltávolíthatja a szemtől, bármilyen szemetet – természetes, ipari, háztartási.

Előnyök és hátrányok

A nyír seprűnek sok pozitív jellemzője van, és megmagyarázzák a termék népszerűségét.

 • Erő. A fa gallyak elég rugalmasok, így nem szakadnak meg, ha megnyomják. Ezenkívül a nyírfa a legerősebbnek tekinthető. Egy ilyen seprű ellenáll az állandó és az intenzív munka ellen.

 • Megbízhatóság. Hasonló eszköz lehet használni az év bármely időpontjában: a seprű kényelmes, hogy egy hó pályákat helyezzen el, söpörje a pocsolyákat, összegyűjtse a bukott lombozatot.
 • Kényelem. Kezdetben a seprű alsó része meglehetősen merev formát tart, de a munka során hajlított és a legkényelmesebb pozícióba kerül. A nyírfa dugványai simaak, nem csúsznak, szép, hogy a hideg évszakban még a kezemben is tartsa.

 • Elérhetőség. A nyersanyagok és az alacsony összeszerelési költségek költségeivel kapcsolatban, mivel ez a művelet egyszerű, és nem igényli a képzett munkaerő részvételét.
 • Rákváltozás. A rudak és a dugványok lerövidülhetnek, ezáltal egy adott személy eszközének konfigurálása, és nagyon egyszerűvé válik.
 • Az a képesség, hogy egy seprűt a saját kezével, Mivel az anyag szinte mindig kéznél van, és maga a teremtési folyamat nem igényel erőfeszítést.
 • Ökológia. Az eszköz minden része biológiailag lebontható és könnyen kihasználható.

A pozitív mellett negatív tulajdonságok vannak. Nyers billet és vágás a fiatal fák a dugványok miatt kárt okozhat a természetben. A valóban kiváló minőségű szintetikus anyagok (műanyag) élettartama hosszabb. Ezenkívül az utcai seprű nem tudja jól illeszkedni a kis szemetet, vagy erre egy bizonyos készséget igényel. Természetesen a kis szemetet, a gallyakkal együtt a levelekkel együtt vehetsz – még mindig nem lesz esélye.

De idővel a levelek elkezdenek megszáradni és elrepülni, a munka bonyolultabb lesz.

Valójában a rudak érlelője úgy van kialakítva, hogy söpörje a nagyobb hulladékot, de az utcán nem olyan kritikus. Ahogy láthatja, a hiányosságok kevések, és az előnyök még mindig többek. Tiéd a választás.

Modellek

Vásárolhat egy nyír seprűt a háztartásban vagy más üzletekben, amelyek a kertet és a háztartási felszereléseket megvalósítják. Online A hasonló termékekkel rendelkező azonos nevű számos webhelyen találkozhat. A bemutatott választék szerint a rudak hosszától és a szalagok vastagságától függően számos modell megkülönböztethető:

 • gazdaság;
 • alapértelmezett;
 • Prémium.

A Blizzard minősége nyilvánvaló, a nevük alapján ítélve. Minél magasabb a minőség – minél hosszabb lesz a csomó vastagabb. A termelői árak változhatnak, de a vevők számára, akik tömegesen zajlanak, az ár a kiskereskedelem alatt lesz, így a szervezetek előnye.

A GOST szerint készült smink, az átmérőnek 8 cm-nek kell lennie. Pruhm hossza – 60 cm. Mindenesetre sokkal könnyebb megvásárolni a kész seprűt, mint várni a szezont, betakarítja a rudakat, és mindent megtesz. Az 1,2 m hosszú fából készült szárak külön megvásárolhatók, a költsége legfeljebb 50 rubel. Ugyanez az összeg fog kerülni.

  A seprű kiválasztása a felhasználás módszerétől és feltételeitől függ. A nagy terület söpöréséhez nagyobb átmérőjű modellre van szüksége, és hosszú, mivel szükség van arra, hogy több erőfeszítést kell alkalmazni a seprűre. De a munka gyorsabban és jobb lesz.

  A kis szoba tisztításához, mint például a garázs, szüksége van egy kis gúnyolódásra. Extrém esetekben javítható – szétszerelhető és hozzáadhatja a szükséges számú rudakat.

  A választáskor meg kell vizsgálnia a hibák jelenlétét – hiányzik a távollétüktől, hogy függjen az eszköz élettartamától.

  Fontos tényező a melléklet minősége – mindkét rudat maguk között és a vágáshoz. Ilyen rutinszerűen, mint a tisztítás, minden kis dolog fontos.

  Hogyan készítsük a megfelelő nyír seprűt, nézd meg az alábbi videót.

  Értékelje a cikket
  ( Még nincsenek értékelések )
  Megjegyzések hozzáadása

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: